Hai, pisala bom čisto svojo prvo zgodbico. Upam, da vam bo všeč.
_________________________________________________________________________________________


_________________________________________________________________________________________
Neumorno zvonjenje telefona je odzvanjalo v tihi in zatemnjeni spalnici. Trent je stegnil roko in na omarici nekaj trenutkov tipal za svojim mobilnim telefonom. Hitro je pritisnil tipko za sprejem klica, saj mu je zvok paral ušesa in se šele čez trenutek oglasi: »Prosim?« je bil kratek.
»Trent dragi, oprosti ker sem te zbudila. Mislila sem, da si že vstal.« je čivkal ženski glas na drugi strani.
»Ponoči sem bil dežuren. Imeli smo hud požar in šele okoli poldneva sem prišel domov.« je nejevoljno odvrnil in si z dlanjo pokril oči. Predvideval je, da govori z Molly, svojo trenutno intimno prijateljico. Ni je imel za svojo punco, čeprav sta se redno dobivala že nekaj mesecev. Ženska je bila lepa, v postelji prava tigrica in ni bila naporna, plehka in neumna čveka, kot večina njegovih intimnih prijateljic pred njo. Zato pa jo je obdržal malo dlje. Sumil je, da se ona ima za njegovo punco, a on je imel punce tam pri svojih šestnajstih in sedemnajstih letih, kasneje je imel le intimne prijateljice.
Ko bo spoznal tisto pravo, si bo mogoče spet želel imeti punco, a za zdaj je bil zadovoljen s svojim življenjem. Z ničemer ni dal Molly vedeti, da si jo želi za kaj več, kot to kar sta imela sedaj. Če si je ona umišljala kaj več, je to njen problem. Zbudila ga je, kar ga je spravilo v slabo voljo. Ljudje niso dojemali, da je delo poklicnega gasilca naporno. Potreboval je svoj spanec. »Kaj si hotela?« jo je grobo vprašal.
______________________________________________________________________________________
Kako se vam zdi?
Mnenja, teorije?
Next?
11. avgust 2016
Next
11. avgust 2016
u193768
u193768
Next
17. avgust 2016
Še kakšen Next? Tema bo zgleda propadla X(
19. avgust 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani