Hello there!Ja tukaj je še ena zgodbica o One direction a ta bo drugačna. Tukaj namreč fantje ne bodo slavni. Kakorkoli,upam,da vam bo všeč in da jo boste brali. And now story can begin!
-Flash back-

Spotikaje sem prečkala sobo in se nekako uspela prebiti do vhodnih vrat. Steklo na njih je bilo zamegljeno in mi je preprečevalo pogled v mrzel oktobrski večer.
''Diana!''sem zaslišala za sabo in se obrnila. Ob meni se je zadihano ustavila Mary Anne. Nikoli se nisva ravno družili,zato sem bila še toliko bolj presenečena,ko sem dobila vabilo na njeno zabavo.
''Bi rada,da te peljem domov?''je vljudno vprašala jaz pa sem odkimala z bedastim nasmeškom na obrazu.
''Vredu je. Tako ali tako nimam daleč.'' To je bila majhna laž in na srečo mi je verjela. Samo pokimala je nato pa se obrnila in odkorakala stran. Hitro sem smuknila ven na hladen zrak,ki mi je malo ohladil razgreto telo. Rahlo omotično sem se odpravila po ulici do najine hiše. Čez nekaj minut sem ugotovila da sploh ne vem kje sem. Ni kaj. Alkohol je naredil svoje. Začela sem se obračati v vse smeri,a vse kar sem videla so bile sence in ulične svetilke,ki so oddajale medlo svetlobo.
''Torej,Patrick…''sem kar naenkrat zaslišala. Glasovi so bili oddaljeni,zato nisem slišala več kot pa dve besedi. Odpravila sem se po razdrapani potki iz kamnov in sledila glasovom,ki so postajali vse bolj razločnejši. Zagledala sem velik zeleni koš za ločevanje smeti. Glasovi so bili zdaj že čisto razločni.
''Se spomniš,kaj sem ti rekel,da se bo zgodilo če ne boš prinesel denarja?''
''Ž-ž-žal mi je.'' Vsaj dva moška sta morala biti za smetnjakom.
''Meni je žal za 200 gramov kokaina,ki sem ti ga dal in v zameno dobil nič''je rekel renčeči glas. Rahlo sem se zdrznila. Ne bi smela biti tu. Tega ne bi smela poslušati. Tega nisem hotela poslušati. A nekaj mi je preprečevalo,da bi se obrnila in izginila od tam.
''Čas je,da se posloviš Patrick''sem zaslišala in ravno ko sem stopila korak naprej sem slišala pok. Dva metra stran od mojih nog je negibno ležala postava v mlaki krvi. Tiho sem kriknila in pogledala navzgor. Za trenutek sem se srečala z najbolj predirnimi in hladnimi očmi kar sem jih kadarkoli videla. Zagledala sem še dva,kot gorili velika moška s prekrižanimi rokami. To je bilo zame dovolj. Obrnila sem se in začela na vso moč teči.
''Zgrabita jo''sem zaslišala od zadaja in še pospešila. Nisem imela pojma kam grem. Samo žele sem stran od prizora,ki se mi je zelo dobro vtisnil v možgane.

''Gospodična se lahko prosim pomirite?''je vpraša poveljnik policije,ko sem hodila gor in dol po sobi. Mama,ki je sedela v rdečem naslanjaču me je zaskrbljeno gledala.
''Glede na vaš opis bi rekel da ste videli tega moškega'' je rekel še en policist in mi pokazal sliko.
''Da to je on''sem rekla in si grizla spodnjo ustnico.
''Ste prepričani?''
''Popolnoma.''
Oba sta zavzdihnila.
''Če je pa tako ste se zapletli z najnevarnejšim preprodajalcem drog v Londonu. Kličejo ga Big Joe. Za zapahe ga poskušamo spraviti že 7 let pa se nam vedno izmuzne, priče pa umrejo v sumljivih okoliščinah.''
Osupnila sem. Normalen večer se je spremenil v čisto grozo. Samo zabavati bi se morala in se nato varno vrniti domov. Namesto tega sem bila priča umoru.
''Hočete reči…''
''Da,gospodična Wermond. Vaše življenje je ogroženo.''
Slišala sem kako je mama zajela sapo.
''Nimam izbire. Skriti vas moram. Vi ste naša edina možnost,da Big Joe-a spravimo v zapor kamor tudi spada. A do sojenja niste varni in brez najmanjšega dvoma lahko povem,da vas bo hotel mrtvo. ''

-End of flashback-
''Ljubica vse bo vredu''mi je nežno šepnila mama jaz pa sem odsotno prikimala. Še zadnjič sem jo poljubila na lice in si skušala do vsake podrobnosti zapomniti njen obraz. Izstopila sem iz avta,vzela kovček in gledala kako se je mamin rdeči Mustang počasi oddaljeval. Ko ga nisem mogle več videti sem zavzdihnila nato pa se počasi odpravila proti šoli. Dvorišče pred njo je bilo prazno,ker je ravnokar potekala 6 ura pouka. Šola je bila ogromna. Nekako sem našla pod do ravnateljičine pisarne. Vljudno sem potrkala.
''Naprej''se je zaslišalo in vstopila sem.
''Ah vi ste verjetno Victoria Lockwood. Dobrodošli na naši šoli''je rekla rjavolasa gospa za mizo. Že sem hotela reči,da je dobila napačne podatke,ko sem se spomnila na spremenjeno identiteto. Tako sem samo pokimala in sedla na črni naslanjač nasproti njene mize.
''Razumem,da mislite,da je vse to nepotrebno a takšni so pač bratje. Ko si nekaj ubijejo v glavo to hočejo storiti''je prijazno govorila jaz pa sem samo zmedeno poslušala.
''Ja''sem na koncu nerodno odgovorila,ker nisem imela pojma o čem je ženska govorila.
''Ključ vaše sobe. Nimate sostanovalca,če vam je prav?''je rekla in mi podala ključ,ki je bil pritrjen na srebrni obesek,na katerem je pisala številka 63. Samo pokimala sem. Ravnateljica Kerr(na njeni mizi sem zagledala zlato ploščico na kateri je pisalo Miranda Kerr) mi je nato izročila še urnik in nekaj papirjev. Po nekaj minutah sem končno lahko odšla. Pri tajnici sem dvignila še knjige in delovne zvezke nato pa sem se odpravila po stopnicah. Po nekaj mučnih minutah sem končno našla svojo sobo. Potegnila sem ključek iz žepa in odklenila vrata. Soba je bila skromno opremljena. Najprej je bil majhen hodnik in na njegovi desni strani so bila vrata,ki so vodila v kopalnico. Potem se je hodnik razširil v dokaj velik prostor. Na desni strani je bila omara ob levi steni pa je bila postavljena postelja. Tla je pokrivala groba rjava preproga. Zagledala sem tudi mizo ter stol in majhno nočno omarico na kateri je bila zelena nočno lučka. Zavzdihnila sem nato pa razpakirala. Ravno se je končala še zadnja ura pouka in lahko sem slišala korake po hodnikih in veselo klepetanje. Šele čez petnajst minut se je vse skupaj nekoliko pomirilo. Odločila sem se da si bom podrobneje ogledala šolo. Zgrabila sem svojo veliko pisano torbico, odšla iz sobe,zaklenila vrata ter se odpravila po dolgem hodniku.
Ko sem zaključila svoj ogled sem odšla na dvorišče kjer se je kar trlo učencev. Nekako sem se prerinila mimo njih in obhodila šolo,ki jo je v loku obkrožal gozd. Za šolo je bil čudovit travnik na katerem so bila postavljene lesene mize in klopi,drevesa pa so dajala prijetno senco. Desno od šole je bilo ogromno igrišče,ki so ga obkrožala rumeno-rdeče tribune. Edino kar me je presenetilo je bilo to,da je bila šola postavljena bolj na osamljenem predelu. Morda zato,da se ne bi učenci sredi noči izmuznili iz internata in odšli v mesto v klube. Odpravila sem so do tribun in sedla v 4 vrsto. Nekaj fantov brez majic je na igrišču brcalo žogo. Posvetila sem jim le nekaj sekund,potem pa iz torbice potegnila svoj blok in svinčnik. S svinčnikom sem nežno drsela po papirju,medtem ko se je veter nežno poigraval z mojimi lasmi.
11. oktober 2013
u150249
u150249
nextbig-smilie
11. oktober 2013
u145210
u145210
Next
11. oktober 2013
u80842
u80842
Neeeeeeeeeeeext!!!! odličen začetek ;D
11. oktober 2013
Neeeeeeeeeeeexxxxxttttt
11. oktober 2013
Neeext
11. oktober 2013
u145434
u145434
Neeeeeeeeeext
11. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeeeext
11. oktober 2013
Neeeeext
11. oktober 2013
neeeeeeeeeeext!!!
11. oktober 2013
u113639
u113639
Neeeeeeeeeeext
11. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
12. oktober 2013
Hvala za vse nexte <33

HARRY'S P.O.V
''Okej fantje pet minut odmora!''sem zavpil in moj oglas je odmeval po igrišču. Stekel se do klopi in z svoje rdeče torbe potegnil plastenko vode. Naredil sem par požirkov in se že mislil vrniti k ostalim,ko sem zagledal dekle. Nisem je še videl tukaj torej je morala biti nova.
''Harry prideš?''je zavpil Liam jaz pa sem še zadnjič pogledal dekle,ki se je sklanjalo nad zvezkom nato pa se počasi odpravil k fantom. Še kakšno uro smo igrali potem pa smo se odpravili za šolo.
''Torej,Harry. Katera je letos tvoja tarča?''je smeje vprašal Niall,ko smo sedeli na travniku.
''Ne vem''sem skomignil z rameni. Kmalu je k nam pristopilo dekle. Poznal sem jo. Skupaj sva bila pri biologiji. Mislim,da ji je bilo ime Ashley ali nekaj takega.
''Živjo Harry''je zažvrgolela jaz pa sem vstal in ji podaril bleščeči nasmeh. ''Razmišljala sem. Letos bom najverjetneje pogrnila pri matematiki in potrebovala bi kakšnega inštruktorja. Ti si se mi zdel še najbolj primeren za to''je rekla.
''Seveda. Z veseljem bom tvoj inštruktor'' sem rekel in ji pomežiknil. Mislil sem,da bo omedlela.
''Super. Torej…Se vidiva''je rekla nato pa se obrnila in odšla proč. Smeje sem zmajal z glavo. Obrnil sem se k fantom,ki so sedaj stali zraven mene.
''Meni se zdi preveč neumna''je rekel Zayn jaz pa sem skomignil z rameni. ''Sexy je. To je vse kar je pomembno. Poleg tega sem polovico deklet na tej šoli že položil in res si ne smem privoščiti,da bi bil izbirčen.''
''Kaj pa tista ta nova?''je vprašal Louis.
''Nova dekleta so čudaška. Delajo čudne stvari,kot na primer dajejo svojim avtomobilom imena in pločevinke od piva okrašujejo z rožicami.''
''Ali pa rade rišemo in gledamo Vampirkin dnevnik'' sem zaslišal za svojim hrbtom. Obrnil sem se in se znašel iz oči v oči z dekletom,ki sem ga videl malo prej.
Premeril sem jo od glave do pet in ugotovil,da je pravzaprav zelo sexy. Kot noč črni lasje so ji prosto padali na ramena njene velike oči razbarvane sivo-modre barve pa so me gledale in niso izdajale nobenega čustva.
''Samo šalil sem se,babe''sem rekel in se ji zapeljivo nasmehnil.
''Tudi prav''je rekla in se obrnila. Hitro sem jo zgrabil za roko in ji s tem preprečil,da bi odkorakala stran.
''Ni ti treba oditi. Lahko se družiš z nami''sem rekel z najbolj zapeljivim glasom,kar sem ga premogel.
''Ne,hvala. Zadnje kar potrebujem je slaba družba'' je rekla,izpulila svojo roko iz moje in odkorakala stran. Tako kot ostali fantje sem tudi jaz presenečeno zrl za njo.
''Uau stari. Punca te je dobro zabila''je rekel Zayn jaz pa sem se nasmehnil. No,kot kaže sem vendarle vedel,kdo bo moja naslednja tarča.
DIANA'S P.O.V
Zmedeno sem gledala na majhen bel list medtem,ko sem tekala po hodnikih. K prvi uri sem zamujala že 15 minut in na ta način se ne bom dobro zapisala pri učiteljih. Končno sem stala pred modrimi vrati z številko 7 v desnem zgornjem kotu. Nisem vedela ali naj potrkam ali naj samo vstopim. Rahlo sem se obotavljala nato pa sem pritisnila na kljuko in vstopila. Vsi z učiteljico vred so se zazrli vame. Bilo mi je skrajno nerodno. ''Gospodična Lockwood!Zamujate''je rekla črnolasa učiteljica in me grdo pogledala izpod rdečih tankih očal.
''Oprostite…''sem začela a me je prekinila z dvigom roke.
''Samo sedite in poskušajte slediti''je rekla jaz pa sem rahlo pokimala. Nekako sem se prebila do zadnje klopi in sedal zraven črnolasega fanta. Na mizo sem vrgla zvezke in pogledala k fantu.
''Jaz sem Luke''je šepnil.
''Dia…Hočem reči Victoria''sem se hitro popravila in mu segla v roko. Do konca ure sva bila tiho.
''Oprosti,ali veš mogoče kje je jedilnica?''sem vprašala punco,ki se je naslanjala na steno.
''Po hodniku naravnost,nato levo,po stopnicah dol in potem desno''je hitro zdrdrala.
''Hvala''sem zamrmrala in sledila njenim napotkom. Kmalu sem se znašla pred ogromnimi vrati. Globoko sem vdihnila,odrinila vrata in vstopila. Moja ušesa je kmalu napolnilo glasno klepetanje in smejanje. Vzela sem pladenj,nanj dala sok in hamburger ter pogledala naokrog. Nobena miza ni bila prazna,tukaj pa nisem poznala nikogar.
''Hej Victoria''sem slišala,da se je nekdo zadrl. Obrnila sem se in pred mano je stal Luke.
''Videti si nekam izgubljeno. Bi sedela z nami?''je vprašal jaz pa sem olajšano prikimala. Samo nasmehnil se je nato pa me vodil do mize ki je bila nekje na sredini prostora. Za mizo so sedela tri dekleta in štirje fantje. Sedla sem zraven Luke-a in lahko sem čutila vse poglede na sebi.
''Družba to je Victoria. Victoria to so moji prijatelji''je smeje rekel Luke medtem,ko sem jim jaz sramežljivo pokimala.
''Torej kje naj začnem. Bom kar pri tebi Alice''je rekel in pomignil rjavolasi punci.
''Victoria naj ti predstavim Alice. Če te kaj zanima boš vprašala njo. O vseh ve vse in je glavna klepetulja. Zelo dobro zna svetovati in vedno ve kako te pomiriti. Potem sta tukaj Shawna in Justine. Shawnin oče in Justinina mama sta se pred dvema letoma poročila in tako sta pristale skupaj. Čeprav nista sestri sta si srhljivo podobni'' vse so mi smeje pokimale. Luke je nato nadaljeval pri fantih.
''To sta Brook in Mac. Sta dvojčka in kot lahko vidiš in ju je nemogoče ločiti. Večinoma sta dobre volje a včasih se obnašata,kot da preživljati krizo srednjih let''je rekel in pomignil na dva svetlolasa fanta. Luke je imel prav. Bila sta popolnoma enaka.
''In ne nazadnje je tukaj še Eddie. Je malce sramežljiv,a ko ga spoznaš je prav zabaven. Je veliiik piflar in iz meni neznanega razloga obožuje matematiko. Punce so ga v preteklosti neprestano obletavale dokler niso ugotovile da nimajo šans,ker je gej''je preprosto rekel. Zdrznila sem se. Pričakovala sem da mu bo Eddie namenil grd pogled in mu v obraz zmetal par žaljivk. Namesto tega se mi je nasmehnil in mi narahlo pomahal. Nasmehnila sem se mu nazaj in poslušala opis še zadnjega Luke-ovega prijatelja.
''In potem je tukaj še Ray. Je neskončen ženskar in punce ga obožujejo. Vedno te spravi v smeh tudi,ko se nočeš smejati. Rad sklepa stave in vedno zmaga torej raje ne stavi z njim''je končal Luke, Ray pa mi je pomežiknil.
''Torej Victoria…Slišala sem,da si se preselila iz Kalifornije''je rekla Alice,jaz pa sem se začela daviti s koščkom hamburgerja,ki sem ga nameravala pogoltniti.
''Khm…ja''sem samo rekla in naredila dolg požirek jabolčnega soka.
''Brez zamere ampak,ali niso ljudje iz Kalifornije zagoreli?''
''Očitno meni to ni bilo dano''sem se pošalila in celotna miza je bruhnila v smeh. V trebuhu me je prijetno zaščemelo in tudi sama sem se nasmehnila. Pogledala sem vsakega posebej in se nazadnje ustavila na Luke-u. Ta mi je rahlo pomežiknil jaz pa sem se zahihitala. Prvič po nekaj dneh sem se počutila dobro,a občutek strahu,ki je bil prisoten zadnjih nekaj dni ni izginil.
14. oktober 2013
Neeext
14. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
14. oktober 2013
u80842
u80842
Neeeeeeeeeeeeeeeext!!!!
14. oktober 2013
neeeeeeeeeext
14. oktober 2013
neeeeeeeeeeext!!
14. oktober 2013
u145434
u145434
Neeeeeeeeeeeext
14. oktober 2013
*.*
neeeeeeeeext + nova bralka
15. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
15. oktober 2013
Meni je zlo žal da ni blo tako dolgo nexta,sam sem res mela velik dela za šolo!! No tukaj je novi del in hvala ker berete <33
Živčno sem se sprehajal gor in dol po internatski sobi. Počutila sem se kot žival,ki jo zaprejo v kletko.
Stopila se do okna in odgrnila nevpadljive,zeleno-rozne zavese. Odprla sem okno in vame je butnil mrzel nočni zrak. Ura je bila ob treh zjutraj in z desnico sem si podrgnila čelo. Utrujeno sem nekajkrat pomežiknila in glavo naslonila na leseni okvir okna. Bila sem izčrpana. Tako telesno kot duševno. Moje misli so me ubijale a nisem hotela zaspati. Vedela sem kaj se bo zgodilo,če bom zaprla oči in se prepustila temi. Roke sem zakopala v lase in zavzdihnila. Bil je komaj drugi dan in pojma nisem imela kako bom preživela preostale mesece. Nisem vedela kako dolgo bom tu. Bala sem se da bom zblaznela. Bila sem na smrt prestrašena. Strah. Čustvo,ki sem se ga zraven bolečine najbolj bala. Dušil me je od znotraj in najhuje je bilo,da glede tega nisem mogla nič. Vedno je bil prisoten in z vsako sekundo je bil močnejši. Počutila sem se tako samo. Mogoče zato ker sem bila res sama v tem. Zaprla sem oči in skozi misli so mi švignila dogodki iz tiste usodne noči. Stresla sem z glavo in nohte zapičila v lasišče. Hotela sem zakričati. Namesto tega sem se zazrla v nebo na katerem ni bilo niti ene same zvezde. Zaprla sem okno in zagrnila zavese. Legla sem na posteljo in pustila,da so roke obležale ob mojem telesu,kot roke zlomljene lutke. Nisem mogla več. Imela sem izbiro med svojimi temačnimi mislimi ali nočnimi morami,ki so se me polastile takoj ko sem zaprla svoje oči. Odločitev je bila težka a na koncu sem pustila,da so moje veke zdrsnile skupaj.
Tonight,take me to the other side…je zapel moj telefon. Sunkovito sem odprla oči in se prestavila v sedeči položaj. Stopila sem do okna in tako kot prejšnjo večer odgrnila zavese. Razlika je bila le ta,da name ni posijala luna,pač pa me je sonce začelo objemati s svojimi toplimi žarki. Na moje ustnice se je narisal nasmeh. Za nekaj ur sem lahko pozabila na vse svoje težave. Vsaj tako sem si govorila,namreč vedela sem,da kljub temu če jih odrivam stran so še vedno prisotne. Na hitro sem se uredila,pograbila torbo in stekla po šolskem hodniku. Prvo uro sem imela matematiko. Nato je sledila angleščina.
Ravno je zazvonil zvonec,ki je naznanjal začetek zadnje ure pred malico. Še zadnjič sem se pogledala v ogledalo nato pa sem počasi odpravila iz wc-ja kjer sem preživela oba odmora. Nisem marala pogledov na sebi,ko sem hodila po hodnikih.
Iz dna torbe sem povlekla pomečkan urnik in ga z rokami zravnala. 'Kemija. Učilnica 24' je bilo z razpacanimi črkami napisano. Urnik sem zatlačila v stranski žep torbe in se odpravila v eno nadstropje više. Ustavila sem se pred modrimi vrati s številko 24 v zgornjem desnem kotu. Globoko sem vdihnila preden sem vstopila. Ko so se vrata za menoj zaloputnila je razred zajela tišina. Nemirno sem se prestopila. Ni mi bilo prijetno. Učenci so stali za velikimi belimi mizami in upirali soje radovedne oči vame. Kaj kmalu sem ugotovila,da so delali v parih.
''Moje ime je Janine Rose in ti si če se ne motim Victoria Summer Lockwood'' je rekla majhna črnolasa učiteljica in stopila nekaj korakov proti meni. Samo prikimala sem. Nisem mogla verjeti,da so si zame izmislili takšno srednjo ime.
''Dobrodošla na naši šoli. Sedela boš zraven gospodiča Stylesa,ker je tam še edino prosto mesto''je hitro zdrdrala in z roko pomignila proti zadnji mizi v desnem kotu. Znova sem samo prikimala potem pa odšla do kodrolasca. Šele ko sem sedla na stol in se obrnila k njemu sem ga prepoznala. Bil je fant iz travnika za šolo. Spomnila sem se najinega kratkega pogovora.
''Hej lepotička. Jaz sem Harry''je rekel in se mi nasmehnil. Se mi je samo zdelo ali je res poskušal flirtati z mano?To je bil res zadnje kar sem potrebovala.
''Victoria''sem na kratko rekla. Morda sem izpadla malce nesramno,a takih fantov,kot je bil on sem se raje izogibala.
''Torej kako ti je všeč na novi šoli?''je vprašal jaz pa sem zavzdihnila in pogled premaknila s table k njemu.
''Poslušaj Harry. Lepo da se poskušaš pretvarjati da ti je mar za to,a nisem neumna. Ne padam na fante kot si ti'' sem rekla in lahko sem slišala kako je zajel sapo. Očitno sem ga presenetila. A to je pokazal le za trenutek. Čez sekundo se je znova smejal.
''Aja?In kakšne vrste fant sem jaz?'' je smeje rekel in mi pomežiknil. Očitno ga je vse skupaj zabavalo.
''Napihnjeni važič,ki misli,da če punci samo pomežikne,da mu bo padla v objem. A jaz nisem taka. Tvoji 'čari'na meni ne bodo delovali''sem rekla in to mislila smrtno resno. Harry se je počasi sklonil in lahko sem čutila njegovo vročo sapo na svojem vratu.
''To bomo pa še videli,love''mi je šepnil v uho,potem pa se odmaknil in pogled preusmeril na tablo.
Super. V kakšne najstniške igrice pa sem se sedaj zapletla?
23. oktober 2013
u145434
u145434
Neeeeext
23. oktober 2013
u80842
u80842
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!
23. oktober 2013
Neeext
23. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
23. oktober 2013
Neeext+nova bralka
23. oktober 2013
*_____*
neeeeeeeeeeeext
23. oktober 2013
neeeeeeeeeext!!
23. oktober 2013
neeeext
23. oktober 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani