Evoo začela bom pisat novo zgodbico točno na moj rojstni dan Pa bom kr pisat začela..
______________________________________________________________________________________________________

Živjo, sem Isabela Kovačič, stara 15 let. Prijatelji me ponavadi kličejo Isa. Živim v lepi veliki hiši, ki je sicer last očetovega 'biznis' partnerja. Imam svojo veliko sanjsko sobo, katero sem dobila pri 10-ih letih in je izdelana točno tako kot sem si jo želela. In tistega jutra sem se kot vedno zbudila v njej. Zaspano sem se pretegnila in se razgledala okoli. Pri pisalni mizi je bilo še vedno nekaj neodvitih daril, ki sem jih včeraj dobila za rojstni dan. Na praznovanje ni prišlo veliko prijateljev, ker so počitnice in je veliko mojih prijateljev na morju. Vstala sem, da bi odvila še tista darila, pa sem se spet zvrnila na posteljo. Tako sem bila zaspana. Čez 5 minut sem se zbrala in tokrat zares vstala, se skobacala do daril in jih začela odpirati. Najprej sem odvila darilo od Jana. Ven sem potegnila zavitek čokoladnih bonbonov, parfum, igrico Sims 2 Pets (obožujem Simse 2), poleg pa sem našla vizitko, na kateri je pisalo: 'Za mojo najboljšo prijateljico, da bi bila vedno srečna in vesela. Tvoj Jan < 3' Malo me je zmedlo tisto na koncu: Tvoj Jan in tudi tisti srček. Ubistvu sem že zdavnaj začela sumiti, da sem mu mogoče všeč in to je bil neke vrste tudi dokaz. Vsebino darila sem spravila (tudi vizitko), ovitek pa sem vrgla stran. Nato sem se počasi lotila drugih daril. Nič posebnega. Večinoma so bili šamponi, parfumi in šolske potrebščine. Ko sem s tem končala, sem prižgala računalnik in se vpisala na FB. Od včeraj je ostalo še nekaj viščil, na katere sem na hitro odgovorila, potem pa pogledala še edino sporočilo, ki je bilo od Jana. 'Heej.. včeraj sem se imel zelo lepo in očitno je, da so tudi drugi uživali. Danes pridem k vam na kosilo. Imam eno odlično novico. Se vidiva. Bye'. Pogledala sem na uro, ki je kazala 21.47. Hitro sem zaklenila računalnik in stekla v kopalnico, da se zrihtam. Pri nas imamo kosilo namreč ob 13.00. Ko sem bila pripravljena, sem leno odšla po stopnicah dol. "Jutro zaspanka" me je pozdravil očka, ko je videl, da prihajam. "Jutro" sem odzravila. "Kje je pa mami?" "Šla je odpreti vrata Janu. Samo da ga je zagledala čez okno, že je drvela proti vratom" se je nasmehnil, potem se pa posvetil časopisu. Kmalu sem zaklicala mamin glas: "Isaaaaa! Pridi dol! Jan je prišel na kosilo!" "Pa saj sem v kuhinji!" sem se zadrla nazaj. Na vratih sem zagledala mami in Jana, ki sta hitela proti mizi. "Oprosti. Nisem vedela da si se že zbudila." se je hitela opravičevati. "Je že vredu" sem jo pomirila. "Živjo Isa" me je veselo pozdravil Jan. "Živjo" sem mu odzdravila. "Rose! Ne bi malo pohitela?!" je zaklivala mami. Rose je naša služabnica (iz Španije), ki nam jo je priskrbel Janov oče, s katerim sodeluje moj oče. Tako sva z Janov že od otroštva najboljša prijatelja.
____________________________________________________________________________________________________

Bo dobolj za začetek : )

NeXt.?

Nadaljujem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

24. avgust 2011
u10862
u10862
next!
24. avgust 2011
Nadaljuj ..komaj si začela in že je super..mi lahko poveš po zs ko boš nextala?
24. avgust 2011
Bom.. pa zdele smnašla napakico .. ura je kazala 12.47 in ne 21.47 : P
24. avgust 2011
u34229
u34229
neext čimprei
24. avgust 2011
u34229
u34229
aja pa use najbolše!!

24. avgust 2011
bom probala danes.. čene bom pa jutr

Pa hvalaa HIP-HOPduffx (:
24. avgust 2011
u34229
u34229
ni keej;D
24. avgust 2011
next
24. avgust 2011
Evoo.. bom nextala k mam cajt
______________________________________________________________________

"Že greem!" je nazaj zaklicala Rose in čez minutko smo imeli vsi na krožniku pire krompir in puranji zrezek. Vse to mi je zelo teknilo, čeprav je bilo malo čudno, ker prej nisem jedla zajtrka, saj ga ponavadi vedno. Ko smo končali s kosilom in je Rose začela pospravljati, smo jaz, moja starša in Jan odšli v dnevno sobo. "Torej, Jan. Kakšno novico imaš?" sem z radovednostjo vprašala. Mami in očka sta se spogledala. Mislim, da vesta kaj mi ima Jan za povedati. "Isa... selimo se!" je ves vesel izdavil novico. "Am... kdo? Mi ali vi?" sem bila zmedena. "Vsi!" je veselo zaklical Jan, starša pa sta me zaskrbljeno pogledala. Verjetno ju je skrbelo kako se bom odzvala. "Vsi? Torej mi in vi? Ampak kako, zakaj?" sem bila še vedno zmedena. "Z Janovim očetom imava neki posel, zaradi katerega se bomo morali preseliti." mi je razložil oči. "Samo zaradi tega? Kaj pa moji prijatelji? In šola?" sem se upirala. Očitno sta bila mami in oči na to pripravljena saj sta takoj vse povedala: "Hodila boš v ekonomsko srednjo v tistem kraju skupaj z Janom. In od tam poznaš tudi Jasmino." Z Jasmino sva se spoznalina morju. Saj je kar prijetna punca, le da je včasih preveč odkrita in jo to spravi v zadrego. Vseeno pa zna skrivnosti zelo dobro obdžati zase. "Te ne zanima kam se selimo?" me je vprašal oči po kratkem premolku. "Ni mi treba spraševat, ker vem kje je Jasmina doma!" sem mu zabrusila (kasneje mi je bilo žal za to) in stekla po stopnicah v svojo sobo. Kmalu je za mano prišel tudi Jan. (Pogovor bom pisala v dialogu: I-jst J-Jan)
J - Nisi vesela?
I - Kako naj bom, če se pa bomo selili.
J - Ja ravno tega naj bi bila vesela.
I - Očitno še vedno ne razumeš, da se ne maram selit! Tudi sanjsko sobo imam tukaj!
J - Tam boš imela tudi takšno sobo.
I - Kako pa to veš?
J - Moj očka mi je povedal.
I - In kako on to ve?
J - Ja pa saj vam je on priskrbel hišo! Nehaj s temi vprašanji. Raje mi povej kako ti je bilo všeč tvoje darilo.
I - Super je!
J - No, samo da si vesela. In kaj boš kej počela danes?
I - Ne vem. Kdaj se selimo?
J - Čez kak teden. Ne skrbi za selitev. Pojdiva raje v kino da se malo razvedriš.
I - Ah.. v kino hodim pozimi. Raje bi šla na bazen.
J - Prav. Pojdiva.

Tako sva šla na bazen. Vendar semi takrat še sanjalo ni, da se mi bo s selitvijo spremenilo življenje...
_________________________________________________________________________________

NeXt.?
24. avgust 2011
u34229
u34229
neeext
25. avgust 2011
next
25. avgust 2011
u34229
u34229
NEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXTNEXT FUL THE BEST!!!!!
25. avgust 2011
next
25. avgust 2011
Ufff : P ... hvala usm ki to beretee
LY < 3
Bom zdele en kratk deučk napisala
__________________________________________________________________________________

Na bazenu sva zeloo uživala. Jan me je vedno, kadar je imel priložnost, vrgel v vodo, kar mi je bilo ušeč. Srečala sem tudi nekaj sošolk in sošolcev, katerim sva povedala, da se selimo. Edina stvar je bila ta, da je kar nekaj fantov gledalo za mano. Tega sploh ne maram. Pa nej bojo 'cute' al pa grdi. Jaz se za fante sploh ne zanimam, oni pa ravno obratno. Pravijo da imam popolno postavo in popolne lase, kar se mi zdi, da malce pretirajo. Verjetno se vam zdi čudno, da kako to, da imam za najboljšega prijatelja fanta. No, on je izjema. Z njim se poznam že od prve minute življenja, saj sta najini mami prijateljici in sta rodili v isti bolnišnici in sta bili v isti sobi, le da je Janova mama rodila 3 tedne prej. Pa bom nehala nakladati o tem. Gremo raje v resničnost. No, ko sva prišla domov, sem se jaz šla tuširat, Jan pa me je počakal v sobi. Ko sem prišla nazaj v sobo samo v brisači je buljil vame kot začaran. "Am.. Jan je s tabo vse vredu?" sem ga poklicala, on pa je hitro stresel z glavo in rekel: "Ja, ja, seveda. Mislim da bom moral kmalu iti. Ura je že sedem." "Saj lahko pri nas večerjaš" sem rekla že iz navade. "Ne, ne. Mami sem obljubil, da bom tokrat večerjal pri nas doma." je ugovarjal. "Prav. Jutri pa pridem jaz k tebi. Zmenjeno?" sem nekaj na hitro izblebetala, samo da bi šel. Želela sem imeti mir. "Prav. Se vidiva!" je še povedal in že zdirjal po stopnicah dol. Slišala sem, da ga je mami za nekaj časa ustavila, čez minutko pa so se vhodna vrata zaprla. In to kar precej glasno, saj se ponavadi tega ne sliši do moje sobe. No ja.. Mogoče so bila kriva vrata moje sobe, ki so bila odprta. Nasmehnila sem se svojim mislim, potem pa sem oblekla in zdirjala v jedilnico. Večerja je bila že za mizo in straša sta že jedla. Pridružila sem se jima, in ko sem končala, sem zdirjalanazaj v sobo, se preoblekla v pižamo, umila zobe, obraz in šla spat. Ko sem se zjutraj zbudila je bil lep sončen dan. Pogledala sem na uro, ki je kazala točno 12:00. Stekla sem se uredit v kopalnico, potem pa sem stekla v kuhinjo k Rose. "Rose, povej mami in očetu, da sem odšla na kosilo k Janu, prosim" sem hitro vse povedala, vzela torbico in zdirjala proti Janovi hiši. Do tja ni bilo daleč. Ubistvu smo bili sosedje, le da je bila vmes še neka hiša, v kateri sta živela 2 upokojena zakonca.
____________________________________________________________________

Evo zaenkrat bo dovolj. Bom probala še kej slikic dobit. : )
25. avgust 2011
https://www.google.com/imgres?q=sport+stile&um=1&hl=sl&client=ubuntu&sa=N&channel=fs&biw=1760&bih=919&tbm=isch&tbnid=OE3nzWGXH7GgpM:&imgrefurl=https://www.smrklja.si/moda/modne_skrivnosti/62503&docid=RJ7KfuhzNd1STM&w=300&h=369&ei=2TFWTtvEMY6Tswb81qGiCw&zoom=1&iact=hc&vpx=578&vpy=375&dur=555&hovh=178&hovw=144&tx=98&ty=101&page=2&tbnh=139&tbnw=113&start=41&ndsp=40&ved=1t:429,r:26,1
To je Isa - Isabela
25. avgust 2011
Ma neki mi šteka pa nmorm slik dodat -.- sorii..
25. avgust 2011
u34229
u34229
neeeeeeeeeeeeeext!!!
25. avgust 2011
next pa prosm če mi prek sporočiola napipšeš ko nekstaš
25. avgust 2011
Jst bi že zdej nextala sam ga žuramo na punooo
25. avgust 2011
nextttttttttttt
26. avgust 2011
u10862
u10862
next!
26. avgust 2011
u31282
u31282
neeekkktt
26. avgust 2011
Sorriii ker zdej nism nextala sam sm bla na morji do zdeej.. bom nextala ko bom mela cajt (sam ne zdej kr ga nimam )
31. avgust 2011
joj sporoč ko boš nextala
02. september 2011
next..hitro!
07. september 2011
_______________________________________________________________________________

Pozvonila sem pri vratih in že sem slišala, kako nekdo teče po stopnicah dol. Vrata so se odprla in pred mano je stal Jan, ves razkuštran in še v pižami. "Joj sori. Glihkar sm se zbudu." je rekel namesto pozdrava. "Aha. Pa sej bi lah tut tvoja starša odprla." "Am.. danes ju ni. Sama bova jedla." Stopila sem v njihovo gromozansko hišo, polno slik, ki jih je naslikala Janova mama (poleg tega, da je tajnica od njegovega očeta, je tudi slikarka).
___________________________________________________________________________
23. september 2011
next
24. september 2011
neeeeeeeeext!!
In zakaj mi ti nisi povedala, da pišeš novo zgodbico?!! skor me je kap zadelaa...kak mi lahk pozabiš povedat neki tako pooomembnega?!!
26. september 2011
Nessy: Pr prejšni sm objaula pa sm mislna da si vidla..
________________________________________________________________________________________

"Kosilo bo kmalu nared. Greva gor?" "Prav" sem pritrdila. Skupaj sva šla po stopnicah v njegovo sobo, kjer sem se usedla na kavč, Jan pa se je šel preoblečt. Iz kopalnic je prišel brez majce. "Majco sem pozabil" se mi je nasmehnil in šel nazaj v kopalnico. Opazovala sem njegovo telo. Ubistvu sploh ni imel kakršnihkoli mišic, ki sem jih včasih videla na kakšnem fantu z oglasa. Potem pa sem se zdrznila. 'A zdej si pa že kr o mišicah začela razmišlat?' sem se nasmehnila sama sebi. To je bilo prvič, da sem začela razmišlat kot pava najstnica.
Ko se je Jan preoblekel sva šla na kosilo in ga v neprijetni tišini pojedla. Nato sva se usedla na kavč v sprejemni sobi. "Isa," je sramežljivo rekel Jan. Šele takrat sem zavohala parfum, kar se mi je zdelo čudno, saj se poleti navadno ne parfumira. "A bi bla moja punca?" je vprašal. Kar okamenela sem. "Že dolgo sem zaljubljen vate in sem potreboval veliko časa, da sem zbral pogum in te to vprašal." je nadaljeval. "Oprosti" sem bleknila in stekla ven s solznimi očmi. 'Vedela sem! Vedela sem!' sem si govorila sama sebi. Doma sem se vrgla na posteljo in se zjokala.
________________________________________________________________________________
27. september 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg