Živjo. Sem Alice in tukaj bom objavljala zgodbo, ki se dogaja v čarovniškem svetu v času, ko sta na Bradavičarko hodila James in Lily Potter, torej starša Harrya Potterja.
Te zgodbe se nisem spomnila jaz.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ime mi je Kiara Blue. Sem najboljša v letniku, a se s tem ne hvalim. Dejstvo je, da je magija zame lažja kot za druge ljudi. Sem rahlo sarkastična in nedružabna. Saj ne, da se mi zdijo vsi moji sošolci neumni in plehki, samo vsi moji sošolci se mi zdijo neumni in plehki.
Kiara

1. poglavje
*Kiara*

Peron 9 3/4 se je počasi polnil z ljudmi. Učenci 1. letnikov so se žalostni poslavljali od staršev, starejši učenci pa so navdušeno pozdravljali stare sošolce in prijatelje. In kaj sem v tem vsesplošnem veselju počela jaz? Sedela sem v kupeju in brala knjigo. Sama. In ne, nikogar nisem čakala. Nihče se mi ne bo pridružil in se začel pogovarjati z mano.

Mogoče vas zanima zakaj sem sama, kaj je tako strašno narobe z mano. Pravzaprav nič. Morda vam bo pomagalo, če se opišem. Stara sem 16 let, visoka 173 cm, suha, imam svetlo rjave lase in modrozelene oči. Sem najboljša v letniku, a se s tem ne hvalim. Dejstvo je, da je magija zame lažja kot za druge ljudi. Sem rahlo sarkastična in nedružabna. Saj ne, da se mi zdijo vsi moji sošolci neumni in plehki, samo vsi moji sošolci se mi zdijo neumni in plehki. Obnašajo se, kot da je smisel življenja imeti kratka, nesmiselna razmerja, ki se dramatično (in zelo javno končajo). Ampak to ni pomembno. Gledati jih bom morala samo še 2 leti. Potem se bom preselila na Irsko, in ne bom nikogar od njih nikoli več videla. In nato bom srečna.

next?
03. julij 2012
next
03. julij 2012
Vlak je že skoraj poln učencev. Kljub pomanjkanju kupejev se, na mojo veliko srečo, nihče ne usede v mojega. Vsaj za to sem lahko hvaležna.

BUM!!!

Kaj je bilo to? Očitno se na hodniku nekdo bojuje. Bom ugibala in rekla, da so vmešani Ravbarji in Spolzgadovci. Vstala sem in pogledala skozi okno. Ja, imela sem prav. Ravbarji in Snape. Najbrž vas zanima kdo so Ravbarji. To je skupina treh fantov iz 6. letnika. Vem, veselje in radost, moji sošolci so. Povrh vsega so še v Gryfondomu, kjer sem mimogrede tudi jaz. V skupini so James Potter, Sirius Black in Remus Lupin. So egoistični, arogantni in narcisoidni. No taka sta pravzaprav samo James in Sirius. Remus je relativno normalen. Vsi trije so zelo privlačni in se tega tudi zavedajo. Sirius je hodil že se polovico ženske populacije na šoli, vendar nikoli za več kot 2-4 tedne. Ima črne valovite lase in temno sive oči. James ima črne razmršene lase in kostanjevo rjave oči. Oba sta visoka in, zaradi quidditcha, mišičasta. To jima je prislužilo vsakemu svoj klub oboževalk. Vendar se Jamesov vztrajno manjša, saj ima enega najhujših (in javnih) primerov neuslišane ljubezni, kar sem jih kdaj videla. Že od 3. letnika naprej vsak dan vsaj trikrat povabi na zmenek Lily Evans, rdečelasko iz mojega letnika, ki je tudi v Gryfondomu. In ona vsakič reče NE. Remus je pravzaprav popolnoma drugačen od Siriusa in Jamesa. Je tih, prijazen in zelo pameten. Ima peščeno rjave lase in karamelno rjave, skoraj zlate, oči. Vendar je tudi ves pokrit z brazgotinami. Ja no, to najbrž pride v paketu s tem, da si volkodlak.
Ja, Remus je volkodlak. Vendar tega večina ljudi ne ve. Vemo samo jaz, Remus (očitno), James, Sirius in profesorji. Čeprav jaz načeloma ne bi smela vedeti. Vendar sem vedela že od prvega letnika, le da tega nisem nikomur omenila. Niti Remusu ne.

James:

03. julij 2012
Next!!
03. julij 2012
u73295
u73295
Next!
03. julij 2012
remus
sirius


03. julij 2012
Kakorkoli že, Ravbarji so najbolj težavni učenci na šoli. Pravzaprav je povsem možno, da so najbolj težavni učenci v zgodovini Bradavičarke. Saj niso neumni, še zdaleč ne. Vendar imajo nenavaden talent za povzročanje težav. Mislim, da držijo trenuten rekord za največ priporov. In večinoma so si jih prislužili z napadanjem Spolzgadovcev. Najpogosteje z napadom na Snapea ali Malfoya. In zato jih seveda tudi onadva pogosto prekolneta. Predvidevam, da se nihče več ne spomni kdo je začel in zakaj, a to jih ne ustavi. Neumno, vem. Ampak tako pač je. Saj me ne moti, če se pobijejo, ampak lahko bi bili malo bolj obzirni. Kako naj pri takem hrupu berem?

Lahko bi šla ven in jih ustavila. Am…ne. Saj bo slej ko prej prišla Lily in jih nadrla.

»KAJ DELATE? POTTER, LAHKO BI SI MISLILA!«

Aha, mi o volku, volk pred durmi. Mislim, da se bom preselila na hodnik. Te Potter-Evans scene so vedno zanimive. Ja, odločila sem se, da grem na hodnik.
03. julij 2012
u73295
u73295
next
03. julij 2012
Next!!
03. julij 2012


03. julij 2012
»…kako si drzneš? Kaj je narobe s tabo?« Potter se je zdel precej prestrašen. Black pa se je zadovoljno muzal. Ko je to videla Lily, je svoj bes obrnila proti njemu. »In Black! Kako si lahko sredi hodnika izzval pretep? Šesti letnik si že, moral bi biti vzgled za mlajše učence.«

Komaj sem zadrževala smeh. Ne morem si pomagati, Lilyjin bes je najbolj smešna stvar na tem svetu. Kadar ni uperjen proti tebi seveda. Vrnila sem se v svoj kupe. Sicer je res zanimivo gledati, kako se Lily dere na Jamesa, ampak trenutno nimam volje za to. Imam občutek, da je na vlaku nekaj kar ne bi smelo biti tu. Nazadnje, ko sem imela tak občutek, je bil na vlaku volkodlak. Vendar je ta prisotnost drugačna. Kakšno drugo temno bitje morda.

Morda se vam zdi čudno, da čutim take stvari. No jaz sem pač… kako bi rekla… drugačna. Ja, drugačna, to je dober opis. In preden kdo pomisli na to, ne nisem volkodlak.

Iz zvočnika se je zaslišal glas: »Na postajo bomo prispeli čez 5 minut. Vso svojo prtljago in domače živali pustite na vlaku, in kasneje vam jih bomo dostavili v vaše spalnice.«
Začela sem se preoblačiti v šolsko uniformo. Oh, moja uniforma, biser mojega življenja, hvaljen bodi tvoj stvaritelj. Kdorkoli je že bil, upam da se cvre v peklu. S tem človekom je moralo biti nekaj hudo narobe. Mislim resno, bele volnene dokolenke, grdo krilo in kravata? Saj se šalite. Kaj je narobe s kavbojkami, majico s kratkimi rokavi in puloverjem? Edina stvar, ki mi je na uniformi všeč so črni bulerji. Pa še teh ne bi smela imeti. Vendar jih nosim že od tretjega letnika, in celo McHudurra se je sprijaznila z njimi. Sicer mi je prej dala kakih 30 priporov in Gryfondomu odštela vsaj 50 točk, vendar se je sprijaznila z njimi.
03. julij 2012
u73295
u73295
next!
03. julij 2012
Next!!
03. julij 2012
še zadn del 1. poglavja, potem pa nekj časa nč...
04. julij 2012
Nymeria mi je skočila v naročje in nežno zamijavkala. Danes je torej mačka. Zanimivo, včeraj je bila še pes. Se vam zdi to čudno? No Nymeria je morfer-spreminjevalec oblike. Lahko se spremeni v katerokoli žival. Sicer je načeloma ne bi smela imeti, vendar sem Dumbledorja prosila za dovoljenje, ki ga je seveda odobril.

Vlak je končno prispel na postajo. Še zadnjič sem pobožala Nymerio in jo spravila v kletko.

Kočijo do šole sem na žalost morala deliti z dvema Pihpuffovkama, ki sta imeli pametno in zelo globoko debato o razliki med trdnim in tekočim pudrom. Kasneje sta iz pudra prešli na Siriusa Blacka. Ne razumem, zakaj vsa dekleta omedlevajo v njegovi bližini. Saj je res lep in zabaven, ampak to pride v paketu z naravnost ogromnim egom. Presenetljivo, da imajo ob njem v njegovi glavi možgani sploh še kaj prostora.

Po dolgem in mučnem potovanju (ki je sicer trajalo samo 20 minut, ampak to so že podrobnosti) se je kočija ustavila. Hitro sem izstopila, ker je obstajala velika nevarnost, da prekolnem naslednjo, ki omeni kako je trden puder sicer res lažji za nanašanje in bolj enakomeren, vendar tekoči puder bolje prekrije nepravilnosti. Mislim resno, saj je samo puder.

Ustavila sem se in si prvič po dveh mesecih ogledala grad. Nasmehnila sem se. Lepo je biti spet doma.
Nymeria
[img]https://ts2.mm.bing.net/images/thumbnail.aspx?q=4732522007823153&id=6507f0273d016352f42d2125a0182391[/img]
04. julij 2012
Next!!
04. julij 2012
u73295
u73295
Next!
04. julij 2012
okej, sory ker sem rabila toliko časa ampak končno.... 2. poglavje

2. poglavje:
*Donovan*
Sedim v mračni učilnici in čakam, da bo tista McHud…nekaj prišla povedat, da je čas za razvrstitev. Danica (izgovarja se po angleško, torej DaniKa) zgleda zelo živčno. Ona je moja dvojčica. Ime mi je Donovan Glasgow. Star sem 17 let. Z Danico sva letos prišla na Bradavičarko, ker nama je umrla mama. Oče je odšel že en mesec po najinem rojstvu. Zapustil nama ni ničesar, razen črnih, popolnoma ravnih las. Moja sestra ima tudi njegove zelene oči, jaz pa imam mamine oči. Modre, skoraj sive. Tudi drugače sem jaz podedoval več njenih genov.

To se sliši čudno kajne? Ampak je res. Imam enake oči kot ona. Visok se kot ona. Vampir sem kot ona. Ja, vampir sem. Tudi moja mama je bila vampirka. Danica pa ni. Ona je človek, kot najin oče. To se mi je vedno zdelo čudno. Pričakoval bi, da se bosta vampirki in človeku rodila polvampirja, ne vampir in človek. Očitno se geni ne mešajo.
Ampak ne predstavljajte si me kot kakšnega filmskega vampirja. Ne hodim naokoli v črno-rdečem ogrinjalu, ne pijem krvi, ne bojim se česna in na soncu se ne spremenim v prah.

No dobro, kri moram občasno piti in česna res ne maram. Vendar moram kri piti zelo poredko, pa še takrat zadostuje nekaj kapljic, ki jih Danica z veseljem prispeva. Na česen sem alergičen, vendar to ni zaradi mojega vampirizma, ampak ker je bil na česen alergičen oče. Imam sicer bledo polt, a le, ker me nikoli le opeče. Ker sem vampir, je moja koža pravzaprav veliko manj občutljiva na sonce kot človeška.
02. oktober 2012
Next!!
02. oktober 2012
u73295
u73295
neeeext!
03. oktober 2012
neeexxtttttt
in če bi hotu kkšn prebrat
http://www.igre123.com/forum/tema/moja-ljubezen-do-vampirja-in-lt-3/41811/1
oprosti za oglaševanje
03. oktober 2012
next next next nova
03. oktober 2012
Edina stvar, ki je na meni res vampirska, so moji zobje. To, in nekaj dodatnih čutov. Na primer sposobnost zaznavanja čarobnih bitij, na določeno razdaljo. Imam tudi nekaj telepatskih moči. To je zaenkrat vse kar vam bom povedal o sebi.

Upam, da naju bo kmalu prišel kdo iskat. Ta učilnica je moreča, in jaz ne maram čakanja. Poleg tega, je Danica vedno bolj živčna.

Kot dvojčka imava neko posebno vez. To nama skupaj z mojimi vampirskimi čuti omogoča, da bereva drug drugemu misli in čustva. V bistvu, je precej nadležno. Predstavljaj si, da bereš knjigo in nenadoma te prevzame neka žalost, za katero veš, da ni tvoja. In potem izveš, da je tvoja sestra pustila fanta. Koga briga?

Že večkrat sva poskušala blokirati drug drugega, vendar temu ponavadi sledi močan glavobol in nenadna slabost. Zdaj preprosto ignorirava misli in čustva, ki niso najine. Zame je težje, ker poleg Danicinih sprejemam še čustva drugih ljudi v moji bližini. Ampak njihove lahko blokiram. Drugače bi se mi na tej šoli zmešalo.

Ne razumite me narobe, te moči imajo tudi svoje dobre strani. Ena od njih je ta, da takoj vem, kdaj mi kdo laže. Če bi se potrudil, bi lahko komu temeljito prebral misli, pa me v bistvu ne mika.
Končno, po 10 minutah čakanja, naju je prišla iskat profesorica McHud…am…nekaj.

»Gdč. in g. Glasgow pridita z menoj.«

Odpravili smo se po dolgem hodniku.

»Sedaj bosta razvrščena v enega izmed štirih domov. Ko pridemo v Dvorano, vaju bo profesor Dumbledore predstavil ostalim učencem. Nato si bosta nadela Klobuk Izbiruh, ki vaju bo razvrstil. Dom v katerem bosta vama bo nadomeščal družino. S svojimi dosežki mu bosta služila točke, za kršenje pravil, bomo točke odštevali. Domu z največ točkami bomo na koncu leta podelili pokal.«

Ravno ko je nehala govoriti, smo prišli pred velika hrastova vrata. Ko so se odprla, se je proti nam obrnila cela Dvorana. Večina fantov je svojo pozornost namenila Danici, dekleta pa so se v večini zazrla vame. Obožujem take trenutke. Odlična hrana za moj ego so. Kaj naj rečem, sem pač neverjetno lep.

Začutil pa sem tudi prisotnost dveh drugih magičnih bitij. Nečesa temnega in nečesa izjemno močnega.

Takrat je star čarovnik z dolgo brado vstal. Predvidevam, da je on Dumbledore. »In tu sta že naša nova učenca, Danica in Donovan Glasgow. Hodila bosta v šesti letnik. Seveda pa ju je treba najprej razvrstiti. Danica, prosim natakni si Klobuk.«

Zdaj sploh nisem rabil uporabljati najine vezi, da bi videl kako živčna je. Kmalu potem, ko si je nataknila Klobuk, je ta zavpil »GRYFONDOM!« in pri mizi, za katero predvidevam, da je gryfondomska, je eksplodiralo. Še posebej navdušeni so bili fantje. Danica je snela Klobuk in se usedla zraven visoke rdečelaske, ki jo je takoj zapletla v pogovor.
09. oktober 2012Donovan
09. oktober 2012
u73295
u73295
neeeeeeeeeext
10. oktober 2012
u109114
u109114
neeeeeeeeeeeeext
06. januar 2013
u133063
u133063
nexxt
09. junij 2013
next
27. julij 2013
u153052
u153052
next-nova bralka
14. december 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani