heeej! tut js sm se odločila, da začnem ponovno pisat zgodbico. sem jih že pisala tukej in tudi na številnih drugih forumih, nekej je blo sicer tudi nedokončanih hahah uglavnem .. to bo neka romantična zgodbica več o njej pa v nadaljevanju ...Na kratko o zgodbici:
Zgodba opisuje življenje dveh enojajčnih dvojčic, na zunaj podobnih kot jajce jajcu, a po srcu čisto različnih. Razvajena in bogata Sarah ter mirna in prijazna Ivy. Sicer ločeni ob rojstvu, ju usoda pri sedemnajstih letih spet združi, a ne za dolgo. Pred njima je namreč prihodnost, ki bo razbistrila njuno skupno preteklost. Zamenjata si vlogi in tako se vsaka odpravi na drug konec države iskat njun pravi jaz. Na poti polni čustev, ljubezni, razočaranj, vzponov in padcev, odkrijeta po kaj sta prazaprav prišli.

Ivy Nickolson


Sarah Field


P R O L O G
IVY

Potegnil me je k sebi in utopila sem se v njegovem toplem objemu. Izkoristila sem najine zadnje skupne trenutke. Čutila sem njegov topel dih na svojem vratu. Vedela sem, da spadava skupaj. Da nama je usojeno. Pa kaj, če v mojem novem življenju najina zveza ni mogla zdržati. Tiho sem hlipala in že so se mi po licih ulile solze. Obrisal mi jih je, nato pa me je v trenutku nežno odrinil od sebe in že se je odpravil v temo, ki se ji ni zdelo konca. Odšel je! Zapustil me je! Prepustil me je samo sebi, v življenju ki v resnici sploh ni bilo moje.
28. december 2014
next
28. december 2014
OMG next!!! To je perfektno!!!
Čim prej napiš next če ne nebom zdržala!!!!!
NEXT!!!!!!!!
29. december 2014
evo nov next za moje prve dve bralke:'D

1. P O G L A V J E
SARAH

"Sarah, Sarah! Ustani na počitnice gremo! " se je že ob zgodnjih jutranjih urah drla moja mlajša sestrica Christina. No, saj ni nič čudno, da je še tako ‘nora’ in otročja, saj ima le 9 let. "Utihni, tamala! Rada bi še spala!!!" sem se zadrla nanjo in se obrnila na drugo stran. Ni se mi dalo vstati že tako zgodaj. Pa kaj če gremo na te bedaste počitnice v Arizono? Pa saj imamo morje in vse te rajske plaže in hotele tudi na Beverly Hillsu! In uredim se lahko uredim tudi v petih minutah če hočem, zakaj bi vstala že tako zgodaj? Ampak res ... Kdo še ima tako zabite starše - ki v resnici sploh niso tvoji starši, sem namreč posvojena - da te prisilijo da greš z njimi na počitnice? Kdo za vraga pri sedemnajstih še hodi naokoli s starci? Halooo?! Očitno sem tamalo živcirala, zato je pričela skakati po moji postelji. Takrat mi je prekipelo. Vstala sem in se zadrla skozi vrata. “Mami, Jenny teži!!!!!” Glas sem imela še hripav od včerajšne zabave. “Sarah, pusti pri miru svojo sestrico in obleci se! Čez deset minut gremo!” mi je prav tako jezno odvrnila nazaj. O, kako mi gre kdaj na živce! Že tako je imam dovolj , ko sta me z očetom prisilila, da grem z njimi na počitnice, pravita, da sem se ‘vidno poslabšala’. Pa kaj če kadim? Pa kaj če ga za vikend rada malo spijem? MOJE življenje je in ne bosta mi ukazovala. Briga me, če sem razvajena in razuzdana, kot mi je rekla mami. Sama odločam za svoja dejanja. Zavila sem z očmi, nagnala tamalo ven iz sobe in se preoblekla v kratke, odspodaj raztrgane jeans kratke hlače in kratko poletno majčko s trački. Lase sem si spela v konjski rep. Nato sem šla v svojo kopalnico, se na hitro stuširala, si umila zobe in obraz ter se na hitro naličila. Nikoli ne maram iti iz hiše neurejena. Make up je namreč moj najboljši prijatelj. Pa ne, da sem grda. Saj nisem. V resnici sem prav lepa, vsi me hočejo, vsi hočejo biti moji prijatelji. Včasih mi gre to prav na živce. Na ustnice sem si nanesla še zadnjo plast svetlo rdeče šminke, vzela svoje kovčke (seboj sem morala vzeti kar tri) in se vsa brezvoljna odpravila po stopnicah. Pri vhodnih vratih so me čakali že vsi trije – mami, očka in sestrica. Zavila sem z očmi. Očka me je strogo pogledal in mi pomagal nesti kovčke v avto. In že smo bili na poti v Arizono. To bodo res najslabše počitnice v zgodovini človeštva.

IVY
Sedela sem na letalu in opazovala oblake. V ušesih sem imela slušalke in poslušala glasbo. Komaj sem čakala, da prispem, saj bom spet videla Willa, svojega fanta in še za nekaj časa se bom znebila Sylvie, moje tečne nadomestne matere. Vem, da bi ji morala biti hvaležna, da me je vzela pod svojo streho, ko so me starši zapustili, ampak ji preprosto ne morem biti. Ves čas moram pospravljati hišo in garati kot nora, pa še teži mi ves čas. Za njenim hrbtom jo vedno kličem Sylvia, ko pa sem doma pa seveda mami. Hvala bogu, da nima otrok. Ne morem si predstavljati, kakšne zgage bi bili šele oni. In tako sem se odločila, da grem čez poletji v drug kraj, delati kot sobarica v prestižen hotel. Tam bo tudi Will, ki bo tam čez poletje delal kot učitelj surfanja in reševalec iz vode. Komaj čakam, da ga vidim! Slušalke sem dala ven iz ušes, saj sem slišala, da stevardesa nekaj govori po zvočniku. “Prosimo, pripnite si varnostne pasove, saj bomo čez nekaj minut pristali. Hvala, da ste leteli z nami.’’ Nasmehnila sem se in pogledala skozi okno. Še malo, pa vidim Willa! Srce mi je poskočilo in začutila sem metuljčke v trebuhu. Arizona, here I come!
29. december 2014
(ahaha ups se opravičujem za eno napakico hahha njeni sestrci je ime christina in ne jenny )
29. december 2014
nnnnnneeeext
29. december 2014
prosim še za kšn next, da nadaljujem
30. december 2014
next
30. december 2014
next
next
next
next
next
next... naj nadaljujem?
30. december 2014
2. POGLAVJE
SARAH

Vstavili smo se pred gromozanskim hotelom. Vožnja od Beverly Hillsa pa do Phoenixa je bilo dolga in utrujajoča, zato smo se odločili, da gremo le na večerjo v restavracijo, ki je bila zraven hotela, nato pa spat. Sama sem seveda ugovarjala, saj sem si želela iti malce pohajkovat naokoli. ''Sarah, saj bo še čas za pohajkovanje!'' ''Ampak, mami ...'' sem ji ugovarjala. ''Nič ampak! Zvečer je prenevarno, da bi hodila sama naokoli. Pika.'' Zavila sem z očmi in prekrižala roke na prsih. V hotelsko sobo smo znosili kovčke, nato pa se odpravili v restavracijo. Vsi trije so si naročili mesni burrito, jaz pa le solato. Sploh nisem bila lačna. Kaj bom delala teh dolgih štirinajst dni v prekletem Phoenixu? Že tako ali tako sovražim to prekleto Arizono! Sama klinčeva puščava. Kaj vse bi dala, da bi lahko ostala na Beverly Hillsu in se družila s prijatelji in prijateljicami. Pa Thomasa pogrešam. Pogrešam najine šale, poljube, dolge skupne noči ... Ne, in nisva par ... Midva ... imava zelo zakompliciran odnos. Lahko bi rekli, da sva 'friends with benefits'. In nihče ne ve za najin odnos. Skrivava ga že dobro leto in ne nihče naju še ni odkril. Tako nama tudi odgovarja in mislim, da bo tako tudi ostalo. Po večerji smo šli nazaj v hotel in se pripravili na spanje. Šla sem v posteljo in poskušala zaspati. Sploh nisem bila zaspana. Hotela sem iti malo naokoli. Želela sem si SVOBODE. Hotela sem njega. In prijateljice. In malo vodke. Pa en čik. Počakala sem, da so vsi zaspali, nato pa sem naskrivaj smuknila iz postelje, si popravila make up, se hitro preoblekla v majčko, ki je razkrivala velikooo kože, vzela torbico, ter se potiho odpravila skozi vrata. Tiho sem jih zaprla za sabo in uala ... Svoboda! Tiho sem se zasmejala in odšla v dvigalo. Nameravala sem iti v bar, ki je bil v pritličju. Upala sem lahko le, da še ni bil zaprt, saj je bila ura že krepko čez polnoč. Ko sem z dvigalom prišla v pritličje, se mi je nasmeh razlegel čez obraz. Bar je bil odprt. Usedla sem se na prosti stol ob šanku. ''Želite?'' me je vprašala ženska nizke postave s bujnimi rdečimi lasmi. ''Kozarček Jacka, prosim.'' Pokimala je. Razgledala sem se naokoli. Videla sem par, ki je imel ob sebi psa, starega moškega, ki je pil rdeče vino, dve prijateljici, ki sta klepetali, skupino mladih moških, ki so vneto razpravljali o nečem in ... Zastrmela sem. V kotu bara sem zagledala dekle s temno rjavimi, bujnimi kodrastimi lasmi. Njena koža je bila bolj ali manj svetla. Smejala se je nečemu, kar ji je očitno rekel nek fant, ki je sedel ob njej. Počutila sem se, kot, da gledam sebe v ogledalu. Je to moja dvojčica? Njena podoba in njen smeh sta mi odzvanjali v glavi in mislila sem, da bom padla po tleh. Globoko sem vdihnila in spila svoj kozarček na eks. Spet sem se ozrla proti dekletu in njenemu fantu. A nobenega od njiju ni bilo več.

no še slikice oseb, da si boste lažje predstavljali hihi

sarina mami (ne poznam modela)


sarin očka (robert downey jr)


sestrica christina (nimam pojma ker model/igralka je to )


thomas (jensen ackles <3 )


will (francisco lachowski <3)
31. december 2014
next!!!!
31. december 2014
next
31. december 2014
in ... nov next! še prej pa: SREČNO NOVO LETO 2015 VSEM ! upam, da ste zadnje urice prejšnjega leta preživeli nekje kjer vam je bilo lepo in ste se imeli fajn! zato pa je tu samo za vas novi next!

NADALJEVANJE 2. POGLAVJA
SARAH
Okej. Nisem več prepričana: ali sem sanjala ali pa sem res videla nekoga, ki mi je enak na las? Je to sploh mogoče? Mislim ... Ali je mogoče, da ... imam sestro dvojčico? Vem, da sem posvojena in moja dva starša v resnici nista moja prava starša in je zato mogoče, da ... no, da je tisto dekle moja sestra dvojčica. To je edina logična razlaga. Kaj drugega bi lahko še bilo? Zatopljenih misli sem se odpravila nazaj v hotelsko sobo. Šla sem v dvigalo in pritisnila na gumb, ki me je peljal do tretjega nadstropja, kjer smo imeli svoje sobe. Željna spanca sem se počasi premikala proti svoji sobi. Takrat sem jo zagledala. Bila je oblečena v oblačila hotelske sobarice. Stala je pred vrati moje sobe in ko sta se najina pogleda srečala, se ji je čez obraz razpotegnil širok nasmeh. Jaz sem samo strmela vanjo. Nekaj sekund sva se gledali, ko je spregovorila: ''Potrebuješ čiščenje sobe?'' Kaj? Po vsem tem me vpraša to? ''Ne. Saj sem tu šele slabih nekaj uric,'' sem se slišala reči. ''Dobro, torej ... grem,'' je tiho rekla in se odpravila proti dvigalu. ''Čakaj, malo, ali sobarice delate tudi ob pol dveh zjutraj? Kdo ob taki uri sploh rabi čiščenje sobe?'' sem pozobala vanjo in dvignila obrvi. ''Ne, jaz ...'' je hitela govoriti. ''Samo, nekaj se pretvarjati, ok? Kaj si nameravala?'' sem jo prekinila in se ji približala. ''Nič, jaz, samo poslušaj me ...'' je spet poskušala. ''Poglej, zakaj se zdi samo meni čudno, da kar nekje srečam dekle, ki mi je podobno na las? Zakaj nisi začudena tudi ti?'' sem glasno rekla. Videla sem jo globoko vdihniti. Vsedla se je na klop in mi pomignila naj se usedem. Z oklevanjem sem prisedla.

IVY
Ko je prisedla k meni na klop, sem jo pogledala v oči. ''Ti si moja sestra dvojčica. Ob rojstvu, ko sta naju najina prava starša zapustila, so naju ločili in vsako je posvojila druga družina in primorani sva bili oditi vsaka na svoj konec države. Jaz v New York, ti pa na Beverly Hills. Jaz zate vem že vse življenje, saj mi je o tebi pravila moja nadomestni mami – Sylvia, ampak nikoli mi ni pustila, da grem za tabo. Prejšnje leto sem te videla v New Yorku v Rockfellerjevemu centru. Najprej nisem bila čisto stoodstona, če si to ti, ampak bila si in presrečna sem bila, da sem te našla. Vedela sem, da boš tam le nekaj dni, zato sem morala pohiteti in z svojo žepnino sem plačala detektiva, da je vohunil za tabo, ko si bila v New Yorku. Tako sem izvedela, kje živiš. Hotela sem te že obiskati, a preprosto rečeno nisem imela jajc. Nisem vedela, kako boš reagirala in kaj nama bo prinesla prihodnost. Pa kaj bi rekli najini nadomestni starši. Zato sem čakala na pravi trenutek. Na tvojem facebook profilu - hvala bogu za internet! - sem pred nekaj tedni videla, da si pritoževala, da moraš s starši in sestrico na počitnice v Phoenix. To se mi je zdela izvrstna priložnost. Moj detektiv je izbrskal kam ste se prijavili v hotel in zagrabila sem priložnost ter še sama odšla v istega – kot sobarica namreč. In zdaj sva obe tu ... Veš, čudno se mi zdi, da ti ne veš zame. Zakaj ti niso povedali, nevem.'' Ko sem ji vse povedala, sem si oddahnila ter pričakujoče zrla vanjo. ''Ampak kako, da so tebi povedali zame, meni pa zate ne?'' je po tihem premisleku vprašala. ''Nimam pojma, o tem boš morala vprašati svoje tastare,'' sem napeto rekla. ''Jaz ... ne vem, kaj naj rečem. Preprosto ganjena sem. Nisem si mislila, da bom po toliko letih izvedala, da imam sestro!'' je pričela. Zajokala je. Obrisala je solze in hitela govoriti: ''Čakaj ... to pomeni, da poznaš tudi najine prave starše?'' me je previdno vprašala. Odkimala sem. ''Žal ne. Zato pa sva tukaj, da združiva moči in ju najdeva,'' sem ji rekla. ''Kaj?'' je vprašala, ''kako to misliš?'' Nasmehnila sem se, češ, 'I'm so smart', ''zamenjali se bova.''
01. januar 2015
next
01. januar 2015
next
17. januar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani