Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.

u101599
hello sem lilijana in bom pisala zgodbo Vampir v mojem razredu,da novste mislili da je resnična.
začela bom takole.
Živjo sem lilijana in hodim v 8.r in pišem se blues.imam tudi brata Erika in Sestrico Kataro,moja BFF je sharry in je malo sramežljiva.moja mami je Sania in oči je Leon.imam tudi zelo bistrega kužka samija.
me
erik
katara
Sania
Leon
Sharry
in še Sami
začela bom takole.
Živjo sem lilijana in hodim v 8.r in pišem se blues.imam tudi brata Erika in Sestrico Kataro,moja BFF je sharry in je malo sramežljiva.moja mami je Sania in oči je Leon.imam tudi zelo bistrega kužka samija.
me
erik
katara
Sania
Leon
Sharry
in še Sami
29. julij 2012

u42446
next
30. julij 2012

u99243
next
30. julij 2012

u101599
budilka me ob 6.58 zbudi ker morm v šolo.razmišljala sem kaj naj oblečem in končno sm se odločila.
Odšla sem na postajo in videla ,da se Inna in Dejan (moja sovražnika) poljubljata na potaji.
Dejan in Inna
slika poljublanja
Prišel je avtobus in usedla sem se zraven Sharry.ko je enkrat mimo meni prišla Mia (ta se edino razume z Inno in Dejanom) z mojim fantom Frisom.usedla sta se za mano in ..... ..........................................................
Odšla sem na postajo in videla ,da se Inna in Dejan (moja sovražnika) poljubljata na potaji.
Dejan in Inna
slika poljublanja
Prišel je avtobus in usedla sem se zraven Sharry.ko je enkrat mimo meni prišla Mia (ta se edino razume z Inno in Dejanom) z mojim fantom Frisom.usedla sta se za mano in ..... ..........................................................
30. julij 2012

u42446
next
30. julij 2012

u99243
next
31. julij 2012

u124383
next
17. marec 2013

u101599
začela poljubljati!!
click!
Nisem mogla vrjeti.planila sem v jok,dokler me ni videl.odrinil je Mio in rekel "Lilijana,nisem hot...".."Šadap,Kreten"sem se zadrla.končno smo prišli do konca.Dol sem odšla med prvimi.Nato je mimo mene prišel en hot tip.
click!
Nisem mogla vrjeti.planila sem v jok,dokler me ni videl.odrinil je Mio in rekel "Lilijana,nisem hot...".."Šadap,Kreten"sem se zadrla.končno smo prišli do konca.Dol sem odšla med prvimi.Nato je mimo mene prišel en hot tip.
21. marec 2013

u124383
next
21. marec 2013
http://www.igre123.com/forum/tema/ko-spoznas-da-je-vampir.../52249/ sori da smetim
24. marec 2013