Glede na to, da VB bazira na domišliji, potem so tudi referati in naloga bazirane na tem. Seveda se moraš vseeno držat navodil profesorja. Ostalo pa ima prosto pot domišlija.
10. junij 2016
Jaz sem Emily Heart <3 Sem v Gryfindomu *=*
22. julij 2016
Kaj se sedaj dogaja z virtualno bradavicarko? Sem se prijavila pa nobenega odgovora...
10. september 2016
Na svoj e-mail si dobila nekaj vprašanj in navodil. Na katere pa ti še nisi poslala odgovora nazaj.
11. september 2016
Natančneje je bilo poslano 6.9.2016 ob 8h.
11. september 2016
Čudno. Zdaj sem se enkrat pregledala Email in ...Nič. nobenega Emaila nisem dobila
11. september 2016
Preveri v "spam" mapi. Ti je bil pa e-mail ponovno poslan.
11. september 2016
u220422
u220422
Jaz sem Virtualno Bradavičarko odkrila šele pred kradkim in sem zelo navdušena nad njo! Upam, da kmalu dobim odgovor
09. januar 2017
Zares odlična stran
15. januar 2017
Kako nevljudno. V temo, ki nima nobene veze s posojili, poslovanjem in vsem tem, greš limat svoj oglas. Kako podlo. Škoda, ker ne moram posta prijavit adminom, ker te funkcije tukaj ni. Močno upam, pa da bodo admini to čim prej odkrili in zadevo odstranili.
01. februar 2017
No, pa da še jaz podam svojo izkušnjo s to res, res odlično, hvale vredno spletno stranjo.

Od moje prijave je minilo že skoraj pol leta. V prvo nisem bila sprejeta, saj moja prijavnica ni bila zadostno izpolnjena. poskusila sem še v drugo, z jedrnatimi, dolgimi stavki, polnimi opisovanja in resnice. ker pri ravnateljici cuker v stavkih ne bo deloval, tega se zavedajte. v drugo se mi je sreča nasmehnila. zjutraj med poletnimi počitnicami sem pregledala e-pošto in našla ravnateljičino pismo. Sprejeta sem bila! To sem bila vesela. Ko sem pogledala skozi mail še nižje, sem ugotovila, da sem pristala v Drznvraanu, domu, ki ga imam res res rada. A vsak dom ima svoje dobre strani in v vsakem domu se najdejo odlične osebe. pa ne se omejevat samo na druženje z ljudmi iz svojega doma. Ker so vse osebe na vb odlične, prijazne, optimistične in polne nasvetov, nasmehov, šal, simpatičnih idej za pogovor in drugih stvari, s katerimi ti polepšajo dan.
že v kratkem času sem se na ljudi na vb navezala. seveda ne na vse, nekaj oseb je pravih biserov, vsaj zame. Tako trenutno polna veselja obiskujem prvi letnik te čarovniške šole, služim točke, urejam svoj profil, sodelujem na forumu in RPG-ju, se družim na klepetalnici, igram quidditch v ekipi svojega doma in uživam na polno. Sem članica šolske kuhinje in dumbledorjeve armade, a to je le češnjica na tortici.
Na vb smo vsi lepo sprejeti, brez kakršnih koli izobčencev, če se lahko tako izrazim. Vsakemu, ki je prijazen do nas prijaznost tudi vračamo. veseli smo vseh delavnih (!) novincev, pa naj bodo ti učenci, profesorji, novinarji, ministri, oskrbniki, duhovi ... tako je! Vse to si lahko na vb! Še en razlog, da se naši prijetni skupnosti pridružiš, kajne? Ne bo ti žal.
17. december 2017
u202046
u202046
Kratek opomnik za vse ljubitelje Harry Potter sveta, ki bi želeli svoj prosti čas za računalnikom preživeti nadvse kreativno in v družbi sebi podobnih.

To nedeljo, 1.7.2018 se na Virtualni Bradavičarki ( http://bradavicarka.si/ ) ponovno odpirajo prijave za učence. Veseli bomo vsakega novega člana, izbirate pa lahko med pozicijami učenca, profesorja, novinarja, duha in celo šolskega psihologa, knjižničarja ter ostalega osebja.

Vabljeni v našo družbo!
29. junij 2018
Oh ta tema pa sedaj že nekaj časa sameva..

Gledam vaše objave, pa sem rekla, da se še sama predstavim in vas povabim na našo Virtualno Bradavičarko!

Torej, sem Savannah Opium, profesorica, drugače pa tudi predstojnica enega izmed domov, Pihpuffa in skrbim še za par drugi reči, ki jih sedaj ne bom naštevala, saj tisti, ki me poznate (ali pa me še boste, na VB) veste, kje vse pomagam.

VB sem pričela obiskovati že dolgo časa nazaj, takrat, ko je morala Ravnateljica točke še na roke seštevat, kar vam pove veliko, ko danes vidite, kako lepo urejena je sama stran in forum. Od takrat je minilo torej že vsaj 8 let. Pridno sem zaključila svoje šolanje (ja, vseh 7 let) in nato takoj prevzela poučevanje mojega predmeta, ki ga sedaj poučujem tretje leto. V tem času se je sicer zamenjalo malo morje osebic, ki sem jih imela srečo spoznati, ampak tisti, meni najbolj ljubi, ostanejo v spominu.

Večkrat se vprašam, pa kaj jaz delam še na VB? Vedno znova pride odgovor, ker je zabavno! VB mi predstavlja mesto, kjer sem lahko res kreativna, pa me zaradi tega ne bo nihče postrani gledal. Še več! Bolje kot si neko stvar zamislim, bolj dobro vse skupaj izpade (lekcije v mojem primeru ). To je pa nekaj, kar me res veseli - da lahko širim svojo domišljijo, ne da bi me nekdo obsojal.

Seveda ni nujno, da je VB za vsakogar, ampak, ne morete pričakovati, da se boste na VB res samo zabavali - v bistvu ja, se boste, ampak, zabavali se boste tudi takrat, ko boste delali neko nalogo pri kakšnem izmed predmetov, ki vam bo v izziv in zababavo obenem.

Še enkrat bi torej res lepo povabila vse radovedneže, da se nam pridružite na Virtualni Bradavičarki, kjer vam garantiram, da boste dobii vsaj 1 novega prijatelja, potožili o svojih skrbeh, poleg vsega tega pa se še dobro imeli! Se vidimo!
07. november 2018
u239276
u239276
Jaz se že tri leta zapored prijavljam pa nikdar nisn sprejet
20. marec 2019
Pa upoštevaš navodila?
29. marec 2019
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani