u107933
u107933
Hello. c:
No, verjetno vas je že veliko prebralo knjigo House of Night oz. Hišo Noči. Jaz pa sem se odločila, da bom napisala podobno zgodbo. Ne bo vsebovala enakih prizorov in podobno, a vsebovala bo tetovaže, smrt, boginjo, šolo, elemente ter moči,..Nekatere osebe ter prizori bodo tudi enako opisani, čeprav je mogoče prizor potem napisan drugače kot v knjigi. Upam da vam bo všeč. ;*
Še preden začnem, pa da vam nekaj povem;
-Ne objavljajte mi nobenih linkov zgodb, topmodelov, in podobno, ker bom dobesedno administratorju rekla naj komentarje izbriše.

1.
Z Amy sem odšla do omarice 244 in vanjo vrgla zvezke, z vratci pa zaloputnila tako glasno da je odmevalo po hodniku. Hodnik je bil prazen, le tu in tam je iz WCja prišel kakšen piflarček z velikimi očali na nosu. ˝Torej kakšne načrte imaš za danes?˝ me je vprašala. ˝Z Adrianom grem ven˝ sem ji odgovorila, ter se zazrla v svoje temno rdeče nohte, in se zatopila v misli. Vedela sem da je Amy zaljubljena v Adriana. To me sploh ni motilo. Vsaj ne do zdaj. Cel dan sem imela prekleti občutek da se bo nekaj zgodilo, in zdaj mi hoče težiti še z mojim fantom. Mojim fantom. Mislim resno? Amy je moja najboljša prijateljica, a zadnje čase mi jasno kaže da ga hoče zase. Premagala me je strašna jeza, da sem takoj odtrgala pogled od nohtov in se zasrepela vanjo. A preden bi še karkoli hotela rečti, sem se v nekaj zagledala. Na drugem koncu hodnika, je stala postava. Okoli nje je plapolala dolga črna obleka, ki mu je objemala celo telo. Tudi obraz je imel pokrit, videle so se le živo zelene oči ki so strmele vame. Takrat sem se zavedala kaj je. Bil je sledilec. Še hujše. Bil je vampirski sledilec. Oblila me je mrzla zona, in skoraj sem se zrušila na tla. ˝Prekleto, Venus me slišiš?˝ je rekla Amy. ˝Bela si kot sneg. Kaj je narobe?˝ A nisem je poslušala. Samo strmela sem v postavo, in v njene zelene oči ki so me počasi posrkale vase. Iz transa me je prebudil Amyjin krik. Takrat se je postava oglasila, z močnim moškim glasom, in besedami, ki so se mi zarezale v telo in dušo. ˝Venus Sawyer! Boginja te je izbrala za hčerko noči! V smrti se boš spet rodila! Noč te kliče! Odgovori njenemu sladkemu klicu!˝ S temi besedami je vame usmeril dolg, bel prst, in na čelu me je strašansko zapeklo. Pred očmi se mi je zabliskala tema, in klecnila so mi kolena da padla sem po tleh. Zadnje kar sem slišala so bili Amyjini histerični kriki in jok, preden sem padla v nezavest, iz katere sem se prebudila takoj čez nekaj sekund.
~Se nadaljuje. Za začetek potrebujem 2 nexta. ;*

Venus;
Amy;


14. december 2012
next
14. december 2012
u165758
u165758
next
10. marec 2014
u165729
u165729
next
30. april 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg