u578
u578
next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next , štekaš? haha!
19. februar 2012
NEEEEXT - obožujem vampirjeeeeee
02. marec 2012
Okej next&hualla usm

Zagledala sem namreč nenavadnega fanta. Ni hodil na našo šolo in bil je nenavadno privlačen. Imel je srčkano skuštrane črne lase in mišičasto postavo. Ko je videl da buljim vanjga ni odreagiral. Pogledala sem po prostoru. Hillary ga je opazovala z druge strani prostora in mislila sem da se bo vsak čas začela sliniti. Zožila sem oči. "Kaj bi še rada?! Saj ima najbolj hot fanta na šoli!" Sem zasikala skozi stisnjene zobe sama sebi. Ampak v primerjavi z njim je bil Richard kot iznakažena spaka. Nič mogoče bi ga pa lahko ogovorila. Obrnila sem se k Alice da bi ji povedala da grem, a je že ni bilo več. Zavzdihnila sem in se obrnila ter naredila korak naprej. Nenadoma sem obstala. Ni ga bilo več. Zmedeno sem se ozrla po prostoru a ga ni bilo nikjer. Skomignila sem in stopila do točilnega pulta ter si naročila vodko. S kotičkom očesa sem opazila da me Richard in njegova klapa opazujejo. Nasmehnila sem se a se delala da jih ne opazim. Nenadoma se je pri meni znašla Alice. "Vic! Kaj sediš tu? Pridi z mano! Na plesišču je noro! Potegnila me je in malo je manjkalo da nisem zlila vodke. Na plesišču je bilo res dobro. Alice, jaz ter dva najina sošolca David in Dean ki sta bila kar cute smo plesali. Jaz z Deanom in Alice z Davidom. Mogoče so bili nekateri plesni gibi kar preveč sexy. Ko se je ura bližala 11. sem se utrujena sesedla za šank svojo steklenico vodke sem že zdavnaj spraznila in naročila sem tekillo. Alice je še vedno plesala z Davidom. Nasmehnila sem se. Če se je Alice razživela je bila pravo nasprotje same sebe. Nekaj minut sem še bila svojo tekillo, nato pa sem zaslišala klice od zadaj: "Blake!" Obrnila sem se. Tam je stal Richard in mi z roko pimignil naj pridem k njemu. Postala sem živčna a sem hitro začela igrati hladnokrvno punco. Na hitro sem izpraznila kozarec in se napotila proti njemu. Privzdignila sem eno obrv. "Ja?" "Pridi." Je rekel in odšel po stopnicah navzgor. Tam je bilo nekaj spalnic. Iz ene se je slišalo stokanje, v drugo pa sta ravnokar vstopila Alice in David. Ostale so bile najverjetnje prazne. Richard je vstopil v eno izmed njih in svoji klapi naročil naj počaka zunaj. Bilo je zelo lepo. Z razgledom na travnik in bazen. "Danes si pa kar preveč hot." Mi je rekel Richard ki je stal za mano. Obrnila sem se. "Kaj res?" Pokimal je in nadlajeval. "In hot punce so mi zelo všeč." Počasi je začel hoditi proti meni. Samo prekrižala sem roke in stala. "Z njimi se rad zabavam." Zabava? No ja jaz sem hotela biti z njim dalj a vseeno bo dobro. Samo stala sem. "Kaj praviš ča bi se danes z mano zabavala ti?" Skomignila sem. "Prav." Prišel je do mene in me poljubil. Vrnila sem mu. Zvalila sva se na posteljo in slekla sem mu majico. Nato mi je on počasi začel slačiti obleko in žabe. Ko sem bila le še v spodnjem perilu me je začel poljubljati po trebuhu in me hkrati božati po nogi. Drhtela sem. Nato pa me je neka nevidna sila začela vleči stran...

Next? Mogoče branje tega dela odsvetujem mlajšim od 10 let, ker je res malce naprimeren. Ne bo veliko takih le kakšen sem in tja.
03. marec 2012
u578
u578
upam. next
04. marec 2012
Okej še 2 nexta
05. marec 2012
u578
u578
next next
zj jh maš, nadaljuj, sej jh več sam bere k pa še nexte piše tko da ne rabš štet!
05. marec 2012
neeext prosim čimprej
09. marec 2012
Nato pa me je nevidna sila začela vleči stran. Nisem vedela kaj se dogaja. Le to da mi glas v glavi prigovarja: "Pojdi tja, pojdi tja.." Nisem točno vedela kam a sem odrinila Richarda. Presenečeno me je pogledal. "Kaj je? Ni dobro?" Odkimala sem. "Ne..ne..samo am..na stranišče moram." Sem zmedeno zajecljala. Malce je usločil obrvi a je pokimal. "Prav samo bodi hitro nazaj." Pokimala sem in si oblekla obleko. Nato sem z bosimi nogami odšla po stopnicah, čez plesišče, mimo šanka in nato v preddvrje. Nase sem navlekla plašč in neke čevlje- verjetno od Richardove mame. Odprla sem vrata in stopila v mrzlo noč. Hodila sem po posestvu do gozda. Bilo me je strah a nisem se mogla upirati. Nnenadoma sem se ustavila in počutila sem se kot bi mi nekdo snel lisice. Spet sem bila svobodna. Kaj mi je bilo?? No tega nisem vedela a sem domnevala da je najboljše če se poberem od tu. Stresla sem z glavo in se obrnila, da bi odšla proti hiši. Nenadoma pa je od zadaj nekaj planilo name....

Tale je mal bolj kratek No kaj se bo zgodilo Victorii?? Vse to v naslenjem delu!
09. marec 2012
next
10. marec 2012
jooooooooj klko nexto rabiš? next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next... bo dovolj?
13. marec 2012
u578
u578
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!
14. marec 2012
u82466
u82466
next
16. marec 2012
Ewo next. (se opravičujem sm bla na smučanju zdej en tedn pa nwm zakaj nism napisala obvestila še u to temo O.o)

Tedaj pa je od zadaj nekaj planilo name. Zakričala sem od strahu, nato pa sem na vratu začutila rezilo noža. Zavpila sem od bolečine. Toda ni bilo slišati kot nož. Bolj kot da bi mi nekdo hotel izpiti kri. A ni važno. Hotela sem pobegniti. Otepala sem se človeka in ga poskusila zvaliti s sebe. Tedaj je nastopila še močnejša bolečina in naslednje česar se spomnim je tema...
Kri, kri, kri..samo ta beseda se je pojavljala v moji glavi. Bila sem žejna. Spet kri..tako mamljivo se je slišalo. Kri.. Obliznila sem si zobe in naletela na nekaj ostrega. Kaj je to? Hotela sem odpreti oči a veke so bile pretežke. Še enkrat sem se oblznila in spet tista ostrina. Tokrat sem se malo urezala in skoraj bi zajavkala če ne bi zaslišala glasov.
"Misliš da bo dobra?"
Je vprašal živahen ženski glas.
"Mislim da bo. Že nekaj časa jo opazujem in punca ima precej močen značaj in voljo."
Je odgovoril moški glas. Pri tem glasu mi je zastal dih. Bil je tako topel in prijeten. A že naslednji hip se je oglasila ženska. Pa ne ista kot prej ampak ženska z bolj zasanjanim glasom.
"Upam da imaš prav. Kako ji je sploh ime?"
"Victoria."
Spet ta moški glas. V nedogled bi ga lahko poslušala. Čisto sem otrpnila. Njegov glas je bil tako..tako..privlačen. Toda ko je izgovoril moje ime sem se počutila kot bi me nekdo polil z vedrom mrzle vode. Kako lahko nek neznanec ve moje ime?! Počasi sem odprla oči. Bila sem na mehki postelji z baldahinom. Še vedno sem nosila črno obleko a čutila sem da so moji lasje razkuštrani in da sem umazana. Hitro sem z očmi zaokrožila po sobi. Bila je velika in na mehkih naslanjačih ob kaminu je sedelo 5 ljudi. 2 ženski in 3 moški.
"Zbudila se je."
Je rekel ženski živahen ženski glas. Dekle ki ji je glas pripadal je vstalo iz naslanjača in se obrnilo proti meni. Otrpnila sem. Nisem je poznala. Počasi so se k meni obrnili še drugi...

Vas zanima kaj bo naprej?? No nekaj nextov bo dovolj
17. marec 2012
u82466
u82466
next
18. marec 2012
next
18. marec 2012
Next!!
18. marec 2012
u73718
u73718
šele zdej sn začela brt in carsko pišeš..svetouno :** neXt
18. marec 2012
u578
u578
next
18. marec 2012
hualla full rees! nextam takoj k nrdim domačo nalogo hwalla še 1x
18. marec 2012
u70925
u70925
komaj danes sem začela brati... next
18. marec 2012
u70925
u70925
18. marec 2012
Počasi so se proti meni obrnili še drugi. Ženska ki se je obrnila proti meni je imela dolge skodrane rjave lase kostanjeve barve. Njene črne oči so bile prelepe. Počasi sem s pogledom zdrsnila še po drugih. Druga ženska je imela črne lase ki so ji segali malce čez ramena ter so bili stopničasto pristriženi in globoke rjave oči. Obe sta imeli lepo oblikovana postavo. Ah kje! Bili sta popolni. Naslednja dva fanta sta imela rjave oči, eden je imel malce daljše rjave, drugi pa kratke in malce štrleče črne lase. Ko so mi oči zastale na naslednjem fantu sem zaječala. Bil je fant z zabave! Njegovi skuštrano črni lasje in oh kakšne oči! Črne in tako hipnotične da sem se izgubila v njih.
"Hojla! Jaz sem Katherine."
Sem iz daljave počasi zaslišala živahen glas. Ne vem kako mi je pogled uspelo odtrgati od fantovih oči a sem se zazrla v dekle s skodranimi lasmi.
"K-k-kjjje sssemm??"
Sem prestrašeno zajceljala.
"V New Yorku."
Je odgovorila Katherine. Malce sem si oddahnila živela sem v naselju malce stran od New Yorka. Katherine je spet spregovorila:
"In tole so Alice, Michael, Leo in Ian."
Ian je bil 'moj' fant. Hočem reči fant z zabave. Alice je bila žesnka s stopničastimi lasmi, Michael fant z rjavimi in Leo fant s črnimi lasmi. Nenadoma se je spet vrnila sla po krvi. Tokrat močnejša. Hotela sem kri, želela sem da bi zdrknila po mojem grlu. Želela sem si jo bolj od vsega! Da je nisem imela me je ubijalo. Trdno sem zaprla oči in stisnila zobe. Počasi sem jih odprla in se še 1x ozrla po sobi. Kje sem gotovo sem pijana odtavala iz vile in so me ini skoraj zbili z avtom. Kako naj jim povem da si želim krvi? Gotovo me bodo imeli za noro in me bodo odpeljali do najbližje psihiatrične klinike. Toda kot bi brali moje misli je Michael odšel skozi vrata in čez nekaj trenutkov s sabo privedel nekega fanta. Toda ta fant je bil zares čuden: njegov pogled je bil zasanjan kot da se ne bi zavedal okolice. Ampak zdaj ni bilo pomembno to. Pomemben je bil vonj in zvok. Njegova kri. Vonj je bil tako omamen kot da bi vohala vročo čokolado na sredi tržnice. Zvok pretakanje krvi po žilah je bil kot pesem. V trenutku sem bila pri njima in preplašeno vdihnila. Kako sem naredila to?! Ampak spet me je premotila kri. Michael mi je pod nos pomolil fantovo roko in približala sem se ji. Vonj in zvok sta postala izrazitejša, hkrati pa sem začutila boleč sunek v ustih. Zrasla sta mi podočnika? Presenečeno sem odprla usta in kar potegnilo me je k fantovi roki. Hotela sem..čakaj..hotela sem zagrizti v fantovo roko?! Hitro sem se dvignila in odhitela v posteljo. Čez glavo sem se pokrila z odejo in nekaj trenutkov ostala tako. V sobi je še vedno vladala tišina. Tedaj je do mene priplaval omamen vonj. Umaknila sem odejo in videla da je Michael fantu z žepnim nožkom prerezal žilo. Na njegovem zapestju se je prikazala kapljica krvi. Ša še ena, in še ena... Spet sem bila v trenutku pri njima in zdaj se nisem mogla upirati. Sklonila sem glavo in previdno obliznila kri. Mmmm..kako dober okus! Boljši od vsega kar sem kdaj okusila! Tako sem zagrizla v roko in kri mi je zdrsnila po grlu....

Next?? Res hvala ker berete Love ya!
18. marec 2012
u578
u578
next!!!!!!!
19. marec 2012
u82466
u82466
next
19. marec 2012
u70925
u70925
next
20. marec 2012
u84374
u84374
Hello! Nou profil mam:

Muffin*forever=horses_girl7

Nextam ju3 kr dons ne morm
20. marec 2012
u84374
u84374
Next:

Tako sem zagrizla v roko in kri bi je zdrsnila po grlu. Sladka omamna kri. Mmmmm..pila sem in pila dokler nenadoma ni priteklo nič več. Jezno sem usločila obrvi. Zakaj ni ničesar več?! Vstala sem in se obliznila. Potem sem se spet začela zavedati okolice okoli sebe. Soba, Ian, Alice, Katherine, Leo, Michael in nek fant. Fant ki sem mu ravnokar...ozrla sem se nanj. Zakaj je tako bled? Oh..pila sem mu kri! Prestrašeno sem se umaknila nekaj korakov nazaj.
"Preobrazba je dokončana."
Je spregovoril Leo.
"Kakšna preobrazba?"
Sem začudeno vprašala. Spregovoril je Ian. Njegov glas mi je še dolgo zatem odmeval v glavi.
"Ljubica. Zdaj si vampir. Kaj še nisi ugotovila tega??"
Začudeno sem ga pogledala. Vampir? Ja pa kaj še! Kaj je to? Kakšna šala?
"Ni šala."
Je rekla Alice. Kako je lahko vedela kaj mislim?
"Zakaj bi potem pila kri? Mislim da to ni ravno tvoj hobi, ne?"
Je nadljevala in morala sem se strinjati.
Učinek krvi je popustil in nenadoma sem dojela. "Jaz sem kaj??!!"
Sem se zadrla, a se niso niti zdrznili.
"Vampir. Kot mi."
Je potrpežljivo odgovorila Katherine.
"Ampak..ampak...ne obstajajo. VAMPRIJI NE OBSTAJAJO!"
Spet sem se drla. Ian me je prijel za roke.
"Pač Victoria. Obstajajo."
Zdihano sem zrla po zbranih. Kot bi se zbudila sredi nočne more.. Ne to ni mogoče. Samo sanjam. Prijela sem se za glavo, ki me je nenadoma začela neznansko boleti.
"Ni..mogoče..."
Sem sopla in si z rokami zakrivala obraz. Zaslišala sem kako se odpirajo vrata, a nobenih korakov. Ozrla sem se po sobi. Nikogar več. Panično sem zavpila in se vrga na posteljo ter se zakopala v odeje. Moje telo so stresali krči in ihte sem ponavljala:
"Nisem..nisem..samo sanje..nisem.."
22. marec 2012
u578
u578
neeeeext!
22. marec 2012
next
22. marec 2012
Ooooo next
25. marec 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani