Em... Pač, js sm mela to že ogromno časa nazaj, pa sm se potem zbrisala in zdej sm se odločla naredit ponouno. Ne pričakujte veselja v prevelikih količinah. Probite razumet. Ok, here we go.

^^^

~ ♥ Heart causes trouble.
Pač, mela sm prfektno življenje. Ne dobesedno, ampak bla sm srečna. Nobenih zapletov, komplikacij, dram, solz. In potem se je začelo. Najprej lani, u sedmemu razredu. Kr naenkrat. Začela sm opazovat ljudi okoli sebe in usi so meli nekoga, moje prjatelce pa so mele svoje druge prjatlce in js sm se počutla osamljeno. Ampak nisem nobenmu povedala. Tuki, na igrah sm mela dve najbolši osebi na svetu in to je blo zame dovolj. Prenosnik, kamera, smeh, souze, usega je blo. Zdržala sm. Počitnce so minile, spet se je začela šola.
Objemi, smeh, use na novo. Padle so prve ocene, petke. Yes! Potem so se začele dvojke in trojke in morm priznat, bla sm razočarana. Depresiuna. Hotla sm si strgat možgane kr ni šlo tko kot bi moglo. Uspelo mi je prebolet.
No, js treniram smučanje in usako leto mamo smučarski sejem (sejem rabljene opreme pa to). Z mano trenirata tudi dva fanta, oba eno leto starejša. Ko sm js enga od njiju tisti dan vidla, me je prešinlo kko luškan nasmeh ma. In kko se lepo smeje in kko je on nasploh prjazen. Iiiiiin sm se zaljubla u njega. Že enkrat septembra me je uprašu če bi se pogovarjala z njim po kamerci kr je njegou frend (tadrugi ki smučanje trenira z mano) kr jima je dougčas. In js, koza-kura-krava-gos, glih takrat nism mela leptopa.
Že prej smo bli frendi in zdej sva se pogovarjala po fejsu in js sm bla totalno u sedmih nebesih dokler nism zvedla da ma punco. Bla sm razočarana, ampak sm se pobrala.
Potem je pršu prvi december, prvo smučanje. Ceu dan smo se smejali in pozabla sm na use. In na koncu smučanja je ta drugi fant ki trenira z mano (imenujmo ga Y) use zajebu. S tem, ko se je preoblaču in ko sm mu na hrbet prtisnla sneg in ko me je lovu okrog kombija in ko mi je reku nej se usedem h njemu u naročje in urgh. In js to lepo mirno pišem prijatlci in me ona upraša, če sm u njega. Pa sm se malo zamisnla in ja. Ja, ja, ja. On mi je biu ušeč, njegou nasmeh mi je polepšu usako soboto, lesketanje njegovih oči u jutranjem soncu pa še ceu teden.
Januarja mi je prjatlca iz ekipe rekla, da paševa skupi. In js seveda zanikam: ''Ah neee, on je u Z (punca iz ekipe)!'' Me je sam čudno pogledala. ''Ne, je vate.'' Js sm bla presrečna.

Meni je to hodilo po glavi še ceu mesec in pou in pol so pršle zimske počitnice. Veselila sm se jih bol kot pizze (to je OGROMNO, trust me) kr je biu tam tudi Y injaaa, ceu teden smučanje in on? Vrjemte, zame prfekcija.
No, tko so potekale počitnce;
Prvi dan: pomežik, nasmeh, najine neumne fore.
Drugi dan: smučanje, padla sm nanj, pogovarju se je z Z in M (prjatlca), nasmeh.
Tretji dan: identičen drugemu brez padca + drsanje kjer me je probu ulovit in za mano kričau ''I want a hug!'' in ''Come to papa!''.
Četrti dan: identičen drugemu brez padca.
Peti dan: identičen četrtemu.
Šesti dan: identičen petemu.
Sedmi dan: meli smo tekmo in seveda majo usi tipi neki z ženskimi ritmi in on ma na svojo žalost z mojo in sm ga udarla s palco in ma črto še zdej ampak se je sam nasmejau. Potem zvečer smo meli podelitev in mi smo šli po temu usemu ven in smo se usedli nekam in Z in M sta sedeli zraven njega in usi so ustali razen mene, njega in njih dveh in onidve sta naslonili glavo na njegovi rameni in js sm sam sedela tm kot nek forever alone in uničene počitnce sm mela. Ne - UNIČENO SREČO.

Tko da ja. Zdej je konc. Use upanje so mi uzele počitnce za katere sm misnla, da bojo najboljše u mojmu lajfu. Oprostite, vem da se ljudem dogajajo dost hujše stvari kot so moji problemi, ampak problemi so problemi, ane? Ne vrjamem več u ljubezen. Sovražim občutke, ki so trenutno u mojih možganih. Obljubim si, da se nebom več zaljubla. Preprosto ne prenesem več bolečine ob zavrnitvi, spoznanju, solzah. Če pa se med nama slučajno izide, bom začela vrjet u Boga. Do takrt pa ne šlivim več sveta. Jebeš.

*Klikni.

^^^

Ok, pač zdej sm nakladala, ampak hočem da spoznate ozadje useh mojih težau in problemov. Če si to prebrau/la, hvala ti. Resno. ♥
04. marec 2013
u124354
u124354
Next. use bo okej. Tuki sm ce me rabs. Obsedena sm s kompom tko da ti samo piši kamorkoli in bom tuki. Next
04. marec 2013
Hvala ti.
04. marec 2013
u121199
u121199
next. c: tut js mela neki podobnga k ti. < 3 noro zalublena, in pol forever alone. Grozen filing. najslabši.
08. marec 2013
Joj Gabi, poznam. Obupno. G-r-o-z-n-o. Če kej rabš, sam pošlji sporočilo <3

^^^
~ ♥ You are the best thing that ever happened to me.
Ne, ne bo govorilo o ljubezni. Enkrat za spremembo. Govorilo bo o prjatlih. Js mam najbolše prjatle na svetu, pa čeprou kot prave štejem samo 4. Hano, Urško, Saro, Evo. Ja. One mi pomenjo USE. Dobesedno. Danes sm se z U. pogovarjala po telefonu in smeh, smeh, smeh, smeh, smeh. Ona je edina ki me je sposobna nasmejat. Največji problem je, da sva na različnih šolah. Komi čakam leto 2015 kr bova na isti gimnaziji juhu! c:
Resno, ko sva se spoznali mi ni bla preveč ušeč kr mi je šla na žiuce sam letos, ko sm jo prvič vidla me je lih ona nasmejala in ja. Najine fore, pogovori, smehi, use. Dbest oseba ever. Škoda, da ni na naši šoli.

*Evo tako nekako zgledava midve.

Hana. Ona je edino bitje na svetu za katerega je (poleg U. in moje simpatije) vredno ostat pokonci celo noč. Da jo razveselim, da objemam prenosnik namesto nje, da se smejim najinim retardiranim foram. Interests: kravica katka, barbikini lasje, švicarski sir.
O bog, ja, pač nisva normalni. Pa Hanina krema in njen pregret laptop. Res, šli sva skozi najhujše in najboljše in ona je oseba, ki si jo bom zapomnla za vedno in bo ostala v mojih mislih in srcu neglede na use. Najhujše je, kr se u živo še nisva vidli. Ampak se bova. Js vrjamem, da se bova.

*Klikni.

~ ♥ *Facebook chat sound* ''Oh no, it's that freak again.'' *I see my crush's name* ''OMG NO THIS IS FUCKED UP WHAT THE HELL IS HAPPENING???''
Ja, tako nekako je zgledala danes popoudne moja reakcija ko me je kliknu ON. Ja, on. Tisti, ki me je tko razočaru. In pogovarjala sva se in smejala IN ON JE PRVI KLIKNU MENE IN OMG SREČNA SM A PROU? Nisem še obupala. Danes se nisva vidla, kr je zaradi glupega dežja odpadlo smučanje. In reku je, da mu je žou kr nismo šli smučat. MENI JE POSLAU SLIKO JUHU! Umirit se morem. Nisem še obupala. Ne še.
Čas bo pokazu use.
KOMI ČAKAM LETO 2015 A PROU NA ISTI GIMNAZIJI BOVA! ♥

^^^

Tok za danes, hvalalepa lepo se mejte :*
09. marec 2013
u121199
u121199
Next.. c:
09. marec 2013
u124354
u124354
Nextt c:
Omgg al pa uni najni plesi al pa ponoci, prou spomnem se k je ob enih prsla babi k mem u sobo ker sm bla prevec glasna hahhahaha
al pa k si mi vida pokazala in tvojo sobooo in slike c:
Poprau racunalnik da bom spet cele noci budna hahha
joj ela rada te mam in se bova vidle u zivo, majkemi da se bova. sam povej k bos u ljjjjj < 333
09. marec 2013
Joj Hana alpa ti in tvoja krema hahahah alpa moje mustače z roza flomastrom :'D
Nevem, ta tedn mata mami pa oči u Lj sejem sam se mi neda hodit gor kr mam ful za šolo<3
Oblubm da bom enkrat pršla:*
09. marec 2013
u124354
u124354
maaaah kremo je razgnalo hahahah js mam še uno sliko k tko js napišm da bi mojo omaro pofukala alneki? haahah. al pa js k sm si neki na čelo narisala hahaha c:
sm slišala po radiju da je ta sejm na gospodarcu in smm kuj nate pomisnla :3
priiiidiiii ahahaah < 3
10. marec 2013
Ju3 pridem tko čene aveš<3
10. marec 2013
u124354
u124354
Res?o; ahah
10. marec 2013
~ ♥ Smiling through the tears, my desire is my weapon against my fears.
Zgornji verz je iz pesmi My way is my decision, katere avtorica je najboljša in najlepša Tina Maze. Meni je ona res naudih in kar je ona nardila u tej sezoni, to je neverjetno stari moj. Stavim glavo da si usak smučar na svetu želi dosežt, kar je ona.
Uzemimo za primer mene. Totalno nesmučarska postava, sm suha, nisem velika. Posledice: nisem hitra. Ampak men smučanje tok pomeni, js nemorem opisat. Res. Začela sm telovadt (pa ne da bi bla suha haha), krepim si mišice in z 48 kg in 168 cm morm prit na 55+ kg in 170 cm+. Hočem prit u svetouni pokal, to so moje sanje in nebom obupala. Use bolečine, use pretečene souze zaradi razočaranj, modrice od kolow, neenakomerna barva kože po obrazu, ureznine po rokah zaradi robnikou, neprespane noči, USE BO ENKRAT VREDNO.

~ ♥ Just a dream.
U četrtek sm smučala. On je biu tudi. Prekleti kreten neumni. Urgh.
Sploh nimaste pojma kko se je težko upret temu, da bi mu razmršila lase, ga objela, poljubla, KONČNO NEKI NARDILA. JS NEMOREM VEČ A PROU PREPROSTI NISEM SPOSOBNA ZDRŽAT TOK MENTALNE BOLEČINE KOT MI JO PRIZADEVA (ne da bi vedu) ON.
Prisežem, ni šans da ga pogledam u oči ko govoriva kr bi sam strmela u njih in nebi bla sposobna odgovorit.
Ležim na sedežu, premražena in slabo mi dela. Ubistvu sm se tresla od mraza. Pa pride on. "Ma kej te zebe?" Pokimam. U njegoumu glasu je blo neki več kot ponavadi. Nevem. Skrb, žalost, LJUBEZEN (?).
Sedela sva eden zraven druzga in ko se je preoblaču si je pač sleku bundo in jo fai name. "Da te nebo zeblo." GDJFFDDDDJFFJSKAKSJDDSJSDJJDJFNCKDJFNF A TI ME HOČEŠ UBIT?
Oh oh oh pa sploh ni vame:c
30. marec 2013
u124354
u124354
Ela,suha si ful,res. Js sm debela in k smučam sam dol letim in mam pol nepremičen obrz zarad mraza hahah :'D
--
Ja je ela, neki več si mu stoposto.
--
next.c:
30. marec 2013
Js nocem bit suha. Hocem bit MISICASTA.

Ne mu nisem. :cc
30. marec 2013
u124354
u124354
Vrjem.Ma to ti itak skoz govorim, ti morš sam vrjeeeeeeeeeeeeeeeeet.
30. marec 2013
Ne kr me tok boli. Trga mi srce napou. Pa sej ti razumeš.
31. marec 2013
u124354
u124354
Jah..
31. marec 2013
In pol mislim kok bi blo osvobajajoce ce bi sej-veš-kaj nardila in mislim na kri in ranam depresiuna in nisem u fazi verjetja:c
31. marec 2013
u124354
u124354
Sam tega ne delat.Res ne. Rajš joki in se der in use mogoče, samo tega ne
31. marec 2013
Poslušam Hurt od Christine Aguilere in jokam ko psihopat omg sovražm se
31. marec 2013
u124354
u124354
Js pa Chasing Cars od Snow Patrol in razmišlam da ne bi živela u teh časih.
Najbolša si,zto..ne se sovražt.
31. marec 2013
If I lay here, if I just lay here, would you lay with me and just forget the world:c
31. marec 2013
u124354
u124354
i don't quite know how to say how i feel :c
31. marec 2013
u121199
u121199
Jooj, i fell you. :c
Next
31. marec 2013
~ ♥ But what can I do if I'm in love with you?

Ja. Moji simpatiji je ušeč moja prijatlca. ČUDOVITO. RES FAKING ČUDOVITO. Nebom napisala več kr me boli. Oziroma niti ne tolko. KR ITAK JE ON JAKI CAR IN ME BOLI KURAC OK NIKOLI VEČ SE NEBOM ZALJUBLA NEJ SE USI JEBEJO S SVOJO NOGO FAK!

~ ♥ Best friends are those from internet.

OMG NO. Spoznala sm eno tok najboljšo punco, resno. Ime ji je Louu, je iz Anglije in mi je preveč pomagala zdej teh par dni in me nasmejala. Sam vrjetno me ma ona za bedno haha. Kr itak me imajo usi. Jah.16. april 2013
u124354
u124354
Joj ela :c use bo ok ok ok. Ma lej, nemorš nč k se zalubš res ne o; sam pač tko je..preboliš in greš naprej in ja c:
Next:c
16. april 2013
u127131
u127131
neeeeext.
+ zdele sem prebrala ta blog. c: dober je.
- (največ mišic v najkrajšem času pridobiš z atletiko, oz. tekom). čeprov občudujem tiste, ka znajo smučat. jaz se na smučke postavim, pa se mi prec nekaj zgodi
03. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg