u126497
u126497
Hejla punce moje! <3
Kot vidite sem začela pisat nov FF.Torej,šlo se bo o 5 popolnoma različnih puncah z popolnoma različnimi življenji in karakterji,ki spoznajo naše slavne fante.Kako se bodo razumeli,kako se bodo zapletli,kako se bodo spoznali?Če vas zanima odgovor,na branje

~PENELOPE~»Mala!Za mizo tri,dva martinija in tri tekile!«se zadere John,ki ravno miksa koktailj.V lokalu je nabito polno ljudi in zaradi glasne glasbe z Johnom vsak vikend zgubiva glas.Prikimam mu in na mizo 5 odložim dve vodki.Na mizo postavim še račun in se obrnem stran,da lahko pospravim napitnino.»Vidiš,o tem ti govorim.«reče tip za mano,kateremu sem ravnokar prinesla pijačo in me grobo prime za rit.Stisnem ustnice in ga ignoriram.Zmajem z glavo in odkorakam proti točilnemu pultu.John me pogleda in mi na nov pladenj poda naročene pijače. »Spet te tipi?«me vpraša in jih čez mojo ramo jezno premeri.Prikimam mu. »Ne skrbi,enkrat bo dobil svoje.«mu rečem in zagrabim pladenj.

Živijo!Moje ime je Penelope Lorena Lopez-za prijatelje Pen.Imam Španske korenine in živim v fabuloznem Hollywooodu z mlajšim polbratcem Lucasom in očetom Leonom.Lucasova mama nas je zapustila in nam pobrala ves denar.Za vse skrbim sama.Jaz ju preživljam z delom po lokalih in včasih tudi preprodajanjem drog.Z očetom se zelo dobro razumeva a ker je pred nekaj leti zapadel v težave s policijo,se dostikrat tudi prepirava.Moja mama je umrla pri porodu.Oče mi je vedno pred spanjem pripovedoval zgodbice o njej.
Bila je najlepše dekle na vasi.Vsi so jo hoteli imeti zase a je njeno srce pripadalo mojemu očetu.Živela sta v Španiji in nato sta pobegnila v Hollywood,saj si je mama obupno želela postati igralka.Kmalu je uresničila sanje in z očetom sta živela razkošno življenje.Nato pa je zvedela,da je noseča z mano.Takrat sta se z očetom začela prepirati saj me ona ni hotela obdržati.Na koncu se je izkazalo,da sem se vseeno rodila.Za mamo pa je bil nažalost porod pretežek in je nekaj minut po njem umrla.Očeta je to zelo preteslo.Nekaj časa sem celo živela pri rejnikih,da se je lahko postavil na svoje noge.Žal mi je da se jih ne spomnim.Ko sem bila stara 11 let je domov pripeljal neko čudno babo,ki se je vedno imela za več.Mene ni prevč marala in očeta je vedno izkoriščala za denar.Enega lepega dne so mi sporočili,da je v bolnišnici in da je rodila.Niti vedela nisem,da je bila noseča.Takrat je na dan prijokal Lucas.Malega sem v trenutku vzljubila in če povem po pravici sem bila edina,ki je skrbela zanga.Oče je delal kot nadzornik na železniški postaji,zato ga dostikrat ni bilo doma.Lolita-mačeha ni imela dela a mi nikoli ni pojasnjevala kam gre in kdaj pride,vem samo to da je ni bilo doma.Tako sva ostala sama,Jaz in mali Lucas.Čez nekaj časa je v moje življenje prišla Karin.To je moja najboljša prijateljica.Spoznala sem jo nekoč na ulici,kjer je talala plakate za Brodway.Od takrat mi pomaga pri vsem.Pomgala mi je skrbeti za Lucasa,ko sem začela hoditi v službo,pomagala mi je pri hišnih opravilih ter pri vsem kar je bilo možno.Enela lepega popoldneva sva sedeli pri kavi in se pogovarjali,ko je v prostor nenadoma prihrumel oče.Začel se je dreti in kričati,da so ga slišali v drugo stavbo.Lolita je odšla.Spakirala je svoje stvari in odšla.Brez kakršnega koli pojasnila.Še iste noči se je oče zapletel s policijo in začel preprodajati mamila.Ker nismo imela denarja,ker nam ga je Lolita pobrala,sem v ta posel vstopila tudi jaz.Ni bilo slabo a niti ni bilo vredno moje pozornosti.Velikokrat so očeta dobili in velikokrat sem ga že morala vleči ven iz zapora.Mene hvalabogu niso niti enkrat odkrili.Dilerji so me klicali 'Rata' kar po Špansko pomeni 'podgana'.Ne vem sicer zakaj,ampak me ni motilo.Z leti sem pridobivala izkušnje a tudi druga dela so mi postala zanimiva.Pri 15 letih sem začela delati v plesnem lokalu 'Samba',kjer delam še dandanes.

»Penelope,zaplešiva!«mi reče Mark na uho.Na pult odložim pladenj in se v ritmu salse premikam proti plesišču.John se mi nasmeji in s prti pokaže petko.To pomeni,da imam 5 minut odmora.To!Res imam najboljšega šefa na svtu.
»Nimaš pojma,kaj mi delaš.«mi reče Mark in me objame od zadaj ter svojo glavo nasloni na mojo ramo.Zasmejim se.Svoje boke pritisnem bližje k njemu,zato mi nežno zajavka in me ugrizne za ušesno mečico.Z Markom imava poseben odnos.Sva več kot prijatelja a manj kot par.Recimo,da sva prijatelja za posebne potrebe?Mark je namreč največji ženskar,ki hodi po tem zemeljski obli.
»Hočem te.«mi reče in me stisne za zadnjico.Ni prvič,da mi je to rekel in moj odgovor je vedno isti. »Ne še.«mu rečem,se obrnem in odidem stran iz objema.Na pol poti do pulta se obrnem in mu pomižiknem.Nasmeji se in se ugrizne v ustnico.Zapeljivo hodim do pulta,kjer se mi na glas reži John. »Pen,nehaj že,saj vidiš da je revež že čisto obupan.«reče in mi poda poln pladenj pijače.Obrnem se nazaj k Marku in vidim kako poželjivo me gleda in z nogo živčno udarja ob tla.Zasmejim se. »Nič hudega,naj se malo izuči.«rečem Johnu in pograbim pladenj. »Miza 4 in ne zavajaj ubožca.«reče in si krpo zatakne za pas predpasnika.Pokažem mu jezik in se podam na plesišče.
*
Evo prvega nexta :**
1.vam je ušeč?
2.next??
....with love,your Gina xx <3
12. maj 2013
1. Ja,ful mi je všeč
2. Next!
12. maj 2013
u84435
u84435
1. fuuul
2. nujno!
12. maj 2013
1.vam je ušeč? svetovno!!
2.next?? neeeeeext!
12. maj 2013
u87504
u87504
next
12. maj 2013
u120491
u120491
1. ja
2. itak!!
neeeeeeeeeeeeext
si uporabla karin
12. maj 2013
u126497
u126497
Punce huala vam fuuuul za nexte:**
Nextam vam na nazalost sele cez vikend kr sm ta tedn zelu obremenjena z solo -.-
....with love,your Gina xx <3
12. maj 2013
u137348
u137348
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext :'D popolno že mi je ušeeeeeeeeeeč :3
13. maj 2013
next
13. maj 2013
1. Svetooovno jeee...
2. neeeeeeeeeext
13. maj 2013
neeeeeeeeeeeext
S-V-E-T-O-V-N-O- !!!!!!!!!!!
13. maj 2013
u70873
u70873
nexttttttttttttttttttttttttttttttt
13. maj 2013
Next!
13. maj 2013
u124446
u124446
neeeext
13. maj 2013
1.vam je ušeč? Če mi je všeč? Seveda mi je všeč :* tole je popolno, perfektno, prekrasno, top... lahko bi do jutr naštevala! Hvala, ker si mi povedala, da si začela pisat, ker take perfekcije ne bi rada zamudila! to je res, res, res, res, res, res, res popolno. Mislim, da ti bom to še velikrat povedala!
2.next?? To ni vprašanje ampak trditev!
Napiši, ko boš mela čas, jaz bom vedno čakala <3
13. maj 2013
u126497
u126497
Evo nexta punce i hope u gurls like it :**
+ lovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam vas <333

~BEVERLY~
»Jack,podaj mi sedlo!«zakričim Jacku v hlevu,medtem ko češem svojega konja. »Ti dam novega?«me vpraša Jack. »Novega?«-»Ja,tvoj oče je včeraj pripeljal novo robo.Ti ni nič rekel?«reče Jack in si popravi srajco. »Ne.No,daj mi ga,da vidim če je vreden česa.«rečem in odložim krtače.

Hej!Moje ime je Beverly Nikka McGuirre in živim v divjem Texasu.Moj oče je konjar in moja mama je trgovka v naši družinski trgovini.Skupaj trenutno živimo na očetov ranču,ki je precej oddaljen od glavnega mesta Texasa.Prej smo živeli v mestu a po pravici povedano mi je tukaj bolj všeč ..na trenutke vsaj.Moje življenje je drugače kar precej zmešano.Jaham konje,bike in lovim krave.Niti malo tipično za dekle a v tem uživam.Z nami živijo tudi Jack in Lizzie,moj bratranec in sestrična po maimčini strani.Jack je dve leti straješi od mene torej 20,Lizzie pa 16,dve leti mlajša.Imam ju zelo rada a znata biti včasih precej zoprna.Moje sanje so bile od nekdaj postati slavna manekenka,čeprav še nimam takšne postave za to.Očetu se te sanje zdijo norost,mami pa samo še ena glupa ideja.Ne razumite me narobe,obožujem svoj stil življenja zdaj a to ni to kar hočem.Nočem za vedno česati konje in jahati bike,hočem biti nekaj več.Nekaj kar si sama želim.

»Evo,na.«reče Jack ko prinese na plan novo sedlo.Ogledam si ga. »Pa,ne zgleda slabo.«rečem sarkastično in osedlam svojega konja.Aja!Nisem vam predstavila svojega konja.On je moj najljubši konj,saj mi ga je oče kupil za moj 10 rojstni dan in takrat je bil star šele 6 mesecev.Ko sem ga pogledala v oči sem takoj vedela pravo ime zanj.Spark.
»Prvo pojdi bolj počasi in če ti bo udobno bom odprl manežo!«zakriči Jack za mano,ko se s Sparkom podava v manežo. »Odpri!«se zaderem nazaj.Jack stopi pod ograjo in odpre vrata.S Sparkom se podava na velik travnik nad našo hišo.Ko pogledam nazaj,se Jacka skoraj da več ne vidi.Zasmejim se in obrnem Sparka v drugo smer.Nočem spet iti brez dovoljenja.Ko prijahava nazaj pred hišo vidim očeta kako se ne preveč veselega obraza naslanja na ograjo maneže.To ne bo dobro!
18. maj 2013
u126497
u126497
rabm 6 nextou pa vam nextam še eno punco....
...with love,your Gina xx <3
18. maj 2013
neext
18. maj 2013
u70873
u70873
nextt
18. maj 2013
u113639
u113639
neeeeeeeeeeeeeeext
18. maj 2013
u124446
u124446
neeeext
18. maj 2013
u120491
u120491
neeeeeeeeeeeeext
18. maj 2013
neeeext <3 <3 + nova bralka
18. maj 2013
u126497
u126497
še en next pa nextam :**
18. maj 2013
u126497
u126497
okj here it comes......<3
18. maj 2013
u126497
u126497
~CHRISTINE~
»Prosim te Chris,samo še malo denarja rabim no,ne bodi takšna do mene!«mi reče mama in se oprime pulta,da ne pade po tleh.Globoko vzdihnem in ponovim svoj slavni stavek. »Ne mama,ne dam ti nič več.Dala sem ti polovico tega kar sva dobili od socialne in skoraj vse od moje plače!Ne dobiš ga več!«zavpijem in z stola pograbim svojo usnjeno jakno. »Christine poslušaj svojo mamo!Imaš samo eno pa še za to ne znaš skrbeti!«se dere za mano,ko zaloputnem vrata pritličnega stanovanja v razpadajoči se stavbi.

Čaos!Sem Christine June Somers in živim v Hollywoodu z mamo July,ki je odkar je moj oče umrl,neozdravljivi alkoholik.Oče je preminul v prometni nesreči 3 leta nazaj.Še tiste noči se je mama zapila in porabila vas naš prihranjen denar,ki naj bi bil namenjen meni kot denar za na potovanje v Brazilijo.
Teden kasneje sem našla poletno službo pri Mickeyu v cd-shopu.Moram priznati,da mi je postala kar všeč,saj sem zvedela veliko o glasbi in spoznala veliko slavnih ljudi.Mislim katera punca mojega stasa lahko reče,da spoznala in se celo rokovala z eno in edino Jessie J?Brez skrbi tud jaz na začetku,ko mi je Mickey povedal,da pride,ko pa mi je ta dejansko podala roko in se mi predstavila sem se zavedala da se to res dogaja.

»Hej Chris!«se za mano zadere moj najboljši prijatelj Gale.Spoznala sva se v trgovini pri Mickeyu in od takrat sva skoraj da nerazdružljiva. »Hej,Gale!rečem in ga objamem. »Kako si?Kaj novega?«me vpraša,ko hodiva proti trgovini. »Uredu sem in vse je po starem.Pa ti,kaj novega?«vprašam in zavjeva v ulico. »Tudi uredu in nič novega.«reče in me potisne v trgovino,kjer naju že z nasmejanim obrazom čaka Mickey. »Živijo otroka!Kako sta?«vpraša in na mizo položi veliko škatlo. »Živijo Mickey,nova roba?«vprašam in slečem jakno. »Jap,malo prej so jo pripeljali.Kar zavihajta rokave,še kar nekaj škatel je zadaj.«reče in se nama nasmeji.Z Galeom stopiva k pultu in si azdeliva cd-je,medtem ko Mickey stopi k vratom in napis 'CLOSED' obrne na pravo stran.Tako se začne še eeden mojih običajnih dnevov.
18. maj 2013
u137486
u137486
neeeeeeext Ful dobr je
18. maj 2013
u126497
u126497
Eo nexta punce moje :**
nič vam ne obljubim ampak mogoče dobite enega ju3 :33

1.katera punca vam je do zdaj še najbolj všeč & s katerim bodo pristale??
2.se vam sploh dopade??
3.next??
....with love,your Gina xx <3
18. maj 2013
next!!!!
18. maj 2013
u137486
u137486
1. Najbolj mi je všeč Christine & za enkrat še ne vem katera bo s kom
2. Zeelo dobri so vsi opisi punc do zdaj in res sem se težko odločila
3. Kukr sem že prej napisala itaq da next!
18. maj 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani