Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Vem daje veliko teh zgodb, a mislim da vam bodo moje všeč. Pisala bom po poglavjih za vsako poglavje rabim 2 nextija
03. avgust 2015

u179348
Next
03. avgust 2015
Nevem kateri okus bi izbrala čokolado ali vanilijo. Stojim v trgovini, natančneje pred zamrzovalnikom in premišljujem o sladoledih, kod, da je to zdaj najpomembnejša stvar v mojem življenju. Nevem več kako se naj zamotim, da ne mislim o preteklih dogotkih, ki pa niso bili ravno veseli.
Zdi se mi, da se vse skupaj začelo prejšni mesec v šoli. Mislim , da pri matematiki. Imeli smo nadomeščanje saj je naš učitelj umrl. Vzrok ni znan, vemo samo, da mu je manjkalo veliko krvi, kot da bi mu jo kdo izsesal.
Teden pozneje sem zgobila moja starša in brata v prometni nesreči. Vračali smo se z kegljišča, cesta je bila zelo spolska in kar naenkrat se je pred nami pojavila postava.
Ati je brenzal a to ni pomagalo vsaj za nas ne, človek je tako izginil, mi so pa padli z mustu v jašek, ki je bil ob cesti. od takrat naprej se nisem ničesar spomnila- zgubila sem zavest.
Nevem od kot mi to a mislim da vem kdo je kriv za to...
Zdi se mi, da se vse skupaj začelo prejšni mesec v šoli. Mislim , da pri matematiki. Imeli smo nadomeščanje saj je naš učitelj umrl. Vzrok ni znan, vemo samo, da mu je manjkalo veliko krvi, kot da bi mu jo kdo izsesal.
Teden pozneje sem zgobila moja starša in brata v prometni nesreči. Vračali smo se z kegljišča, cesta je bila zelo spolska in kar naenkrat se je pred nami pojavila postava.
Ati je brenzal a to ni pomagalo vsaj za nas ne, človek je tako izginil, mi so pa padli z mustu v jašek, ki je bil ob cesti. od takrat naprej se nisem ničesar spomnila- zgubila sem zavest.
Nevem od kot mi to a mislim da vem kdo je kriv za to...
04. avgust 2015

u179348
Ja
05. avgust 2015
No, moj oče Josh, je bil zelo vpliven mož- sodnik. en mesec pred prometno nesrečo je sodil neki tolpi, ne vem zakaj točno je šlo saj mi oče o svojem delu ni govoril veliko. Mislim, da niso vse člane ujeli. Tako, da je bilo to mogoče maščevanje ali samo naklučje v katerega pa ne vrejamem.
Kakorkoli že zdaj se bom mogla znajti brez staršev, živeti pri moji okrutni teti ( mislim da me sploh ne mara in da komaj čakam da dopolnim 18 let in grem od tod) in živeti v strahu, da me bo kdo ubil, mogočr to ebi bilo tako zelo slabo...
Kakorkoli že zdaj se bom mogla znajti brez staršev, živeti pri moji okrutni teti ( mislim da me sploh ne mara in da komaj čakam da dopolnim 18 let in grem od tod) in živeti v strahu, da me bo kdo ubil, mogočr to ebi bilo tako zelo slabo...
06. avgust 2015
"Hej, Kat!!!!" Iz morečih misli me zbudi globok glas mojega najboljšega prijatelja Jacea.
Nasmehnem se mu a samo z usti in ne tudi z očmi.
"Kaj je si spet depresivna??? Pridi grema v kino pogledat film 300." Prime me za roko in me vodi do kina. Ja z Jaceom sva par. On je tak srček ob izgubi staršev me je nekako spravil na noge , da sem naredila 2. letnik gimnazije.
Ne vem kaj bi brez njega...
Nasmehnem se mu a samo z usti in ne tudi z očmi.
"Kaj je si spet depresivna??? Pridi grema v kino pogledat film 300." Prime me za roko in me vodi do kina. Ja z Jaceom sva par. On je tak srček ob izgubi staršev me je nekako spravil na noge , da sem naredila 2. letnik gimnazije.
Ne vem kaj bi brez njega...
06. avgust 2015

u189353
next lahko isto zgodbo
06. avgust 2015
"CICICCICCICICICIIIIIIIIIINNNNNNNNNN!" Udarim po budilki, da neha zvonit, vstanem se v sedeč položaj in pogledam na uro ja 7.30, prvi šolski dan 3. letnika.
Globo vdihnem in globoko izdihnem, spet bom videla te znane obraze, ki me bodo usmiljeno gledali, me tolažili in mi težili " Kako si?", "Boš vredu?". To mi gre najbolj na živce, cel mesec sem se trudila, da se ne bom sama sebi smilila, zdaj pe bodo oni ravnali z mano kod z siroto, saj tudi sem na nek način a prosim vas imam 16 let, na svetu se dogajajo še hujše stvari.
Tako še naprej premlevam dogodke med oblačenjem in ličinjem.
Zajtrk preskočim, začela sem malo jest, zato pa več gibat. Ne vem če je to bolje ali slabše...
Globo vdihnem in globoko izdihnem, spet bom videla te znane obraze, ki me bodo usmiljeno gledali, me tolažili in mi težili " Kako si?", "Boš vredu?". To mi gre najbolj na živce, cel mesec sem se trudila, da se ne bom sama sebi smilila, zdaj pe bodo oni ravnali z mano kod z siroto, saj tudi sem na nek način a prosim vas imam 16 let, na svetu se dogajajo še hujše stvari.
Tako še naprej premlevam dogodke med oblačenjem in ličinjem.
Zajtrk preskočim, začela sem malo jest, zato pa več gibat. Ne vem če je to bolje ali slabše...
06. avgust 2015

u189353
ja
07. avgust 2015
Še zadnjič se pogledam v ogledalo in si popravim štrleč rdeč pramen las. Vzamem kolo in grem upam, da bo to leto boljše brez kakršnih koli šokov...
ja takrat še nisem vedela kaj me čaka, mogoče tudi bolje da ne...
"Hej, Kat!!!" Obrnem se pred mano stoji moja najboljša prijateljica,po obleki vidim da še kar sledi novim modam.
"Hej Holywood!" Objameva se odkar sem zgubila starše sva se kar oddaljili.
Holywood se odmakne od mene in me pogleda: "Ker se dolgo nisva videli ti moram nekoga predstaviti- fanta imam!!!!!!!!!!!!!!"
"Resno OMG!!! Je lušen???" Hol me pojemljivo pogleda...
Bred mano se prikaže on...
ja takrat še nisem vedela kaj me čaka, mogoče tudi bolje da ne...
"Hej, Kat!!!" Obrnem se pred mano stoji moja najboljša prijateljica,po obleki vidim da še kar sledi novim modam.
"Hej Holywood!" Objameva se odkar sem zgubila starše sva se kar oddaljili.
Holywood se odmakne od mene in me pogleda: "Ker se dolgo nisva videli ti moram nekoga predstaviti- fanta imam!!!!!!!!!!!!!!"
"Resno OMG!!! Je lušen???" Hol me pojemljivo pogleda...
Bred mano se prikaže on...
07. avgust 2015

u190499
next next next netn ext next next next next next
07. avgust 2015

u189353
next me zanima nadaljevanje
07. avgust 2015
Pred očmi sem imela spet tisti prizor, krvavo vetrobransko steklo, smrdeča voda jarka, napol omamljena se obrnem proti cesti in vidim visokega, postavnega fanta, ki me gleda...
Ne ne more biti on, to je nemogoče.
" Hej, Kat! Si vredu??? Zemlja kliče" Hol me zaskrbljeno pogleda.
"V redu sem, res vse je okej." Pogledam fanta, ta me nekam odmaknjeno resno gleda naposled mi da roko.
"Jaz sem Stefan" Začudeno pogledam roko, a je vseeno sprejmem.
"Jaz pa sem Kat" Nekaj časa se še gledava, a naju Hol prekine z svojim blebetanjem o najinem prijateljstvu.
" Nekam znana se mi zdiš, imamava mogoče zgodovino skupaj?"
" Stefan Lighwood? Ja milim da imava" Nasmehne se mi takrat pa zazvoni zvonec za začetek pouka.
Ne ne more biti on, to je nemogoče.
" Hej, Kat! Si vredu??? Zemlja kliče" Hol me zaskrbljeno pogleda.
"V redu sem, res vse je okej." Pogledam fanta, ta me nekam odmaknjeno resno gleda naposled mi da roko.
"Jaz sem Stefan" Začudeno pogledam roko, a je vseeno sprejmem.
"Jaz pa sem Kat" Nekaj časa se še gledava, a naju Hol prekine z svojim blebetanjem o najinem prijateljstvu.
" Nekam znana se mi zdiš, imamava mogoče zgodovino skupaj?"
" Stefan Lighwood? Ja milim da imava" Nasmehne se mi takrat pa zazvoni zvonec za začetek pouka.
16. avgust 2015
Nexxxxx prosm plisss nujn ful dobr piss
nextttt
nnnnneeeeexxxxxtttt
nextttt
nnnnneeeeexxxxxtttt
16. september 2015