*PROLOG*
KELLIE JE ENAJSTLETNO DEKLE. VENDAR NE ŽIVI ŽIVLJENJA KOT VSI DRUGI. SAMO ENA STVAR JO LOČI OD TEGA: ČAROVNIŠTVO. JE ČAROVNICA, JE NESMRTNA IN HODI NA BRADAVIČARKO. TOREJ JE VSE V REDU. ČE ODŠTEJEMO KALISO, ZLOBNO ČAROVNICO, KI SE JE HOČE ZNEBITI. NA VSAK NAČIN. TOREJ JE ZA NJO NA BRADAVIČARKO POSLALA FANTA KENNYJA, KI IMA MOČ, DA OČARA DEKLETA, NATO JIH ODPELJE K MAMI, KI JIH UBIJE, JIM IZSESA DUŠO TER DODA TO V KENNYJEVO MOČ.
TOREJ KELLIE JE STOPILA NA VLAK. PRVI LETNIK. KATERI DOM? BOM SPOZNALA PRIJATELJE? POMAHALA JE MAMI, OČETU, BABICI, DEDKU, BRATRANCEMA, BRATU, SESTRI, TETI IN STRICU. NATO JE VLAK ODPELJAL. K NJEJ JE SEDLO DEKLE. BILO JE MIRNO, SKORAJ ČUDNO MIRNO, IN ZELO LJUBKO. "SEM LAVENDER," JE REKLA. "JAZ PA KELLIE- ZA PRIJATELJE KELLY." JE REKLA KELLY.
SKOZI VRATA JE VSTOPILO ŠE ENO DEKLE. "JAZ PA SEM KATY." BILA JE BOLJ DIVJA KOT LAVENDER- A ZAGOTOVO NE BOLJ KOT KELLIE V SEBI. NATO JE V NJIHOV VAGON PRIŠEL FANT.
KELLIE:
LAVENDER:

KATY:
21. maj 2014
*PRVI DEL- KELLIE*
V NAŠ VAGON JE NATO STOPIL FANT. BIL JE NEVERJETNO LEP. NO, NI BIL, AMPAK NEKA ENERGIJA ME JE VLEKLA K NJEMU. PRAVZAPRAV NEKO PRIVLAČENJE. LAVENDER JE PRESENEČENO POGLEDALA, KATY PA JE ŠE NAPREJ BRALA REVIJO. NA BRADAVIČARKI SO BILI NA VRSTI DOMOVI. SPREJETA SEM BILA V GRYFONDOM, SKUPAJ S KATY. LAVENDER JE BILA NA ŽALOST V DRZNVRAANU. TISTI FANT PA V SPOLZGADU. NO SUPER. ZANIMA ME, ČE BOM KOGA SPOZNALA. KMALU SEM SE SPOPRIJATELJILA Z LILY LUNO. NO KAKORKOLI, ČAS JE ZA VEČERJO.
*NEXT?
21. maj 2014
joooooooooooooo kak si otročja
24. januar 2015
ne dobiš nexta
24. januar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani