Hej, to zgodbo bom pisala res do konca.To vam prisežem
Napište next in preberite vse dele! Obljubim, da bo zanimivo
V Uvodu bom napisala o čem se zgodba gre, pol pa samo neextajte :$
26. september 2013
Štirinajstletna Prudence (Prue) in njena mlajša sestra Grace ne hodita v šolo.Doma ju poučuje oče, ki je neverjetno strog in starokopiten.Nekega jutra oče dobi srčni napad in mami ne ostane drugega, kakor da dekleti pošlje v šolo.Šele tam Prue ugotovi, kako zelo drugačna je od drugih deklet, zaradi česar se težko prilagaja novemu okolju.Edino uteho najde v slikanju in prijateljstvu z mladim in simpatičnim učiteljem likovne vzgoje.Kmalu se vanj zaljubi in sprašuje se,ali on čuti enako.Njuna ljubezen je prepovedana, toda ali je tudi nemogoča?!

NEXT? 1. del pride zdaj ;*
26. september 2013
1. del
Sovražim očeta.Vem, da veliko najstnic pravi tako, vendar tega ne mislijo resno.No,vsaj ᴍɪsʟɪᴍ, da ne.Pravzaprav niti ne poznam drugih najstnic.To je eden od razlogov,zakaj sovražim očka.V bistvu me ima za jetnico.Če smuknem na konec ulice v Krishino trgovino na vogalu, me zaslišuje.Sama ne smem v mesto.Ne smem si ogledati nobenega filma.Ne smem jesti v McDonald'su.Očka je tečnaril celo zato,ker sem hotela sama z avtobusom h gospodilni Roberts na inštrukcije iz matematike.Že zdavnaj je namreč vzel naju s sestro Grace iz šole, ko sem bila jaz na nižji stopnji in je Grace komaj risala s prsti.Očka je rekel, da naju bo ᴏɴ izobrazil.Tako je šlo dolgo časa, letos poleti pa nas je obiskal gospod Miles iz nekega izobraževalnega urada.Hotel je vedeti, kaj je očka ukrenil glede mojih priprav na zaključne izpite.

NEXT? ʙᴏʟᴊ ᴢᴀɴɪᴍɪᴠᴏ ʙᴏ ᴠ ɴᴀsʟᴇᴅɴɪʜ ᴅᴇʟɪʜ!
26. september 2013
Prudence:
Grace:
Oče:


26. september 2013
next
27. september 2013
Hvaala:3 nextam...in prosim obvesti še druge za to zgodbo<33
27. september 2013
2. del
Očka mu je rekel, da ne verjame v preverjanje znanja.Gospod Miles se je med očkovo tirado samo smehljal, saj je očitno vse že slišal.Ko se je očka izkašljal, naju je pogledal."Kaj bi radi delali, ko bosta starejši, Prudence in Grace?" je vprašal.Grace je zamomljala nekaj o delu z živalmi.Očka nama ne dovoli imeti nobenih pravih ljubljenčkov, ker trdi, da je alergičen nanje. Grace ima veliko skrivnih, nadomestnih ljubljenčkov, na primer kosa na vrtu in krastače v kompostnem kupu, nekaj časa pa je pod posteljo skrivala škatlo z deževniki.Gracejini hišni ljubljenčki niti niso tako zelo primerni za božanje. "Vsekakor boš morala opraviti veliko izpitov, če boš hotela postati veterinarka," je rekel gospod Miles. Očka je pihnil skozi nos. "Videli boste, da ima Grace komaj toliko možganov kot osel," je neprijazno rekel. "Zaposlila se bo v kaki trgovini, pa bo čisto srečna." "V vaši knjigarni?" "Lahko pomaga prodajati knjige, ampak dvomim, da bo kos poslovnim zadevam," je rekel očka. "Prudence pa bo lahko katalogizirala in kupovala knjige po sejmih." "Si ti želiš tega Prudence - da bi nadaljevala delo tvojega očeta?" je vprašal gospod Miles. Pogoltnila sem cmok."Jaz - rada bi šla na višjo šolo za umetnost," sem rekla.Očka me je jezno pogledal."Za božjo voljo, rekel sem ti, da si izbij te traparije iz glave.Ni ti treba iti na višjo šolo, da bi se učila risati in slikati; to že znaš!"

Gospod Miles:


27. september 2013
next
27. september 2013
Še 2 nexta vsaj
28. september 2013
Vidim da ni ničč...pa hvala da bereš<333 Nextam....tumtumtuuuuum ZDAJ!
28. september 2013
3. del
"Ampak hočem iti,očka!" Očka je bil besen name, ker sem začela prepir vpričo gospoda Milesa, a je potem sklenil, da zadeve ne bo gnal naprej."Prav, prav, kar pojdi na višjo umetniško,zapravi 3 leta, pa boš videla!" je rekel očka.Zmagoslavno je pokimal gospodu Milesu."Jamčim vam, da lahko naredi zaključni izpit iz umetnosti, tudi če stoji na glavi!"
"Bi rekel," je dejal gospod Miles. "Ampak mislim, da boste sami odkrili, da na višjih šolah za umetnost zahtevajo kar nekaj zaključnih izpitov, pa še 3 odlične ocene.Morali se boste malo potruditi za hčerkino izobrazbo, gospod King, še posebej zdaj, ko jih ima Prudence 14 let.Drugače bomo morali zadevo nadaljevati po sodni poti."
"Po sodni poti?" je mamo zgrabila panika."Saj nimate pooblastil za kaj takega," je rekel očka,uprl roke v boke in kljubovalno dvignil brado."Ne morete preprečiti staršem, da sami izobražujejo otroke!"
"Ne moremo, če se izobražujejo doma že od začetka.Vaši hčerki pa sta nekoč že hodili v šolo, zato mislim, da boste izvedeli, da imam vsa pooblastila.Ampak upajmo,da se lahko izognemo kakršnimkoli neprijetnim ukrepom.Vsi si želimo le tistega, kar bo najboljše za Prudence in Grace." Očka je bil videti prepričan, da gospod Miles blefira, kljub temu pa se je domenil z gospodično Roberts, da me ob sredah popoldne inštruirala matematiko.Tja sem šla samo enkrat.Bilo je neznosno!

Mama:
Gospodična Roberts:


28. september 2013
Daj zaj pa nextajte ker se trudim-.-<3
28. september 2013
Naredila si bom nov profil in iz tistega ustvarila še nekaj zgodb...Tudi to bom nadaljevala<3 In upam da bodo vsaj 3 nexti
28. september 2013
u152447
u152447
тo je мoj ɴovι proooғeĸ;*
ιɴ нvαlα zα ɴeхтe...ĸι jιн ɴι -.-
28. september 2013
js sm to knjigo že prebrala v resnici.
28. september 2013
u152447
u152447
Vem ampak je za tiste ko še niso....ker se mi knjiga zdi ful fajna<3
28. september 2013
u126990
u126990
next, supr je.

http://www.igre123.com/forum/tema/my-story/61845/4
tut ti oglašuješ tk da...
28. september 2013
u152447
u152447
Ja ok....bom brala
29. september 2013
u152447
u152447
No še lahko en next?
29. september 2013
next..
29. september 2013
u152447
u152447
Kooončno Hvala ;3....Da nebi mislili da si jaz to zmišlujem...To je že knjiga in pač pišem iz nje ker meni je ful fajna NeexTam:$
29. september 2013
u152447
u152447
4. del
Gospodična Roberts je nekoč v šestdesetih letih poučevala matematiko v dekliški šoli.Kakor da je obtičala v tistem času.Še vedno si je česala redko sive lase v privzdignjeno pričesko, skozi katero se je vznemirljivo kazalo rožnato lasišče.Kar naprej sem zijala vanj, ko se je sklanjala nadme in mi skušala razložiti domnevno preprosta dejstva o algebri. Te nikakor nisem razumela.Zapisovala sem naključno izbrane črke, toda iz njih nisem mogla izkopati nobenega pomena.Od črk pričakujem, da se bodo uredile v besede.Če pa seštevam,potrebujem številke - čeprav sem tudi pri številkah zguba.Ne znam vedno sešteti tako, da je prav.Ob sobotah, ko pomagam v knjigarni, se seštevki redkokdaj ujemajo.
Gospodična Roberts si je na vso moč prizadevala, da bi bila z mano potrpežljiva.Znova in znova mi je razlagala, dvigovala glas in govorila čisto p-o-č-a-s-i.Potem je v obupu presedlala na geometrijo.Znala sem narisati vegaste kroge z njenim starim šestilom, pa tudi spodobne kvadrate in pravokotnike s svojim ravnilom, nisem pa vedela, kaj pomenijo.
Za inštrukcije sem ji plačala dvajset funtov.Dala mi je skodelico čaja (mleko je bilo tako staro, da je v koščkih plavalo na površini, prekrito z mrenico) in postano jajčno kremo.
"Nikar ne bodi tako potrta, Prudence," je rekla."Tvoj oče pravi, da si zelo bistro dekle.Prepričana sem, da boš kmalu vse nadoknadila."

NeexT? :$

Knjigarna v kateri včasih pomagam:


29. september 2013
u142077
u142077
nextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnextnext
21. oktober 2013
u126990
u126990
next
21. oktober 2013
next
24. oktober 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani