Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
…,to belo majico,te kavbojke in to zeleno krilo. Tako,vse imam, sem si rekla. Oh, saj res… Pozabila sem najpomembnejše. Stopila sem do police s knjigami, z nje vzela vse knjige iz Somrak sage in jih dala v kovček. ''Sarah pohiti, let imaš čez pol ure!' ', mi je zaklicala mami. Še zadnjič sem se ozrla po svoji sobi. Vzela sem kovček in ga nesla do avtomobila v katerem je že sedela moja družina. Kovček sem dala v prtljažnik in se usedla na zadnji sedež poleg mojega bratca. Peljali smo se do letališča. Med vožnjo sem strmela skozi okno. Videla sem moje sošolke, ki so se vozile s kolesi. Zavzdihnila sem. Moje sošolke so bile eden mnogih razlogov ,da se bom iz Floride preselila v Forks. Sem Sarah Horan. Stara sem 17 let. S sošolkami se nisem nikoli dobro razumela. Smejale so se mi,ker sem rada brala Somrak in bila slaba pri športu. Nikoli nisem imela najboljše prijateljica. Niti fanta. V tem sem podobna Belli Swan. Tudi ona pred prihodom v Forks ni imela fanta. Ampak potem je prišla v Forks, tam spoznala Edwarda,se poročila z njim… Sarah samo zgodba je,sem se opomnila. No ampak hodila bom na isto srednjo šolo kot Bella in to je že nekaj… ''Sarah, ljubica prišli smo na letališče'' , me je iz sanjarjenja zbudila mami. Šli smo iz avta in do letala. ''Sarah,si prepričana,da res hočeš iti?'',me je vprašal oče. '' Ja oči, ne skrbi vse bo OK. Vas pokličem, ko bom prispela'', sem rekla in jih objela. ''Pozdlavi teto'', mi je rekel moj bratec Jamie. '' Bom adijo''. Vstopila sem v letalo in sedla na sedež ob oknu. Ne smem obžalovati, da grem živeti v Forks. Dovolj imam posmehovanja zaradi moje polti. Tu, na Floridi so vsi zagoreli in imajo svetle lase. In so poleg tega še odlični športniki. Jaz pa imam svetlo, bledo polt, rjave lase, ki imajo na soncu rdeče pramene in sem obupna pri športu. Zato sem se odločila, da grem živet v Forks k moji teti Kate. Po poklicu je kuharica in dela v majhni gostilni v Forksu, zato bom večino časa sama. Kar pa ni problem. Pravzaprav nisem preveč družabna. Na Floridi sem se še največ družila z bratcem Jamiem. Star je 4 leta. Večino časa sem morala jaz paziti nanj, ker sta bila starša v službi. Moja mama je Emma. Po poklicu je učiteljica. Očetu je ime Daniell in je zelo uspešen poslovnež. Veliko je na poti. Mama je šla z njim za največ 3 dni, ker se je bala pustiti mene in Jamia tako dolgo sama. Le kako bo v Forksu sem se spraševala. Teto sem nazadnje videla pred 2 leti. ''Pripnite si varnostne pasove. Kmalu bomo prispeli'', se je oglasila stevardesa. Pripela sem si pas in pogledala skozi okno. Ni bilo sledi o soncu. To se ni spremenilo. V Forksu sije sonce le nekajkrat na leto. Začeli smo se spuščati….
NEXT?
21. april 2013
neeeeeeext
01. maj 2013
nextttttt
01. maj 2013
TUKAJ BO TEMA O NADNARAVNEM: VAS ZANIMAJO NADNARAVNA BITJA, VEDEŽEVANJE, DUHOVI, AVRE IN ČAKRE, SANJE, SIMBOLI, ČAROBNE RASTLINE,… VSE O MAGIJI IN NADNARAVNEM? ČE VAS JE TA TEMA PRAVA ZA VAS: HTTP://WWW.IGRE123.COM/FORUM/TEMA/VSE-O-NADNARAVNEM/54527/1 PIŠETE LAHKO TUDI UPRAŠANJA,...
01. maj 2013
u126057
u126057
next
17. julij 2013
jutri bo next
17. julij 2013
Next
27. julij 2017
nextt
14. oktober 2017
tema je zaklenjena