No odločila sem se da napišem še eno zgodbo. Že dolgo sem imela idejo in sem jo pač mogla napisati. Posvečena je vsem ki ste brali prejšnje zgodbe pa tudi vsem prijateljem ;* Upam da boste uživali ob branju ;')
p.s. vem naslov je čuden X'D
~

-Mary-

»Koš!«, sem zaslišala bučne krike množice. Nekaj v meni me je prisililo, da sem dvignila pogled in svoje oči preusmerila na igrišče. Takoj sem ga zagledala. Seveda, on je dal koš. Globoko sem zavzdihnila, ne smem razmišljati o njem. Ne smem. On je fant iz 4. letnika, jaz pa punca iz 2. In stvar ni samo v letih. On je popularen košarkaš, ima tisoč oboževalk. Kaj pa jaz? Jaz sem totalna ničla. Nič nisem vredna.»Mary!«, zaslišim glas Tare. Komaj zdaj ugotovim, da sem ves ta čas še vedno gledala njega. Hitro pogledam proti Tari. »Ja?« »Nehaj že buljiti v njega. Prvič, bedak je. Vsako punco izkoristi. Ima jo za nekaj dni potem pa jo menja z drugo. In drugič, nimaš možnosti pri njem.« Pogledam jo v obraz, bila je čisto resna in te besede je izgovorila čisto umirjeno. Nekaj časa sem še premlevala pomen teh besed. Na koncu pa sem ugotovila, da ima na nek način prav. Ta mesec je imel že 3 punce, če ne več. Najdlje od vseh pa je hodil z eno Sarah. Slišala sem, da ga je ona pustila in je bil zelo prizadet. Ne vem koliko resnice je na tem. Saj je vendar fant, ki ne pozna strahu, bolečine pa še manj. Pa tudi: zakaj bi punce zapuščale njega? On zapušča njih. »Prav imaš. Poskusila bom pozabiti nanj«, rečem. Nisem vedela če sem te besede mislila resno. Tara samo prikima. »No zdaj pa grem. Zvlekla si me sem na igrišče ampak meni se zdi košarka brez vezna, brez zamere. Se vidiva jutri«, reče. Potem odide iz dvorane, jaz pa še kar naprej strmim vanj.
Tekmo sem gledala do konca. Seveda so zmagali naši. Zadovoljna sem izginila iz dvorane in se napotila proti domu. Misli so mi spet zašle k njemu. Joj, ali nisem Tari obljubila, da ga bom pozabila? Očitno. Hotela sem misli preusmeriti na neko drugo temo, a nisem mogla. Po glavi mi je šel samo on. Njegov obraz, njegove oči. In že petič danes sem pomislila kako bi bilo če bi me vsaj enkrat opazil, ogovoril. Zaradi moje zasanjanosti sem kar pozabila, da sem že več minut stala pred hišnimi vrati. Iz torbe sem vzela ključe, odklenila našo preprosto hišo in vstopila vanjo. Še vedno odsotna sem se sezula in slekla jakno. Potem sem kar sama od sebe odšla v sobo. Usedla sem se na rob postelje in nenadoma sem se spomnila besed Tare. 'Vsako punco izkoristi…bedak je' si ponavljam njene besede. Mogoče je res, da punce izkorišča, a ni bedak. Kako bi pa drugače lahko bil tako popularen? In pravzaprav mi je čisto vseeno kaj je rekla Tara. Saj sploh nisva kakšni posebni prijateljici. Oziroma se ona druži z mano samo, ko ji je dolgčas. Vem. Verjetno je tudi sama zatreskana v najbolj popularnega fanta na šoli in je samo ljubosumna. Nehala sem razmišljati o Tari. Raje sem iz predala potegnila svojo beležko. Začela sem pisati njegovo ime. Že pred dnevi sem ugotovila da se moje in njegovo ime začenja na enako črko. Ne vem zakaj me je to osrečilo. Mogoče ker sem ugotovila, da imam končno nekaj skupnega z njim? Na list z velikimi črkami napišem: 'MM', kar pomeni Mike in Mary.
a) Nadaljujem?
b) Vam je všeč začetek? X'D

Vam je všeč?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

18. junij 2013
neeeeeeeeeeeeeext
ja takoj!
zelo
18. junij 2013
u89857
u89857
Neeeext!
upam da je tuji meni namenjena....
- neda se mi odgovarjat na ankete
18. junij 2013
Hvala obema ;D ja Ana je tut tebi posvečena, sa si brala eno mojo pa še prijatelca si
18. junij 2013
u116556
u116556
Wau. Začetek je perfekten.
Neext.
18. junij 2013
Za prve tri bralke! Hvala vaaam ;D
~

-Mike-

Današnja tekma je bila še ena uspešnica. No vsaj zdi se mi tako. Dvorana je bila do konca polna kot že nekaj časa ni bila. In vse punce so tako kot vedno vzklikale moje ime. Kot po navadi.
Počasi sem odšel v garderobo, da bi se preoblekel. S sebe slečem prepoteno majico in si hitro oblečem novo. Tudi hlače sem si zamenjal, nato pa stopil iz kabine. Napotil sem se do svoje ekipe. »Hej Mike!«, mi zakliče Alen. Potem me opazijo še vsi drugi. »Dobro si igral«, se oglasi še David. Jaz samo prikimam, glede košarke dobivam celo preveč pohval. »Hvala vsem za dobro tekmo«, rečem. »Se vidimo jutri.« »Kaj že greš?«, se oglasi Alex. »Ja. Zunaj me čaka Dana«, skomignem z rameni. Vsi se zasmejijo. »Upam, da bosta uživala«, se zasmeji Alen. In to je rekel z takim tonom nesramnosti, da bi se skoraj razbesnel. Vendar se raje nisem zmenil zanj. Iz izkušenj vem, da se ni dobro razjeziti zaradi malenkosti. Še enkrat sem jim izrekel slovo potem pa izginil.
Pred dvorano me je že čakala Dana. Na sebi je imela kratko krilo, in oprijeto majčko. Na obrazu pa je nosila tisi njen običajen nasmešek. Ja, Dana zagotovo ni bila slaba. Bila je vodja navijačic na naši šoli in nobena se ji ni upala ukazovati. Še vedno pa ni bila taka kot Sarah. Nobena ni bila. Dana se nežno približa mojemu telesu in me strastno poljubi na ustnice. Vrnem ji poljub. Primem jo pod boki in jo stisnem k sebi. »Greva k meni?«, mi zašepeta v uho. Pomislil sem, če je to pametno. A kar naenkrat se pred mano pojavi obraz Sarah, njen mili obraz ki mi govori naj ne delam tega. »Oprosti, ne morem«, rečem nežno in ji zaprem usta s poljubom. Odrine me. »Spet zaradi Sarah, kajne?«, je jezna. »Ne samo ne vem če je to pametno«, se zlažem. »Sarah ni več s tabo. Odšla je«, mi zasika v obraz in se obrne. »Dana počakaj!«, vpijem. »Aja in med nama je konec. Razen če boš kmalu spet prišel k sebi«, mi še zavpije. Kmalu potem že izgine za vogalom. Super. Druga punca ki je zapustila mene in ne jaz njo. Počutil sem se tako butasto. Sarah me je pustila iz povsem drugačnih razlogov. In za Dano mi ni bilo niti pol tako žal kot za Sarah. Zamišljen sem odkorakal proti domu.a) Next?
18. junij 2013
u89857
u89857
Neeeeeeext!
18. junij 2013
next
18. junij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
18. junij 2013
u116556
u116556
Neext
18. junij 2013
u132397
u132397
neext!!
18. junij 2013
Super zgodba
Neeeeeeeeeeeeeeeeeext
18. junij 2013
u136908
u136908
Neeeeeeeeeeeeexxttt! Se strinjam z Brii <3
18. junij 2013
u140767
u140767
next
19. junij 2013
neeeext
19. junij 2013
Uau se vas je nabralo! Hvala!
~

-Mary-

»Kaj pa to pomeni?«, zaslišim glas brata, ki mi izpred nosa vzame beležko. »Pusti to!«, rečem jezno in mu jo poskušam vzeti. Na mojo žalost je moj brat v zadnjem letu tako zrasel da me je prerasel pa čeprav je bil eno leto mlajši. »Mike, Mary, MM«, bere na glas. Zardela sem. »Kaj pa to pomeni?«, vpraša in se dela da ničesar ne ve. »Bi lahko vsi nehali vohuniti za mano?«, se izmaknem vprašanju. »Saj ni nič narobe s tem. Ampak ne priporočam ti, da se zapleteš z Mikom.« »Ja, ja saj je vseeno«, zamrmram. »Ne ni Mary. Skrbi me zate.« »Starejša sem od tebe. Mene bi moralo skrbeti zate«, rečem. »Pa te ne rabi. In samo še zadnjič ti pravim, da se ne zapletaj z njim in se ga raje izogibaj.« Halo? Kako se naj izogibaš človeka ki ti je všeč? »Odkar smo se preselili sem mi samo še ukazuješ«, zašepetam. »Mary od kod ti zdaj to? Veš da ti ne ukazujem!«, reče. »Aja da ne? Vedno nekaj vohuniš za mano in mi na koncu pridigaš o tem kaj je dobro zame in kaj ne. In še nikoli nisi rekel da imam prav!«, zavpijem. Postala sem jezna nanj. »Mary prosim nehaj. Saj veš, da te imam rad«, reče. Jaz ne rečem ničesar več, le pograbim svojo jopico in odidem iz sobe.
Stečem do vrat ki so vodila ven in jih hitro odklenem. Preden pa sem že hotela steči na svobodo sem v kotu zagledala svojo košarkarsko žogo. Pobrala sem jo in nato tekla vse do našega igrišča.
-Mike-

Po poti domov sem ves čas razmišljal samo o Sarah. Kako čudovite trenutke sem preživel z njo. Vedno me je znala spraviti v dobro voljo, me navdušiti nad nečem česar nisem maral in mi svetovala v slabih trenutkih. Teh pa je bilo kar precej. Še zdaj točno ne vem zakaj me je zapustila. Rekla mi je le, da ne more več. Zakaj? Le kaj sem naredil narobe? Še vedno se sprašujem. Na telefon se mi že dolgo ne oglaša več pa tudi na facebooku me ignorira. V mestu pa je nisem videl že od takrat ko sva se razšla. Saj je res da nisva več par, a še vedno sva lahko prijatelja.
Ustavil sem se pred našo bogato hišo. Pri vhodu na dvorišče sem hitro vtipkal našo kodo in vrata so se odprla. Počasi sem odšel še do vhodnih vrat in jih odklenil z ključem. V predsobi sem se hitro sezul in stekel v dnevno sobo.
Na moje začudenje sem tam našel tudi očeta in mamo. Kot da ju ni sem se zleknil na kavč. »Kje si bil, Mike?«, vpraša oče strogo. »Na tekmi«, zagodrnjam. Vem da me starša ne podpirata pri igranju košarke. »Že spet košarka! Bi lahko pomislil tudi na svoje ocene, Mike?«, se oglasi mama. »Če želim postati košarkaš po moje ne rabim dobrih ocen.« Oba utihneta, nista več vedela kaj bi rekla. »Mike prepovedati ti bova morala vse treninge košarke in te poslati na tečaj kjer se boš česa naučil.« ko sem zaslišal te besede sem otrpnil. Tečaj? Brez košarke? Naenkrat sem pobesnel. »Celo življenje se nista zmenila zame, pustila sta me cele dneve samega. Zdaj pa se naenkrat prikažeta in mi vzameta tisto kar imam najraje«, rečem jezno.
Potem ne počakam več odgovora. Stečem do predsobe, si obujem teniske in iz omare vzamem košarkaško žogo. Vso jezo bom preusmeril na odbijanje žoge.a) Next?
19. junij 2013
neeext
19. junij 2013
u132397
u132397
neext!!!!!
19. junij 2013
next
19. junij 2013
u116556
u116556
Neext
19. junij 2013
next
19. junij 2013
u136908
u136908
Neeeeeext
19. junij 2013
u89857
u89857
next
19. junij 2013
u136174
u136174
neeeeext
20. junij 2013
hvala vsem res vsak čas objavim
20. junij 2013
Drugač pa povete če dam več slik al kaj naj spremenim?
20. junij 2013
povejte* joj
20. junij 2013
u89857
u89857
ne nič ne spreminjaj pa daj že next ! slike sploh niso pomembne :'D
20. junij 2013
hvalaa wiiiiii ja že grem no
20. junij 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani