Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Heiii smile Odločila sem se,da napišem zgodbo.

Boš brala??

če želiš glasovati se prijavi ali včlani

11. junij 2016
u186827
u186827
Next, dober naslov
11. junij 2016
Ura je bila 11 zjutraj.Spala sem 10ur.Bila sem utrujena od včerajšne zabave.Odločila sem se,da ustanem.Na moji mizici je bila voda Voss,naredila sem dva požirka.Odšla sem u kuhinjo naredit zajtrk.Gledala sem youtube in posnetke mornning routine. Na pultu sem zagledala pismo.Bila je moja družina odšli so na izlet. Hvalabogu sem zdaj sama doma. Na ves glas sem dala pesem,dokler se je nisem naveličala.
11. junij 2016
Ura je bila 11 zjutraj.Spala sem 10ur.Bila sem utrujena od včerajšne zabave.Odločila sem se,da ustanem.Na moji mizici je bila voda Voss,naredila sem dva požirka.Odšla sem u kuhinjo naredit zajtrk.Gledala sem youtube in posnetke mornning routine. Na pultu sem zagledala pismo.Bila je moja družina odšli so na izlet. Hvalabogu sem zdaj sama doma. Na ves glas sem dala pesem,dokler se je nisem naveličala.
11. junij 2016
ponesreči dvakrat poslala
11. junij 2016
Ime ji je Zoey,njen fant je Theodor
Ne morem poslati slik sad
11. junij 2016
Na hodniku je zazvonil hišni telefon.Bila je bolnišnica. Neki zdravnik je z žametnim glasom rekel: sem dobil Zoey? Tiho in prestraseno sem rekla ja.Dejal je naj ga pozorno poslušam:rekel je da tu moja sestrica Charlotte(stara 3 leta) in da je mrtva. Povedal mi je da sta moja staršain sestrica imeli nesrečo in staršev nisto našli samo ubito sestrico in poškodovan avto. Slušalka mi je padla iz rok. Moje misli so povezovali grozni glasovi in v ušesih mi je začelo piskati cisto sem se tresla začela sem kričati.
Naslednjo jutro sem se zbudila na sedežni okoli mene pa je bilo veliko policistov,sosedov in sorodnikov. Policija je sprožila iskalno akcijo za mojima staršama vsi pa so mi zaželeli sožalje zaradi sestrice.Tako je minilo nekaj dni da je bila moja hiša spet prazna ljudje pa so iskali moja očija in mami. Pred hišo je bilo na stotine rož,medvedkov,sveč in napisov.Zelo sem bila hvaležna ljudem a preprosto jim nisem mogla nič rečiBila sem zlomljena.
11. junij 2016
Odprla so se vrata. Bil je Theodor pogledal me je s solznimi očmi.Stekla sem mu v objem in jokala sva skupaj objeta še dolgo.Rekel mi je da mi bo pomagal poiskati moje starše.Nasmehnila sem se mu kmalu zatem je odšel in bila sem spet sama jaz in moja depresija.Čez nekaj časa sem dobila obvestilo na facebooku kliknila sem in bila je slika na kateri je bil Theo ki se je poljubljal z drugo. Nisem mogla vrjeti. Začela sem ga sovržiti obenem pa sem jokala kot otrok. Zdaj sem bila zares sama.
Minilo je leto in še kar sem tukaj...nekje ob samoti.Sama.Sem močnejša kot sem bila. kdai so me prišli drugi pogledat mi prinesli hrano itd.Odločila sem se da bomsama začela raziskovati primer mojih staršev.Uredila sem se in odšla ven.
nekt?
11. junij 2016
u186827
u186827
Next
12. junij 2016
tema je zaklenjena