Pozdravljeni!
Torej,sva Gloria in Ana in to je najina prva tema na tem profilu ! Upam da vam bo zgodbica všeč : D
----------------------------------------------------------------------------
2009,7.5

Oliver in Cortissia sta se zopet prepirala. Oliver je kot ponavadi prišel domov ob dveh ponoči,pijan ter z krvavimi pestmi. Asmin je takrat imela 12 let,njejna sestra Andora pa 8. Asmin se je sredi noči potiho prikobala iz zgornjega nasdstropja majhne hiše v kateri so živeli,ter ju izza vogala bežno opazovala.
''Oliver,spet si se vrnil ob dveh! Naša družina razpada zaradi tebe !''
Oliver se je le molče prestopil na drugo nogo ter pljunil na tla. V roki je držal steklenico vodke in z njo o je nežno tolkel po svojem stegnu. Vsake toliko je odprl zamašek in srknil majho količino tekočine. Toda ko mu je bilo dovolj pridiganja žene,ki jo je tako ali tako vsak večer znova zamenjal za lepotice iz barov,je samo treščil s steklenico po njeni glavi. Ves pijan se je pričel smejali in prijemati za trebuh. Dvanajstletna Asmin,ki je vso dogajanje spremljala,je hitro poklicala reševalce,ter policijo,da pridejo na pomoč. Ko je Oliver zaslišal nežno hlipanje iz druge sobe,se je potiho odpravil tja. Videl je svojo hčerko,kako telefonira. Takoj je prijel črepinjo s tal in z njo prerezal telefonski kabel.
'' Koga pa kličeš,Asmin?'' Je zlobno vprašal. Vedel je,koga je poklicala,a je žal bil prepozen,ker so policisti in reševalci že bili na poti.
'' Pusti mojo mami pri miru.'' Je žalostno zastokala,ter si obrisala solze z rokavom predolgega puloverja.
'' Pridi z mano.'' Je mirno pokazal na vrata. Asmin je vedela,da če ga v stanovanju zadrži dovolj dolgo,bodo vmes prišli policisti in ga postavili za zapahe. Hitro je stekla v drugo sobo,Oliver pa za njo. Tekla je urno kot je le mogla,pri tem pa se je zabijala v razne predmete.
'' Lahko tekaš,vendar utrudila se boš in ujel te bom!'' Ji je zaklical oče. Toda Asmin je zagledala močno svetlobo,in vedela,da so tukaj. Policisti in reševalci so pridrveli,odpeljali očeta,ter mamo v bolnico. Ta čas,je s sestrama ostal policist,ter Asmin spraševal o dogodku.
Andora je spala.
Od tistega dogodka naprej se je Asmin zelo spremenila. Živela je v večnem strahu pred očetom. Začela se je izolirati od sveta,ter se družila samo s tistimi,ki so po maminem mnenju bili 'slaba družba'. Pobarvala si je lase,spremenila garderobo,poslušala glasbo,ki ti razcefra bobniče,ter postala nesramna do mame in sestre.

---------------------------------------------------------------------------------
29.6.2013
Dragi dnevnik !
Letos me je mama prisilila da gremo za cele počitnice na Cubo. Pristala sem le zato,ker sem tam pred mescem spoznala dekle,ki mi je bilo po karakterju natanko podobno. Splanirali sva že kako bom ponoči zbežala in pohajkovala z njo. Andora je bila nad celo stvarjo seveda zelo navdušena. Zazdelo se mi je,da za tako posebno potovanje potrebujem posebno pričesko. Zato sem si pobarvala lase vijolično zeleno.Nisem razumela,kako ima lahko moja sestra navadne rjave lase. Lasje so zame predstavljali platno,po katerem sem barvala,kolikor sem hotela. Tu je še fotografija moje skrajno sitne in utrujajoče brezvezne dvanajstletne sestre Andore.Tako,sedaj se pa odpravljam v trgovino po nova oblačila,z 70€,ki sem jih ravno sunila moji mami. Te dopolnim zvečer !
S ključem je zaklenila svoj dnevnik,pograbila denarnico in cigarete,ter se odpravila iz stanovanja.


-------------------------------------------------------------------------------------
Ta next sem napisala Glora,naslednjega bo pa Ana. Za nadaljevanje rabiva vsaj 7 nextov ! : )))
29. junij 2014
u174746
u174746
next
29. junij 2014
u169854
u169854
next
29. junij 2014
Pozabila sem še dodati,da vsem bralcem spamava eno stran profila !
29. junij 2014
u174746
u174746
fajn to <3
kok nextou? aja 7! tok?!
29. junij 2014
ja : )
29. junij 2014
u174746
u174746
:/
29. junij 2014
u165577
u165577
Neeext<33
29. junij 2014
Next♡♡
29. junij 2014
next
29. junij 2014
neext *-*
29. junij 2014
u174205
u174205
Osuplo je gledala v pogriženo in bledo truplo, ki je ležalo le nekaj centimetrov od nje. Bila je vsa krvava, pa tudi na tleh je bilo polno krvi. Nekako se je znašla v zelo temni ulici, in ni vedela kaj je počela tam. Nato pa se je zamislila in v paniki zbežala. Začelo se je. To je bilo samo opozorilo na popoln pokol.
Za več si poglej: https://www.igre123.com/forum/tema/skrivnosti-polne-lune/72378/1

VRAČAM
29. junij 2014
u153756
u153756
neeexxt<333 *-*
29. junij 2014


Cuba, Cuba, Cuba,.. zakaj na celem širnem svetu ravno Cuba? Kaj sploh vidijo tam.. Saj je vseeno. Samo da se spravim s tega kraja. Vse me spominja na stare čase. Ko sem bila v šoli pridna odličnakinja in upoštevala starše. Spomin se mojega prvega upora proti mami,.. Ko bi jo mogla spodbuditi sem jo nadrla. Oče je pijanec sem spoznala to in stalno mi pripoveduje, da zato ker ni mel lahko otroštvo. No tudi jaz ga nimam?? Tudi jaz preživljam muke, za katere nihče neve. Sploh kdo ve kolikokrat so se mi posmehovali, ker me je mami tako čudno oblačila? Sploh kdo ve kako je grozno, če imaš samo kilo preveč pa se norčujejo s tebe. Sploh kdo ve kako je to? Potem pa še vsi psihiatri in vsi *****. Dost jih mam. Veseli bi lohka bli, da se mi ni zmešalo od vsega tega pritiska! Seveda bi morala biti razumna, ker se je oče obnašal prostaško in zanemarjal družino, ampak tudi jaz sem del te družine! Tudi mene je zanemarjal mama! Kako lahko spregledaš to?! Ko pišem to se zdi kot da se smilim sama sebi,.. ampak se ne! Vse mi gre na živce odkar nas je zapustil oče in odkar je Andora postala "najstnica". Asmin mi posodiš likalnik, Asmin mi posodiš lak, Asmin! Asmin!! ASMIN! preimenovala se bom ali pa jo utišala prej ali slej. Saj je vseeno (to veliko prevečkrat rečem) Cilji ki sem si jih postavila to poletje so:
~napisati "dnevnik" (mami mi jo je podarila, ker baje neznam, izražati čustev zato naj čustva zlijem na papir)
~preživeti vsaj en dan brez kakoršnihkoli skrbi
~in zaostalo še nevem
butasto se mi zdi ampak pravijo da bo tako najbolje konec koncev so rekli da bo to pomagalo mojemu duševnemu zdravljenu in da ne bom več tak "gangster"
Hiša je tako čudna. Tiha. Prazna. Slišim svoje dihanje tako prazna je. Vse omare so odprte. Čisto vse je izpraznila kot, da se bomo preselili. Čeprav po drugi strani je lepo. Ne vem kdaj sem nazadnje videla odgrenjene zavese in da so sončni žarki se prebijali skozi zaprto okno in puščali senco na parketu, ki je svetlo bež barve. Vse skupaj je monotono pravzaprav. Ta hiša, moje življenje, grem stavit da tudi počitnice na Cubi. Čeprav obljubljajo nepozabno potovanje bo zagotovo kr neki. Nekdo gre, vrjetno spet Andora,.
-Ana

------------------------------------------------------------------------------------------
Hvala za vse nexte,za nadaljevanje pa jih rabima 8
29. junij 2014
u153756
u153756
nextt
29. junij 2014
u159129
u159129
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
29. junij 2014
neext
29. junij 2014
next
29. junij 2014
neeext
29. junij 2014
next
29. junij 2014
next
29. junij 2014
next
30. junij 2014
30.6.
Torej,kje sem ostala? Aha,Cuba! Tja naj bi se odpravili naslednje jutro,ob štirih zjutraj. Vožnja naj bi trajala 20ur in tja se bomo pripeljli z dvema različnima letaloma.
Torej,zjutraj sem vstala,si podrgnila oči in pogledala na uro. Kazala je deset minut čez šesto. Nisem bila ena izmed tistih,ki pozno vstajajo. Odšla sem v kuhinjo,da si pripravim kavo,se vsedla na verando in jo v miru začela piti. Pogledala sem nebo. Dan se je komaj prebujal in na nebu si lahko opazil bežne obrise zvezd,ki so prejšnjo noč močno sijale. Popravila sem si pričesko in pogledala na majhno potko,ki je vodila do ograje naše hiše. Tako kot vedno,tam ni stal popolnoma nihče. Zazrla sem se v praznino in začela razmišljati. O čisto vsem,pravzaprav. Kaj me je vodilo do tega,da sem postala to,kar sem, kdo sploh sem,in o popolnoma nasprotnih rečeh,kot naprimer,zakaj so hišo na vogalu ulice pobarvali popolnoma črno. Ko sem dobro premlela vse,kar se mi je v življenju zgodilo,sem popila še zadnje požirke kave,ki se je pošteno že ohladila.Ura je bila petnajst do osem. Stopila sem do garderobe in prebrskala med miljonimi oblačili,ki sem jih nemarno stlačila v vsak kot omare,ki se mi je zdel nezapolnjen. Izbrskala sem svojo najljubšo nirvano majico,orginalno iz koncerta,ki mi jo je prinesel moj bivši fant,Jonah Parks. Potoval je po vsem svetu in zbiral majice ter razne druge spominke iz vseh koncertov po svetu. Imel je kar razburljivo življenje. Videla sem ga samo približno dvakrat ali morda včasih trikrat na mesec,z njim pa sem hodila samo zato,ker so bili zelo bogati in so si privoščili pravzaprav VSE. Enkrat me je peljal na svojo jahto,kjer me je tudi,mlado petnajstletnico zaročil. Moja prva neposrečena zaroka. Bil je blazen,sem si mislila.No,on je imel 20 let,kar je solidna starost za poroko,toda jaz sem jih imela 15,in za tak 'zavedno' še nisem bila pripravljena. Torej,po tej neposrečeni zaroki na zelo posrečenem kraju,sva končala za zmeraj. Sploh ga več ne vidim,nikej. Pomoje tepec še lar potuje po vsem svetu in se zapleta z eksotičnimi dekleti,ki jim ne sežem do kolen,ter jih osvaja na enake načine kot je osvajal mene.
No torej,zlikala sem si svojo Nirvana majico,se oblekla,stuširala ter se naličila. Bila sem pripravljena na nov dan. Nove priložnosti.

30. junij 2014
-Gloria
za nadaljevanje rabiva 9 nextov
30. junij 2014
u174746
u174746
next
30. junij 2014
u159129
u159129
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
30. junij 2014
next
30. junij 2014
Neeext!
01. julij 2014
next
01. julij 2014
lahko povete svojim prijatlcam da nextajo zgodbo,da prej nadaljujeva z ano: ))
01. julij 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani