To je prvi del zgodbe ki jo ze nekaj casa pisem

Vedela sem da sem drugačna, videla sem avre, slišala sem misli drugih,bolje sem videla in vohala. Ko sem hotela so se mi oči zasvetille rumeno. Bila sem taka od rojstva vedela sem da to ni normalno nihče neve da sem taka. Sem Lea, stara sem 16 let in hodim v srednjo veterinarsko šolo. Imam najboljšo prijateljico Tašo, ki ji zaupam vse le tega ne. Bil je čisto običajen dan vse je bilo vredu dokler se nismo z avtobusom pripeljali do šole. Na parkirnih mestih je bil nov avto. Nihče razen mane ni opazil tega. Ko sem vstopila v šolo je bil čuden vonj. Ko sem prisla do jedilnice je med učitelji stal nov učitelj Imel je ta vonj po psu in hkrati nek božanjski vonj. Obrnil se je ko so se moje oči srečale z njegovimi sem obstala, zasvetile so se rumeno. Iz te zasanjanosti me je zbudila Taša." Ja saj vem da je hud,ni ti treba tako strmeti vanj" je rekla. Premerila sem ga z očmi. Pa res tega prej sploh nisem opazila imel je svetle rjave lase,svetlo modre oči, velik je bil približno 180. Nisem vedela ali sem si samo predstavljala da so se mu zasvetile oči ali so se mu res nadaljevala se pot in se usedla za eno izmed miz v jedilnici pri kateri so sedele še druge moje prijateljice. Dve Niki, dve Tamari, Jana in Elena. Vsedla sem se k mizi " Kdo je ta novi učitelj " sem vprašala. " Diego " mi je odgovorila Tamara " Naš novi učitelj Angleščine "
rabim 3 nexte za nadaljevanje pa vesela sem mnenj

Ali boš bral?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

11. avgust 2016
Next
11. avgust 2016
Neeext
11. avgust 2016
Next
11. avgust 2016
Next
11. avgust 2016
Zazvonilo je prvo uro smo imeli Angleščino. Sedela sem v prvi vrsti čisto pri učiteljevi mizi. Ko je vstopil v razred se nam je predstavil"Sem Diego vaš novi učitelj Angleščine"je rekel. Nato smo se mu vsi predstavili. Dal nam je nekaj za delati v delovnem zvezku. Ko so ostali gledali stran sem ga pogledala. Ko so se najine oči srečale so se obema zasvetile rumeno. Ni mi bilo jasno zakaj in kako nikoli še nisem srečala takega kot je on avra se mu je svetila zlato. Ko je bilo konec ure je rekel da lahko odidejo vsi razen mene. Stopila sem do njegove mize"Kaj je narobe?"Sem vprašala."Lea se sploh zavedaš kako posebna si le malo nas je na svetu zato smo vsi posebni"mi je rekel."Kdo smo to mi ki smo tako posebni?"sem vprašala."Volkodlaki"Ostala sem brez besed, obrnila se sem in odšla. Ostal dan nisem sploh nic poslusala pri pouku. Ni mi bilo jasno volkodlak sem omg, omg. Naslednje dni mi je bilo čudno hoditi k njegovim uram. V petek se mi je sošolec delal norca zato sem ga boksnila na oko. Takoj sem morala k ravnateljici. Tudi on je bil tam.
11. avgust 2016
Next
11. avgust 2016
Next
11. avgust 2016
Nisem ga hotela pogledat v oči. Njegovih misli pa tudi nisem mogla slišati. Najbolj se me je bilo sram ko ni odšel iz pisarne ko sem ravnateljici razlagala zakaj sem sošolca na oko."Počakaj, razmišljala bom medtem ko mi bo Diego predstavljal svojo idejo"je rekla. Njegova ideja je bila da bi učil samoobrambe na naši šoli. Ravnateljica je to idejo odobrila. Ko sta končala z klepetom mi je rekla"Lea, odločila sem se kaj bo tvoja kazen. Vsak dan po pouku bos imela dve uri samoobrambe" "Kaj !"sem zavpila."Lahko tudi več če se boš pregovarjala" Jezno sem vstala, videla sem da je šlo Diegu na smeh. Odšla iz pisarne. Ravnateljica se je zadrla za mano " Začneš danes." Zadnja ura je bila Angleščina. Diegu je ves čas šlo nasmeh. Po tej uri sem imela dve uri sanoobrambe kot mi je naročila ravnateljica. Prisla sem v telovadnico, po tleh so že bile blazine. V garderobi sem se prezoblekla. Ko sem stopila v telovadnico je na klopi sedel Diego."Deset krogov"je rekel brez da bi me sploh pozdravil."Nebova počakala drugih?"sem vprašala."Edina si."je rekel. Deset krogov sem pretekla z lahkoto. Nato sva skupaj delala počepe in sklece."Lea, prosim poslušaj me"se je nasmehnil. Ko se je smejal je bil še lepši kot prej."Ja"sem rekla v odgovor."Tudi jaz vidim avre,berem misli in tako dalje. To so vse lastnosti volkodlaka zato si me zavohala prvi dan. Tvoje nasilje bo se še naprej stopnjevalo, ampak lahko ti pomagam skozi vse to sem že šel. Bližaš se prvi preobrazbi."mi je povedal."Kakšni prezobrazbi?" sem ga vprasala
11. avgust 2016
Next
11. avgust 2016
Next
11. avgust 2016
u159384
u159384
Next
11. avgust 2016
" Prezobrazbi v volkodlaka" je rekel. " Kako pa bom izgledala" sem vprasala. " Izgledala boš kot dva meterski volk". V smehu sem odgovorila " Vau to pa je nekaj " se on se je zacel smejati opazila sem da leziva na blazinah vendar mi je bilo prijetno. Ko se je smejal je izgledal tako bozansko. Potem mi je kazal se nekaj vaj in sva bila tako skupaj da sem lahko zavohala njegov parfum. Ko sva končala sem se hotela peš odpraviti domov ko me je naenkrat poklical " Lea kje zivis?" "V Kljičevcih" Bilo mi je malo čudno da je kar nenkrat zelel vedeti moj naslov "Jaz pa v Borak ce hoces lahko gres z mano do mene in gres tam po potki domov" In tako sma prisla do njegove hiše poslovila sem se od njega in se po potki odpravila domov. Med potjo sem razmisljala  samo o njem sploh o nicemer drugem. Do doma sem imela 10 minut hoje. Petek je potekal normalno le da sem si vedno z nekom pisala po facebooku v petek pa ne in v soboto tudi ne. V soboto ob 10 večer nisem mogla spati zato sem se toplo oblekla in hotela ite na sprehod. In sploh nevem zakaj vendar nekej me je vleklo po tisti potki do njegove hise.
11. avgust 2016
Next
12. avgust 2016
u159384
u159384
Next
12. avgust 2016
neeext
13. avgust 2016
Nextt<3
19. avgust 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani