u120926
u120926
To je moja prva zgodbica, ki jo objavljam. Pisana je predvsem med poukom, ko mi je blazno dolgčas in zato tudi ni ravno najboljša.
Sem oboževalka Black Veil Brides. Zato ta fanfiction govori o njih. Mogoče bom kdaj objavila še katero izmed ostalih fanfictionov ali zgodb, ki jih imam že napisane, vendar bom počakala, da ugotovim kakšen bo odziv tukaj. Vsekakor nameravam ta FF končati, ne glede na to, ali bo kdo bral ali ne.
Aja, še ena stvar... Če ti kaj ni všeč, obstaja gumb, s katerim zapustiš to temo. Izvoli, izbira je tvoja.

1. poglavje

ALEXANDRA's POV

Stala sem pod drevesom v parku. Ura se je bližala polnoči, jaz pa sem še vedno čakala, da se od nekod pojavi moj šef. Pogovor, ki naju je čakal, naj ne bi bil za ušesa, ki so rada prisluškovala v pisarni.
Z drugega konca parka sem zaslišala žvenket ključev. Paznik je zaklepal vrata parka, ne da bi se zavedal moje prisotnosti. Ni me skrbelo, da ne bi mogla priti iz parka, rešila sem se že od kod drugod, vendar so zaklenjena vrata pomenila, da šefa ne bo ali pa je v parku in ne bo znal ven.
»Khm, Alexandra?« sem zaslišala za svojim hrbtom.
Popolnoma nagonsko sem izza pasu potegnila kratek nož in ga prislonila osebi za menoj na vrat. V naslednjem trenutku sem opazila znane oči mojega šefa, izpustila nož in ga ujela v višini svojih komolcev. Hitro sem ga pospravila.
»Gospod. Kakšna je moja naloga?«
Šef me je presenečeno gledal. Verjetno je pričakoval, da bom zavpila od strahu in mu primazala klofuto, torej sem ga z brezbarvnim glasom šokirala. Nikoli nisem kaj preveč skrbela za to, kaj drugi mislijo.
»Jutri od osmih zjutraj moraš biti pred našo službeno stavbo. Tam te bo pobral menedžer neke rock skupine. Z njimi boš šla na turnejo kot telesna stražarka oziroma varuška. Odganjala boš fanice, preprečevala ugrabitve in poškodbe, standardne dolžnosti,« mi je povedal. Očitno se je naučil na pamet s faxa, ki so mu ga poslali.
Pokimala sem in nato je nadaljeval: »Moram pa te opozoriti, da so na zadnji turneji štirje telesni stražarji dali odpoved, še pred iztekom delovnega razmerja. Zdaj je njihov menedžer zahteval profesionalca z jeklenimi živci. To si ti.«
Še enkrat sem pokimala in mu obrnila hrbet. Ura je bila že nekaj čez polnoč, sem ugotovila, ko sem preverila svoj mobitel. Začela sem teči.
Moj tek se je ustavil pred visoko ograjo, ki je obdajala park. Preklela sem šefa, ki je za »skrivna srečanja« vedno izbral privatne parke, vzela zalet in nekako naredila preval/premet čez železne špice na vrhu.
Tekla sem vse do doma. Za priprave sem imela manj kot osem ur, kar je bilo sicer dovolj za pakiranje oblačil in kozmetike, niti pomotoma pa ne dovolj, za pospravljanje vsega orožja, ki bi ga morda potrebovala. Večino ga nisem imela v omari pod stopnicami, kot je verjetno predvideval moj šef.
Zjutraj sem v službeno stavbo vstopila že ob sedmih. Oddati sem morala prijavnico za dopust, kar je pomenilo, da me je gospodična Muller, šefova tajnica, najprej začudeno pogledala, nato pa vprašala, če de dobro počutim. To je vprašanje, ki ga lahko pričakuješ, potem ko več kot tri leta nisi imel niti enega prostega dneva.
V odgovor na njeno neumno vprašanje sem samo skomignila z rameni in si še bolj razmršila lase.
Ob osmih sem torej sedela na zidcu pred službeno stavbo in čakala, da se od nekod pojavi nekdo, ki me bo pobral. Z desetminutno zamudo je pripeljal črn BMW in potrobil. Pograbila sem obe potovalki, ju vrgla v prtljažnik in sedla na sovoznikov sedež.
»Kayle?« me je začudeno vprašal voznik. Morala bi vedeti, da je šef povedal samo moj priimek, izpustil pa ime in spol. Mogoče je dodal še izobrazbo, ampak dvomim.
»Alexandra Ekaterina Kayle, detektivka na oddelku za kazniva dejanja, usposobljena tudi kot telesna stražarka,« sem zdrdrala in se pripela.
Voznik je prikimal: »Jaz sem Jon, menedžer. Najbolje, da se , da se odpraviva k avtobusu…«
Speljal je in vso vožnjo sva molčala.
Avtobus je stal na obrobju mesta in bil zelo vpadljive črne barve. Okoli avtobusa so bile v krogu postavljene premične kovinske ograje, ki naj bi zadrževale množico podivjanih najstnic in najstnikov.
»Mogoče ti je O'Hall pozabil povedati…« je začel Jon. Dvignila sem roko, da sem ga utišala in zlezla iz avtomobila.
»Šef mi je povedal dovolj, da sem ostalo lahko sklepala,« sem siknila in odkorakala do avtobusa. Nekaj deklet mi je poskušalo slediti, vendar sem jih preprosto obrnila in jih napotila nazaj za ogrado.
Jon je odprl vrata in se za trenutek ustavil. »Fantje verjetno še spijo, ker še ni niti devet. Naj jih zbudim ali boš počakala, da sami zlezejo iz postelj?«
»Sama jih bom zbudila, » sem se peklensko nasmehnila in iz sive potovalke potegnila najpriročnejšo stvar, ki so jo kdaj izumili-majhno pločevinko s trobljo. Iz izkušenj sem vedela, da ni nič učinkovitejšega, niti vedro ledeno mrzle vode.
Med odkimavanjem je Jon pokazal na spalne prostore in se sesedel na kavč. Odgrnila sem težko zaveso in v temen hodnik spustila nekaj svetlobe. Pločevinki sem odstranila varovalo, jo dvignila v višino svojih ramen in pritisnila sprožilec.
Pet oseb je popadalo iz svojih postelj naravnost na hodnik. Spustila sem pločevinko na tla: »Moje ime je Alexandra Kayle in sem vaša varuška.«
V odgovor sem dobila le nekaj stokov in kletvic. Obrnila sem se na peti in se pridružila Jonu na kavču.
Čez nekaj minut se je zavesa spet odgrnila in izza nje so začeli prihajati ljudje.
»Torej, Aleksandra, tole so tvoji varovanci: Ashley Purdy, Andy Biersack, Jack Pitts, Jinxx in…«
»Christian Mora.«

Jon me je začudeno pogledal: »Fanica?«
Takrat pa me je opazil Christian. Najprej je široko odprl oči, potem pa se pognal proti meni z razširjenimi rokami, pripravljenimi na objem. Ustavila sem ga s klofuto, ki ga je vrgla po tleh. Snela sem verižico in jo postavila predenj.
Obrnila sem se k Jonu: »Ne. Sem preteklost. Lahko zdaj vidim svojo posteljo?«
Počasi sem se že naveličala začudenih pogledov, ki sem jih bila deležna tisti dan.

A/N
Prvo poglavje je končano. Vprašanja za bralce/bralke so menda popularna, zato jih imam tudi jaz nekaj...
~Kdo je Alexandra?
~Zakaj je Alexandra mahnila Christiana?
~Mnenje?

Boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

18. marec 2014
u122384
u122384
~Kdo je Alexandra? Njihova telesna stražarka in bivša punca od Christiana.
~Zakaj je Alexandra mahnila Christiana? Ker sta se sprla in nista več skupaj.
~Mnenje? Glede na to, da je napisano med poukom, je izjemno dobro napisano. Drugače pa te poznam iz nekaterih drugih tem, kjer si vneto pisala grožnje vsem, ki niso nextali, in nekako se mi je zdelo, da slabša od ostalih dobrih pisateljev nemoreš biti.
NEXT!
18. marec 2014
u120926
u120926
WoW, Prvi Next! Sploh si nisem mislila, da bo tole dejansko nekdo bral...
TNX, Hi! I'm Death!!
18. marec 2014
u122384
u122384
Bila sem gor, pa sem iskala kakšno novo zgodbico, da bi nadlegovala pisateljico.
18. marec 2014
u120926
u120926
18. marec 2014
u122384
u122384
Prvi odziv vseh...
18. marec 2014
u167519
u167519
Perfect začetek!!
Neeeeext
18. marec 2014
~Kdo je Alexandra? Ne bi znala točno povedat...vem pa, da se za njo skriva veliko skrivnosti in mogoče je za to kriva njena preteklost
~Zakaj je Alexandra mahnila Christiana? Ker jo je mogoče prizadel?
~Mnenje? zelo mi je všeč in če je to res tvoja prva zgodba je to res za pohvalit. ;D

Boš bral/a? Jaaaaa

Next
18. marec 2014
u120926
u120926
OMFG! v manj kot eni uri trije nexti?? pri %-ih objavim next, če ne prej, prav?
18. marec 2014
Pri kolkih?
18. marec 2014
u122384
u122384
Ne sprejmem. Na vsake 3 komentarje next!
18. marec 2014
u120926
u120926
vsake 4?
18. marec 2014
u122384
u122384
Maš jih že 8 tujih!
18. marec 2014
u120926
u120926
?
18. marec 2014
u122384
u122384
Rekla sem na vsake 3 KOMENTARJE in ne NEXTE. Komentarjev pa imaš trenutno že 8...
18. marec 2014
Neeeeeeext+zgodbica je perfektna
18. marec 2014
u122384
u122384
9...
18. marec 2014
u120926
u120926
ok, čakte, da najdem sliko...
18. marec 2014
u122384
u122384
Ha! Skužla sm prvo uprašanje, ka sm brala pisma dveh, pa si omenla, da si to ti!
18. marec 2014
u120926
u120926
Poglavje posvečeno Hi! I'm Death!, ker je prva komentirala...

2. poglavje

ALEXANDRA's POV
Jon mi je pokazal posteljo. Bila je prva na levi, takoj ko sem vstopila v spalni prostor.
Odgrnila sem težko črno zaveso, ki je skrivala nekakšno sobico. V višini mojega pasu je bila postelja, ki je prekrivala ves spodnji del, pod njo pa nekakšna omara za oblačila in čevlje.

Potovalko z oblačili sem razpakirala, drugo pa pustila na postelji in zagrnila zaveso. Odkorakala sem nazaj v dnevni prostor, kjer je Christian sedel na kavču poleg Jona in na obrazu držal krpo z ledom. Njegovi kolegi so stali poleg njega in ga opazovali z nasmeški.
Ashley je prišel do mene. »Hej, Baby, jaz sem Ashley. Igram bas.« Z dlanjo mi je zdrsnil po licu.
Stala sem popolnoma pri miru in mu namenila smrtonosni pogled. »Bi me moralo to presenetiti?«
Ni opazil mojega pogleda, zato pa ga je Christian: »Stari, umakni se. Punca je čudežni otrok. Še preden se je boš še enkrat dotaknil boš v nezavesti.«
Ashley ga je ignoriral. Raje se je nagnil bližje k meni in mi začel šepetati v uho.
Rahlo sem se nasmehnila in ga z eno potezo spravila na kolena. Njegove dolge lase sem si ovila okoli zapestja in jih potegnila, da je glavo moral nagniti nazaj. »Ash, moral bi poslušati Christiana. Ubijem te lahko v sekundi.« Še malo sem potegnila za njegove lase. Nisem mu povzročala prevelike bolečine, želela sem le malo zmanjšati njegovo samozavest. »Poleg tega, ti priporočam, da v prihodnje svoje erotične fantazije z menoj v glavni vlogi zadržiš zase. Tipi, ki me imajo pod seboj, običajno pobegnejo z bolečim mednožjem in zlomljeno čeljustjo.«
Ko sem dvignila pogled, sem opazila, da so se Andy, Jake in Jinxx umaknili za nekaj korakov nazaj.
»Dobro. Z življenje z menoj kot varuško so potrebna 4 pravila: ne objemajte me, ne govorite seksističnih šal v moji bližini, ne pijte na žive in mrtve ter ostanite v mojem vidnem polju. Kakšno vprašanje?« Izpustila sem Ashlyjeve lase.

Andy je dvignil roko: »Kdaj moramo iti v posteljo?« Ko je zagledal moj rahli nasmešek, se je hitro zresnil. »Veš kaj? Pozabi, da sem vprašal.«
»Totalno sem vas prestrašila, ne?«sem se začela smejati. »V resnici nisem takšna tiranka. Delajte kar hočete, samo ne me objemat, prav?« sem, se še enkrat nasmehnila in se odpravila v prednji del avtobusa na pogovor z voznikom.
A/N
Vprašanja:
~Ali je Ashley jezen?
~Je Alexandra tiranka in se je zlagala ali je po duši čisto dobra oseba?
18. marec 2014
u120926
u120926
18. marec 2014
u167519
u167519
mogoče mau?
po moje je po dušši dobra oseba
neeeeeext
18. marec 2014
u122384
u122384
Vprašanja:
~Ali je Ashley jezen? Da, ker ga je Alex osramotila pred vsemi.
~Je Alexandra tiranka in se je zlagala ali je po duši čisto dobra oseba? Mislim, da ni takšna tiranka, ampak ima nekaj skritih pravil v zalogi. Upam, da ne pride k meni domov.
Next! A bo danes?
18. marec 2014
u120926
u120926
OMFG, js ne morem tako hitro pisat! Sproti prepisujem iz zvezkov! Malo potrpljenja!
18. marec 2014
Neeeeeeeext
18. marec 2014
u120926
u120926
ok, to lahko povem... Naslednje poglavje je CC's POV
18. marec 2014
u122384
u122384
Pa piši hitreje, ker bom Andy-ja iz teme 'Pisma dveh' pripeljala sem!
18. marec 2014
u120926
u120926
mi gleda čez ramo, glede na to, da je moj sosed, a ne??
18. marec 2014
u122384
u122384
Meni gleda čez ramo in cel čas kriči: "Motherfucking Isha! She's that motherficking neighbour, that fucking doesn't want me to be with my motherfucking Petra! How do you want me to fucking kill her?!" Prosim, ne bom več zdržala!
18. marec 2014
u120926
u120926
next pride čez 5 min
18. marec 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani