u60555
u60555
To je nadnaraven FF. Govori o 3 dekletih. Vendar imata glavno vlogo le 2 osebi. Čarovnica Jade in čarovnik Niall. Ja čudno vem. Ampak onadva nista prijatelja. Ona dva nista niti znanca. Onadva se sovražita bolj kot pes in mačka. Bolj kot One Direction in the wantedi! Ampak to se zgodi le ko se prvič srečata. Ampak Niall ni prijazen čarovnik. On je iz temne strani. Jade pa je dekle ki je prijazno ampak res prijazno. Njen karakter je čist kot morje. Jade ima najboljši prijateljici Alex in Gemmo. Dekleta se obožujejo med sabo. Ampak ali se bo to končalo ko spoznajo Nialla? Bo fant naredil zmešnjavo? Bo wizards city vseeno imel dovolj moči da ustavi njuno sovraštvo? Ko ga Jade spozna se njen karakter popolnoma spremeni. Zakaj? Zvedeli boste če boste brali.

Jade Thirlwall(played by Jade Amelia Thirlwall)

Gemma Styles(played by Gemma Anne Styles)

Za ostale p itak vete kak zgledajo(tisti v oklepajih)
Alex Wicher(played by Selena Marie Gomez)
Niall Horan(played by Niall James Horan)
Harry Styles(played by Harry Edward Styles)
Louis Tomlinson(played by Louis William Tomlinson)
Zayn Malik(played by Zayn Jawaad Malik)
Liam Payne(played by Liam James Payne)
Alesha Payne(played by Ariana Grande)
Zoella Dumbledore(Played by Zoe Sugg)
Demetria Lovato(played by Demi Lovato)

✭Wɪᴢᴀʀᴅs ᴏғ ᴡᴀᴠᴇʀʟʏ ᴘʟᴀᴄᴇ✭Oɴᴇ Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴ ғғ✭
Chapter one:
"Hey punci!!" sem zaslišala Gemminega brata Harryja. "Ojjj Hazza!" sem pozdravila in odšla naprej. "Ej ej jej! Kam greš! Pridi nazaj! Samo enkrat praznuješ 21 let!" me je ustavila Gemma in v zraku sta še pikazala še Louis in Alex. "Gremo na Weverly trg ker drugače bo Dumbledore spet pameten!" se je zasmejal Louis. Od nekod se je prikazala še Zoella. Naša mala tečna je vnukinja našega ravnatelja Dumbledora. Zoella je najbolj popolno dekle na šoli pa ne mislim v lepoti saj je zdaleč od tega. Njen raven obnašanja je krepko nad oceno +5 prav tako njene ocene in velikost njenih očal.

"Hey očka vas rabi tako da vas lepo pros....Louis živjo!" je rekla in si popravila njena očala. Gemma jo je večkrat hotella ozdraviti njene bolezni vendar se tekle ne strinja in prav tako naj bi bila že več let noro zaljubljena v našega Louisa a on vidi le Taylor, ki pa ga noče imeti! Pa nič!! Louis je zavil z očmi. Jaz sem pokimala in nas odčarala v Dumbldorevo pisarno. Zoello sem pustila kar tam. "Thirlwall in Styles!" je zakričal in z Harryjem ter Gemmo smo stopili korak naprej. Harryju je odkimal in on se je obrnil in odšel k Louisu. "Hočem da zaradi vajinega škandala pred par urami na trgu naučita mojo Zoello oblačiti saj hočem da bo dobila Austina! Baje je noro zatreskana vanj!" je zavpil. Aja najin škandal. Louis mi je rekel da mi bo zrihtal zmenek z Lukeom če prepričam Taylor da gre z njim ven. In kako se je obrnilo. Taylor mi je po novi majici, ki je mimogrede bela zlila ribezov sok, zato sem jo vrgla v vodnjak želja. In naša popolnica je zlomila pipo z njeno peto zato je po celi stojnici z mili stekla voda in trg so poplavili mehurčki. In kdo je Austin. Austin Moon je največji važič na šoli. Vsaka ga hoče, a jaz? Ne jaz bi rada Luke-a Hemmingsa. Fanta, ki ima izjemen glas. Zavila sem z očmi in prikimala. "Super danes začneta!!" je rekel in nam nakazal na vrata. hitro smo odšli ven in morala sem poiskati malo piflarko. To bo še dolg mesec. Alio več-.-

next?
02. julij 2014
next
03. julij 2014
next
03. julij 2014
u60555
u60555
"Zoella!" sem zakričala saj si je oblekla oranžno krilo do gležnjev in srajico, ki je bila mimogrede modra. "Pa če hočeš da te Austin opaz..." je začela Gemma. "Jaz sem z Austinom mislila Louisa!" je zavpila, midve z gemmo pa prasnili v smeh. "Gemma ozdravi jo!" sem ji ukazala ko sva se umirili. Gemma je zamahnila s palico in izrekla čarobne besede v starem jeziku "┾⑂〨∇☫♮♈ mubskaaluchemarue!" je zavpila. V Zoellinih očeh se je pojavil 'ogenj'(saj vete tak ko v risankah), ki je v sekundi 'ugasnil'. Snela je očala in naju pogledala. "Vidim!!!" je zavpila in me objela. "Ne rečt!" sem rekla in jo odrinila. "Obleči tole!" sem ji rekla in načarala belo prosojno srajčko, usnjene črne hlače in pod srajco črni top. Za ubuvalo sem ji podala bulerje čez srajčko pa črno usnjeno jakno. Ko se je šla preobleči sem poklicala mojega kolega Marcela da mi je zrihtal motor za Zoello. V par minutah sem uredila vse. Zoella je že prišla ven. "Zdaj pa frizura!" sem rekla in jo prečarala temno rjavolasko:

Od zunaj je potrobilo. "Čakaj!" sem zavpila. Marcel mi je podal ključ, čelado in napotke za motor ter odšel z Gemmo. "Na!" sem ji rekla in vrgla ključ. "Zdaj pa make up pa konec!" sem rekla in ji čez lica namazala puder, in rdečilo. Na ustnice sem namazala krvavo rdečo šminko, okoli oči pa sem ji s eyelinerjem narisala črte in ji nalepila umetne trepalnice. "Pojdi očarat koga!" sem rekla. Vsedla se je na motor. "pridi z mano greš da te povabim na kavo!" je rekla in mi podala še eno čelado. Pokimala sem in se vsedla ko je Zoella odpljala. Čez par minut(na prepovedanem območju) se je pred nama pričaral zelo privlačen blondinec. "Kaj delata tukaj!" naju je napadel. Zavila sem z očmi in Zoelli šepnila naj spelje. Od zadaj sem slišala njegov glas. "Našel te bom šminkarica! ti ja ko sediš zadaj!" je zavpil in izginil. z Zoello sva prasnili v smeh. Ko sva prišli ped kavarno v kateri delata Luke in Louis sem Zoe rekla. "Pustiva čeladi gor! Nekaj boš videla!" Sama sem se hitro s čaranjem preoblekla v mooristna oblačila. Le da je bila moja prosojna srajčka črna.
03. julij 2014
u60555
u60555
Ko sva vstopili je šepet in 'wow kdo sta ti dve' napolnil kakavarno. Snela sem čelado in zamahala z lasmi. Pokimala sem Zoelli naj tudi ona sname. "Zoe? Jade?" sem zaslišala. obrnila sem se in zagledala Louisa s čeljustjo povešenega do tal ter Lukea ki presenečeno gleda. Pokimala sem in se vsedla. Zoella je prisedla. "Klicala sme Alex in Gemmo. Prideta sem! Tudi onidve gresta z Asthonovim motorjem!" se je zasmejala. "Zoella?" sem vprašala. "Kaj je Jade. Prosim kliči me Zoe ker sovražim ime Zoella saj veš zaradi očija!!" je rekla. "Kaj vidiš na Louisu?" sem vprašala še prej pa pokimala. "Ne vem. Zelo je lep in prijazen. Itak pa me nikoli nebo imel saj kdo pa bi kaj imel z vnukinjo starega ravnatelja. Hčerko očeta, ki jo je izrabljal. Hčere volkodlakinje?" je sklonila glavo. Waw tega pa nisem vedela. "Ka-aa-j?" sem s tresočimglasom vprašala. "Ja ko sme imela 14 let me je oče zlorabil. Moja mati pa veš da je bila volkodlakinja. Oče je bil vampir. Ubil mi je brata, 3 sestre in mamo. Iz Wiz islanda sem pobegnila k dedku. Čez par dni sem izvedela da je babica, mamina mama ubila očka. Babica Dumbledore se je pa ubila ker je njen sin mrtev. Večkrat sem se hotela ubiti, ko sem pa izvedela da je moj brat še živ se mi je svet obrnil. Na bolje. vendar samo za par sekund. Dedi mi je povedal da se ej spremenil v vampirja kot oče. In če sta Zayn še živ ga bom našla! Potem sem izvedela srašno novico. Vse ljudi v Dark cityju je pokopal plaz. Takrat sme se skoraj vrgla iz Witch towera a me je rešil Louis. Od takrat ga ljubim, to se je zgodilo pred dvema letoma!" je zaključila pripoved. "Oh Zoe!" sem jo objela. Zoe je zajokala. "Rada imam Zayna bolj kot vse. Res si želim da bi imela prijatelje a me nihče noče saj me imajo za čudakinjo a nihče ne pozna moje preteklosti!" je zapihala. Louisa sem nakazala naj pride sem. Pokimal je in prišel. 'objami jo' sem mu nakazala. Debelo me je pogledal. 'Takoj' sem mu rekla z ustnicmi. Zavil je z očmi in jo objel. "Hey, hey vse bo vredu!" ji je zašepetal. "Pogovorita se!" sem rekla in odšla.

☯❣Zoella Emma Dumbledore❣☯
Ko sem Jade povedala vse sem padla v velik jok. Naenkrat sem slišala Loujev glas. "Hey, hey vse bo vredu!" mi je zašepetal in me objel. "Pogovorita se!" je rekla Jade in odšla. vedela sem da mu morem vse povedati. Povedala sem mu čisto vse enako kot Jade. "O bog! Nisem vedel!" je rekel in me objel. "Zoe! Nekaj bi te vprašal. Bi šla danes z mano na zmenek!" je rekel. Pretreslo me je. Spet isto! Tistim ki to povem me iz sočutja povabijo ven. "Ne Louis! Konec! Vedno isto!" sem zavpila. "Kaj?" me je vprašal. "Tistim ki jim zaupam me iz sočutja vedno povabijo ven ali pa v družbo. Ni fer! Vedno sem te čakala ampak zdaj pa več nebom! Zbogom Louis!" sem zavpila. Vedela sme kaj moram storiti. Storiti samomor. Stekla sem ven in se vsedla na motor. Čelado sme zabrisala v vrata in se z 200 km na uro odpeljala po cesti. Spuščala sem solze. "To bom storila" sem zavpila in popustila volan in se se ustavila na sredu želežniške proge in čakala na vlak, ki me bo odrešil. "Zoe! Jaz...." sem zaslišala glas ko me je zbil vlak.

next?
❣Kaj se bo zgodilo?
03. julij 2014
u155101
u155101
o bog
Nwm
jaa spravi se pisatn
next
03. julij 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani