u125073
u125073
To bo moja revija.No, zelo se bomo zabavali in spodaj imate teme o katerih mi lahko zastavite vprašanja in o katerih bom pisala!

-svet slavnih

-šola

-lepota

-nejmi

-slike

..........................................in še kaj..........................................

****************************************************************************************************

No, veliko ljudi je norih na 1D eni pa so nori na JB-ja. Dala bom nekaj pesmi:

nasledjič pa še kaj o šoli!!!!!!!!!!
06. april 2013
u125073
u125073
Ti je prehitro minil čas počitnic in spet vzdihuješ ob misli na šolske dni? Naj ti zaupam, da stvar le ni tako huda in da je čas šolanja prav lepo obdobje v življenju. Te zanima zakaj? Preberi si nekaj razlogov.

Ti je prehitro minil čas počitnic in spet vzdihuješ ob misli na šolske dni? Naj ti zaupamo, da stvar le ni tako huda in da je čas šolanja prav lepo obdobje v življenju. Te zanima zakaj? Preberi si nekaj razlogov.

1. Nekaj moraš početi

Tvoji starši hodijo v službo, zate pa je tukaj še čas šolanja. Verjemi da brezdelje na dolgi rok ni zanimivo in da mora vsak imeti v življenju nekakšen vsakdanjik in urnik, po katerem se ravna. Zjutraj vstaneš in se pripraviš za šolo. Nato tam poslušaš predmete, ki so na urniku, se kaj novega naučiš in si izmenjavaš mnenja s svojimi vrstniki. Seveda se je potrebno potem doma tudi malo pripraviti za naslednji dan. Naj ti to ne bo tako težko. Potrudi se in tako boš toliko bolj cenil/-a tudi čas počitnic ko si lahko odpočiješ in postoriš vse tisto česar nisi imel/-a časa med šolskim obdobjem. Poskusi svoje šolske dni dojemati kot nekaj poučnega, zabavnega in koristnega zate.

2. Ustvarjaš si krog prijateljev

V šoli se stke največ prijateljstev in to je tisto kar potrebuješ, kajne? Nekatera prijateljstva ostanejo celo življenje in še s kako lepimi spomini se boste spominjali šolskih dni. Le izkoristi sedaj ta čas, ki je tukaj pred tabo. Vsak ima kdaj slab dan, ko mu ni všeč njegov vsakdanjik, naleti na težave, se mu ne da učiti ali pripraviti na kaj pomembnega. Tudi na takšne dni moraš biti pripravljen/-a. V vsakem obdobju v življenju je nekaj takšnih dni. Združi zabavo, klepete, spogledovanja na šolskem hodniku, skupno učenje in druženje. Učenje prinaša tudi kaj lepega. Brez šolskih dni tudi najlepših prijateljstev ne bi bilo.

3. Pridobivaš znanje

Čeprav se ti zdi, da je znanje ki ga pridobivaš v šoli brez pomena in ti ne bo koristilo, je stvar nekoliko drugačna. Morda ti v življenju res ne bo koristila snov, ki se jo trenutno učite, v celotnem procesu šolanja pa boš pridobil/-a navade, neka osnovna znanja, zanimanja, si oblikuješ vrednote, pridobivaš učne navade … Vse to bo pripomoglo k temu, da si boš pričel/-a postavljati cilje, želje, predstave in vse tisto česar si želiš v življenju. To je tisto znanje za življenje, ki ga še moraš pridobiti. Pa ne reči sedaj, da vse to ti že veš in da tega ne potrebuješ. Vsi smo šli skozi takšno obdobje in verjemi, da še nisi pripravljen/-a na življenje svojih staršev in na službo. Za vse je potreben določen čas in trenutno je to zate eden najlepših – čas šolanja.

4. Čas za šolske ljubezni

Ja, tudi teh se spominjamo. To je obdobje spogledovanj na šolskem hodniku, želje po tem, da čim prej zazvoni šolski zvonec, iskric v očeh, prvih poljubov, hrepenenj, pisanja dnevnikov, hihitanja in klepetov s prijateljicami, sanjarjenj, dopisovanja med poukom, risanja velikih srčkov, ki jih krasijo začetnice, pisanja telefonskih sporočilc, spoznavanja čustev, najslajših in dolgih poljubov, držanj za roke, toplih objemov, metuljčkov v trebuhu, nore zaljubljenosti … To so šolske ljubezni, ki jih moraš okusiti. Ko se čez nekaj let ozreš nazaj ugotoviš, da je to predvsem neko posebno in lepo obdobje. Kasneje vse povezano z ljubeznijo poteka malo drugače, bolj resno in z drugačnimi občutki. Želimo, da izkoristiš ta čas. Zato se kar nasmej vsakemu novemu šolskemu dnevu!

5. Potrebuješ zabavo

V času šolskega pouka se s sošolci ali šolarji iz drugih razredov dogovorite tudi za marsikatero zabavo. Lahko se kje dobite čez vikend po pouku, verjetno bo kakšna zabava skozi leto potekala tudi v sklopu šole. Še kako zanimive so različne šole v naravi, športni dnevi, koncerti, različni šolski dogodki … Izkoristite to skupaj in se jih udeležite. Tudi to potrebuješ za motivacijo pri učenju in za svoj lasten razvoj. Na takšen način se v krogu svojih vrstnikov najbolje sprostiš. Ob vsem pa se lahko posvetujete še o tem, kako se učijo, kako se bo kdo lotil kakšne naloge in vse lahko postane lažje. Ustvari si svoj šolski team, s katerim se boste družili na zabavah, se kdaj dobili med vikendi, se posvetovali o šolskih nalogah in učenju za teste.

6. Potrebuješ izkušnje

Za vse nadaljnje dogodke v življenju potrebuješ predvsem določene izkušnje, doživetja, vzpone in padce, tudi razočaranja, zaljubljene trenutke, nore zabave … Naučiti se moraš še veliko stvari in to poteka skozi čas šolanja. Oblikuješ si svoje vrednote, prepričanja, pogled na življenje, prijateljstva, to kaj želiš postati in si ustvariš določene predstave o ljubezni. Na vsem tem boš kasneje lahko gradil/-a odnose z drugimi ljudmi, si postavljal/-a cilje za življenje, ugotovil/-a kakšno izobrazbo si resnično želiš doseči in kaj te na sploh veseli. Tega šolskega obdobja ne smeš preskočiti, saj pridobivaš dragocene izkušnje za vnaprej. Predvsem pa je to obdobje tako lepo, da ga nočeš zamuditi!

http://cdn.sheknows.com/articles/2010/08/girl-friends-at-school.jpg
06. april 2013
u47327
u47327
Neexxt,če se šteje?
06. april 2013
u125073
u125073
se!!!!!!!!!!!
06. april 2013
u125073
u125073
na kake teme oglašuja in napiši:

-to je tema od ❤lяıϱ.ɔıϱɒм❤
-sorrrrrrrrrrrrrrrrry!!!!!!!!!!!
-se prijaviš?
-http://www.igre123.com/forum/tema/ttt-m-g-z-n-ou-ttt/53276/
-se bomo zelo zabavali
-ne bo ti žal!!!!!!!!
-še enkrat sorrrrrrrrrrrrrrrrrry za oglaševanje!!!!!!!!!!!!!
06. april 2013
u96670
u96670
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext..!
06. april 2013
u126942
u126942
next!
06. april 2013
next
06. april 2013
nekštttttttt
06. april 2013
u125073
u125073
samo da napišem.....................
07. april 2013
u125073
u125073
...............................LEPOTA...............................

1.Ličenje oči

Ličenje oči začnemo pri nanašanju senčil. Na celotno veko naprej nanesemo mat senčilo za enakomerno podlago. Večinoma uporabljamo tri barve senčil. V kotičkih oči in na notranji strani nanesemo najsvetlejšo barvo, tako odpremo pogled in zmanjšamo videz utrujenih oči. Isti učinek dosežemo z nanosom najsvetlejše barve, najustrezneje bele, nad očesnim lokom, pod obrvjo. Z najbolj izrazito barvo označimo srednji del veke in nadaljujemo navzven. Veko temnimo od notranjosti navzven, saj s tem veko optično dvignemo in dosežemo efekt mačje oblike oči, ki so obrnjene nekoliko navzgor. Z mat senčilom na zunanji strani veke dosežemo učinek globine oči. Temno senčenje sega so pregiba veke, na očesni lok pa nanesemo najsvetlejši odtenek. Prehode rahlo zabrišemo, da dosežemo mehkobo.
Senčimo lahko tudi spodnjo veko, s temno senco na zunanji strani so oči videti večje, s črto na notranji strani pa manjše. Oči lahko obrobimo z eyelinerjem, svinčnikom za oči ali tušem na zgornji in/ali spodnji veki. Zaključimo z maskaro za trepalnice, obarvamo lahko spodnje in zgornje, za več nanosov pa pred vsakim minuto počakamo. Posebej poudarimo konice trepalnic ter zunanje robove za mačji in bolj zapeljiv pogled.

2.Ličenje obraza

Na očiščeno kožo nanesemo negovalno kremo in počakamo par minut. Nato na čelo, nos, lica in brado v točkah nanesemo tekoči puder, ki ga razmažemo v smeri navzven in ne s krožnimi gibi. Na majhne nepravilnosti (mozolje, vidne kapilare) ter na podočnjake nanesemo korektor, celotni nanos pa zaključimo s pudrom v kamnu ali pudrom v prahu (za mastno in mešano kožo), ki utrdi teksturo in matira svetleči lesk pri mastni koži. Sledi senčenje lic na mestu pod lično kostjo, ki tudi poteka od znotraj navzven. Osebe z okroglim obrazom ali ostrimi potezami obraza (kvadraten obraz, trikotna brada) lahko uporabijo tudi bronzer za ustvarjanje mehkejših linij. Nanaša se ga pod rdečilo za lica oz. na robovih obraza na čelu, bradi in licih. Za večjo radiacijo obraza oz. za žar in iskrivost nad rdečilom za lica uporabimo osvetljevalec. Na ta način obraz naravno zasije.
Ličenje je eno najbolj priljubljenih in razširjenih oblik osebnih storitev, ki omogoča veliko svobodnega izražanja in razvija domišljijo. Z individualnim izobraževanjem in voljo je dostopno vsakomur ter ne zahteva posebnega talenta.
07. april 2013
u126942
u126942
next!
07. april 2013
u125073
u125073
............................NEJMI................................
perғecт.*
♦εʟεɢαпcε.
♚αɴιмαl.
.Sтυ∂уιηg.ϟ
◢lαlαloopѕy.
♦lαlαløøρsψ
*.ʟαʟαʟσσρsч.*
▲мαѕcαяα.
Sɴowɢιrl ✱
●мσνıε.*
♣єlєρнαηт.
ρнσтσƨ.*
♦cαlcυlαтor.
∆đνeитυяe
ηєтωσяк ✿
*.ʝҽαɳʂ.*
cнσcσʟαтεd.
perғecтed.*
тєχтє∂.
07. april 2013
u125073
u125073
OOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK??????????????????????????????????


07. april 2013
u125073
u125073
je ok?

p.s. sem dala še neki slik, ker so mi bile všeč................
07. april 2013
u125073
u125073
3 nexte pa grem naprej...................................bom dala kakšne premikajoče slike in pol pride na vrsto svet slavnih
09. april 2013
u126942
u126942
next!<333
09. april 2013
next
09. april 2013
u125073
u125073
DA VAS MALO SPODBUDIM..............................KLIKNI GOR NA SLIKE, KER SO PREMIKAJOČE..............................NAPIšI HITRO NEXT.....................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!09. april 2013
nexttt
09. april 2013
u125073
u125073
.........................................svet slavnih............................................

Harry Styles iz skupine One direction pred 20 tisoč oboževalci ostal brez hlač

Fantovska skupina One Direction je izjemno priljubljena, saj so njihovi koncerti v večini razprodani.
Fantje pa se med koncertom večkrat tudi pošalijo drug iz drugega. Nedavno so v veliko zadrego spravili Harrya Stylesa in mu pred 20 tisoč glavo množico slekli hlače.

Harry si je v zadregi popravljal hlače in pel v mikrofon. Oboževalke pa so ponorele od navdušenja, ko so videle Harrya v spodnjicah............................................................................

2 nexta pa nextam.............................
13. april 2013
next
13. april 2013
next
14. april 2013
u125073
u125073
veliko otrokov ima v šoli dobre prijateljice ali celo BFF. Z njo se velikokrat skregaš, vendar to ne pomeni nič slabega!
Kaj je "BFF"?

BFF je ponavadi kratica za "Best Friends Forever", oblika pisnega digitalne ljubezni v 21. stoletju. BFF se pogosto uporablja kot mladostnika izražanja z najstnicami izraziti Drugarstvo. Ta izraz se uporablja tako v velike ali samo male formatu, ko vnesli v e-poštnem ali instant sporočila.

BFF ima več povezanih okrajšave:

BF (fant)
GF (punca)

Kaj bi rekli, da je vaš najboljši prijatelj? Poleg pozdravljanja bi si verjetno izmenjali vljudnostne fraze. Pogovor bi šel nekako takole "Čudovito izgledaš, ljubim svojo novo pričesko." Ali pa: "Kako si? Pogrešala sem te?"
Zdaj, kaj, če se sprehajala mimo ogledala in ujela svoj odsev, nato pa kaj bi ti naredil? Na žalost, večina od nas hiti, ki jih komaj ji daje več kot na prvi pogled. Ali pa bomo morda ustavili in daje podobo Zrcalni kritično pogledati, preverjanje, da vidim, če je naš šminka potrebuje sveža ali če imamo špinače v zobeh. Morda celo si dati jezijo. Nikoli ne bi pogled na vaše prijatelje, tako discriminately, zakaj je to naredil sam?

Vsaj enkrat na dan pogledam v ogledalo in dobili intimen s to osebo pogledamo nazaj v vas. Pomislite na njo ali njim (YOU!) kot vaš BFF (Best Friend Forever). Nasmeh, wink nazaj na sebe, in se prepričajte, da si kompliment. "Hej, ste videti fantastično danes!"16. april 2013
u125073
u125073
bo kakšen next?
16. april 2013
u96670
u96670
neeeeeeeeeeeeeeeeexttt..............!!!* ;*
16. april 2013
u125073
u125073
še

nexta
16. april 2013
omajgaš neexti! :* <3
16. april 2013
next
16. april 2013
u125073
u125073
Vse, kar si želela vedeti o svojih laseh

"STRIŽEM SE V ENEM SALONU, POBARVATI PA BI SE ŽELELA V DRUGEM. KJE NAJ SE NAROČIM PREJ?"

Odvisno – če želiš veliko spremembo v dolžini las ali pa si boš omislila popolnoma novo frizuro (oz. frufru, prečko ali rese), najprej obišči frizerja, ki te striže. Tako bo tisti, ki te bo le barval, lažje pravilno razvrstil pramene. Če pa gre le za krajšanje las oz. običajno striženje, je vseeno, ker bosta oba frizerja le sledila že običajni frizuri.
"UPORABLJAM KRTAČO IZ NARAVNIH ŠČETIN, VENDAR SE V NJEJ ZELO HITRO NABERE UMAZANIJA. KAKO NAJ JO OČISTIM?"

Prečeši jo z zelo gostim glavnikom, nato jo posesaj, za konec pa splakni še v milnici.
"ŽELIM POUDARITI NARAVNE KODRE, A NE Z IZDELKI, KI JIH ZLEPIJO IN NAREDIJO TRDE."

"Naravni kodri so najlepši, kadar so videti definirani in negovani. Priporočam balzam brez izpiranja, ki jih neguje in navlaži, hkrati pa definira, ne da bi jih zlepil. Tak je Moroccanoil Intense Curl Cream, ki je moje stranke res navdušil."
"SE LASJE RES NAVADIJO NA ISTE IZDELKE IN JIH JE ZATO DOBRO MENJATI?"

"Ne, to je mit, ki ne drži. Če le ne spremeniš teksture s striženjem ali jih ne uničiš z barvanjem oz. oblikovanjem, lahko uporabljaš vedno iste izdelke."
"ČE SI ZVEČER MOKRE LASE SPLETEM V KITO ALI FIGO, SE ZJUTRAJ ZBUDIM LE Z MOKRIMI. KAJ JE NAROBE?"

Pomembno je, da kito ali figo ustvariš v vlaž­nih, in ne mokrih laseh. Na Cosmo forumu pa smo našli še boljšo idejo – vlažne lase navij na nogavici: http://www.youtube.com/watch­?v=nEvJGE4XYxE."
"RADA IMAM POLNO FRIZURO, ZATO SE PRI SUŠENJU VED­NO MUČIM S KRTAČO. KAJ JE PREPROSTEJE?"

"Ko so lasje še topli od sušenja, jih navij na navijalke. Če teh nimaš, pramene navij okrog treh prstov in zvitek k lasišču spni s 'šestico'. Po desetih minutah jih odstrani, nastali volumen pa utrdi z lakom."
"KAKO POGOSTO MORAM STRIČI LASE, ČE PUŠČAM DOLGE?"

"Če jih boš negovala z dobrimi izdelki (kot je ta maska za močno poš­kodovane lase), ki močno vlažijo in hkrati ščitijo, lahko na stri­ženje konic odideš na štiri do največ šest mesecev."
"MOJI LASJE SO VEDNO VIDETI PUHASTI, SAJ PO NARAVI NISO NE POPOLNOMA SKODRANI IN NE GLADKO RAVNI. KAKO NAJ JIH UMIRIM?"

"Ne glede na to, ali boš z oblikovanjem poudarila kodre ali pa jih boš zgladila, jih na koncu počeši s krtačo iz naravnih ščetin, ki si jo prej popršila z lakom za utrjevanje in lesk, kot je ta levo."
"NA POMOČ, IMAM GROZEN VRTINEC!"

"Na vrtinec nanesi pikico gela za močo utrjevanje, nato pa lase posuši tako, da jih češeš v nasprotno smer rasti."
"ALI LAHKO LASIŠ­ČE 'STRENIRAŠ', DA PROIZVAJA MANJ MAŠČOBE, ČE LAS NE UMIVAŠ TAKO POGOSTO?"

"Seveda. Umivanje z lasišča odstrani maščobo, zato jo mešički za zaščito nadomestijo z novo. Tako po­gos­to umivanje vodi k povečanemu izločanju. Predlagamo, da preskočiš umivanje ali dve (v sili uporabi suhi šampon)."

16. april 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani