Hello, do you want to familiarize yourselves? This is the right place.. Just post your picture, it doesn't matter in what format it is, it doesn't matter if there is a special effect in it! Just post it.

Hej, ali se želite udomačiti? To je pravi kraj... Prilepite vašo sliko. Ni pomembno v kakšnem formatu je, ni pomembno, če vsebuje kakšne efekte. Samo prilepite jo.
If you don't want to, just describe your typical day.

Če ne želiš, opiši svoj tipičen dan

Will you join the topic? Ali se boš pridružil temi?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

15. april 2013
Zbudim se ob 6:50, pojdem na računalnik in nato pride na vrsto osebna higiena. Umijem si zobe, se oblečem in grem v šolo. Začne se ob 8:20, velikokrat imamo začetek tudi ob 7:30. Pouk traja 5 šolskih ur do 12:40. Komaj čakam, da končamo in ko se to res zgodi se oblečem in grem domov. Kosilo imam približno ob 13:00. Nato sledi počitek in sproščanje za računalnikom. Kmalu napoči čas, da se začne nogometni trening, ki traja dobro uro in pol. Trener včasih tudi podaljša za kakšnih pet ali deset minut. Ob 17:30 se konča in lahko gremo domov. Doma naredim domačo nalogo, pojem večerjo in film. Spat grem približno ob 22:00.. Jutri se začne nov dan z mnogo pustolovščinami naproti in zopet šola, ki mi sploh ni všeč
15. april 2013
P.S. Seveda imam tudi prho
15. april 2013
u83620
u83620
21. april 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg