Pisala bom zgodbo o dveh prijateljicah, ki odputujeta v pariz, tam pa ju ugrabijo, ter privežejo v sobo, kjer lahko moški plačujejo ter nato v sobi delajo z dekleti kar želijo. Doživita grozljiva doživetja saj postaneta med moškimi zelo popularni. Na dan ju posili vsaj 5 moških.
Haj vsem! Sem Anja in hodim v 2 letnik gimnazije. Imam najboljšo prijateljico Almo, ki je eno leto starejša;torej je stara 18. Spoznali sva se, ker je 1x zaostala in tako sva v istem razredu. Nekega dne se je zgodilo tako:
Prosimo po pisku pustite sporočilo. ˝Almaa! Kličem te že skoraj cev dan! Kaj mi imaš tako nujnega za povedat, ko se mi prej govorla? Javi se mi čimprej! Tvoja Alma.˝ Tako je skoraj vedno ja. Ko mi reče, da mi mora nekaj povedati in sem jaz od radovednosti čisto na trnih, me pusti čakati cev dan dokler se mi zopet ne javi. No jaz pa ji vrnem milo za drago tako, da ji pustim kakšnih 10 sporočil.
Začel mi je zvoniti telefon in javila sem se : ˝Ja?˝sem dahnila. ˝O Anja! sori, da sem te pustila čakati cev dan, sam verjemi, da se je splačalo!˝ Vsa živčna sem izjavila: ˝In kaj je bilo bolj pomebnega kot jaz Alma? In nekaj mi še moreš povedati!˝ ˝Ja točno to. Povedati ti moram, da sem odšla v Ljubljano in telefon pustila doma. Ampak veš kaj?˝ ˝Kaj?, sem dodala radovedno.˝Dobila sem karti za izlet v Pariz! In to DVEEE! Torej midvee! ˝Kaaaaaj˝! a me zabavaaaaš?
NEXT?
09. junij 2012
u90248
u90248
next
10. junij 2012
še 2.nexta plis
10. junij 2012
next
11. junij 2012
u94468
u94468
next
zdej pa nexti ;P
11. junij 2012
ju3 nextam zdle ne morem sori!
11. junij 2012
u94468
u94468
):
11. junij 2012
evo next)
˝a se ti zdi, da bi se takšne stvari zafrkavala?˝No ne, sam ti si itak vsega zmožna˝.. JA ja sej te mam rada Anja ja;P...Do četrtka mi sporoči, saj imava v soboto že letalo iz Dunaja!
Ja, ja,že grem vprašat mamo, atana bom pa poklicala po telefonu, ker je v Nemčiji z Katjo (njegovo novo ženo(starša sta ločena)) Okej..Hitro pokliči Čauu.
Baaaj!
Ej maaaaami!! Mamaaa!! ˝Ja Anja˝? ˝Am saj nevem kako bi vprašala pač Alma je dobila dve karti za let v Pariz. In me je vprašala, če bi šla zraven? A lahko?..˝A res?˝ Nevem kaj bi rekl˝ Tam je nevarno veš in veliko skrbi bi imela veš. ˝O mami ne pretiravaj proosim!˝ Saj bi šli samo za 10 dni, pa še njeni sorodniki bi bili najini sosedi( VELIKA LAŽ) ˝Proooosim mamii˝ ˝Nevem Anja, res ne. Vprašaj še očeta! Okej. ˝ooooo očka javi se...˝Ja, Andrej tukaj˝ O oči zdravo. ˝A bi lahko odšla v Pariz z Almo? Mamo sem že vprašala pa se strinja in je rekla, da boš zagotovo pustil. Tako sva se pogovarjala kakšne pol ure, in sem natvezila še nekaj laži. da mi je na koncu le rekel ˝Pojdo˝ Seveda pa še kakih 100 opozoril kaj se lahko zgodi in blablabla. Sploh ga nisem poslušala. Bila sem tako vesela, da je komaj minili do sobote, ko smo se na letališču poslavlaji in jokali( jaz seveda ne, prrej od sreče, da grem malo stran od staršev). Čez kakšne pol ure sva že bili na letalu, ko pa smo prispeki v Pariz, sem skoraj omedlela. Tam je bilo ogromno neki lepotcev, ki so kar mrgoleli okoli naju. Najeli sva taxi, ki naju je popeljal do hotela v katerem bova preživeli 10 dni. Tam pa...
12. junij 2012
u94468
u94468
next!
12. junij 2012
usaj 3.nexti morjo bit od različnih oseb)
12. junij 2012
u90248
u90248
next
12. junij 2012
u70391
u70391
next
13. junij 2012
Najeli sva taxi, ki naju je popeljal do hotela v katerem bova preživeli 10 dni. Tam pa...Tam sva zagledali enega tipa, ki je bil res dober. Obe na enkrat sva vzdihnili ˝Muuuca!˝ in se zraven še nasmejali. VidelI je, da ga gledava in se mu smejiva. ˝Am Anja, a slučajno hodi sem proti nama?˝ ˝Am Alma, mislim da.˝ ˝Haj punci. Sem opazil, da me gledata. ˝Am...ja...aaaam..mogoče...ja....˝Ja sva te ja.˝se je hitro opogumila Alma. Pri tem jo zelo občudujem, saj se zna s fanti zelo dobro pogovarjati, medtem, ko jaz kar zmrznem ob tem. V trenutku mi zmanjka besed. Ampak ja, nadaljujmo zgodbo. Nato je vprašal: ˝Kje pa živita?˝˝Tukaj, v tem hotelu.˝Zakaj? ˝Ah vprašam, da bi vaju malo obiskal. Kako vama je sploh ime? ˝Jaz sem Alma in to je Anja.˝ Tebi? ˝Matej˝ In Alma, res vaju bom obiskal. Nekako sta mi všeč, še posebej ti. ˝Mislim, da je pravkar pogledal mene.
13. junij 2012
Nato smo se poslovili. Odšli sva v hotel.Soba ni bila tako velika, ampak vseeno udobna. Dovolj, da mi je bilo všeč. Ni pa mi bilo všeč to, da sva Mateju povedali, kje stanujeva. To mi je oče kakih 200x povedal.
13. junij 2012
u70391
u70391
next
13. junij 2012
Bi gdo brau mojo zgodbico?? http://www.igre123.com/forum/tema/my-life-with-one-direction/35678/
buciguci: Sorry ker oglašujem, te moti če oglašujem?
13. junij 2012
Next hitr umiram.....
13. junij 2012
next!
13. junij 2012
No ko smo že ostali pri tem kaj mi je oče povedal. Rekel je, da nobenemu ne povema kje stanujeva in kakšne podrobnosti. Mislim, da se na to Alma požvižga. Vedno je bila taka divjakinja, ki je nihče ne ukroti. Seveda odkar ji je umrl oče in si je njena mama navlekla nekega tipa iz nevem kod in ji vedno ukazuje(tega Alma pač ne mara). ˝Kaj si tako zatopljena v misli Anja?˝ me iznenada upraša. ˝Ah ničnič, samo premišljujem kako se bova zaaabavali!˝ ˝O jaaaa party foreeeever!!˝ Začeli vsa skakati po vsej sobi in razpakirali sva si že skoraj vse. Zdaj pa leživa na postelji in se pogovarjava, kaj vse bova počeli. ˝Si bova ogledali Eiflov stolp?˝sem radovedno vprašala. ˝O jaa seveda. Če si v Parizu, moraš biti bedak, če si stolpa ne ogledaš.˝ Zmračilo se je. ˝Ej Anjaaa!˝A bova skuhali makarone? ˝Mmmmm jaa!˝Dajva! In ja, kuhali sva jih. Ampak skuhali malo preveč, tako da mislima, da bodo do konec tedna gotovo zdržali. Ura je bila že pol 1 zato sva se končno odločili za prvi spanec na najbolši, res najbolši postelji in še boljšim hotelom.
trreeeeeeeeeeeeesk. Zbudila sem se. Nekaj je močno poknilo in ALme ni več v postelji. Strah me je. Poskušala sem biti kot ona:močna in pogumna in nekako mi je uspevalo. Stopila sem do vrat in jih čisto malo odprla. Videla sem Almo, kako teče do kuhinje, a za njo je prišlo nekaj moških, ki so jo ustavili in ji nekaj vbrizgali v vrat. Bila sem tako prestrašena, da nisem vedela kaj naj naredim. Hitro in potiho sem zaprla vrata ter se skrila pod posteljo. Nek moški glas je rekel: ˝Najti morava še ta drugo prasico.˝Stopila sta v sobo in prižgala luč. Nekaj sta brskala na okoli in zapustila sobo. Mislila sem, da sta odšla in želela sem po telefon na nočni omarici. Ko sem se hotela stegniti ponj, ga nisem dosegla zato sem šla še malo ven iz pod postelje. Takrat sta prišla nazaj, me močno zgrabila, jaz pa sem kričala kot nora. ˝Pustite mee pri miruu!Takooj! Na pooomoo...Zaspala sem zaradi inekcije in zbudila v...
14. junij 2012
nxt
14. junij 2012
next!
14. junij 2012
u66211
u66211
next!!
14. junij 2012
u70391
u70391
nextt
14. junij 2012
Zaspala sem zaradi inekcije in zbudila v neki čudni sobi brez oken . Ležala sem na postelji in bila sem privezana. Oblečena sem bila le v moderc in spodnje hlače. ˝Spustiitee me veeen!˝sem kričala. Tako me je bilo strah, da niti napisati nemorem kako.Skrbelo me je predvsem za Almo. ˝Taaakoj me odveežitee!!˝sem še vedno kričala. Odprla so se vrata. Srce mi je začelo močneje ter hitreje biti. ˝Kaj kričiš baba neumna?˝je ostro rekel. ˝Enkrat še zakriči te ubijem! JAsnooo!˝ Tiho sem bila in vrjetno je razumel odgovor glede na mojo tišino. Odvezal me je. Hotela sem uiti, a me je primil in skorajda odnesel iz sobe. ˝Zdaj pa se lepo obnašaj neumnica!˝ Prišla sva do vrat in vstopila sva. Tam je bil na pogled uglajen moški. Pojma nisem imela kaj tu počnem vendar sem vedela, da ni nič kaj dobrega. ˝Gospodična.˝me je nekako pozdravil. ˝Vrjetno se sprašuješ kje je tvoja prijateljica, vendar vedi, da je ona bila že tu pri meni in ji nič ni, no skoraj nič. Hhhhhaahah˝ se je hudobno zarežal. ˝Če boš glasna, boš boga, kot tvoja Almica.˝ Jasno! Jasnooo! je še enkrat ponovil, tokrat glasneje. Jaz pa sem odgovorila s skromnim ˝Ja˝. No dobro. Torej se bova razumela. ˝Augusto, pusti me samo z njo, še prej pa jo priveži na kavč. In tako je bilo. Bila sem povsem obupana. Rekel mi je, da takoj pride nazaj. Počutila sem se nelagodno, saj sem bila na kavču v samem modrcu, ter spodnjih hlačah. Prišel je nazaj. ˝Pikica. Hvala ker si me tako lepo počakala.˝je rekel. In zdaj ti bom pokazal, kaj natanko se je zgodilo Almi. Pokazal bom kar na tebi.˝ Mislim, da sem vedela in začela sem kričati, saj me je začel poljubljati po vratu.˝Pooomagajtee! Pusti meeeee!! Pustiiime!!˝ Takoj mi je zalepil usta, ter molče ndaljeval. Odklenil mi je modrček, jaz pa sem jokala kot nora. Nikoli nisem vedela, da se bo to zgodilo prav meni. V mislih sem ga preklevala. Lahko si predstavljate kako sem se počutila. V nasljednem trenutku sem bila popolnoma naga, on pa se je še sam začel slačiti. Še vedno sem jokala on pa je rekel: ˝Bejbika mooja!˝to se bo dogajalo vsak dan, zato se boš morala slej ko prej navaditi˝. Ob misli na to sem okamenela. Začel je njegovega potiskati v mojo in to vse hitreje, potem pa...
14. junij 2012
u94468
u94468
Next
Ampak usejn bi te prosila da mal bl pazš na navednice kr ji ponekod sploh ne napišš... Drgač ti pa predlagam tele navednice: ". Nastanejo pa še prtisnš na shift pa na dvojko
14. junij 2012
Next hitr
14. junij 2012
next
14. junij 2012
next!
14. junij 2012
ok! Vi me kr opozarjajte na napake, da jih popravim. Drgač pa next ju3!
14. junij 2012
u59458
u59458
next
15. junij 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani