u155122
u155122
Moje ime je Leah in sem navadna, najstnica. Vsak dan sem na sodobnem medmrežju, Fb, razni forumi itd. Nikoli pa se nisem zavedala nevarnosti interneta, dokler.....
"Heey!" Zavpijem in skočim iz zidka, ko zagledam svojega brata kateri je končno prišel od vojske. "Heey...hrošček!" Zavpije brat in spusti torbo ter steče k meni in me močno objame. "Nisem več hrošček." Mu rečem. "Vidim v teh petih letihsi zelo zrastla, glej, samo še 20cm in boš takšna kot jaz!" Zavpije in se nasmehne. "Nisem kriva, če imam brata velikana." Rečem in se zasmejem skupaj z njim. "Mama! Kyle se je vrnil!" Zavpijem. Zagrabila sem bratovo torbo in jo komaj nesla v hišo, mama in oče sta bila oba vesela, mojega drugega brata, pa sploh ni zanimalo. Kyle je star 24, Dallas pa je star 19, jaz pa...17. Kdo bi rekel, da si bosta brat in sestra bolj v laseh, ampak ni res. Kyle in Dallas se nikoli ne razumeta. Od kar je bil Dallas v popravnem domu zaradi Kyla ga ne mara, še mene ne mara pa nimam nič prstov vmes. Če vas zanima, zakaj je šel Dallas v popravni dom je...ker je preprodajal mamila, Kyle je ugotovil in mu obljubil, da ne bo povedal pa je vseeno. Na dan vrnitve Kyla smo se vsi veselili, razen Dallas. Niti pozdraviti ni prišel, kasneje mi je mama rekla naj grem ponj, da bi se nam pridružil na pikniku, prišel je še stric in teta, ter stara starša. Odšla sem v njegovo sobo. "Dallas, pridi dol no vsi te čakamo." Rečem. "Pa kaj, pa me dajte še naprej, zdaj se pa spelji!" Zavpije. "Kakor hočeš, luzer!" Zavpijem in zaloputnem z vrati ter stečem dol in grem na vrt kakor hitro morem, ker si običajno ne upam bratu jezikati nazaj ker me je enkrat vrgel po stopnicah in sem si zlomila rebro, nato pa sem rekla, da sem se spotaknila čez preprogo.

Zvečer sem kot običajno sedela pred računalnikom, na kar vidim prošnjo za prijateljstvo. To se mi ni zgodilo, že od kar sem si naredila Facebook. Pogledala sem za kaj se gre in kako, zagledala pa sem res lepega fanta. Zagledala pa sem, da je na sliki z mojo sestrično. Zato sem ga dodala. Ni minilo veliko časa ko me je kliknil. Nekaj časa sva se pogovarjala nato pa me je poklical Kyle, da greva skupaj v zabaviščni park...

Nexxt??
01. april 2014
next
01. april 2014
u142722
u142722
u165758
u165758
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
01. april 2014
u163511
u163511
next!!
nujnnnn!
01. april 2014
next
01. april 2014
u155122
u155122
- po vikendu

"Heey Sally!" Zavpijem na hodniku ko zagledam mojo BFF. "Hey!" Mi odvrne in se nasmehne. "Ne boš uganila, a veš tisti Ryan od moje sestrične prijatelj." Rečem. "Ja, tisti katerega ne bomo mogle nikoli v živo videti." Mi reče. "DODAL ME JE!" Zavpijem. "OMG!!" Začne vriskati in skakati na okoli.

Po pouku smo bile na FB-ju in na enkrat zagledam novo prošnjo za prijateljstvo. Pogledala sem kdo je in zagledala nekega čednega fanta, nisem ga poznala ampak sem ga dodala, ker je sila čeden. Začela sva se pogovarjati in nato sva se dobro spoznala. Bil je prijeten ampak, vseeno je bil malce usiljiv, če prav so večinoma vsi takšni. Nek večer pa sem sedela za računalnikom, gledala in brala komentarje, kliknil me je, pogovor:
J:Jason,LLeah)jaz:

J: Heey!
L: Oo, hey kko si?
J: Pa dobro, ti?
L: Supper, ocene mam zlo fajne, dons mi je lih dal učitl petko X'D
J: Fak, kako ti uspee? Men nikakor ne!
L: Ahahaha, pač učit se morš.
J: Jest bi te rad enkrat uživo spoznal ej.
L: Enako...
J: A mi poveš kje si doma?
L: Jaaa, tuki je naslov: 334 George Town
J: Supr...blizu si!
L: Aja? Ke si pa ti doma?
J: Mesto zraun.
L: Ne ga lomt?
J: Rees, ej kaj če bi se srečala pa bi mi pokazala pič**?
L: Am...lej to pa ne no, nisem še...za to no.
J: Zaka pa ne? Sej bi te sam jest vidu...zame?
L: Ne..glej, malo te poznam in...ne sori.
J: Kokr hoč, ej morem it mtka mi jebe u glavo.
L: Oki...čaw...
J: Lahko noč...
L: Nočko...

Malce začudena sem ugasnila računalnik in odkorakala v spodnji del hiše po sladoled. Ko sem se ga do dobro nažrla sem odšla z bratom na nek koncert. Pri koncu koncerta, ko sva se vračala domov pa je mojega brata klicala policija, naj nemudoma prideva domov. Ko sva prispela sva videla vse ovito v trak. Vsa preplašena sem prišla do tja in gledala v šerifa kaj bo povedal. "Nekdo vam je umoril starše." Reče. "Kaj??!" Začnem upiti in gledati na okoli. "Ja...našli smo ju v dnevni, oba imata prerezane vratne žile, mama je bila celo....posiljena." Reče. Ob tem sem padla v šok, začela sem se jokati in nemudoma sem pogledala Kyla in nato šerifa. "Kaj pa Dallas??!" Zavpijem. "Prihaja domov, bil je na zabavi." Reče. Malce sem si oddahnila, a me je zopet napadel šok, da sta starša mrtva. Vsa objokana sem se sesedla Kylu v objem. "Zakaj...zakaj!" Sem zavpila, ko na dvorišče iz avta priteče Dallas. "Kaj se je zgodilo'!" Zavpije. "Nekdo nam je ubil mamo in očeta!" Zavpijem in stečem k njemu in ga močno objamem.

Kyle:


Dallas:


"Kaj?!" Le odvrne in me močno stisne k sebi. "Ja.." Le reče Kyle in si obriše solze ter odide s šerifom v hišo, meni pa ne dovoli. Jokala sem Dallasu na rame on pa me je močno objel in stisnil k sebi ter pobožal po laseh.

V Mesecu dni sem ukinila facebook, ker je šerif rekel naj raje povezave z intrnetom ukinem, naj pa imam samo nujno kot je e-mail. Preselili smo se v drugo zvezdno državo z jugo vzhoda, na severo zahod. Kyle mi je zaradi varnosti spremenil tudi ime. Prišla sem na novo šolo - nove težave. Vsi so me gledali z viška, nisem našla prijatelja. Doma pa sem sedela pred televizijo in poslušala samo temačne pesmi. Kyla je začelo tako skrbeti, da se je zaradi hudega vrgel na tla in začel jokati. To, da hodim k psihijatru pa se je po šoli hitro izvedelo, zato so me vsi še bolj sovražili. Neko uro sem sedela v zadnji klopi in se učila, bila sem po pouku, ker se domov ne upam vrniti. "Hey..." Sem zaslišala glas, pogledala sem in zagledala v črnega oblečenega emota, podobnega kot moj brat le, da se je moj brat sedaj obril in naredil irokezo. "Am..hey." Rečem in se ga malce prestrašim. "Ne se me bat...ne bom te žalil, jest sm Samuel." Mi reče. "Am....po mojem moje ime veš." Rečem. "Rose.." Mi reče in sede poleg mene, ko pa je to storil sem se s stolico premaknila v levo. "Kaj ti je?" Me vpraša. "Nič....bojim se tujcev." Mi reče. "Razumem." Mi reče. "Saj ne veš kako je." Rečem in ustanem. "Oprosti?" Mi reče. "Samo..pusti me na miru!" Rečem in zagrabim stvari, ko me prime za roko. "Ne..ne nee..pusti me!" Zavpijem in se želim iztrgati iz prijema. "Počakaj...!" Povzdigne glas in ustane ter me prime tesneje. "Poglej, vem tvojo zgodbo." Mi reče. "Veš?" Rečem in ga prestrašeno pogledam. "Samo..ne boj se me prosim." Mi reče in me na nežno prime za roko. "Pomagal ti bom." Mi reče. "Ne boš mi..nihče mi ne more!" Zavpijem. "Pšššttt....ne se razburjat. Vem, da ti je nekdo ubil starše, zato pa se mene ni potrebno bati." Reče. "Kako veš....ti si jih ubil! Pusti me..!" Zavpijem in začnem kričati ter se trgati iz njegovih rok ter blazneti po učilnici. "NEEE..NE!! K tvojemu...prihijatru sem odšel!" Zavpije. "Kaj???! SPLOH TI NE BI POVEDAL!!!" Zavpijem...in se stisnem k robu stene. "Če si mi ubil starše..pa ubij še mene!" Zavpijem. "Glej..povedal mi je ker je moj oče." Mi reče. Jaz pa sem samo izbuljila oči in padla na tla. "Prosim te, ker sem emo še ne pomeni, da sem emo po srcu. Meni sta tudi umrla starša, zato poznam bolečino in ne boj se me prosim te." Mi reče in sede k meni.
Next?

01. april 2014
u142722
u142722
Nexttr
02. april 2014
NEEEXT!
02. april 2014
u163511
u163511
nextttttttttttttttttttttttttttttttt!! nujnnnnnnn!...
next,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,next,nextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnenext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,next,nextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnenext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,next,nextnextnextnextnextnextnextnextnextnextne!! ta zgodbaaaaaa jeeeeeeeeeeeee zakonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn! najbolša ever!
02. april 2014
u163511
u163511
laha plis fotke od starcev in od tegale fanta in tebe.?...
02. april 2014
u167926
u167926
Next
02. april 2014
u165758
u165758
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
02. april 2014
u110484
u110484
next
03. april 2014
neeeeeeeeeeeeeext
03. april 2014
u155122
u155122
Waaw! Hvaala za tok velik nextov!! :*

Sedela sva skupaj na tleh in slonela na steni. Nekaj časa, je v prostoru vladala grobna tišina. Na enkrat pa začnem govoriti. "Nisem bila vedno taka, bila sem družabna, prijazna, nato sem spoznala nekega fanta preko FB-ja. Z bratom sva imela tako dober odnos, da bi se skoraj reklo, da sva si dvojčka - če bi si bila le podobna. Sedaj pa od kadar je nekdo ubil moja starša, se je vse spremenilo. Ne zaupam si več, niti komu drugemu. Z bratom...oh, po mojem me ne mara več, ker mu ves čas kravžljam živce s tem (pokažem zapestja polna brazgotin). Nikomur več ne zau pam, bojim se svoje lastne sence, domov pa se nočem vračati." Samuel je na obrazu dobil žalosten obraz, njegova roka pa je padla na mojo; "Žal mi je, za vse." Mi reče in me pogleda. "Ah...besede ne bodo pomagale, ampak hvala." Mu rečem in mu stisnem roko.

Samuel:Jaz (Če smem povedat, to sem res jest X'D upam, da mi vrjamete - nekdo pač SEM RES
Upam, da me ne boste obsojale, ker sem dala ZARES SEBE v zgodbo. *PEACE* ):


Potihem sem ustala in odšla ven iz razreda nato pa odkorakala domov naravnost v sobo. Slekla sem tesne kavbojke in majico ter nase poveznila široko kratko majico, katera mi je segala skoraj do kolen. Odšla sem po stopnicah in prišla v kuhinjo. Vse je bilo tiho, potihem sem po prstih prišla do omare in začela iskati nutello, katere nikakor nisem mogla najti. Iskala sem po vseh mogočih omarah a je nisem našla. Našla sem marmelado iz gozdnih sadežev in jo polila po palačinkah katere so ostale še od včerajšne večerje. Vrgla sem jih na krožnik, sedla na tla in stisnila noge skupaj dala gor krožnik ter začela packati po krožniku, kot majhen otroček, kateri se komaj uči jesti. Nekaj sem spravila vase, nekaj sem nanesla po rokah nekaj pa je bilo okoli mojih lic. Nisem se zavedala, kako dolgo me je Kyle gledal, slonel na pultu si z dlanmi podpiral lica, katera ne žarijo več tako kot so nekoč, ampak sedaj ga polni lep spomin. Oblizavati sem si začela prste na rokah in pogledala gor ter videla Kyla, kateri me gleda kakor, da sem najbolj srčkan kuža na razstavi. "Koliko časa me že gledaš?" Rečem in ga pogledam z velikimi zelenimi očmi. "Dovolj dolgo, da ti lahko rečem, da si najbolj srčkana packa." Mi reče in se nasmehne. Nasmeh sem mu odvrnila, se dvignila in postavila krožnik na pult. Nato odšla okoli pulta do njega in se mu vrgla v objem. "Leeaah! Spet si me...popackala." Mi reče. "Tokrat imaš belo majico, tale marmelada pa ne gre z majce." Rečem in se za hihitam. "Hahaha, okay okay, greva spraviti to dol." Mi reče in me dvigne ter me vrže čez rame. "Ehheej! Nisem ti jaz kavbojc!" Zavpijem. "Hahaha, ne si indijanček..popackani indijanček." Mi reče. Prišla sva v kopalnico on pa me je dal sedeti na banjo. Slekel je majico in si ogledoval vzorce mrmelade na njegovi majci. "Umetnica.." Mi reče in pokaže neke odtise rok na majici. "Buhuhahaha, zdle pa pojdi s to majco v službo!" Rečem. "Hhahaha, mogoče bom šel, ko bo marmelada odstranjena, barva bo tako ali tako ostala." Mi reče. Ko sva se umila sva odšla v mojo sobo, kot po prej običajno ko sem bila še majhna, ko je brat odšel v vojsko za 5 let sem bila tako osamljena, da sem začela gristi rob postelje - vsaj ona me je razumela! Ležala sva na postelji, tako da sem bila jaz na njemu v obratni smeri kot je on ležal pod mano. Glavo sem imela med njegovimi stopali, on pa je imel glavo med mojimi stopali, no ubistvu je bilo drugače. Ker sem majhna sem mu bila niti do gležnjev, za hec pa sem z nogami tacala po njegovemu obrazu. (Men je to cute *-* X'D) "Danes je prišel do mene neki fant." Rečem in se igram z dlakami na njegovih nohah - nosil je kratke hlače. "Ajaa?" Reče "Nič ni bilo tako kot si ti predstavljaš. Rekel je, da ve mojo zgodbo, da je odšel do mojega psihologa - kateri je po butastemu načelu bil njegov oče." Rečem. "Kaj je bilo?" Mi reče in se dvigne, iz ležečega položaja v sedečega, jaz pa še naprej ležim. "Rekel je, da me razume, da se mi ga ni treba bati, da mi bo pomagal." Rečem. "Če je tako, moram ti nekaj povedati." Rečem. "Kaj?" Mu odvrnem. "Torej, tvoja mama....mislim. Jaz in Dallas sva...bila....okay drugače bom povedal. Naš oče, je bil prej z neko žensko, ampak je umrla. Tisto je bila naša prava mama." Reče ko ga prekinem. "Kaaj? To ni bial prava mama?!" Zavpijem. "Poččakaj, da končam!" Mi reče in nadaljuje; "Tista mama je bila samo najina mama. Oče, pa samo najin oče." Mi reče. "Milsiš..reči? Da sva si pol brat in pol sestra?" Rečem ker ne razumem njegove razlage popolnoma - nikoli ni znal razlagati. "Ne...glej, drugače bom povedal. Ker moja mama ni mogla več zanositi, želela pa si je punčko smo odšli nek dan v porodnišnico. Star sem bil 7 let, Dallas pa 5. Šli smo mimo sobe majhnih novorojenčkov, na stolu tam pa je sedela mlada ženska, stara...18 let, punca je bila. Mama je rekla, da je zelo lep otrok. Ona pa je rekla, da je res, ampak, da jo bo dala v posvojitev ker je še premlada za otroke. Mami se je v očeh zasvetila iskrica in...deklico je posvojila." Počasi so se mi začele nabirati solze v očeh, ker mi je prihajalo k tem da, "Posvojena si bila." Mi reče. Iz oči so se mi izlile solze. "Kje je, sedaj ta punca?" Vprašam. "Ona je tista Jessie." Mi reče. "Ona...je moja mama?" Rečem. "Ja.." Mi reče. Kje pa je moj pravi oče?" Me vpraša. "Njen mož." Mi reče. Dvignila sem se in iz oči so mi zopet padle solze. "Zakaj mi nisi tega prej povedal?" Mu rečem. "Glej, mama je rekla naj ti tega ne povem, ker je rekla, da ko boš dovolj stara boš izvedela, sedja pa pomojem si bila dovolj stara, pa tudi zaslužiš si izvedeti resnico." Mi reče. "Jessie in David, sta torej moja starša, ti pa nisi moj krvni brat." Rečem. "Tako je Leah." Mi reče. (Da ne bo zmešnjave, povsod drugod me kličejo Rose - moje spremenjeno ime, doma pa me kličejo Leah - ker je to moje pravo ime). "Čuden občutek." Rečem. "Upam, da nisi na koga jezna." Mi reče. "Sploh ne, odleglo mi je." Rečem in se zvrnem na njega in ga močno objamem. "Oh..Leah." Mi reče in me močno stisne k sebi in poboža po dolgih črnih laseh. "Vseeno ti bom kravžljala živce." Rečem. "Hahaha, daj si duška." Mi reče iz oči pa so mu mislečemu, da ne vidim padle solze. "Zakaj jočeš?" Ga vprašam. "Saj tudi ti." Mi reče in položi roke na lica. "Rada te imam." Mi reče in me močno objame. "Jaz tebe bolj." Mi reče...

Next??

03. april 2014
u163511
u163511
nextttttttt!! hitro hirto!!
03. april 2014
next
04. april 2014
neeeeeeeext
05. april 2014
u82298
u82298
next
05. april 2014
u155122
u155122
Še usaj 1 next
05. april 2014
u163511
u163511
nextttttttttttttttttttttttttttttttt!! nujnnnnnnn!...
next,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,next,nextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnenext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,next,nextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnenext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,next,nextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnenextttttttttttttttttttttttttttttttt!! nujnnnnnnn!...
next,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,next,nextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnenext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,next,nextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnenext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,next,nextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnenextttttttttttttttttttttttttttttttt!! nujnnnnnnn!...
next,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,next,nextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnenext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,next,nextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnenext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,nextnext,next,next,next,next,next,next,next,next,nextnextnextnextnextnextnextnextnextnextne!! nuujen! pliss :'(
05. april 2014
u155122
u155122
Hvala za nexte!! -oproste mi k nism dolg časa nextala!

Po ganljivem pogovoru s bratom sem odšla na kratek sprehod, da sem se malce razvedrila. Prišla sem mimo igrišča, seveda pa so se vse oči vprle vame. "Glej, nora baba gre mimo." Reče eden, ostali pa so se začeli smejati. Mirne krvi, že navajena tega sem odšla mimo, a kaj ko so začeli hoditi za menoj. "Kaj je norica?" Mi reče eden, drugi pa mi sledi tik za truplom. "Dej no..muc muc." Reče eden in pocmoklja. Roke sem še globlje dala v svoje kavbojke, kapuco pa sem si potegnila še bolj preko obraza. "Daj no...miška kam greš." Reče eden in me zagrabi za roko. Ob tem pa sem se obrnila in se začela vleči. "Pusti me!!!" Zavpijem in se trgam. "Divja..." Reče eden in obkrožili so me. Preplašeno sem gledala iz pod kapuce in se ozirala na okoli. Eden je z glave potegnil mojo kapuco in me potegnil zanjo, da me je zagrabil od zadaj in sicer za vrat. "Kdo ji bo slekel hlače?" Vpraša, med tem ko mencam, da bi me izpustil. "Ne moramo tega storiti tukaj no.." Reče eden. "Haha, pa še res je." Odvrne in me začne vleči za igrišče v hiško kjer so garderobe skupaj z tuši. Otepala sem se jih a sem vedno bolj ko sem mencala, bolj sem bla ukleščena. Zagrabil me je za roke in povlekel nazaj, med tem ko mi je nekdo strgal hlače. Otepala sem se in se skoraj že začela jokati. "Nee..prosim.." Je prišlo iz mojih ust. "Leej jo...kok lepo prosi.." Reče tisti kateri me drži. "Ampak..ne..!" Zavpije in se zareži ter mi z telesa potegne majico. Začela sem dobesedno jokati in prositi, naj tega ne storijo, a so me kmalu slekli do nagega in mi to storili, kar dekle najmanj hoče. Pustili so me kot smet, stisnila sem se v kot in jokala. "Halo?" Sem na enkrat slišala in vtihnila. "Je kdo tu?" Reče spet glas. Popolnoma sem utihnila in se skrviala, ko sem zagledala pojavo. "Samuel?" Sem le rekla. "Rose?" Mi odvrne. "Pomagaj mi.." Le odvrnem z lahkotnim glasom, ker sem tako izmučena, da ne morem niti govorit. "Kaj se je zgodilo....fuj, kaj tukaj toliko krvi in....moj bog." Je le rekel. "Posilili so me." Le odvrnem. Samuel je le stekel do mene in me pogledal. "Oh bog, kdo ti je to storil?" Me vpraša. "Tisti....kateri so zmožni tega." Rečem in ga primem za ramena. "Se mi je zdelo. Še sreča, da em zagledal odprta vrata, ravno sem se vračal iz trgovine z brisačami. Daj dvigni se, tuš kabina ni daleč da se umiješ." Mi reče. "Ne morem hodit, komaj sploh še čutim kaj." Rečem. "Daj naj ti pomagam." Mi reče, me nežno prime in dvigne ter spremi do tuš kabine, kjer sem se komaj umila. V kabini se je v luknjo zlivala rdeča voda, vse me je bolelo komaj sem še kaj čutila. Ko sem se umila sem odprla kabino, Samuel me je ovil v brisačo in stisnil k sebi. "Zakaj se mi vedno dogaja samo to." Rečem in se začnem ovita le v brisačo jokati na njega. "Ššš...pomiri se. Nimaš sreče, ampak po mojem bo še prišla." Mi reče. "Edina sreča, katero vidim si ti, moj ne krvni brat in...čokolada." Rečem. Samuel se je malo nasmehnil in me še bolj stisnil k sebi. "Vsa se treseš, daj si nase mojo majico." Mi reče in me položi na klopco. Slekel si je majico in mi jo dal, jaz pa sem si jo poveznila čez glavo in jo dala preko ramen. Stisnil me je k sebi, zavil v brisačo in me dal v naročje, ter nesel domov. "Kaj se je zgodilo?!" Je takoj planil Kyle. Jaz pa sem se še vedno vsa tresla. "Našel sem jo..." Reče ko ga prekinem. "Padla sem v ribnik." Rečem. "V ribnik? Kje pa je tukaj ribnik?" Reče. "Samuel ga ima." Rečem. "Zakaj pa potem vsa ta kri?" Me vpraša. "Saj sem rekla, padla sem in se udarila." Rečem. "Kje imaš pa obleke, zakaj si vsa bleda, zakaj mi nihče ne pove resnice? KAJ SE JE ZGODILO?!" Zavpije. "Nekdo jo je...." "NE NE NE..PADLA SEM!!...." "POSILIL!!" "NEEEEEE!" ----------------- "KAAAAAAJ???!!" Zavpije Kyle in buli vame kakor, da je padel iz venere. Vsa uspramočena sem padla v trans in se skoraj začela jokati. Kyle me je zagrabil iz Samuelovega naročja, zaloputnil z vrati in me dobesedno nagnal v sobo, da se oblečem in da me bo peljal k zdravniku....

(Soory za mau krajš next!)

Next?
07. april 2014
u155122
u155122
Sploh kdo še bere?
10. april 2014
u167926
u167926
Jss!Next
10. april 2014
js tut! neeeext
11. april 2014
u163511
u163511
nextttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nujnnnnnnnn!!!
05. maj 2014
u155122
u155122
A bo še kera brala? ker men se ne zdi smislno pisat če bo sam ena barala
05. maj 2014
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT pliiiiiiiis!!!!!!!
23. julij 2014
neeeeeext
17. oktober 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani