Samo še ena kapljica, samo še enkrat, potem neham!
ja, samo še enkrat obljubila sm. Žiletka se je spet zarezala globoko v moje zapestje. Moja bolečina je bila potešena. Pogrešala sem ga tako močno in vedela da ne more biti moj. Imel je punco in na fejsu sta si pisala kako se imata zmeraj najlepše skupaj in kako sta srečna ko se dobita in kako se ljubita in bla bla bla…
Kako sem si želela biti na njenem mestu. Tako zelo sem si želela biti ona, čeprav ni imela niti dobrega stila, ni bila smešna, ni živela blizu njega, imela ga je. Na razpolago ji je bil kadar si je zaželela in njuna ljubezen je ''cvetela''. Zdaj sta skupaj že hmm… jutri bo 3 mesece. Še enkrat kliknem na njegov profil, popisan s srčki, tudi od drugih punc, potem kdaj se lahko kj dobijo in še ostala možna nakladanja.
pogledala sem ven in nebo se je jokalo z mano.
Zunaj pada dež in to zelo, lahko bi primerjala moj jok z njim. Ura je 5 zjutraj in moja mami še spi. Jz pa sredi poletja nosim široke trakove na zapestjih saj so porezana. Ona spi, js trpim in še do zdaj ne ve kaj doživljam. Imam probleme v družini. Moja mati je bila posiljena potem sm prišla iz tega js. Vedno poslušam kako ji je hudo vsakič po me pogleda in se spomni na posilstvo ko je bila stara 20 let. Morala je opustiti študij ker je bila noseča z mano. Zdaj se dobiva na slepih zmenkih in skupaj urejava njen make-up in vse te ženske zadeve da je urejena. To mi gre že na živce. Na koncu mi bo domov pripeljala nekega pijanca in potem me bo pretepal. No potem tega vsaj meni ne bo treba početi.
ja res je. Še zmeraj sem na njegovem profilu, umes sem šla pregledovat še njegov formspring in bolje da ga nebi šla, saj kar ne veš ne boli. Tam je bilo še toliko huje saj so punce kar nasipale vprašanja ali pa pisale kako so žalostne, naj pusti punco in hodi z njo in še ostale pol kile nakladanja.

glasuj :D


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

01. avgust 2011
comment ?? ''/
02. avgust 2011
u74779
u74779
Next!!!
Ful dora zgodbica...
Takoj nexti!!!
29. avgust 2012
u147357
u147357
Berite mojo zgodbico, ki govori o 18 letni punci, ki se ji življenje kar na vsem lepem obrne na glavo in kako ji drugi pomagajo.
http://www.igre123.com/forum/tema/.-.-namisljena-frajerka-.-./60035/1
Ali pa vsaj next napiši
Hvala <333
10. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg