NEKST na dolgo:*
14. april 2012
u84374
u84374
ok next ampak bo bol kratek ker mam sam še 10 minut na računalniku.

Skupaj sva pospravili mojo razmetano sobo, nato pa sedli na okensko polico in gledali v noč. Potem sem spregovorila:
"Sem res spala 4 dni?"
Pokimala je.
"Zakaj?"
Sem vprašala in zazrla se je vame.
"Vampir mora po preobrazbi spati najmanj 2 dni, da si odpočije in da se preobrazba dokonča."
Razumevajoče sem pokimala in rekla:
"Koliko je ura?"
"Šest."
Zazijala sem nato pa se spomnila da je zima in se naslonila nazaj. Katherine me je rahlo boksnila v ramo.
"Hej, veš da si se zbudila ravno na novo leto?"
Zazijala sem.
"Res?"
Pokimala je.
"Ja. Danes je 31. december."
Zamejala sem se.
"Joj, imam pa res srečo."
Nato sem se spomnila nekaterih vprašanj ki sem ji jih sestavila za Katherine in začela:
"Torej. Bi mi odgovorila še na nekaj vprašanj."
Pogledala me je in pokimala.
"Prav."
"Zakaj nimam slabe vesti ko ubijam? Skoraj ničesar ne čutim."
Zavzdihnila je.
"To je precej zapleteno. Vampirji lahko določena čustva izključimo, če me razumeš."
"Delno."
Sem negotovo odgovorila.
"No in zato ne čutimo. Ampak včasih nekatera čustva privrejo na vrh kar sama od sebe: ljubezen."
"Aha."
Sem zmedeno pokimala in nato stresla z glavo.
"No, kaj se zgodi z mojim obrazom ko zarenčim?"
"A to je pa tako: tvoj obraz postane drugačen, za ljdi grozen. Tvoje oči potemnijo ali se rdeče zasvetijo pod njimi pa se pojavijo majhne pikice."
Samo pokimala sem in že izustila naslednje vprašanje:
"Kako izgleda lov?"
Navihano se je nasmehnila.
"To boš pa kmalu ugotovila."
Zmedeno sem jo pogledala.
"Kako?"
"Danes gremo lovit. Ker je novo leto ne bodo pogrešali ljudi. Do zjutraj seveda."
Je navdušeno povedala, jaz pa nisem vedela kaj naj reče. Bila sem več kot zmedena. Kako bo to izgledalo? Sploh znam loviti? Prijela sem se za čelo in katherine je pomirjujoče položila roke na moja lica.
"Ne skrbi, vse bo v redu. Boš videla. Zdaj pa pojdi spat, da se boš spočila."
Še preden sem utegnila pokimati je že ni bilo več. Ob teži novih informacij sem se lahko samo še ulegla v posteljo in se pogreznila v spanec ki je bil vse manj kot prijeten...

Next? Kaj bo sanjala Victoria? Vas zanima?
15. april 2012
next
15. april 2012
next
15. april 2012
OMG !!
NEEEEEEEXT !!!
15. april 2012
u578
u578
next!!! mi je ful ušeč ker ne pišeš o nekih pomehkuženih vampirskih piflarjihh!!!
15. april 2012
u84374
u84374
heh hwala! nextam ju3 verjetno. če boste mele srečo a že danes. aja kakšni pa so to vmapirski piflarji?
15. april 2012
u578
u578
uh... sej ne vem več točn kaj sm misla...
uglavnm vem pa, da so mi tvoja različica bl ušeč...
16. april 2012
u70925
u70925
neeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!
17. april 2012
NEKST :*
17. april 2012
u84374
u84374
next:

Najprej sem sanjala o tem kako se je Alice prerivala skozi grušo slošolcev in klicala:
"Vic? Vic!"
Zakaj me kliče? Sem se spraševala in ji hotela odgovoriti, vendar s eje podoba razblinil in prikazala se je nova. Mama je vpila a s eže naslednji tenutek, kot bi jo zajel val olajšanja pomirila. SPet nova podoba. ZIanom sva se strastno poljubljala ampak nisem čutia svojega poželenja, temveč Ianovo.
Zbudila sem se in na čelu čutila kapljice hladnega potu. Zadihano sem lovila zrak in se poskušala pomiriti ter premleti sanje. To ni bilo mogoče, ker je že naslednji tenutek v sobo udarila Katherine in se mi nasmehnila.
"Oh si že vstala?"
Nato je njen nasmeh prerasel v zaskrbljeno grimaso.
"Kaj se je pa zgodilo?"
Povedala sem ji vse o sanjah in namrščila se je.
"Hm..kaj pa če..nič bomo že videli jutri. Zdaj pa se hitro obleci v sveža oblačila. Napočil je čas!"
Plosknila je z rokami in nato odhitela iz sobe, jaz pa sem utrujeno vstala iz postelje in se napotila v kopalnico. Kaj je mislila s tem : bomo že videli jutri? Kaj so pomenila moje sanje? O tem sem premišljevala ko sem se prhala ampak nisem prišla do nobenega pametnega sklepa. Zato sem se rjae začela ukvarjati z mislijo na lovljenje. Mi bo šlo dobro? Kaj če ne? Med vsem tem sem se oblekla v oblačila ki so me čakala ob vznožju postelje in se napotila iz sobe. Kam pa zdaj? Dvorca niti približno nisem poznala..

Next?
18. april 2012
u578
u578
ja ITAK, no!
18. april 2012
next
18. april 2012
neext
18. april 2012
Next
19. april 2012
next
20. april 2012
nekst
20. april 2012
u70925
u70925
NEKST ;D
22. april 2012
u84374
u84374
Joj se opravičujem, ker dolgo ni blo nexta sam mi je šola kradla čs na pouno. No next:

Ozirala sem se okoli in iskala kakeršenkoli znak, k ibi me usmeril na pravo pot. Nič. Popolnoma nič. Naslonila sem se na stopniščno ograjo in razmišljala. Niti slučajno nisem imela namena bloditi po hodnikih in stopniščih. Nič, šla bom v sobo in Katherine bo prej ali slej prišla pome. Odšla sem nazaj v sobo in sedla na okensko polico ter se zazrla v temno noč. No ja, zame n ibila tako temna. Ko sem tako strmela v dovoz pred dvorcem se mi je utrnila zamisel. Katherine je prej skočila sem. Zakaj pa ne bi jaz skočila dol? Sodeč po mojih vmapirskih sposobnostih bi moralo biti še kar lahko in se ne bi smela poškodovati. Pa sew res ne bi? Nič, skočila bom. Odprla sem okno in stopila na okensko polico. Ko sem pogledala navzdol, se mi je v grlu naredil cmok, k ipa sem ga pogoltnila, s epripravila, skočila in...

Elegantno pristala. Presenečeno in hkrati ponsono sem zadihala ter se naslonila na hladen zid. Uspelo mi je! Trenutek za tem so se vrata odprla in skoznja je stopila Alice. Presenečno me je pgledala nato pa zavpila v notranjost.
"Tukaj je!"
Hip zatem je bila za njo Katherine, potem Leo, nato Michael in na koncu še..Ian. Hitro sem se obrnila stran od njega in odgovorila na Katherinino in Aliceino vprašanje kako sem prišla sem. Obe sta se navdupšeno nasmehnili in vsi so me pohvalili razen Iana. Ta se je nekoliko zadržano držal v ozadju. Sama pri sebi sem skomignila. Meni je prav. Samo da ne bom spet dobila napada tresavice ali karkoli je bilo tisto. Alice je rekla:
"Pripravljeni?"
Pokimali smo in upala sem ,da bo danes zvečer čim več dejavnosti s katerimi se bom lahko zapioslila in mi ne bo treba biti blizu Iana, čeprav me je na nek način privlačil. ZELO privlčačil. Katherine me je rahlo sunila v ramo in rekla:
"Bomo videli če nas boš dohitrevala novinka."
Pomežiknila mi je in se za drugimi pognala v noč. Tam sva stala samo še jaz in Ian. Hitro sem se tudi jaz pognala za Katherine in ignorirala Iana, čeprav sem videla da je zmedeno stal za mano. Brez težav sem tekla ob njih in Katherine me je vmes zbodla:
"Ni slabo, za novinko."
Rahlo sem zavila z očmi, jo boksnila v ramo in se zasmejala. V manj kot 3 minutah smo bili v New Yorku. Ljudi se je trlo na ulicah in vsi so vpili ,peli ali plesali. Pomešali smo se v množico in opazila sem nekaj svojih sošolcev in se premikala elegantno, da me ne bi opazili. Kmalu smo prišli do velike stavbe, hotela Plaza. Alice me je pogledala pokazala na vrh. Razumela sem. Tudi brez besed, čeprav so mi v glavi odmevale njene:
"Tja gor gremo."
Nisem vedela kaj natančno je to ampak se nisem imela namena ukvarjati s tem. Danes bom uživala. V krvi. Bila sem pripravljena to narediti, čeprav nisem vedela kako mi bo uspelo po navpični steni priti do vrha. Ampak izkazala so je za preporsto. Vzel si zlate, se odrinil, skočil, se oprijel balkona na sredini in s eod tam še 1x odrinil na vrh. Uspelo mi je narediti in to še kar zelo elegantno ,čerpav se nisem počutila kot vampir ampak bolj kot Spiderman. To mi je rekel tudi Ian ko je za mano prišel na vrh:
"Počutiš se kot spiderman kajne?"
Na kratko sem se nasmehnila, pokimala in hvaležno prisluhnila Michaelu, ki me je potegnil k sebi, da bi mi razložil potek:
"Poglej. Njaprej si izbereš nekoga v množici."
Pokazal je na številno množico pod nami in pokimala sem.
"Potem skočiš dol k njej, jo primeš in jo potegneš v tole ulico."
Pokazal je na temačno ulico, ki se je vila za hotelom in spet sem pokimala.
"Potem pa samo opraviš svoje delo."
Spet sem pokimala, čeprav nisem vedela kako naj to izvedem. mIchael me je potolažil:
"Ne skrrbi, sam oglej nas in potem to ponovi. Ko boš opravila s prvo se samo prikazuješ ob drugih ljudeh in jih odvlečeš nekam na samo."
Nasmehnila sem s eob misli na sladko pojedino.
Res so se najprej spravili oni, žrtve pa so odvlekli do druge ulice kot jo je Michael pokazal meni. No res bi bilo malo čudno, če bi se 6 vampirjev hranilo v isti ulici. Ko se je odrnilila še Katherine mi je bil ovse že popolnoma jasno, pojavila pa se je nova težava: Na strehi je bil še Ian in spet sva bila sama. Obrnila sem s ek njemu in..

Next?
28. april 2012
next
28. april 2012
neextt!!!
28. april 2012
next
28. april 2012
u578
u578
fju končno. naslednjič malo miceno hitrej, a bi šlo? um... next? itak da!!!!!
29. april 2012
u70925
u70925
NeXsT
29. april 2012
u84374
u84374
Ok nextam:

Se kratko nasmehnila nato pa rekla:
"Vso srečo."
Hitro sem preletela množico in v njej opazila Hillary ter njeno druščino. Komaj sem se zadržala, da nisem planila najo. Ne. Sem se odločno zavrnila. Zanjo bom prirpavila posebno maščevanje. Zakaj pa ne bi vzela kašno iod njenih dveh spremljevalk? Ja, kar Tiano bom. Odrinila sem se in se za las izmaknila Ianovi roki, ki je segla po meni. Kaj je bilo to? No kakorkoli. Elegantno sem pristala in s ezačela skozi množico prebijati proti Tiani. Roko sem položila čez njena usta, d ane bi mogla vpiti in se hitro pognala skozi množico. Slišala sem tuddi Hillary ki s eje drla naokrog kakšno minuto pozneje:
"Tiana?! Tiana tako jse prikaži nazaj sem!"
Zavila sem z očmi in Tiano zvlekla v ulico ob hotelu. Tiano sem potisnila ob steno in se ji zlobno nasmehnila, medtem pa čutila kako se mi spreminjajo poteze na obrazu. Prestrašeno me je gledala in takoj, ko sem umaknila roko iz njenih ust začela histerično vpiti:
"Kdo si?! Izpusti me!"
Sprostila sem mišice, zloben nasmeh pa obdržala. Nekaj trenutkov je zmedeno strmela vame, nato pa razširila oči i ndahnila:
"Victoria?!"
Pokimala se.
"Bravo Tiana. Se me spomniš?"
Odmaknila sem s eod nje in na kratko zaploskala, ona pa je še vedno stala ob steni in me prestrašeno gledala:
"Ampak kako? Kaj? Mrtva si!"
Odkimala sem.
"Kot vidiš nisem."
Lovila je sapo in me premerila:
"Tako drugačna si. Lepša."
Skoraj bi zazijala. Tiana Blinkow mi je rekla da sem lepa? Namesto tega sem se samo zasmejala in bliskovito spet stala pri njej in rekla:
"Preobrazba pušča spremembe."
Nato so se poteze na moje obrazu spet spremenile, ona pa je histerično zakričala. Svoje dolge podočnike sem zasadila v njen vrat in sladka kri mi je stekla po grlu. No ja. Za tako hudobo je imela res dobro kri..

Next?
30. april 2012
u70925
u70925
next
30. april 2012
neextt!!!
30. april 2012
u578
u578
jeeeej rada mam scene s krvjo!! haha kaj no ne nism nora!!
a je res TAKA hudoba? sicer pa hudobe vsem pijejo kri tko da je verjetno kr gurmansko
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!!
30. april 2012
next
01. maj 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani