Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Heii,sem Tanja!Stara sem 14 let.Moja zgodba govori otem,kako zivim,kaksno je moje zivljenje in kako naj bi umrla za en dan...
To sem jaz:

********************************************************************************************************************************

Bos brala?

če želiš glasovati se prijavi ali včlani

16. marec 2013
za zacetek 3 nexta?
16. marec 2013
u123401
u123401
next
16. marec 2013
next
16. marec 2013
NEXT
16. marec 2013
hvala,takoj zacnem wink
16. marec 2013
Moje zivljenje je potekalo vedno v skrbeh.
Razmisljala sem,kaksna bom,ko bom odrasla.
KAko bom zivela ali bom nasle dobre prijatelje in na koncu...
Kako bom umrla?To sem se najbolj pogosteje sprasevala.
Aha,sej res ime moje mamice je Sonja,ocetu Marko in starejsi sestri Nina:
to je nina:

Od mamice in ocija pa nimam,lahko pa povem,da nista najbolj prijazna do mene,ali pa sploh ne.Celo moje zivljenje je potekalo,tako da sem bila vedno js za vse kriva,ceprau sm bila mlajsa setra.in to mi ni bilo usec.Rekla pa sm si da bom to moji sestri in mojim strasm to enkrat vrnila,ko bo moj 18 rojstni dan.
2:nexta?
16. marec 2013
next
16. marec 2013
next
16. marec 2013
hvala,zacnemwink
16. marec 2013
Nina je vedno nardiela tako,da ce kej nardi ona,ispade da sm js.
In kokrr vedno sem bila js kregana in dostikrat tepena.
ko sem se nekega dne vracala iz sole,je bil oce zelo jezn.Takoj ko sm ustopila me je zacel udarjat in kar na tla me je spravil.Po celi roki sem imela modrice.Bolelo me je.Naslednji dan sm se brez besed od[ravila v solo.Med sportno smo se vsi moral drzat za roke,nato pa smo se mogl zavrtet.(ja otrocja igra za naso strarost,vender je bla uciteljca malbolj tko in smo mogl to elat.Ko me je sosolka prjela za roko,me je mocno zabolelo.uciteljca je to vidl;a in me poklicala.uprasala me je kaj je narobe.bila sem tiho.Nato je dvignila rokav moje majce in vidla nekaj modric.''Kaj pa je to'',me je uprasla'',potem pa sem ji vse povedala,ker sem vedla da mi bo mogoce pomagala.rekla je da ce se bo to se enkrat zgodilo,jo moram hitro poklicat.Pocasi sem se odpravljala domo.nina oce in mami,so jedli.brez da bi jih pozdravila sem hitro stekla po stopnicah...
Naenkrat je oci,vdrl in...
4,next?
16. marec 2013
next
16. marec 2013
u123401
u123401
Next!
17. marec 2013
u123401
u123401
Sorry kr oglašujem sam bi kdo sodeloval?
http://www.igre123.com/forum/tema/glasujte-za-lepso-zival-)/52197/1
17. marec 2013
hvala za next+sodelovala bomwink
17. marec 2013
u123401
u123401
tenx (:
17. marec 2013
u98059
u98059
next
17. marec 2013
hvala,se enga
17. marec 2013
Udrl je v mojo sobo in me zacel udarjat,po glavi..Udarci so bili zelo mocni.
Vrtelo mi se je.Mislila sem,da bom vsak cs umrla...Razmisljala sm kaj sm spet nardila...
Kko me je oce ze 10 krat udaru v glavo sm padla v nezavest.Bila sem klinicno mrtva.
Ko sem tako kot se rece(globoko spala) sem se sprasevala: ALi je to konec mojega zivljenja?Zakaj tako hitro....Ko sem se koncno nekega dne zbudila.Zdraunica je bila zraven mene.Zalostno me je gledala,ko da se je nekaj zelo hudga zgodilo.Rekla m i je ,da sem komaj prezivela,ker so udarci bili res mocni.Nekdo je potrkal na moja vrata.Bil je oce.
Jezno sem ga gledala...Ker sem ga v tistem trenutko bolj zasovrazila,kokr sm ga prej...
J-JAZ
O-OCe

*(O)A si uredu,sonck moj?(z zalostnim pogledom)
*(J)Kokr vids,ne...Komaj sem prezivela.Si zadovoljen?Kaj pa Nina...Joj,da bi samo vedl kok vs sovrazm,da bi vedl.Prosim ce zapustis mojo sobo...(sem jezno odgovorila)
*(O)*dvignil je roko in me je hotel spet udarit)
*(J)No,dej...Udar me..Kr dej da je vsega tega ze enkrat konec...No,izvoli(ja,nimi bilo vec zau..moje zivljenje ni imelo vec smisla)
*(O)Kako si upas?Jaz sm tvoj oce?
*(J)Ne...Mocno se motis...Zelo mocno.Bil si ,zdaj pa ne vec..Zadnjic bom ponovila,al me udar(ce bi me se enkrat udaru bi bilo hudo in bi lahko umrla)...al se bom js sama ubila..
*(O)Joj,bos vidla..ti se ne bos obnasala tko do mene..Ne bom te udaril enkrat...pretepu te bom...
*(J)Cakam...dej dokoncej me..ubij me...dejmo ti si..(ni mi bilo zau,za nobeno mojo besedo,ki sm jo izgovorila,ker ni sm mogla vec trpet,tega pretepanja)
*(O)Ti kr izivi,bos ze vidla svojo ko pridemo domou..bos ze vidla...(mi je jezno rekel in zapustil sobo)
****************************************************************************************************************Next (3) ? pliss
26. marec 2013
u113280
u113280
next
26. marec 2013
next
26. marec 2013
Razmisljala sem kaj naj nardim,ko sem se koncno odlocila,da se bom pred ocijeve oci ubila..
Naslednji dan je so prisli mami oci in nina.
Joj,nism jih mogla gledat.Tako movno sem jih sovrazila.
M-mami o-oci n-nina j-jaz

M-a si zdaj uredu(me je zaskrbljeno uprasala)
J-Ne nism,imam pa eno mejckano zadnjo predstavo za vas.in par besed
O-pocas mi gres na zivce...(jezno)
J-ne skrbi ....to bo zadnjic(hinavsko)
N-dej,dej kaj se pa ti delas pametne..prosim te utihn
V desni roki sm skrito pod deko imela noz.
J-evo...Celo zivljenje sem vas trpela..celo zivljenje..ampak to se nebo vec nadeljevalo,ker bo zdaj v tem trenutku vsega tega KONEC.Mami,za vsako stvar,ko ji je nina nardila je obtozevala mene,zato sem bila tudi tepena./Oci,vedno si me sovrazil..in js tud tebe.nina ti si en apunca,ki neve kaj dela..ena uboga najstnica...ko bos mal zrasla me bos razumela...ampka bo prepozno...No to so bile moje zadnje besede...ZBOGOM
(Ko sem razvno vzdugnila noc in ko sem si ravno hotela razrezati roke in vse drugo...sem zacela razmisljat..Zakaj bi umrla za en dan..Vsi drugi se mucijo..umirajo pocasi..zakaj moram js v enem dnevu..zakaj...Zgleda da sm nasla svoj pravi odgovor...Ker jaz tako hocm.ker nemorem trpet...ker nocm trpet......
In konec zadnjega razmisljanja......
(2 nexta)
26. marec 2013
u124573
u124573
next!
26. marec 2013
next
26. marec 2013
Hvala! heart
*******************************************************************************************************************
Dvignla sem noz in si prerezala vene.
Nevem kako ampak kar na enkrat sem se zacela udarjat po glavo in zacela sem se dret.
Vse se mi je mesalo po glavi.Slisala sem neke cudne glasove.Slisal se je ninin glas
Nina:Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Wow,zakaj bi bilo tocno nini zau zame...Konec.Mislila sem da je konec mojga zivljenja.
Nina_umrla boo,neeee..(se vedno sem slisala njen glas ceprau nej bi bla mrtva.
Ves cs sem se spominjala na vse lepe trenutke.Jokala sem.Nevem a se je men tako zdelo al sem mislila tako jaz....
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>....
3mesce kasneje
............
N-nina
M-mami
O-oci
J-jaz
.....
N-tanja,tanja a si uredu..prosim zbud se..prosimm(mi je govorila z jokajocim glasom)
M-soncek moj,zbudi se...ce nas imas usaj malo rada
O-tanjaaa(in je zaceu jokat)
''ni sem i ela nikakor zelje da bi se zbudila in nadeljevala z zivljenjem..ko sem zaslisala ninin glas..pela je neko zelo zalostno pesm..Moje misljenje se je res spremenilo.na nek nacin sem bila pouna energije.moje srce je pocasi zacelo utripoppati..ko se zaslisi od zdravnika glas..zbudila se je..zbudila se je ..
JA,koncno sem odprla oci.Zagledala sem nino mamico in ocija.Nina me je tako mocno objela.Potiho mi je rekla ''oprosti''.saj sem jo dobro poznala in takoj sem razumela njeno faco,vedla sem da ji je res zau.takrat sem jo prvic objela v zivljenju.rekla mi je da sem bila klinicno mrtva cele 3 mesce in da mi je lahko samo bog pomagal..ko sem to slisala.sem se v svojih mislih zahvalila bogu,ker mi je dal novo moznost.Odsli smo domov.Z mamico in ocijem se nism pogovarjala,bila pa sem bolj jezna na ocija.Prisla sta do mene in se opravicila.
M-mami
J-jaz
o-oci
......
O in m-oprosti sonck najin...res oprosti
j-aha,moglam sm bit na robu smrti..da bi mi lahko rekl oprosti..a,ne..
m-vemoo,dobro vemo.naredili smo veliko napako.oprosti nam
O-zadnjic res..nebom te vec tepel..zdaj sem se naucil..vem kako se pocutis.
...ker ni sem bila tako nesramna sem jih objela ker sem vedla da vsak nareedi napako v zivljenu ..
2(nexta)
27. marec 2013
next
27. marec 2013
hvala se enga smile
27. marec 2013
next
27. marec 2013
hvalaaaaa <3
Ja,tako naj bi umrla v enem dnevu..Pa nisem.
Nina mi je koncno povedala zakaj se je obnasala tako grdo do mene.
Noo,veste kaj? Vsaj jaz tako mislim,da skor noben clovek nebi teg aoprostil_da si tepen zaradi sestre,vsakic ko prides domov.Da bi skoraj umrla po njeni krivdi.In nakoncu da ji povsem tem oprostis.Veste ni tako lahko.
Ja..ampak sem bila prijazna in ji to oprostila.In vse se je spremenilo.
27. marec 2013
(1 next)
27. marec 2013
tema je zaklenjena