Ime mi je Alice in stara sem 16 let. Velikokrat se mi dogajajo zelo čudne reči.

Bil je petek 13. in z prijateljico Samantho sva odšli nakupovat v bližnji center. Samantha je morala na stranišče zato sem jo počakala na klopci sredi nakupovalnega centra. Cel dan pa sem imela smešen občutek, kot da se bo zgodilo nekaj nenavadnega, čudnega. In res se je. Nekaj metrov stran sem zagledala fanta. Imel je malo daljše, črne lase in bolj svetlo polt. Bil je zelo lep, bil je nekaj posebnega. Ko sem ga zagledala sem pomislila na vampirje.

'Ah kaj norim, vampirji ne obstajajo!' sem si rekla toda nek notranji duh mi je pravil da se motim.

Ko se je Samantha vrnila sva se odpravili proti domu. Zapihal je hladen veter in morali sva se posloviti in se vsaka zase odpraviti v svojo ulico, vsaka proti svojemu domu. Ta večer mojih staršev ni bilo doma in ker je bil petek 13. me je postalo strah, čeprav se nikoli ne bojim, saj ne verjamem v nadnaravne reči. Ampak vseeno me je bilo strah in imela sem občutek, kot da se bo fant iz trgovine še enkrat pojavil. Ura je bila že osem in na televiziji so se pričeli filmi primerni za ta dan. V glavo mi je stopil fant iz trgovine. Bolj kot sem razmišljala o njem bolj sem si ga želela, želela sem si da bi ga še enkrat videla. Takrat pa sem iz kuhinje zaslišala kako je zaropotalo, kot bi na tla padla skleda. Postalo me je še bolj strah ampak vseeno sem zbrala pogum in previdno odšla v kuhinjo. Ko sem vstopila sem zakričala kot še nikoli, saj sem gledala pravo grozljivo predstavo, za katero se mi je zdelo, da mi postaja z vsako minuto, z vsako sekundo, z vsakim trenutkom bolj zanimiva... Kdo je stal pred mano, kaj se je dogajalo?

---

5 nextov pa napišm nadaljevanje HF :*
25. maj 2012
nadaljujem? na koncu bo nastala neka romantična grozljivka
25. maj 2012
neext!!
27. maj 2012
u84754
u84754
Jst rečem GA GA !!!
PO NAŠE NEEEEEEEEEXT
27. maj 2012
okej next za vampirko20
---

Ko sem vstopila sem zakričala kot še nikoli, saj sem gledala pravo grozljivo predstavo, za katero se mi je zdelo, da mi postaja z vsako minuto, z vsako sekundo, z vsakim trenutkom bolj zanimiva... pred mano je stal fant iz nakupovalnega centra. Vse skupaj se mi je zdelo tako nemogoče da sem se morala vščipniti. Ampak vse je bilo res. Prestrašena sem obstala in ga nepremično gledala. Nasmehnil se je in... pokazali so ne njegovi zobje. Bili so takšni:

https://www.magicbaloni.si/shop/6251-6015-large/karneval-pust-vampirski-zobje.jpg

Komaj sem verjela, da ima takšne zobe.. saj to so.. VAMPIRSKI ZABJE! Nato pa se je iz ust pihnil dim v katerem se je pojavil napis: Come to me. I want you...
Zakričala sem in zbežala iz kuhinje naravnost proti sobi. Imela sem občutek kakor da bom padla, v glavi se mi je vrtelo... Ravno ko sem priletela so dvoje sobe se je pred mano pojavil ta, isti fant. Rekla sem: '' Kaj hočeš? Pusti me! Izgini!'' Bilo me je tako strah kot še nikoli toda, med nama je bila neka posebna vez... Rekel je: Ime mi je Robert, kot vampirja me vidijo samo posebni ljudje... Odgovorila sem mu s prestrašenim in jecljavim glasom: K-kako p-p-pa v-veš, da t-te vid-dim ko-ot vampir-rj-a? Nič ni odgovoril samo prijel me je okoli pasu in me položil na mojo posteljo...

---
Neext?
27. maj 2012
ja itak!!! pa hvala za next :*
neext!!!!!!!
27. maj 2012
okej nextam
---

Nič ni odgovoril samo prijel me je okoli pasu in me položil na mojo posteljo... Najprej sploh nisem razumela kaj se dogaja. Bila sem živčna in napeta. Nato me je posljubil. Njegovi poljubi so bili nežni in njegove ustnice so bile mehke. Takrat sem se popolnoma sprostila. Dolgo časa sva se poljubljala nato pa je odmaknil glavo in rekel:'' Moram oditi. Še se bova srečala.'' Izginil je. Ne vem, kaj mi je bilo toda... Na moj obraz se je privabil nasmeh. Nato sem zaspala.
Zbudila sem se v sončno jutro, bila sem srečna da je bila sobota in sem lahko poležavala kakor dolgo sem hotela. Pogledala sem na telefon videla sporočilo. Bilo je od Samanthe. Pisalo je: Danes zvečer lahko spiš pri meni, tvoji starši so že dali dovoljenje!'' Odgovorila sem:'' Res? Oh krasno, saj ti moram nuuuujno nekaj povedat!'' In res. Zvečer sem odšla k Samanthi.
27. maj 2012
next!!!!!!!!!!!!!!!!!
27. maj 2012
ju3 al pa pol bol
27. maj 2012
Zvečer sem šla k Samanthi. Dolgo sem ji pripovedovala kaj se je zgodilo, toda ona se mi je samo smejala.

Samantha: O dj Alice ne nor no! Kak si se lahk kušvala z vampirjem? In a kr tko se je pojavu v tvoji kuhni? O dj! Hahahaha
Jaz: Dej verjem mi no! Res sm se!!
Samantha: Ti maš preveč bujno domišlijo! Dj greva spat jst sm zaspana!
Jaz: Ja pol pa nič no! Okej. Lahko noč!

Samantha je takoj zaspala, jaz pa sem še dolgo v noč bedela. Nisem mogla zaspati, mislila sem samo na Roberta. Zjutraj sem se zbudila v svoji sobi, v svoji postelji. NIč mi ni bilo jasno! Kaaj?! Kako je to mogoče??! Kako sem prišla sem??!! Nato pa sem na pisalni mizi zagledala listek. Na njem je pisalo: ''Prinesel sem te domov. Tukaj si varnejša.''
Mislila sem si: WHO THE FUCK mi je napisal tole? In KAKO?????!!!!!! sem se znašla doma?? Na vratih je potrkalo. Bila je mama.

Mama: Ljubica, kaj nisi šla k Samanthi?
Jaz: Am.. ja.. sem.. no pravzaprav ne vem.

Toda mama je že odhitela v kuhinjo pripravljati rojstnodnevno torto za očeta. Nato pa sem pomislila:'' On je bil.. definitivno je bil on!!!'' Poklicala sem Samantho.

Samantha: Pa kjee si ti človek??!
Jaz: Pa kako sm se jst znašla v svoji sobi?? As taksi poklicala da me domov pele al kaj?
Samantha: Pa ti si nekam zginla kr naenkrat!
Jaz: On je bil! Samantha ON JE BILL! No verjem mi!
Samantha: Pa ne spet ta tvoj vampir!
Jaz: A morm dokaze prnest ti da boš verjela?!
Samantha: Ja proosm no!

Tako se je najin pogovor nadaljeval... Skenila sem da moram nekaj nardit da mi bo verjela! Sklenila sem da bom Roberta nekako zvabila k sebi in bom priskrbela dokaze!

---
27. maj 2012
u92032
u92032
next
27. maj 2012
okej en kratek next bo to kr nimam velik časa
---

Skenila sem da moram nekaj nardit da mi bo verjela! Sklenila sem da bom Roberta nekako zvabila k sebi in bom priskrbela dokaze! In res. Prva priložnost ko je bila da sem sama doma, sem s mirno vsedla na sredino sobe, zaprla oči in si močno žežela da bi prišel. In res. Zavese so se zamajale, in prišel je. Kakor hitro sem mogla sem pograbila telefon in ga hotela fotografirati. Uspelo mi je narediti 1 fotografijo. Nato mi je uszel telefon.

Robert: Ne dovolim da me fotogafiraš.
Jaz: Zakaj?
Robert: Zato...

To je rekel s takšnim glasom da sem dobila kurjo polt.

Jaz: Vredu, vredu!

Nato se mi je približal ter me poljubil. Poljub je bil dolg ampak nežen.
28. maj 2012
Nexti!!!!!
15. avgust 2012
u59458
u59458
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
07. september 2012
next
17. marec 2013
u138043
u138043
next
24. maj 2013
Next
24. december 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani