u178002
u178002
neeeeeeeeeeext
20. november 2014
next!
To z mrzlo vodo in vedrom se je tudi meni že zgodilo ampak sm jaz bla žrtev...
21. november 2014
Hahaha, dobra zgodbica Pippy! Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxtt!!!!!
21. november 2014
Čiimm preej nexttii!! Pippy
23. november 2014
u181847
u181847
♯૩

Potegavščine v naši družini niso nič novega kot konji sami. Toda obstaja meja med potegavščino in nekaj kar je že preprosto nesramno- moja bi se preprosto štela k tej. Če nebi imela vesti, bi brez oklevanja vedro ledene mode zvrnila nad svojega brata, a očitno jo imam, saj so mi po glavi podilo zadnji premisleki. Ampak.. če prav pomislim sem mu bila dolžna eno, glede na to, da sem sama končala pod to mrzlo kopeljo LE ZARADI KOGA hmm. »Rada te imam bratec toda to si zaslužiš.« pravim z nasmehom na obrazu. Končani stavek je naznanil nagnjenje težkega vedra. Jack se je v naglici vrgel pokonci z dihom, kot da bi mu posrkali zrak iz pljuč. Mil pobičev obraz se je spremenil v nekaj kar je bilo bolj podobno tistemu od besnega bika. »Lajdra blesova!« je zakričal in jezno mi brcnil vedro pod noge. »Milo za drago, Jack!« vzkliknem nazaj z obrazom, ki je prehajal iz nasmejanega v bolj resnega. »Daj spelji se mi izpred oči preden boš jedla to konzervo.« srdito izgovori grožnjo. »Ja, ja že grem v pisane marjetice..« za jezikam in se obrnem ter stopam proti odprtimi vrati. Premočen do kože je za mojim hrbtom pobral tako imenovano 'konzervo' in mi jo zalučal, skoraj da v glavo. »Aww! Ustavi konje! Boh..« Jackova sitnoba se je širila kot kuga in ni vrag, da sem se še jaz je nalezla. Z dlanjo sem podrgnila po mestu udarca ter se nisem zmenila za preostale kletvice, ki so jih govorila umazana usta za menoj. Potlej so me noge nesle do pašnika zadaj za hlevom, ždeti na leseno ograjo, ki so omejevala nekaj hektarjev velik travnik. Udobno sem se namestila, nato svoje dva prsta; palca in kazalca vtaknila v usta in iz njih izpustila glasen žvižg. V odgovor sem dobila rezgetanje. Beli lepotec sej je prikazal izza globine v polnem galopu proti meni. Za njim je trava skupaj vred z koreninami in zemljo letela na vse konce. Nekaj metrov pred ogrado je z zadnjimi nogami začel zavirati, ni veliko manjkalo, da bi še z svojo zadnjico podrgnil po tleh. »Hahaha Texas, ti si pa zares ena velika buča!« pravim in se mu smejim. Z svojo lepo oblikovano glavo je začel riniti vame in me z žnabli nekajkrat povlekel za majico. »Kaj je ti razvajenec moj?« ga pričnem čohat. Takrat se je sprostil in svojo bučo polegel na moja stegna. Texas je moj žrebec, katerega imam že približno 8let in nebi ga zamenjala za nič. Kmalu po rojstvu je postal sirota in zame kot osemletnico takrat je bila velika odgovornost vzgojiti mlado žrebe, ki je zdaj zraslo v krepkega žrebca in si priboril posebno mesto v mojem srcu.

·٠•●♥ ♘ ♥●•٠··٠•●♥ ♞ ♥●•٠··٠•●♥ ♘ ♥●•٠··٠•●♥ ♞ ♥●•٠··٠•●♥ ♘ ♥●•٠··٠•●♥ ♞ ♥●•٠·

next?
24. november 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
24. november 2014
next
24. november 2014
Next
24. november 2014
u181034
u181034
coooooooooooooooooooooool nextttt
24. november 2014
Neeeexxxštt!
25. november 2014
neeext!
25. november 2014
u181847
u181847
še kak next mogoče? nato nekstam (:
28. november 2014
sad
Neeeeeext
28. november 2014
u181847
u181847
♯મ

*naslednje jutro*

Ɲekaj je manjkalo. Pogrešam neko nadležno stvarco, ki mi tik taka ne daleč od ušesa neprestano noč in dan čisto svoji melodiji 'tik, tak, tik, tak..' zakaj tega nisem slišala tisto jutro? Le kej je? Še napol v snu sem poškilila z očesom na nočno omarico, kjer naj bi bila budilka, vendar je ni bilo na vidiku. Z rokami sem se dvignila pokonci in gledala skozi veke, ki so se mi kar naprej tiščale skupaj. V bližini sem imela mobitel.. no naj bi imela mobitel, toda tudi ta je čudežno izginil. Vse reči, ki naj bi mi pokazale, koliko je čas, so se udrla v tla. Vse skupaj je postajalo čudaško, zato sem sklenila vstati in naleteti do prve ure v tej hiši. Po hodniku sem vlekla svoje predolge hlačnice in vedno znova stopala nanj, tako je vedno bilo za las, da nebi naredila ploh na tla. Od daleč se mi je kazala okrogla podoba, z velikim kazalcem na 12 in malim na 7. Potlej me je zadelo: »Ne me ti.. prekleto!« zamudila sem avtobus; nimam plan B 20minutnega prevoza do šole. Vseeno sem letela nazaj do sobe, nadenila prvo stvar, ki sem jo dobila v roke, nametala nekaj ličil ter poskušala NE pozabiti na torbo. Po prestopu praga hiše sem panično tuhtala, kako pravočasno priti do šole. Če bi imela pri sebi telefon bi zavrtela pravo zaporedje števil za prevoz, toda to lahko kar takoj odkrižam. V pogled mi je padel v bližini stoječ znak z jahačem in konjem »To bi vžgalo.« rečem sama sebi in stečem v garderobo z jahalno opremo ter vzamem svoj western sedlo z posedelnico in uzdo. Uletela sem v Texasov boks- kar pokonci ga je vrglo- očitno je še spal. Neizmerno se mi je mudilo in ušlo mi je, da sem mu na glavo spravila še nekoliko zavito uzdo ter po njegovem hrbtu treščila z sedlom. Konja sem pognala v tek še preden sem sama se spravila nanj. Enkrat trdno v sedlu sem ga pričela terati. Gnala sem ga do polne moči. Medtem sem premišljevala, kateri barabin mi je skopal to luknjo, da sem zdaj pristala v njej. Malo se mi je svitalo, vendar nisem želela prehitro to potrditi. Na tri četrt poti do šole sem prispela do mesta, tu je Texas že počasi omagoval. Nekateri so se mi smejal, spet drugi gledali po stran, za te poglede se nisem zmenila. Na šolski zelenici me je skoraj vrglo po tleh, ne vem kdaj bom tega norca odvadla zavirati v stotinki sekunde. Kakorkoli že, sledila je črta v šolo. Stekla sem mimo omarc, naravnost proti učilnici, kjer naj bi imeli prvo šolsko uro. Molila sem, da profesor zamuja kot je v njegovi navadi in ob vstopu v učilnico so bile molitve uslišane. Vsi moji sošolci so se že posedli, vsak za svojo klop, le še moja tam pri oknu je bila prazna. Ravno, ko sem svojo ožuljeno rit položila na stol je v razred vstopil profesor. Nastopila je tišine, samo moji globoki dihi so bili slišati.
·٠•●♥ ♘ ♥●•٠··٠•●♥ ♞ ♥●•٠··٠•●♥ ♘ ♥●•٠··٠•●♥ ♞ ♥●•٠··٠•●♥ ♘ ♥●•٠··٠•●♥ ♞ ♥●•٠·
kaj bo sledilo?

next?
28. november 2014
u181034
u181034
next!!!!!!!!
28. november 2014
sad
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28. november 2014
neeexššt.....!
28. november 2014
http://www.igre123.com/forum/tema/lomilec-zenskih-zlomljenih-src/76732/

Hellou, bi katera brala??

Soreeh Pippy, da smetim :3
28. november 2014
neeeext
29. november 2014
u181847
u181847
šee kakšn next?
06. december 2014
next ja
06. december 2014
next
06. december 2014
u181034
u181034
next!!!
06. december 2014
Kaj sprašavaš? Nextti že!!
06. december 2014
next
06. december 2014
živjo, sm ti tela povedat, da maš ful ful ful lep profil. tudi sama obožujem konje zato me je kar prevzelo ko sem brala tvoj spis.
27. februar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani