u106451
u106451
ta zgodba bo govorila v revnem dekletu ki obožuje One direction vanjo se zajubi sam Niall Horan in ona se mu zlaže da je bogatašinja zato mora skrivati svoje resnično življenje.kak se vam zdi?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

01. avgust 2013
nnnnneeexxttt
01. avgust 2013
neeeeeext!!!!
01. avgust 2013
neeeeeeeext.!!
01. avgust 2013
u106451
u106451
bom začela vedve pa še mal oglašujte
******************************************************************************************preprosto preveč je ko zveš da bodo tvoji vzorniki imeli koncert na katerem bodo prvič zapeli svojo novo pesem ti pa jih zaradi revščine nemoreš it poslušat. no ja ne ravno revšči obubožanja ah zakaj vam to nakladam ko bi bilo dobro da bi se najprej predstavila sem Nina stara sem 19 letsem edinka , živim v zakotnem delu Londona in obožujem One Direction najbolj pri srcu mi je Niall Horan to je on ki rad je in je preprosto najbolj srčkan fant na svetu. V srcu upam da jih bom lahko gdaj videla pa čeprav samo na daleč da jih bom slišala pa čeprav skozi steno dvoran ampak moj razum mi pravi naj neham sanjati in se prepustim resničemu svetu.
"Nina pridi kosilo je" se zadere mami čeprav ve da sem v svoji sobi ki je kak meter stran od kuhinje. oče kot ponavadi že sedi za mizo in bere tri dni star časopis časopis lahko kupimo le enkrat tedensko če želimo šreživeti ta mesec pogledam proti očetu in vidim one direction imajo tekmovanje za naj oboževalko dekle ki zmaga z njimi preživi en mesec "mami oči se lahko prijavim" kar naenkrat zavpijem "na kaj ljubica" me takoj vpraša mama "na tole" poksžrm roti časopisu mama in oče se spogledata in prikimata pograbim časopis in stečem v knjižnjico da se bom prijavila. že res da smo revni a starša mi želita omogočiti čisto vse ravno prejšnji teden sem imela rojstni dan in kuila sat mi novo rolko in nova sončna očala prejšna rolka je bila stara že kar nekaj let saj mi jo je dal bratranec ko se je odločil da je ne rabi več. ja res je obožujem šport skoraj tako kot obožujem one direction. vsa zadihana sem pritekla v knjižnjico in se usedla za računalnik prižgala sem ga odprla prijavnico in videla.....
to sm js:


01. avgust 2013
meexxtt
01. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeeext.!! *o*
01. avgust 2013
*neexxtt
01. avgust 2013
u106451
u106451vsa zadihana sem pritekla v knjižnjico in se usedla za računalnik prižgala sem ga odprla prijavnico in videla koliko jih je že prijavljenih okoli en miljon oh zdaj pa nebom zmagala ampak res sm se prijavila in počakala nekaj trenutkov ko so mi poslali mojo šifro nisem vedela zakaj jo bom potrebovala in prebrala sem mali tisk pisalo je da se bomo vsi ki smo se prijavili dobili jutri pri London eye kjer bo potekla kviz ki ga bodo vodili one direction bila sem neizmerno vesela ko sem prišla domov in staršema povedala zato sta me objela in mi rekla naj se grem učit o njih naj zmagam ker vesta da si to želim ko sem vstopila v sobo pa me je na postelji čakala vrečka z oblačili rekla sta da jih je prinesla moja sestrična maja ker jih nerabi več odprla sem vrečko in čisto na vrhu zagledala majico ki jo bom jutri oblekla bila je majica z napisom I love 1D zraven nje pa bom oblekla kavbojske kratke hlače. odšla sem apat saj vem da bom morala kaj kmalu od doma če želim biti na tem kvizu kviz se uačne ob 12 jas pa sem od London eye oddaljena kake tri ure. zjutraj sem se zbudila ob sedmih in se odpravila v jedilnico kjer sem si natočila kozarec vode in si vzela kos kruha ki sem si ga namazala z marmelado ko sem pojedla sem se odpravila v sobo in po mojih starih revijah pobrskala še malo o One direction mama je ustala kmalou za mano in mi zaželela srečo v rokah pa je držala majhen paketek ki mi ga je dala v njem je bila babičina verižica mama mi jo je dala jas pa sem se ji zahvalila rekla je da bo babica z mano in mi dala vso srečo ki jo bom porebovala začela sem se rihtat in ko sem bila oblečena sem se odpravila proti london eye.
01. avgust 2013
boljše bi blo če bi pisala malo krajše povedi.drugeče pa i like it.
nneexxtt
01. avgust 2013
u106451
u106451
ja pozablam devat pike umes naslednič bom
01. avgust 2013
ok.
01. avgust 2013
Nexxxxtttttttt
01. avgust 2013
u125821
u125821
next
01. avgust 2013
u106451
u106451ko sem prišla tja je bila ura 11, zato sem bila tam prva in imela sem še čas zato sem si oddahnila od dolge hoje in spila nekaj požirkov vode, ko je minilo pol ure se je začelo nabirati oboževalk in oboževalcev stopila sem h odru in si priskrbela odlično mesto. Bila sem čisto spredaj zato sem vedela da jih bom videla, bila sem presrečna da sem imela tko odlično mesto. Kmalu je na oder stopil en moški ki je zakričal:" ste pripravljeni na One direction" na obrazu se mi je pojavil nasmeh in vsi smo zakričali:"jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa". na oder so stopili oni ja oni, vsi smo upili a smo kmalu potihnili saj smo vsedeli kaj nas čaka. na oder so klicali šifro po šifro. kviz se je odvijal takole: 1D so zastavili vprašanje in tista oseba ki je imela več pravilnih se je potem bojevala še z drugimi. bila sem zadnja na vrsti in upala sem na najboljše. ni mi uspelo dekle z imenom naja me je premagala za eno točko objela sem vse enega za drugim nialla sem si prišparala za konec. ko sem stopila z odra in pograbila nahrbtnik me je za majico začelo nekaj pikati bil je papirček in odprla sem ga na njem je bila telefonska številka pogledala sem proti odru in videla sem kako mi je Niall pomežirknil in se smehljal, z roko pa mi je nakazal pokliči me.
01. avgust 2013
next
01. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext prosm hitr! in ja res poskus dat večrat pike alpa usaj vejico, da bo lažje za brat in bl pregledno (samo predlagam)
01. avgust 2013
Next
01. avgust 2013
u146275
u146275
next
01. avgust 2013
u125821
u125821
neeeeeeeeeext!
01. avgust 2013
u106451
u106451bila sem zmedena, mi je Niall Horan ravnokar dal svojo številko, ali se mi samo sanja. Uščipnila sem se in še vedno sem v roki držala njegovo telefonsko številko. Hodila sem proti domu in razmišljala ali ga pokličem ali ne resnično vso pot sem to razmišljala, ko sem končno prišla domov sta me starša že čakala na vratih po mojem obrazu sta sklepala da sem zmagala, zato me je mami vprašala:"Gdaj odideš?" "Nikoli ni mi uspelo" bila sta vesela, ker bom ostala doma a hkrati žalostna zame. Stekla sem v sobo in v roko vzela telefon vtipkala sem šteilko in jo shranila, ampak nisem vedela če bi ga poklicala ali ne je pa res da sem potrebovala pogovor. Z tresočo roko sem pritisnila kliči in telefon prislonila k ušesu zvonilo je in: (n-Niall, j-jst)
n- halo.......halo a je gdo tam
j-ja jas Nina oseba, ki si ji danes dal svojo telefonsko
n-oh ja spomnim se te skoraj bi zmagala na našem kvizu a ne
j-ja na žalost sem izgubila
n- no Nina bi vseeno prišla za en mesec k nam to lahko uredim mislim Simona prepričat je čisto lahko
j-ja z veseljem samo moram najprej vprašat starša če bi mi dovolila
n-okej te pokličem čez pet minut velje
j-velja adijo
n-adijo
omg ali sem ravnokar govorila z, jaaaaaa govorila sem z Niallom omg me je ravnokar, jjjaaaaaa povabil me je k sebi. Hitro moram vprašati starše: "Mami ati zmagovalka kviza je odpovdala izlet k one direction zato so povabili mene lahko grem?" "seveda lahko greš samo gdaj odrineš?" "nevem še še sporočim ampak najprej jim pa sporočim da pridem. Hvala vama najboljša starša na svetu sta" "nizakaj pohiti da nebodo našli druge". Hitro sem odšla v sobo in ravno ko sem stopila skozi vrata mi je zazvonil telefon. (n-Niall, j-jst)
n-in lahko prideš
j-ja lahko gdaj pa
n-lahko jutri?
j-ne jutri nemorem lahko pa pojutrišnjem
n-okej. torej pojutrišnjem ob 12. pri london eye
j-okej zdaj pa moram na večerjo. adijo
n- adijo
pojutrišnjem k one direction saj to je neverjetno.
(oki vem da je beden next)
01. avgust 2013
Next
01. avgust 2013
neeext
01. avgust 2013
next a lahka drugič daljšga kr mi je ful zanimiv?
01. avgust 2013
u106451
u106451Ko sem povedala gdaj grem sta bila mlo žalostna, a sta vedela da meni to veliko pomeni. Še preden sem odšla pat sem spakirala čeprav jutri še ne grem. spakirala sem skoraj vsa oblačila, ki sem jih dobila od sestrične. Zaspala sem okoli pounoči saj sem ves čas premišljevala kako bo ko jih bom videla, ko bom živela z njimi. še vedno sem mislila, da sanjam, da bom končno spoznala 1D,nemogoče ne jas kaj pa sem jas, ah kdo sem sploh jas, jas sem nihče v primerjavi z njimi. Ko sem se zjutraj zbudila, spala sem dlje kot ponavadi spala sem do devetih to je zame zelooo dolgo, sem odšla v kuhinjo in si vzela za jesti mami in oče sta bila, kot ponavadi že zunaj, zato sem se odločila, da se jima pridružim. ampak danes je bilo nekaj drugače, očeta ni bilo zraven mame. "Mami, kje je oče?" "Tvojega očeta je njegov brat najel kot tajnika" "Kaj moj oče bo delal kot tajnik?" "Nisi me pustila dokončati. ne tvoj oče nebo delal kot tajnik saj tega dela ni želel sprejeti odločil se je da bo pomagal pri čiščenju podjetja" "Oprosti da sem te prekinla" "Nič zato, si že jedla" "Ja sem ja" "Bi odšla na tržnico po jajca prosim" "Seveda mama koliko pa jih kupim." "Deset svežih jajc, na tukaj imaš denar" "Ampak to je več kot za jajcca" "Vem kupi si nekaj, mogoče kakšno majico ali pa nekaj srček" "Hvala mama" sem še rekla in odšla na tržnico. Kupila sem jajca druga pa ne nisem želela zapravlajt, saj že tako nič nimamo ne da bi si jas še kupovala oblačila. Ko sem prišla domov in mami dala jaca ter denar nazaj se je na nek način razveselila, jas pa sem odšla v sobo in razmišljala kaj bi počela.
01. avgust 2013
u106451
u106451
okej drugič bom dala daljšega
01. avgust 2013
okej hvala
pa neext itak
01. avgust 2013
Next
01. avgust 2013
next
01. avgust 2013
u125821
u125821
next
01. avgust 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani