Živjo ime mi je Nina Anahi. Stara sem 16 let in hodim na gimnazijo. Sem samska,in v mestu,bolj vasi imajo Vampirko šolo,ki ima sledilca,ki izbira naslednje vampirske učece. Izbere jih ko so stari 16 let. Upam,da nebo mene izbral JazBilo je konec pouka in pri umaricah sem pospravljala učbenike. Ko zaprem vrata zmrznim. Pet metrov pred sabo zagledam temno postavo.
Bil je Sledilec. Rekel je:
''Kraljica Noči te je izbrala,da se nam pridružiš''IN pol je izginil. Čelo me je zapeklo,in začela sem se jokati. Umirila sem se in si z lasmi zakrila čelo. Šla sem na parkirišče,ampak,ponavadi učenci nikoli ne grejo domov po zvonjenju in se združijo na parkirišču.
Najbolj priljubljeni na šoli so mi zavirali pot do mojega avta.Bila sem jim všeč in razmišljali so,da bi me sprejeli med sebe. Najbolj priljublen fant na šoli me je poklical:
''Ej Nina,kaj ko bi se malo družila z nami.''
''Nimam časa,imam veliko domače naloge. Mogoče kdaj drugič.''Prijel me je za roko in ubrnil proti sebi in videl znamenje. Hitro me je spustil,in se umaknil.
''Ne. To nemore biti res. Že celo leto nobenega niso izbrali,in izberejo tebe.''
Drugi so pogledali,zakaj se je prestrašil in ena iz med njih je zakričala.
''ZAZNAMOVANA JE!!''
Drugi učenci so se ubrnili proti nam,jaz sem pa zlezla v avto in se odpeljala domov.
Podobna bo zbirki knjig Zaznamovana.

Kakšen se ti zdi začetek?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

17. december 2012
http://www.igre123.com/forum/tema/vampirska-sola/46810/
in če hočete biti v zgodbici mi dajte vse potrebno na to stran,ker drugač se bo vse zmešalo
17. december 2012
u111868
u111868
js sem pa v zgodbici sam pol pridem
17. december 2012
u113670
u113670
jeeeej, komi čakam!
17. december 2012
Ko sem prišla domov sem mami povedala kaj se je zgodilo in one,ker je one vraževerna je rekla,da bo poklicala vrače in podobno. Ampak jz nisem hotela biti ozdravljena. Zato sem spakirala nekaj pomembnih stvari.
Denarnico,ki imam noter 1.000.000€,saj smo bogati,telefon,I pod,nekaj za obleč,in svoje mucke:Imam zelo rada mucke in vse mi je dala moja mama mucka,ki je že žel preminila pred mesecom.
Potiho sem nesla mucke v avto in si dala streho na avto,da jim nebo pihalo. Vzela ruzak in odšla k babici,ki me zmeraj razume. Na poti tja me je začela boleti glava. Dobila sem grozen glavobol. Babica je živela v hribih.
Ko sem prišla do njene kočice je na vratih pisal,da je v hribih. Šla sem za njo,prvo sem pa mucke nesla noter,ter jim dala za piti in za jesti. Na poti tja sem omedlela.

Zbudila sem se v tujem kraju. Izgledalo je kot nekakšna ambulanta. Nad mano se je sklanjala babica in ena ženska s tetuvažo na čelu. Bil je polni mesec. Povedala mi je,da sem v Vampirski šoli,in da niti eden učenec še nima pobarvanega meseca. Babica mi je povedala,da je že vse moje stvari prinesla že v mojo sobo tukaj,tudi mucike,in,da si bom sobo delila z Lucy Black in Julijo Lalis. Rela sem,da me je mami nekako hotela ozdraviti. Vampirka se je zasmejala,in mi tudi povedala,da ji je ime Alexa,in da bo moja mentorica. Pokazalia mi je kam morem iti in sem šla. Babica ni mogla z mano.
Hodila sem po hodniku in kar naenkrat sem zaslišala zvoke v enem od stranskih hodnikov. Šla sem pogledati. Videla sem nekega FULLLL luškanega fanta in eno punco.
P-PUNCA,F-FANT
P-Daj no vem da si me želiš. Sa me še zmeraj ljubiš?
F-Ne,nočem in ne ljubim te več,sem ti že rekel. Daj pusti me pri miru.''in jo odrne. Ona se skloni in z nohtom zareže v njegove hlače,in ga zareže do krvi. Jaz ponesreči nekaj nerazločnega rečem in on se obrne proti meni. Izbledalo je tako,kot da bi me slekval z očmi. Potem se je punca obrnila in jaz sem stekla stran. Pritekla sem na dvorišče,kje sem srečala Alexo. Pospremila me je do sobe potiho,saj je bil,dan in tukaj je dan in noč zamenjana. Vsi so spali,in tudi ona mi je svetovala,da naj se naspim. Komaj sem se preoblekla,ne da bi zaspala. In še preden sem položila glavo na blazino sem zaspala.
17. december 2012
TATU,SAM JE NA VRATU MOJko sem se zbudila je sonce ravnokar zahajalo. Sigurno se bom še navadila. Malo sem pogledala okoli po sobi. Pogledala sem svoje sostanovalki. (POGLEJ PREJŠNO STRAN ZA SLIKE IN STAROST)Pogledala sem svoje mucike,tudi one so se počasi prebujale. Dala sem jim za jest in iz vogala je skočil maček. Zakričala sem in zbudila ostali dve sostanovalki.
''Poredni muc,ne straši novih sostanovalk. Oprosti za tole,ime mi je Julija,in ti si?''
''Jaz sem Nina.''
''No Nina.jaz sem Julija in to je Lucy. In to je najin maček.''
''A te so vsi tvoji?''me vpraša Lucy zaspano.
Pokimam ji.
''A so vse tebe izbrale?''
''Ne,imam jih še preden sem bila zaznamovana,amapak jih bom dala babici,ker mislim,da tukaj ni prostora za tok muck.''
''Lepo,no najinemu je ime Viliam,lahko ga pa kličeš Vili. No gremo k zajterku,kr sem sestradana.''
Odpravile smo se,in za zajterk so bili kosmiči,mleko,kakav ali čaj. Imeli so veliko kosmičev na razpolago in jaz sem izbrala čokoladne. Vsedle smo se za mizo,in se bolje spoznale. Izvedela sem da sta tudi oni 16,in da sta tukaj prvo leto.
Pojedle smo in šle v sobo,kjer smo se pripravile za pouk.
Povedale so mi tudi,da drugače ni izbral obe sam ima obe enako rad,ampak Lucy bolj. Moj urnik je bil tak
VSI DNEVI ENAKO!!!
1 URA-mečevanje
2 URA-konjeništvo
3 URA-konjeništvo
4 URA-risanje
KOSILO

5 URA-ruščina
6 URA-vampirologija
7 URA-glasba
ali
drama

PROSTO
Lucy me je vprašala kam se bom prijavila,in sem ji rekla,da na dramo. Ker mi glasba ne leži preveč. Rekla je da imam prvo,drugo in tretjo z njo pol sem pa z Julijo.
''Pa bom saj imela koga,ki ve kje kaj je.''
Zmenile smo se,da dokler se ne navadem,da bojo one hodile po mene k uram,takrat ko se mešamo.
Z Lucy sem šla k mečevanju. Predstavila me je učitelju in ta učencem. Vsi so imeli drugje tatu. Nekateri na rami,čelu,roki...samo nobeden ga ni imel na vratu. Vprašali so me,kje mam jaz tatu,in sem rekla na vratu. Rekli so,da bom sigurno bila nekoč svečnica. Učitelj je prosil najboljšega učenca,da mi razloži,kaj sem zamudila. Bil je še kar luštkan,to je on:Naučil me je osnovne stvari,in me je velikokrat zabodil v srce(metaforično,ko me je premagal). Zonilo je in rekel je da sem se dobro odrezala. Šla sem z Lucy k konjeništvu. Učiteljica mi je razložila potek,da moramo prvo počistiti konski prostor,pol ga očistimo in gremo jahat. Naj ti Lucy pokaže kje imamo kaj,pol mi bo pa pokazala mojega konja.
Lucy mi je pokazalo kje je oprema in,kje jahališče. Imamo zunanjo in notranjo jahališče.
zunanji je take oblike samo,da ima še ovirenotranji je enak samo ograjen in tudi ovire in večji.
Pripeljala me je nazaj do učiteljice,in ta me je popeljala,do mojega konja.
''Tvoj konj je še malo divji,ampak,ker imašš tatu na vratu mislim,da se bosta takoj ujela.
Ime mu je Wind. Je zelo hiter in zna vse osnovno,galop,kas,hoja in stop. Učasih noče delati ničesar,ampak mislim,da bo tebe ubogal.
Je čistokrvne pasme Akhal-Teke. Je črne barve z belo grivo.Bil je prelep. Rekla mi je da imam pol ure časa,da počistim mu boks in,da se spozava.
Počistila sem mu boks v 20 minutah,in bilo ga je še malo strah,ker sem nova. Počasi sem dvignila roko in si v mislih mislila,kako bi bilo hudo,če bi prišel k meni in,bi mu preko misli poslala vse ukaze.
In res se je to zgodilo,začutila sem ščemenje po prstih in on se mi je približal in mu glavo pritisnil ob roko. Opremila sem ga s sedlom,in uzdo. Nič ni protestiral. Šla sem se obuti v svoje jahalne hlače,čevlje in čelado.https://www.vihra.com/images/izdelki/H_David_2x.jpg
[img]https://www.lovecnacene.si/thumbnail.php?f=upload%2Fproducts%2F3291%2F3%2F346493.jpg&w=200&[/img]
17. december 2012
next
17. december 2012
u113670
u113670
next
17. december 2012
u109356
u109356
tnx I <3 HARRY <3 da si me dala v zgodbico.....rada see you.....
18. december 2012
http://www.igre123.com/forum/tema/va-wolf-soul/47085/
berite,pišem pa jaz
She Wolf 22,NCSI LoVeR
18. december 2012
u113670
u113670
NCIS LoVeR (ne NCSI)
18. december 2012
Ime naj mi bo Edward Rinder
16,5 let
Pa bi lahko blo pr men tko d vez med mano pa živaljo nastala in pol bi se lohk spet pretrgala pa bi tko krožilo?
19. december 2012
u113670
u113670
next
19. december 2012
sori kr sem se zmotla
19. december 2012
Ko sem se oblekla sem šla Alexso uprašati,če ga grem lahko jahati. Rekla je,da lahko,če ne bo protestiral. Samo nasmehnila sem se ji. Danes smo jahali noter. Pripeljala sem ga na sredino in ga zajahala. Hodila sva dva kroga,potem lahki kas tri kroge,hitri kas 3 kroge in sedeči kas in galop pet krogov oboje. Zdaj sem šla čez ovire:Učenci so prišli noter in učiteljica,lih takrat ko sem skočila čez oviro. Nekateri so mi zaploskali,nekateri so pa tečnaridli,ker sem dobila divjega konja. Učiteljica me je vprašala,če sem že kje jahala. Rekla sem ji,da je moja babica imela konja,ampak je preminil. Rekla je ''moje sožalje.'' Malo smo trenirali,vaje in nekateri smo lahko preskakovali ovire.
S Julijo sva se poslovili od Lucy in šle sva na risanje.
Mogli smo narisati naravo,samo s svinčnikom. Jaz sem narisala prvo sliko,Julija drugo :


Učitelj je ocenil slike,in obe sva dobili pet.
Šle sva na kosilo.
Pri kosilu,se nam je pridružila Julijo,in ona nam je predstavila Leo Ora in Sašo Horan. Rekla je,da sta onidve najini novi sastanovalki,ker sta prosili,da ju premestijo,saj so bile v sobi z eno coprnico(kurbo).
V jedilnico so pritekle vse mačke razen mojih,saj sem jih že dala babici. K Lei je pritekel,je pritekel njen,k Saši njen in k Lucy njen.
SAŠAV jedilnico je pritekel kuža:Malo je zalajal in se razgledal okrog. Na hodniku se je slišalo dretje in prerekanje. Jaz sem si edina upala vstati,in on me je čudno pogledal.
Prek misli sem mu poslala naj pride k meni in prišel je. Veselo je zalajal in jaz sem ga pobožala imel je ovratnico. Gor je pisalo Billy.
In takrat so noter priši Alexa in ena punca,za njima pa je prišla ravnateljica.
''Kate smo ti rekli,da nesmeš imeti psa. Mačke se ga bojijo.''
''Jaz sem pa vam že rekla,da ga bom obdržala ne glede na vse. Sej se ga bodo mačke navadile,saj ni nevaren.''
''No prav,lahko ga obdržiš,samo boš sama odgovarjala. No tista punca,ki drži tvojega psa je Nina Anahi,in je ena iz med tvojih sostanovalk.''
Spoznale sva se in make pri naši mizi niso nič pihale,samo grdo so ga gledale.
Spoznala je še ostale,in ko smo pojedle,smo šle v sobo,kjer so si izbrale pojstelje.
Ko so si izbrale pojtelje smo šle k pouki. Nismo imele nič skupaj,zato sem z Lucy odšla na Ruščino.
24. december 2012
u113670
u113670
next ( a ta kate sm js?)
24. december 2012
ja
24. december 2012
NEXT (Moja prijateljica jih bere:
-Zaznamovana,
-Izbrana,
-Izdana,
-Zasledovana,
-Ožgana...)
24. december 2012
jaz sem jih že prebrala
24. december 2012
u113670
u113670
js sem jih prebrala vsaj petkrat. nekatere dele znam na pamet
25. december 2012
u108702
u108702
next, sam sory un pes k je prteku v jedilnico in mu je pisalo Bill. billy je moj pes, sory.
25. december 2012
kako je teb v zgodbici ime
25. december 2012
u108702
u108702
Lucy.
25. december 2012
EVO NEXT V OPRAVIČILO,SEM SE ZMOTILA PRI KUŠKIH. PRAVO IME JE ICE IN SEM ZAMENJALA SLIKI.TO JE PRAVIZDAJ PA NEXT
.
.
.
Na ruščini smo se učili,kako kej vprašati in podobno. Potem sem šla na Vamirologijo. Tam smo se učili o zgodovini. Potem sem imela Dramo. Z nobeni je nisem imela skupaj. Učitelj je rekel,da moramo,do naslednjega tedna,pripraviti minolog,da ga bomo zaigrali. Jaz sem izbrala nekaj od Shejkspira(vem,da ni prov napisan). Končno konec,in imamo prosto. Šla sem pospraviti stvari,in zaletela sem se v enega fanta. Opravičila sem se in rekel je,da mu je ime Edward.Bil je četrti letnik,in je že polni vampir. Kmalu bo odšel je rekel.
Malo sva se še spoznala in postala sva zelo dobra prijatelja.
KO se je mogelj posloviti,sem jaz šla poiskati svoje sostanovalke.
Kerj jih nisem našla sem šla malo pogledati,okoli šole. Okrog šole je bil tudi zid velik 2 metra. Splezala sem gor in malo gor hodila,potem pa mi je spodrsnilo,in padla sem dol.
Preden pa sem padna dol sem zagledala majhno muciko. Rekla sem si,''to je torej moj maček'',in potem sem zaprla oči.
MUC


25. december 2012
u113670
u113670
to je pa podobno kot pri moji zgodbi, ane?
25. december 2012
ja,sej je tudi knjgi
25. december 2012
u113670
u113670
aha, je ja
25. december 2012
http://www.igre123.com/forum/tema/serije/47625/
sori k oglašujem
27. december 2012
u111868
u111868
ammm js nam tak pogost brala ker ne hodm več tolko sem.
29. december 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani