u163511
u163511
Ʋєм ɗα νѕαк ηι ρσρσυη ѕαмσ נαz ѕєм zgυвα.Ɲєzηαм ριѕαт zgσɗвιc,ηєzηαм ɗєƖαт ρяσfιƖσν,ηєzηαм ɗαנαт σριšкє,ηєzηαм ɗσвєѕєɗησ ηιč.ƤяємιšƖυנєм ɗα вι ѕє zвяιѕαƖα ιz ιgєя ѕαנ ηιнčє ησčє ηιč вят σɗ мєηє кι ѕσ zgσɗвιcє zα ηιč,ηιнčє ησčє ѕσɗєƖσναт ηα мσנιн тємαн,кєя ѕσ вяєzνєzηє.Ƭυкαנ ѕєм кσт єηα zgυвα кσт ɗα ηє σвѕтαנαנσ мσנє тємє кσт ɗα נιн ηι νѕє σѕтαƖє ρα ѕσ тαкσ ρσρυƖαяηє σz. ѕνєтσνηє.
Ɲσ ιη ηα тєנ тємι вσм ριѕαƖα ѕνσנσ ιzмιšƖєησ zgσɗвιcσ кι נσ вσм мσяɗα ѕαмα ѕєвι ριѕαƖα ιη ѕιgυяησ вσ вєɗα ткσ кσт σѕтαƖє мσנє..
✄-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ǀ'м נυѕт α gιяƖ ωнσ ιѕ ιηcσмρєтєηт ♀

Hey no jaz sem nesposobno dekle.Nihče me nemara in na šoli nisem priljubljena oz. sem zguba.Včasih se mi zdi da je svet okoli mene prazen in pust.Včasih imam občutek da nimam svojega talenta in da se bi najrajši obesila kot moj oče.Zlo rada jaham svojega edinega prijatelja Mistrala.Z njim se sprostim in včasih tudi v težkih trenutkih pobegnem.Moje ime je Anna. No moji edini prijatelji so živali.Vsaki dan po šoli jih oddidem pogledat.
To sem jaz;in to je moja mama;Zelo je zlobna in hoče se znebiti Mistrala in mene.No in bo saj bom bila kmalu stara 17.
Namreč čez nekaj dni.Oče mi je rekel da ko bo on umru da bo njegova pokojnjina moja in kmetija ki pa je na zelo posebnem kraju.Zelo veliko divjih konjev je tam in divjih živali.Komaj čakaj.No tole je tista kmetija;No za ene to ni tak sijaj sam zame je to svoboda!Upam da ste me dobro spoznali do sedaj,ker morem jahati Mistrala saj že topota z kopiti.
Mistral;

29. april 2014
next
29. april 2014
next
pa drgač je dobra zgodba
29. april 2014
u155122
u155122
nexšt..
29. april 2014
next
29. april 2014
nexšt!
29. april 2014
u163511
u163511
hvala
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ko jaham mi lasje plapolajo v vetru in Mistralova griva se v soncu spreminja v različne otenke rjave barve.Z Mistralom sva odšla na kmetijo mojega pokojnega očeta. Ker je bil namreč petek sva se odločila z Mistralom da prespiva.Za mamo mi nerabi skrbet saj, itak jo ne zanima o meni, kje in kot hodim.Z sabo sem še vzela nahrbtnik z pijačo šotorom in z vsem kaj potrebuješ.
Nahrbtnik;Navaden nahrbtnik nič posebnega.Z Mistralom sva končno prispela.Prvo kaj sem pomislila je da moram Mistralu dati novo krmo,vodo in pripravit boks.Razjahala sem mistrala in opremo pospravila na mesto kjer mora stati.Jaz osebno nemaram nereda okoli sebe.Ko sem pospravla opremo sem odšla po vile in odprla boks.Tam je bilo vse razmetano in mišji kakci so bili vse povsod.Mistral je odšel na pašo jaz pa sem ta čas pospravljala in si pripravljala pojteljo na seniku.Tam je zelo udobno spati.Končno sem končala.Poklicala sem mistrala z svojim žvižgom.Malo sem bila v skrbeh, saj Mistral ni takoj pršel no končno je čez par minutk pridirjal z brazgotino.Ni mu bilo hudega samo mazilo je pomagalo.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.vem da je bedo
in hvala ker berete..
29. april 2014
next in dobr tek
29. april 2014
O moj bog res mi je zal....in prosim ne izbrisi se iz iger.....ful mi je usec zacetek upam da bo mela veliko bralcev......neeeeext
29. april 2014
neextt,ful kul je
29. april 2014
next
29. april 2014
sad
next... dobr je
29. april 2014
Ni bednooo......popolno je komaj cakam nadaljevanje
29. april 2014
cool
29. april 2014
u163511
u163511
HVALA ZA NEXTE!!
(ta next posvečam JUST SMILE:* )
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kmalu se bo stemnilo zato sva sva se z Mistralom odpravila k morju pogledat sončni zahod.Tam sva prispela ravno pravi čas da sva ga videla.Bil je prečudovit.
sončni zahod;Nisva si ga mogla do kraja pogledat saj potem nebi mogla videt kje je pot domov.zajahala sem Mistrala in odšla po gozdni poti,čez jaso nato spet v gozd in nato spet na jaso nato spet v gozd.Z Mistralom sva bila čisto na trnih saj sva imela občutek da naju nekdo opazuje.počasi sva bila hitejša nato pa sva odšla v sunku vetra in STOP pred nama se je prikazal volk,ki je izgledal zelo lačen!
Volk;Mistral se je vstrašil in se postavil na zadnje noge me zrušil natla in zdirjal.Poznala sem ga in vedla sem da se bo vrnil z pomočjo.nato pa....
---------------------------------------------------------------------------------------------------
1.je dober next..?
2.si zaslužim next?
29. april 2014
jaaa
naxt
29. april 2014
next
29. april 2014
Ja
Nextttt
29. april 2014
u163511
u163511
dons ob 16:00 bo še enden next in potem zvečer.Upam da boste potrpeli
29. april 2014
u28319
u28319
Neeeeeeeeeeeeext *w* Ful dobro je<3
29. april 2014
1.perfektn je.....kaj se bo zgodiloo????
2.se prasas ....komi cakam da vidm kaj se je zgodil
Hvala za posvecen next ceprou nwm razloga
neeeeeeeeeeeeeext
29. april 2014
u163511
u163511
Nato pa vidim najlepšega fanta!Bil je tako prikupen tako srčkan! Kaj pa razmišlam saj sem namreč awwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!Začutim ugriz. Začela sem sem se cmerit kot malo dete nato sem se začela tresti in pala sem v šok.ko sem pala v šok se nisem nič več spomnila.
Ugriz;Zbudila sem se v beli sobi in zdraven mene je sedel fant in zabuljeno strmel vame.No in čudno tam je bila tudi moja mama, z nekim moškim sta se poljubljala!Ne še to.Za tem pa se oglasi fant.Imel je tako nežen glas in tako srčkan karkoli že nagovoril me je "hey,halo si budna?" nekaj časa nisem mogla odpreti ust nato pa sem z težkim glasom odgovorila "Ja sem.Kdo si ti? in kaj počneš tukaj?"sem ga vprašala in zavila z očmi kot le jaz znam "Tvoja mama me je prosila da sem poleg tebe ki ima zmenek in ga nesme zamuditi." je zegodrnjal "Hvala ker, si tukaj.Nebi mogla ti bit bol hvaležna." ter se komajkaj zasmejim.
On;"Kaj si počela v gozdu?" je vprašal zaskrbujoče kot da sem negova PUNCA.saj bi bilo lepo samo predober je zame."Z Mistralom sva odšla pogledat sončni zahod na obalo nato sva se odpravljala domov,potem so prileteli volkovi na nas.potem pa nevem več nič..Kaj si pa ti počel da si me videl?" sem zamišleno vprašala."Ammm,ammm...malo sem odšel na sprehot po divjini.Namreč zelo rad imam živali in to se mi zdi čudno ker fant navadno nima rad živali" "Zakaj.sej to ni čudno.Pač jih imaš rad." Nato sva se zazrla v oči in vse bližje sva si bila nato pa...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.Kaj se je zgodilo?(ne bo poljub..)
2.si zaslužim next?
29. april 2014
next
29. april 2014
Next
29. april 2014
u155122
u155122
Neext..
29. april 2014
1.ja njena mt se je vrjetn oglasila
2.si resna????itaaaaaak
neeeeeeeext
29. april 2014
u163511
u163511
https://www.igre123.com/forum/tema/ar!/70614/
Nova zgodba... če bi pa prihaja next
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pa pride v sobo zdravnik.Z grdim pogledom ga osuneva."Oprostita samo operacija nas čaka z tabo Anna." v sobo je prišlo vlko zdravnikov in ko so me peljali ven me moja mama sploh ni niti pogledla ampak se je zalizevala z tistim p******!!!..Kmalu sem zaspala saj so mi dali pač nekaj nevem kaj že.Zbudila sem se po nekaj urah v isti sobi na na čudo je bila v sobi mama.No in tisti moški.Fanta ni bilo več in mamo sem presunla z grdim pogledom.
moški.

Ko je mama opazila da jo gledam je pritekla k meni koda jo kaj zanima zame.potipala mi je lice kot da sem bolna in me je hotela poljubiti kot da sem malo dete vendar sem glavo odmagnila in se brigala zase. "No prav koker hočeš,pa boš bila brez obiskov" to bomo pa še videli.Kmalu sem imela roko v gibsu in vsaki dan me je prišel pogledat on.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
1.je dober next?
2.boste brali tisto zgodbo?
30. april 2014
1.itaaaak da jeeeeee
2.nwm
3.neeeeeeeeext
02. maj 2014
Next
02. maj 2014
Neext
02. maj 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani