V meni ni več ljubezni do njega... njih

"Izabella, pohiti vendar drugače bomo zamudili," je tečnarila teta Stoelle. Grozna je namreč na ta dan, "Zakaj vendar Stoelle? Že spet tečnariš? Nisem več stara 2 leti kot nekateri!" sem rekla in pogledala sestro Allimine. Včashih sva se vendar, le razumeli, kot seveda otrok. Zdaj pa je postala važna kot najina sestra Hillton. Hillton sem klicala kar Hitler, ker je ubijala čustva znotraj. Odšla sem v hlev ter se tam oblekla za jezdenje. Ko semse preoblekla sem odšla še do hleva kobile Louise. Bila je tako pridna kobila prijazna in ubogljiva. Ko mi je umrla mrzla sestrična Jassmine v vojni med gradovi, sem dobila Louise. Odšla sem jo jahati za kakšno uro, dve, potem pa sem odšla nazaj v grad.
Sem Izabella, živim v razkošnem gradu. V hlevih imamo približno 30 konjev. Ena iz med njih je moja Louise. Stara je 3 leta. Lansko leto sem z njo tekmovala in zasedla 2. mesto. Moja mlajša sestra Allimine je stara 14 let, sestra Hillton pa je stara 16 let. Jaz pa sem seveda, da vmesna sestra stara 15 let.
"Pomagaj mi in me počesi... PEPELKA!" se je Hitler norčevala iz mene. V sobo je prišla mami, "mami Izabella me noče počesati!" je rekla Hitler. "Zakaj je ne počešeš če te pa tako ljubeznivo in lepo prosi Isa?" je rekla mami, "Zato ker mi je mogoče rekla PEPELKA! Dosti imam tega norčevanja iz mene! Samo še kakšen mi kaj takega reče ali omene PEPELKO bom odšla iz gradu! Vsem jasno??" sem zavpila in odšla iz sobe. Kočjažu sem ukazala naj me odpelje k sosednjem gradu saj je tam moj princ. Tudi on ima 2 tečna brata Felixa in Tomaža. Njemu pa je ime Taj. Ko so služabniki potrkali po vratih, je prijazno odprl Taj. Ljubeznivo sem ga pogledala in se mu nasmehnila. On pa je bil danes nekakšne slabe volje... "Živjo pikec, kaj te danes muči? Felix Tom ( Tomaž )?" sem ga previdno vprašala. "Ne, samo brata imata čustva do tebe, in to ne mala ampak velika! Rekla sta tudi, da si zdaj z njima," je rekel žalostno in odšel. "Počakaj no, ni res! Me boš pusil?" sem vprašala s solznimi očmi. "Verjetno bo tako najbolje... Hmmm... Kaj pa vem..." je zabrisal nazaj brez da bi me pogledal. "Torej ja?" sem silkovito vprašala nazaj. "Ja!" je rekel jaz pa sem planila v jok... Saj nisem bila sama kriva, sem si ponavljala v glavi. Sam si je! peš sem odhitela domov, kjer sem v majhni moji koči spila topel čaj. Nekdo je potrkal na vrta...
09. februar 2015
next hitrooooo
09. februar 2015
Nadaljujem ob 4:30 ☺
Torej, nadaljevanje bo prišlo danes 4:30
10. februar 2015
sam vračam kr oglašuješ po mojih temah
19. februar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani