u199826
u199826
Te zanima čarovništvo? Kako se zvari določen napoj ali kako svojemu sovražniku na koži pričaraš gnojne ture? Potem je Virtualna Bradavičarka pravi kraj zate. Seveda ne gre za čisto pravo čarovniško šolo, a ji je nadvse podobna. Obstaja že od leta 2001 in se je ohranila vse do danes. Nanjo se lahko prijavite vsi, starost ni omejena. A morate vedeti, da to ni igra. Virtualna Bradavičarka je šola, pa če se še tako čudno sliši. Potrebno je delati, narediti tudi kakšno domačo nalogo in referat.

Tako svojemu domu pridobivaš točke. Domovi so štirje Spolzgad, Gryfondom, Drznvraan in Pihpuff. Seveda ni nujno, da ste učenec. Na voljo so tudi položaji profesorja in ostalega osebja (duhovi, knjižničarke, ministri, sodniki quidditcha). Vse, ki se navdušujete nad Harryjem Potterjem in domišljijo vljudno vabim na to stran. Imamo se res fino, dobimo se vsako leto na konvenciji Na meji nevidnega.

Na VB poleg tega spoznate tudi nove prijatelje, saj gre v večini za zelo prijetne ljudi. Če imate še kakršno koli vprašanje lahko vprašate tukaj ali pa na zs. Na VB sem že 2 leti in moram reči, da sem nad njo res navdušena. Postala je del mojega življenja.
Vesela bom vsakega zanimanja in prijave, saj se pottermanija vsako leto zmanjšuje, kar pa se mi zdi zelo žalostno. Spodaj si lahko pogledate tudi naše grbe in opis domov ter kateri predmeti so trenutno na voljo.

OPOZORILO:
Na VB se prijavite le v primeru, da mislite resno opravljati svoje delo in gor ne boste le zato, da boste prijavljeni. V tem primeru je prijava le izgubljanje vašega časa in boste v tem primeru izpisani.PREDMETI, KI SO TRENUTNO NA VOLJO:

Predmeti, ki so trenutno na voljo so sledeči:
- Astronomija
- Nega čarobnih živali
- Uroki
- Mitologija
- Bunkjeologija
- Spreminjanje oblike
- Runologija
- Vedeževanje
- Zgodovina čarovništva

Poleg že poznanih predmetov iz knjig pa imamo na voljo še:
- Čarovniška umetnost
- Čarovniška glasba
- Vilinski jezik
- Čarobne substance
- Trologija
- Čarovniško gledališče
- Čarovniška književnost in pisanje
_______________________________________________________________________________________

PREDSTAVITVE DOMOV, KI SO JIH IZDELALI UČENCI:
Spolzgad: https://online.fliphtml5.com/wnnn/evvk/
Pihpuff: https://www.youtube.com/watch?v=QRoiTSFfNSg
Drznvraan: https://www.youtube.com/watch?v=HgF6tXvnrjs
Gryfondom: https://dragoony.bradavicarka.si/vb/PredstavitevGryfondoma.docx
Vsi lepo lepo vabljeni in če imate vprašanje le vprašajte.
Na tem linku si lahko ogledate stran: https://www.bradavicarka.si/
Na tem pa se registrirate: https://www.bradavicarka.si/applications/registration
06. januar 2016
u192373
u192373
Meow. Sj jz to že vse vem.
06. januar 2016
u199826
u199826
hotla sm sam pokazat mal moje noro oglaševanje :3 propadamo
06. januar 2016
to je ful cool
06. januar 2016
u199826
u199826
Pa naj še omenim, da moraš biti za profesorja star najmanj 14 let
06. januar 2016
u199826
u199826
Bodoce ucence prosim naj temeljito premislijo v kateri dom naj grejo. Zaenkrat bi bili zelo veseli novih ucencev v Gryfondomu in Pihpuffu, saj je vecina neaktivnih, kar je res skoda, ker sta super domova.
06. januar 2016
približno po kolikšnem času izveš če si prijavljen?
06. januar 2016
u199826
u199826
Ponavadi najvec do 1 tedna- jaz sem imela sreco in sem izvedela ze naslednji dan
06. januar 2016
a lahka kliknš pa še več poveš!
06. januar 2016
u198831
u198831
V kerem domu si ti?
06. januar 2016
u199826
u199826
Ne bom povedala v kerem domu sem, to naj ostane skrivnost. Ker nocem da se odlocate na podlagi tega. Vsi domovi so dobri, odlicni
06. januar 2016
u198831
u198831
Ej jes sm že prijavlena...tak, da nič več ne vpliva na mojo odločitev...
06. januar 2016
u199826
u199826
hahaha okej komot ti vse povem na zasebnem ampak problem je ker se veliko ljudi odloča na podlagi tega kar slišijo da je najbolje
06. januar 2016
u198831
u198831
Jes sm se odločila za ta dom zaradi moje 'žlehtnobe' in večne ljubezni do živali, ki predstavlja ta dom.
06. januar 2016
u198831
u198831
Čeprav mislim, da vem v kerm si...
06. januar 2016
u199826
u199826
07. januar 2016
Sam da mejčkeno popravim oglas zgoraj. Starost je omejena . Pa ne zgornja, ampak spodnja. Se pravi, če si mlajši kot 10 let, žal ne bo šlo. Ker moraš pa že znat malo več z račulnalniki, upravljanje z maili in seveda pisanje malo daljših besedil od parih stavkov. Ker pa nočemo obremeniti vaše starše za vašo delo, je potrebno narediti neko mejo. Sicer zdej vem, da se boste po vsej verjetnosti vsi mlajši od 10 let izmislili, da ste starejši.Samo opozorilo, če se izve, da si mlajši, se račun deaktivira.
Gre tudi zaradi varnosti.
Harry tudi ni dobil pisma pred 10 letom starosti.

In ne, ne propadamo, samo zanimanje za Harry Potter svet je nekoliko manjši kot recimo 5-6 let nazaj. Vendar pa priporočam branje te knjige, ker je izvrstna, potem pa še prijavo na stran in bo sploh super
Pa ne se bat, ne pogovarjamo se samo o HPju, imamo kar nekaj tematik v zvezi s športom, znanimi osebami itd. Tudi nekaj fantastičnih zgodb, pripovedk in fanfictionov se piše. Pa lastno garderobo za svoj lik, pa RPG, pa raznorazna tekmovanja. Kdo lahko pozabi Quidditch, pa kvize in še in še.

Aja, da me ne boste spraševali koliko časa sem na VB. Od samega začetka (ja ja prava starina vem.)
07. januar 2016
u199826
u199826
Hvala vam
07. januar 2016
Malenkost ^,^
07. januar 2016
Okej, sem aktivirala najbolj old-ish račun v zgodovini iger123, da še jst reviewam VB
Kot je blo že povedano, vsi prebrat HPja najprej, ker če ga ne prebereš življenje nima smisla in filmi niso niti pol tok zakon kot knjige, prisežeeem. (Ne, ne pretiravam, da si ne bi kdo slučajno drznil namigovat v to smer!)
Sicer sem sama prijavljena peto leto, z dvema (ups) krajšima odmoroma in res ne blefiram, če rečem, da je VB popolnoma spremenila moje življenje. Ne samo, da se vadiš v kreativnem pisanju in s tem res ogromno pridobiš tako na domišljiji, gre tudi za splošno znanje, ker nekateri profesorji res tok dobro obvladajo svoje področje in ga znajo preplest z realnostjo, da je res noro dobro. Pa še quidditch! Ki se mogoče sliši kot geeky piflanje Harry Potterja, kar, če smo iskreni tudi je, ampak če ga opišeš na tak način se niti približno ne sliši tok zabavno, kot je v resnici. ^^
Predvsem se gre pa, vsaj po mojem mnenju, za ljudi. Se najde kak obupen primerek, ampak nasplošno sem pa sama spoznala tok super članov, tudi nekatere iz mojih sedanjih najboljših prijateljev. In če ne drugega vsaj veš, da so vsi HP fani in če slednje si, ne moreš bit popolnoma obupen primerek.
Tako da res dvomim, da bo registracijo kdorkoli obžaloval, sam ne se pa zafrkavat s prijavami. Oz, vsaj ne rinit v Drznvraan ce nameravate nabijat minus, ahem.
In ne, ne bom rekla da je Drz najbolj kul, vsi domovi so zelo zelo super. Pa zbornica tudi, predvidevam.
So, you're all very welcome, tudi z moje strani.
08. januar 2016
POZDRAVLJENI!

The_*Death* me je prosila naj napišem še jaz nekaj o virtualni bradavičarki in o mojem domu.

Tako sem učenec te virtualne šole. Nahajam se v Gryfondomu, ki je eden od štirih domov (za tiste, ki slučajno ne veste)
Ko sem prvič slišal za to internetno stran od iste punce, ki me je prosila, da to napišem sem si mislil "ah še ena brezvezna stran z obsedenci harryja potterja". Toda, ko mi je razložila, kaj tam delajo, kako ima naša ravnateljica urejeno celotno spletno stran sem si rekel, da moram to probati in res prijavil sem se in že takoj naslednji dan bil sprejet. Na začetku sem bil izgubljen in prestrašen, ker nisem vedel kako to vse deluje. Bilo je tisoč nekih pravil in še zdaj jih ne poznam Spoznal sem veliko ljudi, ki te sprejmejo takšnega kot si. odkar sem gor (tretji mesec že) nisem zasledil nobenega večjega niti manjšega prepira, žaljenja, neprimernega jezikanja itd. Res lahko rečem, da smo kot ena družina (tisti, ki so gor redno).
Pozivam vse tiste, ki ste gledali in brali knjigo, da se nam pridružite. Vse tiste, ki imate radi harryja potterja in tudi tisti, ki nimate nobenih večjih simpatij (jih boste dobili) do njega.
Vsak izmed štirih domov ima po enega predstavnika študentov, enega kapetana in mislim, da po 2 oziroma enega predstavnika posameznega doma. torej če bi bile kakršne koli nejasnosti so vam na voljo 24/7. Po navadi so to ljudje, ki so resni in redno aktivni.

sedaj pa nekaj malega o meni in domu v katerem prebivam. Na VB mi je ime Andrew Romny in sem kapetan quidditch ekipe. Naš dom je trenutno najslabši. Neaktivnost članov pripelje do tega, da pridobivamo - točke. osebno si iskreno želim, da bi se čimveč izmed vas prijavilo na virtualno bradavičarko in bi postali eden rednih članov, ki bodo resni in bodo pridno delali. Seveda vse štiri domove spoštujem ampak so toliko pred nami, da bi bilo res lepo da nekdo resen pride še k nam. Samo štirje izmed dvajsetih težko naredimo karkoli.

Torej povzetek: NUJNO SE PRIJAVITE NA VB ČE RADI PIŠETE, SE ZABAVATE IN SPOZNAVATE NOVE LJUDI. Tudi lekcije so zanimive in izvemo marsikej kar ni oziroma je resnično

Lep pozdrav iz moje strani
08. januar 2016
"Domovi so štirje Spolzgad, Gryfondom, Drznvraan in Pihpuff" Kaj kateri pomeni če smem vprašat.
Odgovori naj bodo kratki in jedernati.
zelo bom bla vesela za porazložitev (kratko, seveda...)

Hvala
08. januar 2016
u192373
u192373
Preberi Harryja Potterja.
08. januar 2016
''Morda spadate v Gryfondom, kjer le pogumni žive, v drznosti in viteštvu, vsi po vrsti tam bleste. Mogoče greste v Pihpuff, kjer so zvesti in pravični, potrpežljivi Pihpuffovci, pridni delavci so dični. V modri Drznvraan pa pojde, kdor odprto glavo ima, tisti, ki jih mika učenost, se tam počutijo doma. Morda pa boste v Spolzgadu in tam najdete prijateljev broje, ti prevejani lisjaki vedno dosežejo svoje.''
Basically
Ampak ne, tko je v knjigah in imena izvirajo iz priimkov ustanoviteljev. Na VB je pa povsem drugače, tako da ne bi znala opisat, moreš bit kar član posameznega doma, da doživiš utrip le-tega.
08. januar 2016
Aha. Pa če si naprimer bolj energičen pa ja no tak tdoživ pa ful maš rad dogodivščine ap to kam pol najbolj spadaš?
08. januar 2016
V Drznvraan ;D
Ne, hecam se. Po knjigah v Gryfondom, ampak v realnosti to nima nobene veze. Kamorkoli prideš bo super.
08. januar 2016
Thank youu..
08. januar 2016
Hm. Kateri priimek ni bil rabljen v Harry Potterju?
08. januar 2016
u192373
u192373
Am... veliko priimkov?
Pč zmisleš si ga -.-
08. januar 2016
Sem že.. Um Crazy Artis si lahko malce bolj prijazna. Tex -.-"
08. januar 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani