u578
u578
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
03. april 2012
u58203
u58203
Neeeeeeeeeeeeeext!!!
04. april 2012
u84374
u84374
Ok nextam! aja usem ki berete: hvala vam na pouno! res! zdej bi vas pa samo prosila da preberete še tele 2:
https://www.igre123.com/forum/tema/just-run-away/31181/
https://www.igre123.com/forum/tema/how-can-i-ever-choose/30984/2
eni že berete eni ne, no važno je de nextate! proosim vas kr teh dveh noben ne bere&če vm ni ušeč pa pliss napište kaj vam ni da vem kaj izbolšat! Hwala že v naprej&rada vas mam mwaaa
---------------------------------------------------
Ko sem se zbudila sem se ozrla okrog sebe. Vse je bilo temno. Zelo temno in vedela sem da je noč. Čeprav so rdeče žametne zavese ki so mirno visele z oken zelo dobro zakrivale sonce je bilo zdaj drugače. Tišje. Potem pa me je spet napadla znana sla po krvi. Prijela sem se za glavo in v mislih zavpila: Že spet?! Potem se globoko vdihnila in si rekla:
"Vic. Odločila si se da boš sprejela novo življenje zato to zdaj naredi!"
Vstala sem iz postelje in se odpravila iz sobe. Znašla sem se v velikem dvorcu, za katerega nisem vedela kje stoji. Hodila sem po hodnikih in iskala večerjo. Nenadoma sem zaslišala oddaljen hrup in se brez premisleka pognala za njim. Kmalu sem bila v kuhinji od koder je prihajal ropot. Tam je stal mlad fant in pospravljal. Ko se je obrnil je odprl usta in začel vpiti:
"Vloimilci! Vlomilci!! Pomagajte! Gospodar?! Gospodarica?!"
Prijel je nož in z njim večkrat dregnil proti meni. To me je razjezilo. Zdaj sem bila vendar tukaj doma! Kaj nisem bila? Potem pa je v,kuhinjo neslišno planila Alice. Ni me presenetila in to me je močno začudila. Ozrla se je proti fantu ki je pokazal name in nato še k meni. Na njenem obrazu je bil grozen izraz. Poln srda in njene oči so rdeče žarele. Ko me je zagledala se je sprostila in se mi nasmehnila.
2Oh samo ti si. Oprosti."
Nato se je ozrla proti fantu in njen obraz se je spet spremenil.
"Povedali smo ti da je tukaj zdaj tudi gospodarica Victoria!"
Je zakričala nanj, jaz pa sem se začudila. Gospodarica? Fanrt se je je prihulil k steni in odložil nož.
"Op-oprostite mi. P-p-prosim."
Je jecljal, Alice pa je gibčno stegnila svojo dolgo roko in se ga komaj dotaknila. A fant je že odletel na drug konec kuhinje. Alice se je obrnila k meni in spet sprostila obraz.
"Sklepam da si prišla po večerjo. Kar izvoli."
Nato je elegantno odkorakala iz kuhinje kot da se ne bi nič zgodilo.
Fant je ležal v kotu in po licih so mu tekle solze. Če bi bila taka kot prej bi se mi še zasmilil. Toda zdaj nisem čutila nič. Bil je samo ničvreden obrok. Že sem slišala pretakanje krvi po njegovih žilah. Vabilo me je. Nisem odlašala, temveč sem se pognala proti njemu in bila tam v trenutku. Nisem vedela kaj natančno moram storiti a sem zagrizla v vrat in pregriznila glavno žilo. Zdaj sem imela v oblasti njegov pretok in usmerila sem ga v svoja usta. Sladka kri se je stekala v moje grlo.
Ko sem končala sem ga samo odvrgla in se obrisala okoli ust. V kuhinjo je medtem že prihitela mlada pomočnica in ko se je sklonila k fantu sem ujela njeno tiho a zame slišno hlipanje. Obrnila sem se in zarenčala:
"Ne cmeri se! Drugače boš tudi ti postala tak odpadek in bo nekdo drug pospravljal tvoje ostanke!"
Zdznila se je in si hitro obrisla solze ter zamrmrala.
"Oprostite."
Nato pa hitro nadaljevala z delom. Jaz sem samo zavihala nos in se odpravila nazaj proti sobi. Nikoli nisem bila tako vzvišena, a zdaj sem imela moč. Vampirsko življenje me je čisto spremenilo! A kaj morewm proti temu?! Kar samo od sebe se je dogajalo. Ubijala in zaničevala sem normalne ljudi a nisem imela slabe vesti. V galvi se mi je porodil kup novih vprašanj za Katherine a bodo morala počakati do jutri. Do sobe sem hodila celo večnost! Kaj je bilo prej? Semm ar uporabila svojo vampirsko hitrost? Verejtno. Ko sem kar v hlačah ki sem jih imela oblečene legla v posteljo sem v glavi naredila 'listek' z vprašanji za Katherine in si naročila da moram bolje spoznati še druge vampirje. Le Iana bi se dokler ne bom odporna na njegov šarm raje izogibala. Zavzdihnila sem in zaspala...

Next??
04. april 2012
next
04. april 2012
u58203
u58203
Nextttttttt!!!!
04. april 2012
next
04. april 2012
nekst o: CARSKO FL :*
05. april 2012
u578
u578
nujno next!!
05. april 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
05. april 2012
u84374
u84374
Ok nextam:

Zbudila sem se v nov dan in skozi zavese je pronicala svetloba. Njevoljno sem se pokrila čez glavo. Svetloba mi ni več ugajala. Čim da sem zagledala kanček svetlobe mi je postalo slabo, glava me je začela boleti in postajala sem utrujena. Jezno sem se dvignila iz postelje in zakorakala proti zavesam, ter se borila s slabimi občutki. Še bolj na debelo sem zagrnila zavese in sobo je napolnila hladna, prijetna tema. Olajšano sem zadihala in seodpravila nazaj v posteljo. Še cel teden nisem smela ničesar početi, zato sem se določila da bom gledala televizijo. Prižgala sem jo in se udobno namestila. Na 1. programu je bila neka oddaja o dojenčkih, na 2. odddaja o vinogradništvu, na 3. pa poročila. Nisem marala gledati poročil, zato sem hotela preklopiti, ko sem naenkrat na zaslonu zagledala svojo sliko. Izbuljila sem oči in pozorno prisluhnila novinarju:
"Predvčerajšnjim ponoči je izginila 17-letna Victoria Blake. Zadnjič so jo videli na zabavi pri Richardu Robertsu na božični večer 24. decembra. Če karkoli veste o izginulem dekletu, prosim sporočite policijo na telefonsko številko ki je zapisana na zaslonu."
Na zaslonu se je zarisala telefonska številka, a se nisem menila zanjo. Ugotovila sem dve dokaj očitni dejstvi:
1. včeraj je bil božič
2. že 2 dni sem bila pogrešana
Nisem si znala razložiti kako prej nisem pomislila na to kaj je z mojo družino in prijatelji, kaj šele na božič! Spet sem pogledala v zaslon kjer je zdaj govorila Alice. Njene oči so bile rahlo rdeče in pod očmi je imela malo vidne podočnjake.
"Ne vem kam je šla Victoria. Ni omenila da bi kam odšla, nazadnje pa sem jo videla za točilnim pultom."
Nato je prišel na vrsto Richard:
"Z Victorio sva se..pogovarjala zgoraj v sobi in po približno 5 minutah je rekla da gre na stranišče. Ni se vrnila."
Jezno sem usločila obrvi. Ni si upal povedati! No saj je bilo logično, a sem mu vseeno zamerila. V televizijo sem vrgla okrasno blazino in zarjovela. Nato se je na ekranu zvrstilo še nekaj mojih sšolcev in vsi so povedali kje so me nazadnje videli. Zavila sem z očmi in jezno ugasnila TV. Vrgla sem se nazaj in razmišljala o svojih človeških prijateljih. Zdeli so se mi kot izmečki-razen Alice. Samo ubogi ničvredni ljudje ki bi lahko vsak trenutek postali moja večerja. Namrdnila sem se in zaprla oči...

Next?? sej bi bil daljši če me ne bi podili z računalnika
05. april 2012
next
05. april 2012
NEXT!!
Alo vidim da mate fuul radi nekateri vampirje pa take stvari zato em zanima če bi se na en rpg forum prjauli kr usi. Dam link pa oprostite ker oglašujem sam bi mi velik pomenl..
http://vampireacademy.the-up.com/forum
06. april 2012
u84374
u84374
hvala za nexte! aja MicHx_ bom vidla če bom mela čs
06. april 2012
Nexttttttt!
07. april 2012
u578
u578
next in to takoj drgač te bom do smrti okupirala
P.S.: to naj bi bila grožnja
07. april 2012
nekkkst :*
09. april 2012
u84374
u84374
Ok next. Se opravičujem prej nisem imela časa.

Namrdnila sem se. Zadnje čase sem samo spala! Kar pa je bilo tako bedno, da mi je šlo na bruhanje že ob misli na spanje. Odločila se da grem malo raziskovat dvorec in poiskat kaj za pod zob. Odpravila sem se proti vratom in jih odprla. Nisem vedela kam a sem se samo napostila v eno smer. Pričakovala sem namreč da bom nekje na hodniku že srečala kakšnega služabnika. Ko sem tako hodila so se moja pričakovanja res uresničila. Kmalu je po hodniku prišla gospa s kupom brisač. V hipu sem bila pred njo in prevrnila kup brisač. Prestrašeno je kriknila, nato pa zajecljala:
"G-g-gospodična Victorria..pottrebbuje-t-te k-kaj?"
Zarenčala sem:
"Ja večerjo!"
Nato pa jo ugriznila v vrat in izpila vso kri iz nje. Tako je bilo dobro! Samo še nekaj mi ni bilo jasno. Ko sem zarenčala sem čutila neko spremembo na mojem obrazu. AMpak s tem se bom ukvarjala prihodnjič. Zdaj sem pustila sladki krvi da je stekla po mojem grlu. Ko sem končala sem truplo odvrgla na tla in se napotila nazaj proti sobi. Medtem me je namreč zajela silna utrujenost. S kotičkom očesa sem zaznala gibanje na prejšnjem hodniku in se ustavila. Bilo je dekle ki je pospravljalo trupla. Po licih so ji drle močnejše solze kot zadnjič. Že sem hotela spet zarenčati nanjo ko sem zaslišala kaj hlipa:
"M-mama? M-mama? Mama ne!"
Videla sem kako se je oklepala mrtve ženske in v hipu otrpnila. Ubila sem dekličino mamo. V meni se je prebudilo sočutje in najraje bi se zjokala. Ampak solze kar niso hotele priteči. Potem pa spet ta utrujenost. Odkimala sem z glavo in se odvlekla do sobe. Ko sem segla po kljuki vrat, sem iz stranskega hodnika zaslišala Leov glas:
"Koliko časa misliš da bo še trajalo? Mislim, že 2 dni sta mimo! Moralo bi jo že prijeti. Kaj če ne bo preživela?"
Potem se je oglasila Katherine ki je bila očitno z njim.
"Oh nehaj no! Prepričana sem da bi se moralo danes zgoditi!"
Kaj je to? Sem se spraševala. Ampak bila sem tako utrujena da mi možgani niso hoteli delati. Odprla sem vrata in se samo vrgla na posteljo. Potem se zaprla oči in zaspala..

Ok vem da je mal kratk sam za več nimam časa. Zdej bi vam pa js nekaj vprašanj zastavla in prosim če odgovore napišete po komente:
a) Ti je zgodba všeč?
b) Kateri junak ti je najljubši?
c)Kateri dogodek do zdaj ti je najljubši?
d) Kaj želiš da se zgodi?
e)Ti kaj ni všeč?

Hvala vam!
11. april 2012
u578
u578
next takoj!!
11. april 2012
u84374
u84374
ok ej a prosm še odgovoriš na vprašanja??
11. april 2012
u578
u578
a) ja itak!!!!!
b)itak da victoria...
c)mmmm.... vsa pitja krvi!
d)povsem tvoja stvar sej je tvoja zgodbica ne moja!
e)da tok me tok časa pustiš čakat na nexte!!!
11. april 2012
next
11. april 2012
a-še sprašuješ? seveda < 3
b- victoria :*
c-ko victorija tostane 'neusmiljena' in pobija o:
d-men je useen. < 3
e-hitro neksti pa bo sve okej :$
11. april 2012
u70925
u70925
a-seeveda
b-ViCtOria
13. april 2012
u70925
u70925
c-ko victorija sreča Iana
d-vse je SuPeR
e- NEXTAJ HITRO :*
13. april 2012
u84374
u84374
Ok hvala za odgovore! Nextam:

Zbudila sem se sveža in prebujena. Kot bi spala leto dni! Ampak saj je bila mimo le 1 nč. Le kaj se je zgodilo da sem bila tako zaspana. Razgledala sem se po sobi in se zgrozila. Zavohala sem zatohlost in zagledala razmetane kose oblačil ter nekaj papirčkov. Sem kaj jedla slučajno? Ne da bi se spomnila. Ampak moj spomin je bil zadnje čase zelo meglen, tako da bi zlahka kaj pozabila.
Najprej sem hotela pregnati zatohlost zato sem se previdno približala oknu, a nisem zagledala nobenih trakov svetlobe. To me je začudilo a hkrati sem tudi lažje zadihala. Odrgnila sem zavese in odprla okno. Vame je udaril svež nočni zrak in vdihnila sem. Spodaj pod oknom je bilo veliko lepo dvorišče iz katerega se je vila dovozna pot, do stranske ceste. Ne tako daleč stran so vame mežikale luči New Yorka. Naslonila sem se na okensko polico in zaprla oči. Tako dobro mi je delo. Ko sem zaslišala lahne korake sem pred vrati zagledala Alice ter Katherine. Prisluhnila sem njunemu pogovoru.
"Že 4 dni je mimo. Misliš da se je že zbudila?"
Zazijala sem 4 dni?! Gotovo je govorila o meni! Ampak da bi spala 4 dni? To se mi je zdelo nemogoče. Katherine je z roko pokazala proti meni in se mi nasmehnila:
"Dober večer."
Tudi jaz sem se nasmehnila in jima pomahala. Alice mi je odmahala in nato izginila v notranjost hiše. Katherine pa je vzela krajši zalte, skočila in v naslednjem hipu že sedela na okenski polici. Navdušeno sem se nasmehnila.
"Vau."
Zahihitala se je.
"Oh daj no. To ni nič posebnega."
S
13. april 2012
Neexšt! ♥
13. april 2012
u84374
u84374
Next? Še vedno lahko odgovarjate na vprašanja:

a) Ti je zgodba všeč?
b) Kateri junak ti je najljubši?
c)Kateri dogodek do zdaj ti je najljubši?
d) Kaj želiš da se zgodi?
e)Ti kaj ni všeč?
13. april 2012
next
13. april 2012
u578
u578
dej no dej že!!!!!
13. april 2012
u84374
u84374
heh danes nič več..maybe ju3
13. april 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani