še 1 next...
06. januar 2013
Neeeeeeeeeextttttttt ploisssssssssss dans ne bo
06. januar 2013
nextiiiii fulll dobr fulll hudo pišeš
06. januar 2013
Volk (7.del) (ta del nima lih kašne krvi ali ran)

Odrinila sem ga proč. '' Oprosti, oprosti nebi…'' se je začel opravičevati ampak sem ga prekinila ''jebeš…'' in ga poljubila nazaj. Poljubljala sva se veliko časa, priznati moram da je bilo to najboljše poljubljanje v mojem življenju. Začel mi je lesti z roko pod majico, čisto nič se mu nisem upirala, še celo pašalo mi je. Začutila sem kako mi je odpel modrc, še vedno sva se poljubljala, samo zdaj še z jeziki. S Harryjem sva se vedno poljubljala brez jezikov, kar nisem mogla verjeti da je poljubljanje brez jezika slabše, kot pa z jezikom. Slekla sem mu majico in z roko šla čez njegove mišice, še on je meni slekel majico, tako da je lahko videl moje prsi. Ulegla sem se na hrbet na posteljo, on pa name. Ravno mi je začel odpenjati zadrgo na hlačah ko se je Harry začel prebujati! ''Fak!'' sva oba v en glas rekla in se začela pokrivati z odejo na postelji. Pokriti se nama je uspelo še preden je Harry odprl oči. Naredila sva se da spiva, ampak v resnici sva ga oba gledala s priprtimi očmi. Harry je gledal proti nama, v njegovih očeh je bilo videti, da se ne počuti dobro. Končno se je spet ulegel in zaspal.
Ura je bila že nekaj čez 3 zjutraj, Harry je spet spal, mene je že začelo pobirati od utrujenosti, ampak me je ta utrujenost hitro minila ko me je objel Tom. Prej sem bila obrnjena s hrbtom proti njemu, zdaj pa sem se obrnila k njemu in spet sva se začela poljubljati, spet sva se poljubljala kot na začetku, le da tokrat sva kmalu zaspala.
Zjutraj me je zbudil vonj po kavi, ki je prihajal iz hiše. Pogledala sem poleg sebe in videla da Toma ni več. Potem pa sem se obrnila še da bi videla če je Harry že vstal, tudi njegova postelja je bila prazna. Odločila sem se da bom šla v hišo. Hotela sem si obleči pulover a ga nisem našla, pregledala sem celo sobo a ne puloverja ali modrca ni bilo, zato nisem imela druge izbire kot da sem si z dlanmi prekrila prsi in odšla gor. Ko sem prišla gor sta me fanta čudno pogledala. ''Kiri od vaju mi je vzel pulover in modrc?'' Tom se je nasmehnil. Takoj sem vedela, da je bil on. V nahrbtnik sem si šla iskati nov pulover in modrc ter se oblekla.
Ko sem prišla v kuhinjo me je na mizi že čakala sveže kuhana kava. Usedla sem se h Harryju. Poljubil me je. Tom je stal nekaj korakov poč od mize in v trenutku ko me je Harry poljubil je Tom spustil skodelico polne kave na tla in odšel ven. ''Kaj mu pa je?'' se je začudil Harry. ''Rada bi ti nekaj povedala. Včeraj ko si spal sva se s Tomom poljubljala…'' sem mu čisto po tiho rekla. ''Kaj!? Saj ne morem verjeti! Kaj zdaj ko se je prikazal Tom nisem več zadosti dober zate?!'' kričal je kot zmešan. Ne ni to da nisi zadosti dober zame, jaz nisem zadosti dobra zate. Zaslužiš si boljšo…'' v očeh sem imela solze. ''Res super! Najraje bi kar šel na vrh prepada in skočil z njega!!'' se je še bolj drl, ''Oprosti, res mi je žal…'' jokala sem. Harry si je pokril obraz z dlanmi in začel preklinjati, jaz pa sem vstala in šla ven poiskati Toma. Našla sem ga na obrobju gozda. Ko sem prišla do njega je vstal. ''Z mano in Harryjem je konec samo hotela sem, da veš.'' Obrnila sem se in se odpravila nazaj proti hiši. Tekla sem. Hudo mi je bilo. Bila sem na pol poti do hiše sem za sabo zaslišala ''Abby ustavi se!'' ustavila sem se, ampak obrnila sem nisem. Kmalu za tem je do mene pritekel Tom. Obrnila sem se, on pa me je objel in poljubil. Malo čudno se je bilo poljubljati z njim stoje saj je bil zelo velik, ampak občutek je bil še vedno zelo dober. Spet sva se poljubljala kar nekaj časa, dokler se ni ulil dež. Stekla sva proti hiši. Ko sem stopila v hišo me je ves vesel je minilo… Harry je sedel pri mizi in se vedno je imel obraz pokrit z rokama. ''Harry oprosti mi… prosim… lej če je kaj kar bi te razveselilo samo povej…'' sem mu rekla. ''Ja je nekaj… pustita me samega!'' spustil je dlani in pogledal Toma.
S Tomom sva odšla v delavnico kjer je spal volk. Pobožala sem ga, Tom pa je začel iskati nekaj med knjigami. Kmalu je na delovno mizo prinesel majhno knjigo, ki je bila oblečena v rjavo usnje. Odprl jo je. Knjiga ni bila natisnjena ampak v njej je bil rokopis. ''To je delo mojega očeta. Celo življenje je preučeval ljudi ki so imeli volkove in vse zapisal sem.'' Je rekel Tom in pogledal volka. ''Res? Kaj pa je v njej napisal?'' sem ga radovedno vprašala. ''čakaj, ti bom prebral. No to je začetek…Volkovi sami izberejo svoje lastnike. Lastnik volka je lahko le človek, ki je pošten in dober. Volk lahko čaka na svojega lastnika več tisočletji. Vsi lastniki volkov povedo da so ''našli'' mladega volka ali pa volka ki je v svojih najboljših letih. Spol, barva kožuha in oči pa se skladajo z lastnikovo osebnostjo.'' Do tukaj je bral naprej pa je bila narejena razpredelnica:
Ženski spol volka: lastnik je zelo družinski človek, ki je pripravljen pomagati vsakomur ki ga za to prosi.
Moški spol volka: lastnik je pogumen, hkrati pa tudi zelo nepredvidljiv.
Barva volkovega kožuha:
Bela: lastnik je zelo potuhnjen.
Siva: lastnik je zelo svoje glav.
Črna: lastnik je zelo pameten in njegovo srce je nepredvidljivo.
Rjava: lastnik je prijazen ampak težko odpusti.
Barva oči:
Modra: lastnik te lahko zavede.
Črna: lastnik je zelo velikodušen.
Zelena: lastniku ni dobo zaupati vsega.
Rjava: lastnik je pravi prijatelj.
Siva: lastnik bo pomagal ne glede na situacijo.

Se pravi jaz sem pogumna, nepredvidljiva, pametna in lahko sem tudi nevarna. Nekaj časa mi ni šlo v glavo to, da sem lahko nevarna ampak nato sem se sprijaznila s tem.
Ura v kuhinji je ravno odbila 12 dopoldan ko je Harry prišel v delavnico. Njegove oči so bile čisto rdeče. Objela sem ga in se mu še enkrat opravičila. ''oprostim ti…'' mi je odgovoril nazaj in pogledal Toma, ''A imaš slučajno kakšen list in pisalo?'' '' Ja imam. Pridi z mano ti ga bom dal.'' Odšla sta ven iz delavnice v sobo, ki je bila v hiši, jaz sem odšla v kuhinjo. Naložila sem drva na ognjišče in pristavila vodo za juho ko je na vhodnih vratih potrkalo. Odšla sem odpret. Nisem niti pomislila kako je prvič prišel Tom na vrata ko sem jaz potrkala. Odprla sem vrata in pred vrati zagledala črno postavo…

Next?

Še 1 vprašanje…
A) kaj misliš kaj se zgodi ko Abby odpre vrta?

Plis oglašujte mal

6 nextov pa začnem z novim delom

:*

(sm nora na Channinga Tatuma <3)
06. januar 2013
kliknte na sliko...
06. januar 2013
next fulll dobr
07. januar 2013
tnx taja taychi plis odgovori se na uprasanje
07. januar 2013
ammmmmm newem maybe je volk napadu Toma al pa kei takega newem
07. januar 2013
Ammmmmm itk da nexttttt a je lahko se dans plisssssss amp prot veceru.... Sej ves ucenje.....
No glede uprasanja papo pred sabo zagledala al unga zakletga volkca al bo pa ben alpa njen oce..... U odaljenosti za crno postavo bo pa vidla harryja k lezoi na tleh pa bo okrog njega use krvavo bo kej tazga?
07. januar 2013
nextiiiiiiiiiii & ja, najbrž bo pred vrati un zaklet volk ko ga je takrat vidla, druga pa nwm
07. januar 2013
mhm še 3 nexte pol bom pa dala novo gor
07. januar 2013
Next
07. januar 2013
še 2 nexta
07. januar 2013
Nnnnnnneeeexxtttt
07. januar 2013
neeeext
08. januar 2013
hmal bom dala gor nov del
08. januar 2013
Kioooooooonnnncccnno
08. januar 2013
yeeeeeeeey ^^
08. januar 2013
haha okol osmih bo k se mam za učit
08. januar 2013
eh...sj kul (poznam to haha)
08. januar 2013
Volk (8.del)

Hitro sem spet zaprla vrata. ''Tom pridi sem!'' sem se zadrla in Tom je bil kmalu pri meni. ''Nekdo je pred vrati.'' Sem rekla. Vzel je puško ki je visela na zidu in odprl vrata. Ko je odprl vrata sem zaslišala ženski glas. ''Živijo Tom.'' Je rekla punca pred vrati. Punca je bila mojih let. Imela je svetle lase in zeleno rjave oči. ''Lilly!'' punca je stopila v hišo in objela Toma. ''Abby to je moja sestrična Lilly.'' Lilly se je nasmehnila in mi podala roko. ''Živijo Abby veseli me, da sem te spoznala.'' Nasmehnila sem se ji nazaj ''Mene tudi.''
''Kaj pa te je prineslo sem?'' je Tom vprašal Lilly. ''A… Glede tega. Bi lahko govorila s tabo na samem?'' ga je vprašala. ''Ja seveda.'' Peljal jo je v delavnico in zaprl vrata. Čez čas sta prišla ven. Oba sta imela solze v očeh. ''Abby, Lilly bo ostala tukaj… njeno vas je nekdo požgal.'' Lilly je planila v jok. Bilo mi je hudo. ''Vsi so pomrli razen nje…'' je še pristavil Tom in šel vem.
Bil je že večer, ko je Harry šele prišel iz sobe. Videti je bil utrujen. Usedel se je k mizi in pogledal Lilly, potem pa še mene. ''Aja… Harry to je Lilly. Tomova sestrična. Ostala bo tukaj.'' Sem razložila Harryju. ''Živijo me veseli.'' sta oba rekla v en glas in si dala roke. Tom nam je skuhal čaj iz melise, jaz pa sem pripravila večerjo. Naredila sem špagete s paradižnikovo omako.
''Lilly, kako si točno prišla sem?'' jo je Tom vprašal. ''Z volkom.'' Je pojasnila. ''Imaš volka?'' sem jo presenečeno vprašala. ''Ja… volkuljo v resnici. Je bele barve in ima sive oči.'' Nasmehnila se je. ''To ni prav vsi vi trije imate volka le jaz ga nimam…'' se je začel pritoževati Harry, ampak ga je prekinil Tom ''Si pozabil, da hoče moj volk mene ubiti. Samo oni imata volka.'' Se je zasmejal Tom. ''Res imaš volka? Kakšen je?'' me je z navdušenjem vprašala Lilly. ''A… on je črne barve in ima modre oči.'' Sem ji odgovorila. ''Res ga lahko vidim?'' me je še z večjim navdušenjem vprašala. ''Ja seveda. Stopila sem ven in zažvižgala. Kmalu je k meni pritekel volk. Peljala sem ga v hišo. Lilly je dobesedno planila k njemu in ga začela božati. ''Počakaj grem še jaz po svojo volkuljo.'' Je rekla in se odpravila k vratom. Stopila je ven in jo poklicala po imenu. Njeni volkulji je bilo ime Sophy in priznati moram, da je bila zelo lepa. Sophy se je usedla zraven mojega volka, najprej se ni zmenila zanj potem pa sta se začela igrati. ''Abby, Lilly če bosta volka kaj razbila bosta vidve pospravili.'' Nasmehnil se je in me pogledal.
Čez čas smo se odpravili spat. Harry si je delil posteljo ki je bila v prvem prostoru z Lilly, jaz in Tom pa sva si delila posteljo v drugem prostoru.
Zjutraj sem se zbudila zgodaj a Toma ni bilo več v postelji. Odšla sem v kuhinjo in tam zagledala volka kako spita pod mizo. Odšla sem še v sobo kjer sta spala Harry in Lilly, spala sta še in Harry je objemal Lilly. Nasmehnila sem se in odšla v kuhinjo. Skuhala sem kavo in narezala kruh. Ko pa sem z ene od sob zaslišala ''aaaa!!! Kaj pa delaš?!'' bila je Lilly in očitno se je ustrašila Harryja. ''Oprosti… to sem naredil podzavestno.'' Zasmejala sem se ko je Lilly prišla iz sobe in po tiho povedala, da jo je Harry poljubil na lice, potem pa je izginila v kopalnico. Čez nekaj minut je v hišo prišel Tom. Šel je po drva. Ko je prišel noter me je objel in poljubil na lice. Njegove ustnice so bile zelo mrzle, zato sem se zdrznila in se zasmejala.
Ta dan ni bil kaj zelo poseben. Zvečer sem se šla stuširati. Ravno sem odprla vodo pod tušem ko je nekdo potrkal na vrata od kopalnice. ''Počakaj se tuširam!'' sem zakričala. ''Abby odpri, prosim.'' Bil je Tom. Vzela sem brisačo, se ogrnila in odprla vrata. Tom je prišel noter zaklenil vrata in si slekel majico. Šla sva se skupaj stuširati in bilo je carsko. Pod tušem sva se poljubljala, dokler ni Harry potrkal na vrata. ''Abby si notri?'' po tiho je govoril. ''Ja sem, se tuširam.'' Takrat me je Tom prijel za rit, zato sem se zahihitala. ''Kje pa je Tom?'' je Harry spet vprašal. Pogledala sem Toma. Pokazal mi je naj se naredim kot da nevem. ''Ne vem.'' Sem odgovorila. ''Abby prosim odpri. Rabim ti nekaj povedati…''
''Počakaj prosim…'' ''Ne ne morem ker potem bo Tom spet tukaj!'' s Tomom sva se začudeno pogledala. Šla sem ven iz tuša, se ogrnila z brisačo in odprla vrata. Noter je prišel Harry in me poljubil. Odrinila sem ga proč. Potem pa se je še bolj zapletlo. Tom ki je stal za vrati je prišel ven in udaril Harryja. Začela sta se pretepati. ''Ej, ej nehajta. Poskusila sem ju dati narazen a mi ni uspelo. Šla sem ven s kopalnice v sobo in se oblekla. Šla sem v kuhinjo in se usedla k mizi. Kmalu je prišla Lilly.
''Kje sta fanta?'' je vprašala.''Ah v kopalnici se tepeta…'' ''A…'' je še rekla in šla skuhati večerjo. Čez dobre pol ure sta prišla Harry in Tom ven iz kopalnice. Harry je krvavel iz ustnice Tom pa je imel modro oko. Nisem hotela govoriti z njima zato sem šla v sobo do večerje. Lilly nam je spekla zajca ki ji ga je očitno prinesla njena volkulja, saj je bilo videti odtis zob na njegovem vratu. ''Abby kako je tvojemu volku ime?'' me je Lilly vprašala. ''Nima še imena. Sploh nisem razmišljala o imenu.'' Sem ji nazaj odgovorila. ''A… veš kako moraš volkom izbrati ime?'' pogledala me je in v njenih očeh je bilo jasno videti, da je vznemirjena. ''Ne…'' ''Res? No za volka ime je najbolje da izbereš tako, da zapreš oči in prvo ime ki ti pride na pamet. Tisto je pravo zanj. Poskusi kar zdaj.'' Cel stavek je povedala brez, da bi vdihnila. Posmejala sem se in zaprla oči. ''Volk… To ime mi je prvo prišlo na pamet.'' Lilly in Tom sta me z odprtimi usti pogledala, potem pa je Lilly pogledala Toma in šla proč od mize ne da bi kaj rekla. Tom je šel za njo. Šla sta v delavnico. Začudeno sem pogledala Harryja, nato pa vstala in odšla do delavnice. ''Kaj se dogaja? Zakaj sta oba kar naenkrat šla proč od mize?'' sem z malo jeze vprašala. ''Abby nekaj ti moram pokazati je rekel Tom in vzel eno knjigo s police. Knjiga je bila velika in debela, zavita pa je bila v zeleno usnje. Šli smo v kuhinjo. Z Lilly sva hitro pospravili mizo. Tom je iskal nekaj po knjigi, in si zraven nekaj momljal. ''190…''Je rekel sam sebi. Očitno je našel tisto kar je iskal…

Lilly

Sophy

next?
08. januar 2013
vsaj 6 nextu pa dam novogor
08. januar 2013
Omfgggggggggggg dej jst sm dobesedsno odvisna postala od te zgodbice dejjjjjjj ploskla na mojo zeljo ej jast ti lahl dam 12 nextov zele takoj!!!!
08. januar 2013
haha hvala :* ej eno uprasanje mam. Bi vas motlo ce bi dala namesto prave slike volka kasno narisano sliko?
08. januar 2013
Neeee mene itk cist ne..... Zakaj??
08. januar 2013
haha k mal težko dobim cudne volke
08. januar 2013
next ne nebi me motil itak volk je volk
09. januar 2013
neeext!!! +nebi me motlo
09. januar 2013
mhm še usaj 4 nexti pa dam nov del gor
09. januar 2013
neksti ane hahaD
09. januar 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani