u144094
u144094
Sem Ashley Jamson. Stara sem 17 let in živim v Sloveniji. Bolj podrobno v Ljubljani. V šoli sem zelo priljubljena in fantje so, kot riba, ki prime za vabo. Vsak fant mi hoče pokukati skozi krilo ali utipavati intimne dele. Najrajši grem, kam tja na samoto, kjer ni nikogar drugega, samo jaz. Moja mati je Angležinja, vendar se je zaradi očeta preselila v Slovenijo. Kmalu sta se oče in mati razšla in tukaj se začne moja zgodba. Še prej pa slikice, da si boste lažje predstavljali.

Jaz:
Starša:
"Ashley zbudi se! Zadnji dan šole je." Se zadere moj očka. Ja ima naporno službo, zato je včasih zelo tečen. Leno vstanem, saj se mi ni ljubilo iti prav nikamor. "Ashley, daj že hitro!" " Ja, ja saj bom ni se treba dreti!" Mu leno odvrnem. Hitro si nekaj dam na sebe in namažem make-up in že sem v slabih desetih minutah pripravljena, da grem po bedasto spričevalo. Obujem si all starke, pograbim šolsko torbo in grem na vroč kakav ter palačinke, z nutello. Očka me z nasmehom pogleda "veš Ashley. Ker je zadnji šolski dan imam zate pripravljeno presenečenje." Pouzdignem pogled in ga hitro vprašam "res? kaj pa je?" "Ohoho, kar počasi! Potem ga dobiš" Žalostno pojem nutello do konca, ko že pozvoni pri vratih. Ja to je moja najboljša prijateljica Lara. Z nasmehom grem do Lare in že me več ni. "Hej, Lara! Očka ima zame pripravljeno presenečenje, ko se vrnem domov." "Pa saj to je krasno! Kaj pa je?" Lara je bila že vsa nestrpna, ko sem ji po petih sekundah odgovorila. "Ne vem." S povešeno glavo polno pričakovanj in nestrpnosti odkorakava v šolo. Tam že sedijo moji lažni prijatelji. Ja, z menoj so prijatelji samo zato, ker smo bogati. Lara je edina oseba, kateri se da zaupati. Z množico drugih najstnikov odkorakam v razred. Pri pouku nisem prav nič poslušala, samo strmela v uro. " Daj še malo, samo še malo!" Driiiiiiiiiiiiiiiiiingg!! In že vsi stečejo iz razreda. "Oh, še štiri ure." Pograbim zvezke in odtečem do razreda. Spet nevem, kaj se je pri uri sploh dogajalo. Samo strmela sem v uro, kot bi bila prizadeta. Driiiiiiiiiiiiiiiiiiingggg!! To! Še ena ura in zdaj še samo tri. Tako so ure počasi minevale, dokler nismo šli vsi domov! To! Konec pouka in zdaj: počitnice!! Z pričakovanji in misli, kaj vse bi mi lahko oče kupil sem odšla proti domu. In oče me je že pričakoval. Posedla sva se za mizo in tako je oče pričel pogovor.

J - jaz O - oče

O: Veš Ashley, z tvojo mamo se že dolgo odločava in končno sva se strinjala.
J: Čakaj, kaj?!
O: Med počitnicami boš odšla k mami v London.
J: Kaj?! Ampak tukaj se imam lepo. Nočem iti v London, kjer so vremenske razmere čisto nasprotje od teh tukaj!
O: Vem Ashley. Malo se lahko nadihaš tamkajšnjega življenja, zato si hitro spakiraj kovčke.
J: Ampak očka...
O: Nič ampak, očka! Šla boš in pika.

Takrat sem z solznimi očmi odhitela v sobo. Mame še poznam ne, saj pa naj grem k njej, v London? Aja in pozabila sem omenit, da me je mama zapustila pri dveh letih. Sploh nevem, zakaj! Ali sem ji mogoče v breme? Oh, Ashley, nekaj razmišljati in pojdi spakirat kovčke. Če te tukaj nočejo pa prav!
________________________________________________________________________________________
Nadaljujem jutri!

Vam je všeč začetek zgodbe?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

31. avgust 2013
u147357
u147357
žal ne morem brati, ker je to tista zvrst ka jo najbolj sovražim!!!
01. september 2013
u144094
u144094
sej nisem rekla, da moreš brat. Ampak a bi lahka še komu povedala za to zgodbo!
01. september 2013
u147357
u147357
okej, bom
01. september 2013
u144094
u144094
hvala
01. september 2013
u147357
u147357
mogoče bom next vseeno pisala
01. september 2013
u144094
u144094
no super.
01. september 2013
u147357
u147357
nizakej
01. september 2013
Next!!!!!!1
01. september 2013
u144094
u144094
Po dolgih minutah sem končno spakirala kovčke. Potem sem potonila v globok spanec. Naslednje jutro sem se zbudila ob 8:00, let pa sem imela ob 10:00. Joj, kaj bom počela ta čas? Preoblekla sem v tole:Čez nekaj časa sem šla pisat svoj dnevnik.

DRAGI DNEVNIK!
Očka me bo čez poletje poslal k mami, v mrzel in temačen London.
Mame še poznam ne, pa moram iti k njej. Ob 10:00 imam let.
Res nevem kakšna je mama. Očka mi ni dal niti ene slike.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
To je bilo vse, kar sem uspela napisati, ker je bil ura že 9:30 sem se odločila iti na zajtrk. Jedla sem palačinke in sirup ter zraven pila kakav. Potem je ura bila že 9:45. Joj, šit! Odhitela sem do avtobusne postaje z vsemi mojimi kovčki ter počakala avtobus. In ko je končno prišel sem se odpeljala do letališča, nedaleč stran. Kovčke sem zložila na tekoči trak, kupila karte in še vse ostalo. Bla, bla, bla... Hitro sem si poiskala sedeš. Vsedla sem se ter poslušala MP3. Sedela sem zraven lepega tipčka, ki je govoril angleško.
ČEZ NEKAJ UR
Pogledala sem v tla ter razmišlala kaj bi se v Londonu vse zgodilo. Moje razmišljanje je prekinil pilot, ki je rekel, da bomo kmalu pristali, zato naj se pripnemo. Ko sem izstopilaiz letala se je vlil sež. "Ja, kot naročeno!" Sem zakričala, da so me vsi gledali. Verjetno so si mislal: ta pa je prizadeta! Ali kaj takega. Očka mi je preden sem odšla porinil v roko listek, na katerem je napisan naslov mamine hiše. Vzela sem prtljago in poklicala taxi. Prišel je, kot bi mignil. "Prosim peljite me do najbljiže pekarne". In res najboljžja pekarna je bila samo nekaj minut oddaljena od letališča. Taxistu sem rekla naj me počaka. V pekarni sem si naročila rogliček in že me ni bilo več. Spet sem bila v taxiju in tokrat taxistu pokazal listek z naslovom. Pripeljal me je do ogromne hiše...
01. september 2013
Next!
02. september 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg