Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Pozdravljeni !!

Torej napisala bom zgodbo oz. fan fiction. Upam da vam bo všeč
......................................................................................................................

1 DEL.

Moje ime je Sarah pišem se Smith in danes letim v London... zakaj ? Ker bom tam študirala in nabirala izkušnje od mnogih zakon tekstopiscev, ki mi bodo pomagali napisati pesmi za moj prvi album.

Torej v Londonu sem že pridem iz letala in se odpravim v hotel THE MONTCALM, ki se nahaja v HYDE PARK v LONDONU smile Vstopila sem v hotel in videla kako je lepo urejen in nato sem šla do recepcije, ženska ki je delala tam je bila zelo prijazna ime ji je bilo Johanna Tomlinson nekam znano se mi je zdelo ime...nato sem dojela da je to od 1D Louisa Tomlinsona mama ..zahvaila sem se ji in odšla do moje sobe. Soba je bila prečudovita boljša kot sem pričakovala. V sobi sem razpakirala stvari in moja oblačila zložila v omaro kajti tukaj bom stanovala kar 3 mesece smile Bližal se je večer vzela sem svoj i phone in odšla ven na sprehod.

Ko sem šla ven na sprehod po HYDE PARKU v LONDONU sem videla 4 fante, ki so skupaj delali norčije zasmejala sem se, da so me vsi slišali obrnili so se in me pogledali resno. Jas sem se opravičila in upala da mi oprostijo ker sem jih zmotila pri norčijah v katerih so se zabavali...vedela sem kdo so bila sem njihova največja oboževalka ..vedela sem da so ONE DIRECTION. Vzeli so opravičilo in jas sem se obrnila in hotela oditi nazaj v hotel ...ampak za mano je pritekel eden izmed fantov...vzdignila sem glavo in videla, da je bil Niall Horan nasmejala sva se drug drugemu vprašal me je kako mi je ime rekla sem mu Sarah Smith on je se hotel predstaviti a sen mu rekla ...ne rabiš ..vem kdo si ... Vprašal me je če sem Directioner in jas sem rekla ja sem zelo vas imam rada in spoštujem vašo glasbo hvala vam za vse smile Poslovila sva se in odšla sem v hotel na večerjo za večerjo sem jedla zelenjavni krožnik in zraven pila zeliščni čaj kasneje sem šla v sobo se preoblekla v pijamo in zaspala na svoji postelji poleg telefona.

05. avgust 2015
u196646
u196646
ne oglašuj na teme prosim -.-
06. avgust 2015
ok sorry
06. avgust 2015
u192048
u192048
Neeext
06. avgust 2015
hvala še vsaj 10 nextov wink
06. avgust 2015
next!!
06. avgust 2015
hvala še vsaj 9 nextov big-smilie
06. avgust 2015
Waaaaaaa neeeextsmile_xd
06. avgust 2015
Next
06. avgust 2015
hvala še vsaj 7 nextov wink
07. avgust 2015
u196925
u196925
next smile
09. avgust 2015
hvala še vsaj 6 nextov smile
21. avgust 2015
next ?
21. avgust 2015
neeeeeeeeext
21. avgust 2015
hvala še vsaj 4 nexte big-smilie <3
28. avgust 2015
u190212
u190212
Next
04. oktober 2015
Drage Directionerke/Directionerji...
S skupnimi mocmemi smo se dokoncno odlocili, sa HOCEMO, da 1D opazijo Slovenijo kot normalno drzavo in da jo tudi obiscejo v cim krajsem casu, zato bomo:

JUTRI OB TREH POPOLDNE
VSI NA TWITTER IN BOMO TWITTALI
NASLEDNJI HASHTAG:
#1DNoticeSLOVEnia in nic druga!

Oznanite in poslite to novico naprej, naj se razsiri in da nas bo cimvec! Torej od jutri naprej od treh dalje in nato vse naslednje dni kadarkoli, vedno in skos twittamo ta hashtag in upamo da pride med world wide! S skupnimi mocmemi nam lahko uspe in upam da nam bo!!

Love, Ann xxx
24. oktober 2015
tema je zaklenjena