u52003
u52003
PREDGOVOR
Nikoli nisem razmišljala o večni ljubezni in zvestobi. Nikoli se nisem verjela v večno ljubezen,saj so moje zveze niso trajale dolgo. Vendar zdaj verjamem….
Zadnja stvar ki sem jo videla je bil črn avto,ki se je zaletel v našega malega hrošča.
Poletela sem naprej in se močno udarila v glavo. Videla sem sestro,ki je dobesedno odplavala do polovice majavega mostu. Vendar ni šla naprej. Poklicala me je vendar je nisem slišala in nisem vedela zakaj me kliče. Ravno,ko sem hotela zaklicati njeno ime so me zgrabile močne roke in mi nekaj prigovarjale. Ampak jaz nisem slišala nikogar. Ozirala sem se po svoji sestri Natalie. Zagledala sem jo in ji hotela nekaj zaklicati,vendar se je iz mene izvil obupen stok. Pomahala mi je in zbledela,za njo pa sem zadnji trenutek uzrla lepe zlate oči. Potem pa sem se zbudila v sterilni bolnišnici.

ENA
Sestra se je primajala do mene in mi podala tablete,jaz sem jih vzela in jih popila.
Ogaben okus si je pojavil v mojih ustih. »Malo je manjkalo pa bi bruhnila«,sem pomislila. »Nikoli,nikoli več ne bom vzela teh tablet«,sem rekla sestri. Ona pa je samo skomignila in odšla. Zelo sem se motila glede tablet,kajti že naslednji dan sem jih morala vzeti. Na začetku sem se upirala,saj nisem želela bruhati po postelji,vendar so me medicinske sestre prisilile,da sem jih pogoltnila. Takoj,ko sem jih popila je v sobo prišla moja predraga teta Rachel. »Zakaj ni prišla pome mami?« sem takoj pomislila. Rachel me je prijazno pozdravila in se mi nasmehnila. Hotela sem jo vprašati veliko stvari,vendar iz sebe nisem spravila nič. »Ni ti treba govoriti,« mi je rekla. »Vse ti bom pojasnila. Doživela si prometno nesrečo. Črn avto se je zaletel v vas in poletela si skozi sprednje steklo. Močno si se udarila v glavo. Tvoja družina ni preživela prometne nesreče.« Nisem vedela o čem govori. Ne more biti res,da so Natalie,mama,oče in naš pes Piki mrtvi. »Nemogoče!« sem zakričala.
»Neeeee!« sem zajokala,Rachel pa me je le stisnila k sebi in mi prigovarjala sladke besede. Povedala mi je,da se bom preselila k njej v Forks. Bila sem žalostna,ker sem izgubila svojo družino in bila sem zelo jezna,saj bom morala zapustiti svojo najboljšo prijateljico Avery in svojega popolnega fanta Christiana. Že čez nekaj dni so me izpustili iz bolnišnice in z Rachel sve odšli v Forks pogledat novo hišo,ki jo je kupila samo da bi mi bilo udobno. Vendar sem predobro vedela,da sem ji uničila življenje. Nisem si zaslužila tega,raje bi umrla z mojo družino. Ko sva prišli v hišo sem se razgledala po gromozanskem prostoru imenovanem dnevna soba. Razmišljala sem »Le kje je našla toliko denarja,da je kupila tako veliko hišo?«. Še preden sem si jo lahko natančno ogledala sva že morali oditi. »Zakaj že greva?« sem jo vprašala. » Po tvoje stvari morava v Chichago. »Oh,saj res!« Potem sva odšli po moje stvari. Vozili sva se kar 2 uri. Še vedno mi ni šlo v račun kako sem se znašla v Forksu. »mmm…Vpisala sem te v novo šolo v Forksu,« mi je rekla. »Kako prosim?« nič mi ni bilo več jasno. »V šolo boš morala hoditi,saj se drugače ne boš mogla izobraziti« in tako je spet začela svoje brez vezno govorjenje. »Veš vpisala sem te tudi v različne krožke in klube. Vpisala sem te tudi k meditiranju,da boš lažje prebolela smrt…« starši! Nenadoma mi je postalo slabo. Zadnji teden sem bila tako ali tako v bolnici,kjer nisem imela časa misliti na starše,sestro in Pikija. »Slabo mi je postalo,« sem ji rekla in takoj je prenehala s svojim govoričenjem. Ko sva prišli v Chichago sem zagledala prelepo belo hišo,ki je bila prazna in brez življenja. »Nikoli so nisem mislila,da je lahko tako velika hiša tako,tako…Saj ni pomembno.« »O,pa je! Zdaj pojdi po svoje stvari in takoj se bova preselili v mojo novo hišo!« je rekla Rachel. Bila je preveč navdušena in smehljala se je. Rachel se je smehljala,vendar to je bil prisiljen nasmeh. »Pridi!« zbudila sem se iz svojega sanjarjenja in se ji negotovo nasmehnila. Odpeljala me je do rdečega mercedesa,ki je lenobno stal na parkirišču tristo metrov stran. Vzela sem kovček,ki ga je Rachel kupila zame. Z lenobnimi koraki sem se zvlekla do hiše. Roke so se mi začele tresti in nekaj mi je preprečevalo,da bi vstopila. Imela sem slab občutek. Nisem mogla…
In takrat se je zgodilo. Vse je potekalo zelo hitro. Črn vran je poletel skozi okno moje nekdanje sobe. Zbežala sem k teti,vendar je vran poletel k meni in me začel kljuvat.
19. marec 2012
omg !!!!! nexttttii !!!!
19. marec 2012
http://www.igre123.com/forum/tema/ples-ljubezen-konji-my-life/30422/ a bi prosim prebrala pa nextalla ??? hvala ti !!!!
19. marec 2012
u52003
u52003
še 2 nexta
19. marec 2012
u84233
u84233
Neext.!
19. marec 2012
uff!! kulsko! neext^^
19. marec 2012
Neext! :3
19. marec 2012
next
19. marec 2012
u52003
u52003
nextam!
"Aaaaaaaaa!,sem zakričala in začela bežati. Rachel pa za mano. Vran je bil še vedno na meni,res nevem kaj ga je pičilo. Tekla sem in tekla in za sabo puščala stare prazne hiše. Nevem zakaj sem si zares začela ogledovati vse lepote tega kraja,prej jih nisem videla. Cvetje je cvetelo,stara gospa je zalivala rože,otroci so se igrali na igrišču vendar s to sliko je bilo nekaj narobe.JAZ. Jaz,ki tekam z vranom za sabo.Kar naenkrat sem uzrla tiste lepe zlate oči.Ne spomnim se kjesem jih že videla,vandar vem da sem jih. Nekaj je zmotilo moje opazovanje.Kamen...Pločnik....Vran! "Tresk!" se je zaslišalo,ko sem padla.Tisti trenutek nisem bila sposobna razmišljati in sem pustila,da me zagrne tema.

Odprla sem oči in zagledala mornarsko moder strop.Vstala sem in se razgledala po sobi.Ugotovila sem,da je to MOJA nova soba.Bila je odlično opremljena.Postelja je bila velika za pet oseb.V kotu je stala ogromna garderobna omara s tremi vrati.Zraven nje je stal malo manjši predalnik.Na tleh je bila zelena preproga z napisom Elena.Uau! Odšla sem v svojo lastno kopalnico,kjer sem našla razkošni jacuzzi.Ne morem verjeti! V kopalnici je bila še modra školjka,zelen tuš in že omenjen moder jacuzzi.Na tleh so bile zelene steklene ploščice.Vsaka normalna punca bi bila vesela vsega tega razkošja,vendar jaz že nisem normalna punca.V 48 urah mi je umrla vsa družina,lovil me je črn psihopatski vran in skoraj bi si zlomila vrat.Vendar nekaj mi ni šlo v račun.Družina mi je umrla na petek 13. in danes 14.4 pred petimi leti je bil moj dedi napaden v svojem lastnem domu.Takrat ga je nekaj obsedlo in prisiljen je bil ubiti babico-vendar mu je spodletelo.Ko je prišla policija je rekel,da ga je napadel črn vran,ki se je potem spremenil v vampirja.Nihče mu ni verjel in strpali so ga v umobolnico.Tistega dne sem dopolnila 7 let.To je moralo biti naključje,saj ne verjamem da je isti vran ki je napadel mene napadel tudi dedka.To absolutno ni mogoče.Ali pač?
19. marec 2012
Neext!
19. marec 2012
u52003
u52003
Še 3 nexte
19. marec 2012
next
20. marec 2012
u52003
u52003
še en nexta,pa nextam
20. marec 2012
next
20. marec 2012
next
20. marec 2012
u83506
u83506
Next!!!!!!!
20. marec 2012
u84080
u84080
nexteeej
20. marec 2012
u73718
u73718
neXt :*
20. marec 2012
u15702
u15702
next!! :3
20. marec 2012
nexttttttt
20. marec 2012
u81991
u81991
NexT
20. marec 2012
next...
20. marec 2012
NexTiiiiii
20. marec 2012
next
20. marec 2012
u52003
u52003
ej...bom jutr nextala
20. marec 2012
u63068
u63068
Neeeeext!!!!!!!!!! carska zgodbica!!!!!!!!!!!!!!
21. marec 2012
u20538
u20538
neeeeeeeeext pliss pliss, sam khm forks, vran, Elena, tole me na nekej spuminja... hh, no sj je wseen, nexti, k me ress zanimaa
21. marec 2012
u52003
u52003
DVA
Drin,drin,drin,drin! Odprla sem oči in zavzdihnila:"Oh ne,šola!" Saj imam rada šolo in vse kar spada k njej-razen tehnike,vendar nova šola? To res ni zame. "Si kaj rekla?" skočila sem iz postelje in se postavila v obrambni položaj in uganite koga sem zagledala.Rachel."Zelo si me prestrašila" sem ji pridigajoče rekla.Vendar Rachel (ki ne prenese nobene pridige) mi je z hladnokrvnim glasom rekla "Nisem ti jaz kriva,da si tako zamišljena.Zdaj se pa le obleci in pozajtrkuj".In jaz Elena,ki se obsojena na dosmrtni zapor v tem zakotne kraju Fel's Churchu sem jo morala ubogati.Zavzdihnila sem in se odvlekla do omare.Ven sem naključno potegnila sivo svileno majčko,črno jopo s kapuco,sivo-modre kavbojke in modre all starke.Vzela sem še svoj moder nahrbtnik,vanj zbasala zvezke in se odpravila dol.V kuhinji sem vzela jabolko in se odpravila v šolo.Morala sem iti peš,saj je Rachel že zamujala v službo in zdaj zamujam še jaz.Kar naenkrat se je ulil dež in pričela sem teči po mokrih spolzkih tleh.Gledala sem v tla,da ne bi slučajno padla.In ravno to se je zgodilo.Iz vogala je prišel....Tresk! Se je zaslišalo,ko sem priletela v to čudovito bitje.Ampak zgodilo se je nekaj kar se ne bi smelo zgoditi.Lahkotno sem padla v njegove mehko-ledene roke.Zajel me je tak hlad,vendar se nisem ozirala za to,saj me je prevzelo nekaj drugega.Njegove oči.Te zlate oči sem nekje že videla,ampak se ne spomnim kje.V njih sem za trenutek uzrla spoznanje.Ampak me je že isti trenutek spustil na suho travo in oddirjal stran.Hlad.Šele zdaj sem se zavedala,da me je ujel v sekundi in to ni bilo mogoče.Tega navaden človek ni mogle storiti,saj sem ko sem se zaletela vanj poletela 5 metrov stran.To absolutno ni mogoče.No s tem se ne smem več obremenjevati,saj bom zamudila v šolo-v bistvu sem že zamudila.Kar naenkrat se je pred mano ustavil rdeč mercedes.To je bila Rachel.Pobrala me je in me odpeljala v šolo.Ko sva se ustavili sem se zazrla v to gromozansko zgradbo."To naj bi bila šola?" sem vprašala."Seveda" "Vendar tako je velika kot nakupovalno središče" nisem počakala na odgovor in sem stopila iz avta in se namenila proti velikim vratom,ki so vodila v preddverje.Odprla sem jih in si na predpražniku obrisala čevlje,ki so bili mokri.In tako se odprla tista velika vrata,ki so vodila v notranjost šole.Ura je bila 9:00 in dijaki so se gnetli,da bi prišli do učilnic.No,očitno nisem zamudila v šolo.Odpravila se se proti pisarni,da bi dobila načrt šole in urnik.Mimo mene so divjali dijaki jaz pa sem le buljila v gormozanski strop.Ko sem prišla do vrat pisarne sem prijela za kljuko,vendar nisem mogla vstopiti.Dobila sem tak občutek kot takrat,ko sem hotela odpreti vrata hiše vendar me je napadel vran,Ampak tokrat vrana ni bilo na spregled.Tam je bil....On,najlepše bitje na svetu.Obleke za v šolo.
21. marec 2012
u52003
u52003
aja pa sori tam nism mislna Forksa,ampak Fel's Church (nism se mogla spomnt druzga kraja),pa druge slike igralke tut ne.
21. marec 2012
u51467
u51467
NEXT....
21. marec 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani