Ojla. Kot vidte je tole ena frišna zgodbica ki nau glih izmišljena zgodbica.... Ampak useen. Govoril bo o eni punci ka ma majhe tezave z fanti (cist tko kt jst). Pa pisala bom u prvi osebi pa oprostite ce bo kej napakic. Da nam dolgovezla kle je mini uvod:
#######################
Torbo za trening vržem na zadne sedeže ter se usedem v avto. Oči zažene motor in že se peljeva na trening.
Moj oče uči karate. Kar pomeni da mi dela sramoto obenem pa je tam veliko lepih fantov z mišicami in sikspeki... Ustavi hormone Sara. Stara si komaj 14.
Skratko na tem karateju me imajo usi za kurbo. In s tem sem se že sprijaznila.... Nekako. Saj tamkajšni fantje niso tako slabi... No niso ravno za zgled vendar če se postaviš na njihovo stran si zmeraj na varnem.
"Danes te bo Jakov brat pripeljal domov ok?" me zdrami oči.
Od Jaka brat? Jupiii!!! To pomeni da bom dve uri dalj z njimi.
"Ja super oči, hvala!" se mu zarežim in moj nasmeh se razpotegne do ušes.
Stopim iz avta ter uzamem totbo. Pred sabo zagledam ogromno sivo stavbo, ki izgleda kot zapor. Jap, moja šola, ki jo moram gledati dvakrat na dan... Lepo vas prosim.
Pridem k stranskem vhodu. Tam kar mrgoli najstnikou. Zbešem se mimo, iz torbe uzamem ključe ter odklenem vrata. Mimo mene zdrvi cela množica budal.
Nato tudi jaz ustopim na mini hodniček na katerem so na steni pokali in medalje, ki jih je naš klub osvojil.
Nato sta na vsaki strani hodnika dve garderobi; ženska in moška.
Pred moško me čaka Jaka. Ima prikupne rjave lase, ki so rahlo speljani v erokezo (RAHLO) in tiste zlate oči. Stečem k njemu in se mu onesim okoli vratu.
"Pogrešala sem te," mu zašepetam na uho in se ponovno spusitm na tla.
10. februar 2016
u163794
u163794
Next
10. februar 2016
Next!!
11. februar 2016
Hi tnx usem ka berete.... (Po pravic povedan se men se neb dal)
###################
Jaka mi odpre vrata v garderobo. Hihi od nekdaj je bil tak kavalir. Prijatelja sva že od... Sedmega leta? Se mi zdi. Vedno mi je odpiral vrata, bil prijazen z mano, razumel me je... In kako zna vrebat! Da se kar stopiš tako lepo vreba. Bil bi popovn fant. Ampak ne zame, on je moj prijatel in nočem ga prizadeti.
Ko odpre vrata zagledam popovno nasprotje Jaka... Miha, ki se žvali z neko punco. Tudi jaz jim ne sledim več saj ima vsak teden novo. Miha je popoven, in nikoli ne vreba... Saj mu ni treba. Ima popolno telo, črne kratke lase in temno rjave oči v katerih se pogosto utopim. Vendar ni čas za to.
Grem mimo in se uležem na klopco, torbo pa vržem poleg sebe.
Ja vem, zdaj sigurno vsi mislijo kakšna kurba sem... V moški garderobi sem, gledam fante kako se preoblačijo, trikrat sem hodila z Mihom, puncam speljujem fante za zabavo... Bla bla bla... Z puncami se jaz ne ujamem in nikoli se ne bom. Tako pač je.
Umaknem noge in Jaka se usede poleg mene.
"Prideš v telovadnico?" me vpraša in sleče majico. Pokažejo se tisti rahlo izklesani sixpeki. Vendar to jaz vidim vsak dan. Moj brat je balkanski prvak v dvigovanju uteži (ni ravno napunpan ampak ima vseeno izklesano telo) in jaz ga moram vsak dan gledati saj se vedno sprehaja po hiši in to brez majice.
"Jap," rečem in odvrnem pogled od njegovega telesa. On to opazi in se mi zareži.
V odgovor ga rahlo brcnem.
On odpre svojo torbo in ven uzame snežno belo kimono ter si jo nadene. Nato da gor še hlače in zelen pas.
Mimo mene gre par fantov. Eden od njeih zanalašč brcne mojo torbo. Dobro jih poznam.
Primem ga za hlačnico in povlečem nazaj. Ta se v trenutku zloži po tleh in zakriči: "Zakva je bli zej to?"
"Bodi veseu da niso njeni dnevi..." reče Jaka ter se odmakne od mene saj ve da bi ga v tem trenutku tako brcnila, da nebi vedel kje je pustil svojo pamet.
01. marec 2016
nNext!!! perfektno!!
01. marec 2016
u163794
u163794
Next
02. marec 2016
Oprostita ka doug nism pisala sam ras ne najdem cajta za pist. Pa sori ce bojo notr ksne napakice pa ka bo kratk neext (sm proti nex okvirčki):

Stopim v telovadnico. To ogromno dvorano, ki ji pravimo telovadnica in je popolnoma prazna le na vsakem koncu dvorane je koš in to je to. Vsedem se na klopco in odkimam ko me oči praša če bom vodila trening.
Naslonim se na zid ter zaprem oči. Izihnem in se sprostim. Pozabim na šolo, na fante, na odgovornosti... Vendar na neko stvar nemorem pozabiti. Na roko. Ta mi še vedno utripa in čutim kako mi je otekla. Pogledam jo... Vsebuje pravo mešanico modrih otenkou ki se zlivajo v vijolične. Na moji roki je ogromna modrica in okoli je ceu kup malih rdečih odrgnin. Dvignem pogled ko dojamem da me Miha gleda. Na usticne si položi prst in potihoma reče: "Ššš..." in grdo pogleda najprej mene in nato roko.
Rokav hitro potegnem čez roko in se šebolj zgrbim vase. Vem da tega nebom mogla zavedno skrivati. Še kratke rokave ne smem nositi in takoj se bo videlo. Tudi kratke hlače nemorem nositi. Ampak tako ali tako je zima in kratkih stvari neboš nosil pozimi kajne?
Brane me zbudi iz zamišljenosti ko mi reče: "Ali se boš prijavila na letošnje tekmovanje?"
Brane je eden izmed mentorjev. In seveda izplunim še preden se lahko ugriznem v jezik: "Ja." A se hitro popravim: "Mislila sm ne."
Joj sara zakaj takoj nekaj blekneš še preden premisliš. Nemorem igi na tekmovanja. Kaj če me kdo zadane naravnost v modrice in takrat odpovem... In potem jih bo še zanimalo od kod so prišle. Definitivno letos ne grem.
"Zakaj? Saj si si vedno želela iti? Pa saj ti gre. Si edina z takim talentom za borbe, da se lahko kosa še z fanti," mi reče ter me spodbudno pogleda.
Ja res tako sem talentirana da se osnovno neznam ubraniti udarcev. In to udarcev lastnega učenca. Vendar to je tudi problem. Jaz jih učim gibov in udarcev in oni mojo strategijo poznajo. In to je srhljivo. Poznajo moje gibe in obrambe in vse predvidejo. Natančno vedo kaj bom jaz naredila. Čeprav jih lahko premagam proti nekaterim v moji ekipi nimam možnostmi saj so svoje udarce tako nadgradila da glava boli... "Letos sem se odločila, da bom naredila predah."
"To ti pa ni podobno," me zaskrbljeno pogleda.
"Vem..." potiho rečem ter grem nazaj v garderobo saj nemislim poslušati njegove ugotovitve.
***************
In... Kaj misls? Kaj se ji je zgodil?
24. april 2016
Next!! Pm mojem bo Jaka prisel za njo in jo vprasal kj je narobe in potem mu bo povedala vse jaka ji bo pomagal.. potem se bosta zaljubla.... <--- moje predvidevanje Next!!
25. april 2016
Hahah dobr to sklepas ♥mikrofoncek♥ ampak kr pocas..... Hahahah prehitela si me.... To se bo zgodil bl poj.... Uglaunem pa sori za napakice ka bojo notr:

Zaloputnem vrata za sabo, ko histerično vstopim v garderobo. Po svoji torbi začnem brskat po pudru. Ko ga zagledam ga zgrabim ter se premaknem v del kjer so tuš kabine ter se vsedem v eno izmed njih. Nahitro si napudram roko da je vsaj približno kožnate barve čeprav je daleč od tega. Pogledam se v ogledalu ki je priloženo h pudru.
"Pomiri se, nihče ni nič zaslutil," rečem sama sebi. Umirim se ter se zazrem v obraz v ogledalu. Sploh si nisem več podobna. Gleda me tuj obraz, tuje oči.... Čakaj kaj je z mojimi zenicami? Zakaj so tako ogromne? Sem zadeta?
Roko postavim na vrat ter preverim moj srčni utrip. Ne v redu je. Uff.. Sem se ze ustrašila. Ampak kaj je potem z mojimi zenicam?
"Mah saj ni nič..." si zagodrnjam ter z težavo zaprem ogledalce. Grem nazaj proti klopci ter pudr vržem nazaj v mojo torbo. Vzamem od Jaka majco, si jo nastavim pod glavo ter zaprem oči. V tistem trenutku me zmanka, v trenutku zaspim.
-----------------------
In od kje misls da so te modrice? Kdo je kriv za njene modrice?
25. april 2016
u163794
u163794
Neeext obvezno. Ammmm... Pomoje je kriv za njene modrice miha.... Pomojem...... Nevem pomoje je miha glede na to da ji je reku ššš.... Sam nism prepričana.
25. april 2016
Next
25. april 2016
od pretepa ki ji je nekdo grozil??
Po mojem je oce pijanec in se je napil ...... Next!!!
26. april 2016
mikrofoncek bliz, wolf13 cist si zadela pa ne govor kva se bo zgodli ok? No ja u glaunem nam vs kle dougocasla tko da:

Sara
******************
Naenkrat na trebuhu začutim težo. V trenutku se zbudim in pogledam kaj je. Viki mi je vrgel torbo naravnost na trebuh. Res hvala. Viki oz. Viktor ta mali smrkavec (čeprav je le kakšen mesec mlajši od mene) je tiste vrste fant, ki misli da nekaj je.
"To je bolelo," mu zamrmram in mu s pogledom sledim po garderobi. Očitno se je trening že zaključil saj je v garderobi le par fantov.
"To je bil moj namen," se mi zareži nazaj in nadaljuje: "Jaka in Miha te čakata pred vrati."
Ponudi mi roko da lažje vstanem. Sprejmem jo in pograbim torbo ter Jakovo majico na kateri sm ležala. Odprem vrata ko se skoraj zaletim v neko punco. V istem trenutku se skoraj zadavim zaradi njenega parfuma. Takoj vem kdo je to; naša Nina. Saj poznate tista dekleta, ki so "tagalvna" no take vrse je Nina-kurbica. Ampak je vseeno prijazna... Ne rečem da sva ravno prijateljici... Vendar ima prijateljski odnos.
"Sori!" rečem ter se ji nasmehnem in ona mi vrne nasmeh: "Je že v redu. Veš kje je Miha?"
Namesto mene odgovori Viki, ki je ravno prišel iz garderobe: "Zunaj. Čaka te..."
Ona kar poskoči, me prime pod roko ter poveče ven iz te zakotne šole. Nekako se ji izvijem iz prijema ko ona kopiclja do Miha. Roke mu ovije okrog vratu ter se mu zareži v faco. Odmaknem pogled saj ju ne mislim gledati, kako se bosta ravnokar zalizala.
Jaku vržem majico in to jo obleče... Res mi je žal da jo je dal gor. Stopim do njega ter mu iz ust potegnem cigareto. Približam jo mojim ustnicam. Globoko potegnem. Pustim da me tisti vroči dim žge v pljučih, pustim saj vem da si to zaslužim.
Vrnem mu jo ter počasi izdihnem.
"Kaj je bilo med treningam?" me potiho vpraša.
Še odgovoriti mi ni treba saj prebere iz mojega obraza ter me vpraša: "Miha?"
Ampak vem da mu tega ni treba vedeti zato hitro zamrmram: "Ne. Nekaj se je u zvezi z poslom zalomilo in.."
Ne dokončam stavka ko me prekine: "In Miha je vpleten."
Narahlo pokimam in ga sunkovito primem za roko saj vem kaj bi u tistem trenutku naredil. In naredil bi napako.
"Zakaj? Zakaj to ignoriraš? Zakaj se pretvarjaš, da se ni nič zgodilo?" me vpraša in se mi zazre v oči. Tiste njegove zlate oči... Odmaknem pogleda in se zazrem v tla. Potiho rečem: "Ker posel je posel."
Jaka jezno stisne čeljusti ampak se nima časa jeziti sam Viki v naju prileti in se nama reži v glavo.
"Kaj sta tako slabe volje? Večer je zaboga?! Morali bi se veseliti!!" zatuli kot da sva odaljena več kilometrov.
"Ti si definitivno zadet," mu rečem saj vem da bo zagrabiv vabo.
"Ne pa ne. Jaz sem trezen. Bolj nebi mogel biti. Malokdaj sem zadet. Kot naprimen takrat ko..." začne zarlagati ampak ga ne poslušam. Pogledam proti Mihu ampak ta je trenjutno zaseden. Naslonjen je na Nino, ki ima za hrbtam steno in njegova roka gre počasi pod njeno majco.
Odmaknem pogled saj nočem tega gledati.

Jaka
***********
Res ne razumem zakaj nič ne naredi. Zakaj se ne upre. Saj je regionalna prvakinja v borbah. Če se kdo zna braniti, bi to mora biti ona. Res ne razumem zakaj ji je treba trpeti njegove pesti. Mihove pesti. Pesti njenega učenca. Pesti enega izmed mojih najboljših prijateljev
**************
In................ Wolf13 prou si mela.. Jej.. Kako se vam zdi? Komentarji, kritike? Kej ni u redu? A dam ksne slikce? Premal opisujem? Pa oprastite ce so ksne napakice
11. maj 2016
u163794
u163794
jeej pa neext. res je fajn pa ja lah das ksne slikce da si lazi predstaulamo
13. maj 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani