u33835
u33835
Tukaj lahko napišete karkoli veste v zvezi s filmom Jutranja zarja.

Komaj čakaš, da film pride v kino?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

04. marec 2011
u33835
u33835
Prvi del Jutranje zarje se bo tako na velikih platnih premierno predvajal 18. novembra 2011, medtem ko bo drugi del istoimenskega filma prikazan skoraj leto dni kasneje, 16. novembra 2012.
04. marec 2011
u33835
u33835
Tole pa je Mackenzie Foy, ki bo zaigrala Renesmee.04. marec 2011
OBOĆUJEM TWILIGHT!!!!!!!!!♥♥♥♥
04. marec 2011
OBOŽUJEM*****
04. marec 2011
u37408
u37408
Komei čakam
sicer če že mata Bella&Edward temnejše lase(Nek med črno&Rjavo)Bi lohko tut una ka bo Renesmee igrala mal bl tmne lase..Drgač je pa Macknezie cute kok paše v film bomo ša še vidli
04. marec 2011
u37408
u37408
aja no bella ma mal svetjlejše
Ampak ne Edward ne Bella nimata zelenih oči.....Verjetno bo mela "Renesmee"leče
04. marec 2011
u33835
u33835
ja Mackenzie Foy bo mogla leče nost

VIDEO:
04. marec 2011
u33835
u33835
Isto k Kristen- obe mata zelene oči
04. marec 2011
u37408
u37408
Aha ja za Kristen oz. Bello sm že slišala da bo nosla leče ja ma za Macknezie oz. Renesmee pa nism vedla
04. marec 2011
love it use dele sm po 4krat prebrala
04. marec 2011
u33835
u33835
Taylor Lautner: JOKAL se bo ob koncu Somraka!Taylor Lautner je na pogled nezlomljiv, a slovo mu bo prineslo solzice! Vsaj tako zatrjuje sam!Snemanje sage Somrak se bo počasi končalo in naslednje leto novembra bo saga Somrak za vedno zaključila svoj pohod po velikih platnih. Ali bo evforija po zadnjem filmu še ostala, ne vemo, vemo pa, da bo na zaključku snemanja sage zagotovo preteklo nekaj solzic!

Taylor Lautner je o bližajočem koncu sage priznal: “Imam mešane občutke… Po eni strani si mislim, da bo to pravo olajšanje, saj bom lahko preživel nekaj časa s svojo družino in prijatelji ter počel stvari, za katere sedaj nisem imel časa, po drugi strani pa bo tako čudno, ker se bo končalo nekaj, na kar sem se sedaj privajal toliko let.”

Taylor še dodaja: “Nihče ne bo priznal, a vam zagotavljam, da bomo vsaj malce jokali on koncu snemanja.”

Sicer se je Taylor zadnje čase veliko pritoževal nad pomanjkanjem zasebnosti: “Slava ima veliko dobrih in slabih lastnosti. Seveda je pozornost, ki jo dobiš, ena najslabših. Ni normalno, da ti vsakič, ko greš ven iz hiše, sledi vsaj dvanajst fotografov, te slika, ko piješ kavo, ješ, se pogovarjaš s prijatelji… No, ampak kot sem že rekel, so tudi dobre stvari. In zaradi teh se nekako splača potrpeti.”

Taylor sicer zares dobro skriva svoje zasebno življenje. Čeprav sta z Lily Collins baje že kar nekaj časa v razmerju, ju fotografi le redko ujamejo skupaj.

“Sicer ne grem pogosto nakupovati, niti v kino, imam pa svoje priljubljene kraje, restavracije, ki niso tako slavne. Včasih grem tudi na kegljanje, takrat sem ponavadi povsem sproščen in pustim paparace za sabo. Sicer se zna zgoditi kakšna neprijetnost zaradi njih, a vseeno grem domov vesel in sproščen.”

Sicer pa Taylor priznava, da je najbolj hvaležen svoji družini. Ta mu pomaga, da ostaja prizemljen: “Lahko sem še tako slaven, a na koncu dneva se vrnem domov, kjer me sprejemajo takšnega, kakršen sem. Brez izjeme. Živim povsem normalno življenje in to me drži prizemljenega v svetu slave.”
15. april 2011
u33835
u33835
VROČE: Napovedna fotografija Jutranje zarje!
Se že kaj veseliš prvega dela Jutranje zarje sage Somrak, ki k nam prihaja proti koncu letošnjega leta?Za večjo sliko, klikni na sliko!

Producenti sage Somrak nam košček za koščkom odstirajo zaveso pred premiero Jutranje zarje, ki bo v zadnjem delu tega leta. Tokrat so nam pokazali uradni logotip prihajajočega dela mega uspešnega Somraka.
17. april 2011
u33835
u33835
VROČE: Dobili smo popolno družinico Cullen!Vsi oboževlci saga Somrak ste tokrat zagotovo prišli na svoj račun! Na splet so prišle slike družinice Cullen – Edwarda, Belle in Renesmee!
Kako bi se ti dopadla zgornja slika? Na njej se sicer vidi delo fotomontaže, a vseeno je slika precej prikupna. Edward (Robert Pattinson), Bella (Kristen Stewart) in njuna hčerka Renesmee (Mackenzie Foy) Cullen so prav prikupni, se ti ne zdi?
17. april 2011
u33835
u33835
VROČE: Prva fotografija Jutranje zarje je tu!Ni ne vemo kaj, a za začetek bo! Se strinjate somrakovci?

Bill Condon, mož, ki stoji za celotno sago Somrak, je na somrakov Twitter račun nedavno zapisal: “Vesel zahvalni dan in odštekan Črni petek vsem skupaj in vašim najdražjim!”
Zraven je kot darilce priložil PRVO fotografijo, ki naznanja prvi del Jutranje zarje! To pa je lepo darilce, se ti ne zdi?
17. april 2011
u33835
u33835
FOTO: Somrakovci zaključili s snemanjem!Somrakovci so zaključili s snemanjem Jutranje zarje in se vračajo v Los Angeles.

Nikki Reed, Jackson Rathbone, Ashley Greene in Kellan Lutz so se v četrtek pojavili na letališču v Vancouvru.

Odpravljali so se proti Los Angelesu. Kellan si je vzel celo trenutek časa in podeli nekaj avtogramov.

Vse kaže, da so Somrakovci zaključili s snemanjem zadnjega dela sage Somrak, Jutranje zarje.

Ashley je sicer že pred dnevi, preden se je vrnila v Los Angeles, dejala: “Pogrešam L.A. Komaj čakam, da se vrnem domov.”
17. april 2011
u33835
u33835
OŠABNI????Somrakovci niso pustili oboževalcev na cedilu?

Ko so Somrakovci zaključili s snemanjem v Vancouvru, so jih ‘obiskali’ oboževalci iz soseske.
Po koncu snemalnega dne sage Somrak so na kraj snemanja Somrakovce prišli pozdravit njihovi oboževalci, ki živijo v bližini prizorišča snemanjama in nekateri Somrakovci, med njimi Taylor Lautner, so jih lepo sprejeli, med tem ko jim npr. Peter Facinelli in Kellan Lutz nista namenila niti nasmeha! Oboževalci so bili sicer zelo razočarani in eden je o Kellanu dejal: “Niti ozrl se ni na nas, da bi nam pokazal, da nas je opazil. Kar mimo je šel. Bedak je!”

No, da bi pomiril strasti, je Kellan na svoj Twitter kasneje zapisal razlog, zakaj jo je tako hitro popihal: “Oprostite mi, ampak deževalo je…”

No, kdo pa je bil med tistimi, ki so svoje oboževalce z veseljem sprejeli? Robert in Kristen seveda!

Jay Dewitt je za tisk povedal: “Na Roberta in Kristen je čakalo okoli sto ljudi in posvaril sem ju, naj raje ne hodita k njim, naj se jim izogneta. Rob me je samo pogledal in dejal ‘Ne skrbi, kar pusti…’”

Robert in Kristen sta z oboževalci bila okoli dvajset minut in delila podpise ter se slikala z njimi. No, če to ni lepa gesta za vse nestrpne oboževalce… mar ne?
17. april 2011
u33835
u33835
VROČE: Kristen Stewart s prstanom na roki!

Sta Kristen in Rob zaročena? Mogoče že poročena?Kristen Stewart je bila opažena na snemanju še zadnjih kadrov zadnjega filma sage Somrak, Jutranje zarje. In fotografi so na njeni roki opazili ‘sumljiv’ bleščeči kos nakita - prstan! Mar se je Kristen zaročila?

Glede na to, kako vroče je trenutno v zvezi Kristen in Roberta Pattinsona, bi brez pomislekov lahko sklepali, da se je zaročila z Robertom, a temu žal ni tako.

Prstan ji je na roko sicer res nataknil Rob, vendar ne kot on sam temveč kot Edward Cullen, njen seksi vampirski mož v sagi Somrak.
20. april 2011
u42431
u42431
next
20. april 2011
u33835
u33835
FOTO: Ashley Greene in Jackson Rathbone ponovno na snemanje Somraka!
Ashley Greene in Jackson Rathbone sta pristala na letališču v Kanadi.
Ashley Greene in Jackson Rathbone, ki v sagi Somrak igrata zaljubljena vampirja Alice in Jasperja, sta, kot se za par spodobi, skupaj pripotovala na letališče v Vancouvru.

Trojica (pridružil se jima je še soigralec Kellan Lutz, ki je trenutno v zakonski zvezi z igralko Mandy Moore) je posnela še zadnje kadre za Jutranjo zarjo, katere prvi del na velika platna prihaja novembra letos.

Medtem, ko Ashley promovira svoj najnovejši film Skateland, pa Jackson Rathbone odkriva splet! Pred nekaj dnevi si je namreč ustvaril svoj Twitter račun! V samo nekaj dneh je uspel ‘zbrati’ preko 32.000 oboževalcev, ki mu že navdušeno sledijo. Bo na listo svojih ‘sledilcev’ dobil tudi tebe?
21. april 2011
u33835
u33835
FOTO: UJETA Robert Pattinson in Kristen Stewart v poljubu!

Kristen Stewart je na premiero filma Voda za slone prišla več kot očitno podpreti svojega fanta!
Robert Pattinson je včeraj zvečer dočakal premiero svojega filma Voda za slone, na premieri pa ga je spremljalo tudi njegovo dekle, soigralka iz sage Somrak Kristen Stewart.Sicer sta oba skoz cel večer imela precej distance eden do drugega, a se na koncu vendarle nista mogla upreti poljubu.
Mi smo mnenja, da sta Rob in Kristen res ljubka skupaj in ne nasedamo govorica, da bosta po koncu sage Somrak prekinila njuno razmerje. Kaj pa meniš ti?
21. april 2011
u42431
u42431
nextttttttttt
24. april 2011
u33835
u33835
PREMIERNO: Fotografije iz Jutranje zarje!Evforija ob premieri prvega dela Jutranje zarje sage Somrak se bo začela čez nekaj mesecev!
Evforija ob premieri prvega dela Jutranje zarje sage Somrak se bo sicer začela šele čez nekaj mesecev, a za oboževalce imamo že nekaj ekskluzivnih fotografij! So ti všeč?

Glavna igralka sage Somrak, Kristen Stewart - v sagi igra najstnico Bello, ki se v Jutranji zarji preobrazi v vampirko – pa je nad Jutranjo zarjo, konkretno nad sceno rojstva ‘njene hčerke’ Renesmee, precej razočarana.

V Jutranji zarji namreč Bella rodi hčerko Renesmee, katere rojstvo je v knjigi zelo podrobno opisano in ni nič kaj olepšano, celo precej groteskno. Po besedah Kristen, je v filmu scena precej olepšana in to predvsem zaradi tega, da bi bil film primeren tudi za mlajše občinstvo. Tako je Kristen zares žalostna, da v filmu ni mogla pluvati krvi, kar med porodom počne Bella v knjigi.

“Rojstvo je res nekaj pomembnega, vrhunec knjige in to bi moralo biti v filmu bolj nazorno prikazano,” pravi Kristen, “Moralo bi biti šokantno, zares groteskno, ker je tako zapisano v knjigi.”

Kristen se je ‘spotaknila’ tudi ob oznako PG-13, ki jo dobijo določeni filmi: “Zares smešno je, da če film označijo s tem, takoj vsi pomislijo, da je to zaradi spolnosti… Jutranja zarja ima ljubezenske scene, ki so okusno narejene.”
30. april 2011
u33835
u33835
Robert Pattinson in Kristen Stewart sta ponovno snemala medene tedne!Robert Pattinson in Kristen Stewart sta ponovno skučila med rjuhe oziroma bolje rečeno, torakt kar v morje.

Oblečena v neonsko zelen bikini je Stewart strastno v vodi Roberta poljubljala na usta. Ljubimca na zasloni in tudi izven njega, sta grela snemalne prostore s svojo vročo sceno, ki so posneli kot eni izmed scen medenih tednov in bo prikazana v zadnjem filmu sage Somrak.

»Poljubljala in grabila sta se kot, da se drug drugemu ne morata upreti,« je nek očividec povedal za Us Weekly. »Medtem, ko sta se poljubljala, je okrog njega ovila noge.«

Če gre verjeti portalu Life&Style je par bile zelo romantičen in kar žarel je od sreče.

»Med odmori se je Robert z Kristen v vodi zabaval in tako, da jo je dvigoval. V nekem trenutku, ko je hotel priti ven iz vode, so mu kopalke malce zlezle dol in začel se je smejat,« je dejal vir.

Robert se je v ponedeljek v St. Thomas na Deviških otokih odpravil sam, a tam ga je že čakala ekipa s Kristen na čelu, kjer so snemali zgoraj omenjene scene. Opazili so ga na tamkajšnjem letališču.

Kot zanimivost naj še omenimo, da je Robertov najnovejši filmski izdelek Voda za slone, čez vikend zasedel 3. mesto na lestvici najbolj obiskanih filmov, ki se trenutno predvajajo v Ameriki.
30. april 2011
u33835
u33835
u33835
u33835


12. maj 2011
u33835
u33835
Zakaj noben nč ne komentira????
12. maj 2011
Coooooll... o božujem Somrak!!!!!!!!!!!!!!!!!
17. maj 2011
u33835
u33835
no končno kakšen komentar
18. maj 2011
u33835
u33835
nextam ko bo kaj novega
18. maj 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg