eloυυυғғ ☏
z ɴιĸo pιševα ɴovo zɢodвιco ѕαмo zαrαdι ɴαjιɴιн вrαlĸι prι 'wнy нιм' ĸer ѕo reѕ ɴαjвoljše<ЗЗЗЗ

▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁

» ASH PAZI, LEVOOO, LEVOOO PAZI NA NOGO!« sem se drla med tem ko sem s sokoljim očesom, ter skrbno Ashley govorila koordinate, da ne bi po slučaju sprožile alarm. » KATERO NOGO?« je panično zamrmrala saj je bila res v čudnem položaju. Mislim, mene bi bolelo. » JA KATERO NOGO KATERO NOGO..!« sem jezno prhala nazaj saj se zaradi njenega dretja nisem mogla skoncentrirati. Rdeče črte so mi kar migetale pred očmi in zaradi čudnega položaja moje roke, ki je skrbno držala laser me je ta že bolela. » VEŠ DVE IMAM!« se je zadrla in brez da bi me opazila sem zavila z očmi. » Če ti govorim levo, po možnostih mislim na LEVO nogo ali kaj?« sem izkašljala sam se mi je v grlu zataknila lastna slina. » Okeey. KAM ZDAJ?« se je zadrla čez nekaj časa in me predramila iz nekakšnega spanca. Bila sem na zabavi do 3 ponoči in zaradi disko luči so bile moje oči že prekleto utrujene. » HOČEŠ DA DOČAKAM POKOJ TUKAJ?« je zopet povzdignila glas jaz pa se nisem menila zanjo. » OKEY PAZI SE ME KO PRIDEVA VEN!« se je upravičeno razjezila Ash in zopet sem se poglobila v rdeče črte. » Obrni se ostro desno in samo odkorakaj naravnost 4 korake, normalne korake. Nato počepni in se prevali na desno stran nato pa si na cilju.« sem rekla in se utrujeno naslonila na steber po katerem je bila prepletena neka roža. » SPREJ!« sem zaslišala in zopet sem morala odpreti oči. Sklonila sem se k črno-rdeči Adidas športni torbi in prebrskala vse predalčke a spreja ni bilo. Prijela sem se za glavo mogoče še zadnjič, ker mi jo bo Ash zagotovo v naslednjih petih minutah odtrgala. » KIM?« o gash kaj naj ji rečem? » Ni ga.« sem rekla in ga še vedno iskala čeprav sem že vse stresla iz torbe in ga ni nikjer. » KAJ NAJ ZDAJ ZA VRAGA? ALARM MORAM UGASNITI!« je siknila. Zagledala sem se v trda betonska tla na katerih trenutno sedim. Čakaj? 28.6.1999? Letnica ko so izgradili hišo. » Vtipkaj.. 28699!« Z nogami sem se odrinila od tal in skočila pokonci. Popravila sem si jopico ter pomolila glavo skozi vrata. » Kako veš?« » Lahko vtipkaš prosim?« sedaj pa upajmo, da mi bo izpolnila prošnjo. » YES YES YES YES!« zaslišala sem vzklike in poljube, ko se je Ash kot neka opica obešala name. » Kako si vedela?« je zopet uprašala in zavzdihnila sem. Stopila sem na 'vtisnjeno' letnico, tako, da je ni mogla videti. » nevem. Ugibala sem!« sem rekla in se nasmehnila. » Če si ti to uganila, sem jaz papež.« z resnim pogledom me je premerila od glave do peta. » Ne moreš biti papež, ker so ga ravno pred dvema mesecema zamnjali...no saj ne bo nevem kaj zdržal ker je star!« sem rekla in se nasmehnila moji 'teoriji'. » Koza!« je z nasmehom na ustih pristavila Ash in me udarila po trebuhu. » Bi ti morala reči hvala?« sem jezikala med tem, ko je Ash že izginila za vrati vile, na še zadnji del načrta: »plenjenje zaklada«.

▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁

Back to the old times nu.1.

» V imenu očeta in sina in svetega duha..« » AMEN!« spokojno smo se pokrižali in prepletli prste ter mrmrali za gospodom župnikom. » ZMRZUJEM TU!« sem potarnala mami, ki me je uščipnila v roko in moram reči, da me je pogrelo. Ne v smislu, da bi bila jezna ampak v smislu povišanja temperature. » Zadaj v kuhinji je topel čaj in piškotki.. da slučajno ne bi opazila kakšnega alkohola!« » Seveda, mami!« pokimala sem in stekla po marmornih tleh. Malo mi je zdrselo a sem se pravi čas prijela za kljuko. » Uff kako je tam zunaj mrzlo!« sme potarnala dekletu, ki je stalo pri štedilniku ter si nad kuhanim vinom grelo roke. » Aha..« je odgovorila in se znova zazrla v svoje roke. » Lahko vprašam kako ti je ime?« sem več kot očitno že vprašala. » Ubistvu si že..« je potarnala in zavila sem z očmi ter pristopila k njej, z namenom, da si še jaz pogrejem roke.
Sredi Marca smo a še vedno nosimo bunde, puhovke in vse kar nas vsaj malo pogreje. » Kim!« kar padlo mi je iz ust in svojo desno roko sem 'pristavila' k neznanki, da bi mi ona svojo levo 'ponudila' za rokovanje. » Ashley!« je nasmejano govorila in mi 'ponudila' levo roko. » HAAAAA!« sem se zadrla, ko sta se najini roki srečali. » LEDENO VROČA SI!« sem pisknila in s svojo roko začela preganjati zrak. » Mislim vročeeee!« sem se popravila in roko nastavila ledeni vodi, ki je pritekla iz pipe. » Ah prekleto!« se je zadrla in se zasmejala. » Okey tebe nič ne preče v roko?« sem zmedeno vprašala saj ni naredila zdrahe tako kot jaz. » Že nekaj let ne čutim živcev na tej roki..« je rekla in skomignila z rameni. » Ahaa. Zdaj mi je že bolj jasno!« sem rekla in zasmejali sva se.
▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁
Name: Kim McDell
Status: Single
Familiy: Mom Jade, dad Rob, brother Simon, sister: cat Frezzey
Birth: 18 years ago.
Home town: London aca Downing Street.30. julij 2013
next
30. julij 2013
next
30. julij 2013
u61292
u61292
neext
30. julij 2013
u111192
u111192
neeeeeext
30. julij 2013
next
30. julij 2013
neext!!
31. julij 2013
u125586
u125586
Neeeext! <33
31. julij 2013
neext
31. julij 2013
u73465
u73465
neeeext!!!
31. julij 2013
u145567
u145567
➽ ɴeхт
31. julij 2013
u136975
u136975
next*nova bralka
01. avgust 2013
▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀
Ashley

Vstopila sem v hišo, ter zagledala pravo malo bogastvo. Resno, kako je lahko ta človek tako bogat. Sprehodila sem se nekaj korakov nato pa iz neke omare vzela neko lepo snežno kroglo ter jo pahnila v svojo torbo. Moja soba bo zdaj očitno lepša. ''Ash poglej ta kipec? Zagotovo stane milijone?'' sem zaslišala reči Kim in jaz sem se obrnila ter na neki visoki polici zagledala zlat kipec. ''O moj bogec daj, spravi ga dol.'' Sem rekla ona pa je poskušala nekako splezati or na polico, pa ji ni uspevalo. ''Pa daj pohiti malo in zmigaj svojo debelo rit.'' Sem rekla nepotrpežljivo. ''Jezno me je pogledala. ''Moja rit nikakor ni debela svojo poglej.'' Je rekla jaz pa sem zavila z očmi. ''Mene niti malo ne briga za mojo rit, za razliko od tebe.'' Sem rekla ona pa je končno prijela kipec a se že v naslednjem trenutku skoraj zvrnila na tla, če je ne bi ujela. ''O hvala ti bog.'' Je rekla in se postavila na tla. ''Moje ime ni bog ampak Ashley, tako za informacijo.'' Sem rekla nato pa stegnila roko. Kim mi je podala kipec, jaz pa sem ga previdno postavila v torbo. ''Torej greva naprej.'' Je rekla Kim in jaz sem se napotila proti kuhinji. ''Zakaj greš v kuhinjo Ash boš ukradla nož?'' je vprašal začudena Kim. ''Ne samo pogledat grem, če imajo tiste dobre kosmiče, ki so dragi kot zlato.'' Sem rekla ter začela odpirati omare.

*Next day*

Krogla, ki sem jo včeraj staknila z omarice se je bleščala v še zadnjih sončnih žarkih jaz pa sem danes že drugič veselo jedla tiste okusne kosmiče. Moj telefon je v naslednji sekundi padel iz omarice, ker je začel vibrirati, bil pa je namreč čisto na robu. Kosmiče sem odložila na omarico ter s tal pobrala telefon. Bila je Kim. ''Hellou there.'' Sem rekla, ko sem se oglasila. ''Ash mojaa. Greva danes tudi saj veš kaj?'' Ugriznila sem se v ustnico. Ali ji naj povem,da s e mi ne da. ''Ali ti hočeš?'' sem vprašala. ''Slišala sem, da je sosednja hiša zelo bogata, in, da lastnikov že dolgo ni bilo notri.'' Bila je tako navdušena zakaj moram to pokvariti? ''Ne vem Kim, mislim,da danes ne bi smeli.'' ''Ash zmigaj svojo prekleto rit iz hiše drugače bom naredila sama in bom samo jaz bogata.'' ''Prav prav! Ob polnoči na križišču?'' ''Da. Se vidiva.'' Je zapela nato pa prekinila. Zakaj je tako zlobna.

*later*

Moji koraki so bili glasni v tišini, ki me je obdajala. Ni se mi mudilo na križišče, čeprav sem že zamujala. Ko sem končno prišla do tja sem zagledala Kim, ki se je naslanjala na nek znak in nepotrpežljivo čakala. ''Končno. Sem mislila, da prej dobim nobelovo nagrado.'' Je rekla jaz pa sem zavila z očmi. Ne vem zakaj me tista hiša tako ne privlači. ''Greva.'' Sem rekla, da bi čim prej opravili. Počasi in tiho sva odšle do hipe in s Kim spet ugasnile alarm. Vrata niso bila zaklenjena. Kateri bedak bi pustil vrata odklenjena, če ga mesece ni doma vas vprašam? Vstopile sva notri ter začele pobirati dragocenosti. Ko sva končale sva se odpravile ven in ravno, ko sem hotela zapreti vrata je Kim tiho zakričala. ''Počakaj. Notri sem pozabila svetilko.'' Je rekla jaz pa sem zavzdihnila. ''Šališ se kajne?'' sem rekla ona pa je odkimala. Jezno sem zagodrnjala, nato pa spet odprla vrata ter za Kim odšla proti omarici na kateri naj bi pustila svetilko. ''Ni je tukaj.'' ''Torej mi praviš, da je nisi pozabila IN JO MAŠ PRI SEBI?'' sem šepetaje zakričala. ''ne prepričana sem, da je nimam ampak zagotovo sem jo pustila tukaj!'' ČUDNO SEM JO POGLEDALA. ''Torej kje je zdaj ta svetilka?'' sem vprašala. ''Ne vem. Mogoče bi samo morale domov.'' Je rekla. ''In pustiti svetilko tukaj? Kaj če jo najde? Gor so tvoji prstni odtisi veš!'' sem ogorčeno rekla. ''Mogoče jo imam pa res pri sebi Ash.'' Je rekla jaz pa sem se pomirila. ''Prav, greve.'' Sem rekla in odšel sva mimo nekega stebra, ko me je kar naenkrat nekdo prijel za roko. ''Ne tako hitro mladi dami. Hočem nazaj svoj kipec iz Teen Choice Award.'' ''Ubistvu je naš nehaj si ga lastiti.'' Je nekdo pripomnil jaz pa sem prebledela. Ne vem za Kim ampak to je moj najhujši dan življenja.Sem vedela, da ne bi smela biti tu!
▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀
Back to the old times num. 2

''O marija te uhani so pa lepi.'' Je rekla Kim in mi pokazala na neke uhane. ''Omg, hočem jih!'' sem rekla. ''Ja jih pa kupi ne.'' Je rekla Kim in že gledala naprej. ''Se zavedaš, da ja ne dajem toliko za uhane?'' sem rekla ona pa je skomignila. ''Potem ti pa ne morem pomagat.'' Je rekla. Zasmejal sem se. ''Ne rabim tvoje pomoči, lahko jih vzamem tudi sama.'' Začudeno me je pogledala jaz pa sem v roke vzela kartonček in se obrnila stran od trgovke in kamere. Previdno sem snela uhane s kartončka in jih dala v žep nato pa sem kartonček postavila čisto zadaj, da se ni videlo, da je prazen. ''Kaj, če te ujamejo?'' je presenečeno rekla Kim jaz pa sem jo prijela za roko. ''Ljubica ni prvič, da sem to naredila.'' Sem rekla. ''Torej vem še nekaj več o tebi.'' Je rekla jaz pa sem se zarežala. ''Seveda veš. Tole skupno nakupovanje, da se bolje spoznava se je le obrestovalo.'' Sem rekla ona pa se je nasmehnila. ''Meni so bili všeč neki čevlji. Mi jih ukradeš?''je vprašala. Zasmejala sem se. ''Daj si jih sama. Če se boš družila z mano boš to kmalu obvladala.'' ''Mogoče bom celo boljša od tebe!'' ''Mogoče'' sem rekla in se ji nasmehnila.
▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀
Name: Ashley Cavanaugh
Status: Single
Age: 18 years
Family: Mom Christine, dady Bill and annoying brother Sean
Home town: Downing Street, London


07. avgust 2013
neeeeeeeeeext
nova bralka
07. avgust 2013
next
07. avgust 2013
neeeext!!
07. avgust 2013
u61292
u61292
Neext
07. avgust 2013
next
07. avgust 2013
Kiiiiim
▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁
» Torej dekleti?« Z Ash sva se spogledali ter ogorčeno pogledali proti fantoma. Zavila sem z očmi. » Paul!« prebledeli sva. » Ah kaj bi človek lahko pričakoval.. čudi me to da ni poklical mamo!« zarežali sva se ter nato zaprli kljune. » IZVOLI!« Ash je blondincu vrnila kipec. » Še ostalo..« je rekel in iztegnil roko. KAKO TO MISLI OSTALO? SVA PRIŠLI SEM DA IZGUBIVA KAKŠEN GRAM ALI KAJ UKRASTI? Odmaknila sem torbo. » poslušajta, smrklji..« je začel tisti s temnejšimi lasmi. He's hoot. Okey nevermind. Vrat sem stegnila do stopnich, ki so vodile nekam dol. Začutila sem rahel veter kar je pomenila da so spodaj vrata. Če bova imela srečo bodo odprta. Z ustno abecedo sem Ash sporočila glede načrta. Ni ravno preveč bistra, saj je samo nekaj skomigovala z rameni ter čudno mežikala. » Okey dovolj vaju imam.. PAUL!« zadrl se je močneje. Blondinec je prijel torbo a sem jo močno držala. » Bolje zate da spustiš!« je rekel s prezirom v očeh. UGH PREKLETO! Kako se ju bova rešili? » Potrebujeta?« je izgovoril glas izza vogala. Paul se mi zdi. » O MOJ BOG JE TISTO JUSTIN BIEBER?« vsi trije so se obrnili jaz pa sem za roko povlekla Ash ter stekli sva po stopnicah. Prileteli sva v garažo. Na tleh sem zagledala majhen madež kurilnega olja. Iz žepa sem potegnila vžigalnik ter pritisnila na 'sprožilec'. » ŠIT!« ni se hotel prižgati in jezno sem ga zagnala po tleh. » PRIDI ŽE!« se je zadrla Ash ter na notranji strani garažnih vrat izpulila ključe. S skupnimi močmi sva obe 'krili' vrat spravili skupaj predenj so do njih pritekli tisti trije nepridipravi. Ha, komu pravim to. V ključavnico sem hotela poriniti ključ a sem se tako tresla, da nisem vedela več kateri je pravi. In bilo jih je okoli 5. » MODER, RDEČ ALI ZELEN!?« sem kričajoče vprašala. » TEČI!« je histerično vzkliknila. » To ni barva..« sem zmedeno rekla in se popraskala po glavi. » TO JE NASVET!« kričajoče je pograbila mojo roko in stekli sva po ulici. » TATICI!« glasovi so postajali obtoževalni. Želim si, da bi tako hitro kot sedaj tekla tudi takrat ko smo v šoli imeli tekmovanja. A ne, takrat sem morala biti zadnja. Tekli sva kot da bi bežali proti dvema rotvajlerjima. Če smo že pri živalih, sta tista2 za nama počasna kot želvi. Prehitela sem Ash in spreskočila belo ograjo domačinke Beth. Stara je okoli 70 let in je izredno zoprna če lahko pripomnim. Preskočila sem jo v trenutku, medtem ko je Ash potrebovala dva. Ali pa vsaj toliko, da sta naju že skoraj dohitela. Zavila sem z očmi ter se opotekla na zadnji konec hiše. Povzpela sem se po nizki strehi, ki se je z vsakim korakom bolj višala. Saj res. Ash se boji višine. Hotela sem se ozreti kje ona sploh je a sem bila preveč 'trda' da bi lahko naredila kakršenkoli najmanjši premik. » KJE STA, ZA VRAGA?« Potihnila sta nato pa sem zaslišala krik. Pisk. Kakorkoli pripadalo je Ash. » VEŠ, KAVALIR TO BOLI!« je zastokala in prijela sem se za glavo. Saj huje ne bi moglo biti. Brcnila sem z nogo in po strehi je počasi začela drseti proti koncu nje. » NEEE!« sem se zadrla, ko je padla dol. Super. » PREKLETA USODA. TO ' HUJŠE NE BI MOGLO BITI' JE FAKING TEORETIČNO UPRAŠANJE NE PA PREDLOG ZA TEH NASLEDNJIH, USRANIH PREKLETIH..« jezno sem se skobacala s strehe ter na koncu skočila z 2 metra visoke strehe. » KAJ SE DOGAJA TU?« super. Beth je. » Nič gospa, samo ti dve sta nam-« » Predrzna mladina. Kako si drznete stikati po mojem vrtu?« Blondinec je hotel nekaj obrazložiti ampak ga je prekinila » KAKORKOLI, IZGINITE!« se je zadrla in pokazala na potko, ki je vodila do vrat. Začela sem teči po njej Ash pa mi je sledila. Ravno ko sva hoteli steči po levi strani pločnika in zbežati sta naju zadržali roki. Jezno sem se obrnila trčila ob nos temnolasca. » PREKLETO!« sem zakričala in se prijela za nos. » MOJ NOS!« je začel mrmrati. Mevža.
▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁ ▷ ◁
07. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeext
upam da bo čimprej
zgodbica je svetouna
08. avgust 2013
u111192
u111192
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
08. avgust 2013
neeeeeeext!!!!
08. avgust 2013
next
08. avgust 2013
▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀

Ashley

Medtem, ko tisti temnolasec javkal in zaradi tega tudi spustil Kim, sem jezno pogledala blondinca. ''Si lačen?'' sem bleknila prvo, kar mi je prišlo na pamet. Čudno me je pogledal. ''Ja ampka kako…'' ''O POGLEJ POTUJČI MCDONALD!'' presenečeno me je spustil in se obrnil jaz pa sem pograbil Kimino roko in stekla proti mojemu domu. Za nama se je zaslišalo krike a tokrat sem tekla za svoje življenje in Kim prav tako. Pritekli sva do moje hiše in hitro sem odprla vrata jo potegnila noter jih kar se,da tiho zaprla in zaklenila. Saj ne verjamem,da sta nama sledila do sem ampak vseeno za vsak primer. Pogledala sem Kim, ki je glasno dihala. ''Okej midve se zdaj nekaj dni ne pokaževa s hiše. Mami booš jutr poslala sporočilo,d a sem te zjutraj nujno rabila in si šla k meni preden se je zbudila. In potem boš še rekla,da boš tu še celi teden, ker te res nujno nujno rabim. IN midve v tem tednu ne greva ven,da bi tvegali, da ju vidiva.'' Malce se je zasmilila. ''Zakaj celi teden ne bi smeli ven?'' ''Prav, pet dni!'' ''Tri!'' ''Pet!'' ''Tri in pol?'' ''Štiri. To je tvoja zadnja možnost!'' sem rekla ona pa je zavzdihnila. ''Prav štiri dni.'' Pokimala sem nato pa sem se spravila po stopnicah v mojo sobo, kjer sem se kar oblečena vrgla na posteljo ter zaspala.

Naslednje jutro sem se zbudila. Počasi sem se pretegnila in se s tem raztegnila že celotno posteljo. Zavzdihnila sem in se usedla zraven pa sem si pomela oči. Ko sem dobo pogledala, sem na okenski polici zagledala Kim, ki se je igrala s snežno kroglo. Presenečeno sem pogledala a sem se v trenutku spomnila dogodkov iz prejšnje noči. Sranje. Videla sta naju lahko naju zatožita. Zakaj nisem na t pomislila prej? Aja mogoče, ker ta dva cepca nimata možganov. ''Jutro.'' Se je oglasila Kim in se mi nasmehnila. Vrnila sem ji nasmeh ter vstala. ''Jutro tudi tebi.'' Sem odvrnila in se usedla k njej na polico. ''Pazi, da je ne boš razbila.'' Sem rekla ona pa se je naredila,d a ji ej padla in, da jo je čisto pred tlemi ujela. Prebodla sem jo s pogledom ona pa se je zarežala. ''Torej mi lahko zdaj ta zapor uspe zmanjšati na tri dni?'' je vprašala in me proseče pogledala. Odkimala sem. ''Ne.'' Sem rekla ona pa je zavzdihnila. ''Zakaj naju sploh zadržuješ?'' ''Zakaj? Res ne veš?'' odkimala je. ''Ker naju zdajle tista dva fanta zagotovo iščeta in naju ne smeta opaziti na ulic, ker sva potem nasrkali na ulicah pa n bova samo, če bova v hiši, tako,da ne smeva ven.'' Sem rekla ona pa se je zamislila. ''Kako veš, da ne bosta zvonila po vratih in spraševala za naju?'' zavzdihnila sem. ''Se ti zdi,da bi šla ti vsakemu zvonit in vprašat, če je videl dve blondinki, ker sta te okradli?'' odkimala je jaz pa sem le zavila z očmi. ''Včasih si prav čudna.'' Zasmejala se je. ''Ti tudi.'' Je rekla in namenila sme ji širok nasmešek. ''Ponosna na to.'' Glasno sva se zasmejali in kar naenkrat je v najino sobo vlomil moj mlajši bratec. ''Sem ti rekel,da je Kim tu mami!'' je glasno zavpil in jaz sem ga čudno pogledala. Po stopnicah so se zaslišali koraki in pred vrati se je pojavila mama. ''Ah pa sem mislila,a je spet neka tvoja igrica, da bi zbudil Ashley.'' Je rekla in me pogledala. ''Ash ljubica zakaj nisi povedala, da je Kim pri nas! '' je rekla in roke postavila v bok. ''Oprosti mami prišla je danes zgodaj zjutraj, ker sva se včeraj pogovarjale, a bi prišla k meni na počitnice. Upam, da te ne moti. Saj ne bi nič motile.'' Sem si hitro izmislila. Moja mama je zavzdihnila. ''Jezna sem ampak zato, ker mi nis prej povedala in ji zdaj nimam nič za ponudit.'' Je rekla žalostno. Kim se je nasmehnila. ''Saj je v redu gospa Cavanaugh, ne bom umrla. '' Mama se ji ej nasmehnila nato pa pogled usmerila v snežno kroglo. ''Od kje imaš to Ashley. Ali je tvoja Kim?'' pogoltnila sem slino, ker nisem vedela kaj reči. ''Moja teta mi jo je prinesla. Dve v bistvu. Zato sem eno prinesla Ashley.'' Se je oglasila Kim in moja mama se je spet široko nasmehnila. ''Kako prijazno od tebe ljubica, Ash si se ji zahvalila?'' je rekla in me prebodla s pogledom. Bog kakšna zloba. ''Seveda mami.'' ''No tako je prav!'' je rekla nato pa se obrnila in izginila nazaj dol. Sean se je namrščil. ''To je tako nepravično Ash! Ti Kim vedno lahko nepričakovano pripelješ za veš dni k meni pa nikoli ne sme priti Brandon.'' Je rekel. ''To je zato, ker ve,da bi se zalizovala. '' namrščil se je, ker ni vedel kaj reči. Ja ni ugovarjal. To pa zato, ekr hoče poljubljati fante. Da gej je. Sicer je še možnost,d a bo preklopil saj je šele 15 in pol zaboga ampak še vseeno zdaj robani po hiši in skupaj z mano govori, kateri fantje na njegovi šoli so lepi namesto, da bi gledal punce. Čisti čudak, vam rečem. Ampak to se zdi samo meni očka in mama sta čisto sprijaznjena s tem. Pff. No saj jaz tudi nisem ravno normalna. Tatica sem samo, da tega ne vesta, ker zagotovo ne bi sprejela. Mislim, da bi se namesto Cavanaugh morali pisati čudaki. Glede na to, da sta sin in hčerka gej in tatica. Super duo.

Čez tri dni.

''Kam za vraga pa greš?'' sem vprašala Kim, ki si je obuvala čevlje. ''Ven.'' Je rekla, kot,da to ne bi bilo čisto nič takega. ''Khm Kim, ki mogoče pozabila na najin dogovor, ki je vseboval štiri dni? Danes je šele tretji dan. Ion vem da ti matematika ne leži ampak med tem je še cel DAN razlike draga moja.'' Sem jezno rekla. Zavila je z očmi. ''Ash ven grem. Ne boš mi preprečila. Če se boš začela dreti bom tvoji mami rekla, da hočem domov ampak mi ti ne pustiš in potem ne bo dobro verjemi. Tako, da lahko greš z mano ali pa me samo pusti.'' Jezno sem zagodrnjala in si nataknila japonke. ''Če se kaj zgodi si kriva ti.'' Sem rekla nato pa odprla vhodna vrata ter stopila ven na svež zrak.
▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀ ▶ ◀
15. avgust 2013
u111192
u111192
neeeeeeeeeeeext
15. avgust 2013
next
15. avgust 2013
neeeeeeeext!!!!!!!!
15. avgust 2013
neeeeeeext
17. avgust 2013
u61292
u61292
Neet
19. avgust 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani