To zgodbico pa upam,da bom napisala. Dolgo,v knjigo.
08. junij 2018
Bil je vroč poleten dan in Danijelu je postajalo čedalje bolj vroče, zato ni več okleval in je pobaral svojega najboljšega prijatelja Michaela,«ej,stari,dej greva na enega«?. Ležerno sta se fanta odpravila kakšne sto metrov naprej po plaži,do najbljižjega lokal,da bi se malo ohladila.
Še predno je vstopil v lokal,jo je zagledal. Visoko in vitko dekle,črnih las in modrih oči,ki se je prešerno smejala z skupino moških,katere je ravno stregla.
»Greva za tisto mizo« mu je namignil Michael in ga dregnil v rebra. Kot v transu mu je sledil in,ko se je temnolaska napotila proti njuni mizi,nehote otrpnil. »Dober dan,kaj vama lahko postrežem«? V naju se je zastrmela z svojimi velikimi plavimi očmi in komajda sem izjavil »pivo prosim.« »Tudi meni enega«! In se je obrnila in že je odbrzela v šank. Po vsej verjetnosti je bilo očitno,da je Michael opazil prijateljevo zmedo,vendar ni hotel drezati vanj.
08. junij 2018
Preveč ga je skrbelo,da ne bi odprl prijateljeve stare rane,ki mu jo je zadala njegova bivša. Kako ga je prevarala in ga oropala vsega premoženja in ponosa. Uro kasneje sta bila že na tretji rundi in Danijel je postajal čedalje bolj razpoložen. Z pogledom je nenehno iskal temnolasko,a ga je ta povsem ignorirala. Samo,če jo je Michael poklical k mizi,da bi ponovno naročila je prišla in njega komajda pogledala. »Mater je samovšečna,še pogovora noče načeti z nama,kot,da nisva dovolj in«. Danijel je bil tiho in si mislil svoje. »Grem stavit,da je še nedolžna«.Michael je opazil prijateljev mrk pogled in umolknil. »Še tole spijeva pa greva.«

»Zadnja runda!« Je zaklicala temnolaskina pomočnica in začela poapravljati teraso. Odločil sem se,da grem poravnati račun in upal,da z njo spregovorim vsaj kakšno besedo. Ko sem vstopil v lokal je ravno pomivala kozarce. Bila je tako lepa. Zdrznila se je in si popravila pramen las,ki ji je padel čez oči. »Lahko plačam?« sem jo vprašal,kot kakšen bebec in stopil bližje. Zavohal sem njen nežen parfum in po telesu začutil kurjo polt. » devetindvajset trideset prosim« mi je podala račun in pri tem sta se najine dlani bežno dotaknile. Prisežem,da sem začutil iskrico,ki se je ustavila naravnost v mojemu srcu. Nisem načel debate,le plačal sem in odšel,kajti to dekle me je popolnoma zmedlo,pa čeprav sem bil že pošteno pogumen in okrepčan.
09. junij 2018
10 Next za začetek
09. junij 2018
Nekaj dni kasneje. Valovi so bili že pošteno visoki in vse je kazalo na to ,da se obeta hudo neurje. Michael jo je urno pobrisal,saj je bil z kolesom in tako pustil Daniela samega z kupom praznih pločevink. Malo je še poležal a so ga mrzle kapljice,ki so čedalje hitreje padale na njegov prikupen obraz,prebudile. Nejevolno je začel pospravljati okolico,kjer sta kampirala z prijateljem. Po nekaj minutah,ko mu je končno uspelo,je začelo grmeti in strele so osvetljevale zdaj že temačno okolico. Hitro je pobral še preostanek stvari in začel teči proti svojemu avtomobilu. Ko je sedel na varnem v avtu,se je razbesnelo strašno neurje. »Sranje,toča bo!«,si je nejevolno zabrundal in vžgal avto. Nameraval je zapeljati do prvega petrola ali trgovine,ki bo imela streho. Ko se je peljal mimo avtobusne postaje se mu je za hip zazdelo,da jo je zagledal,kako sama sedi na klopci in izgubljeno gleda v svoj telefon. Stresel je z glavo »saj nisem zalezovalec ali pa kakšen obsedenec« in mirno peljal dalje. Njenega pogleda ni opazil.
2be contiunied after 10 Next
09. junij 2018
Težko je dobiti bralce x) ?
Ali zako slabo pišem hehe...
.......
Usoda ali pač?**************
Driiin,driiin! »Jooj,pa ne že spet ta budilka!« Nina si je zaspano pomela oči in s pogledom ošinila svojo nočno omarico po kateri je poplesavala majhna vijoličnaa tako glasna budilka. Kazala je natanko pet zjutraj,zato jo je z hitrim gibom ugasnila in se skobacala iz postelje naravnost pod ledeno mrzel tuš,ki jo je dokončno zbudil. »Saj zmorem,danes bo moj dan.« Živčno je na svoje krvavo rdeče ustnice nanesla še malo lip glossa in bila je nared za današnji dan. Ravno,ko je vzela svojo torbico ji je zazvonil telefon. Komaj se je oglasila,ko je iz slušalke prihrumelo.« Dobro jutro zaspanka jaz te že čakam,tudi kavo sem ti naročila,kjeee siii??« Nasmehnila se je. Njena najboljšzza prijateljica Tinkara ji je zmerom znala polepšati dan. »Evo me,ravno se odpravljam.« Zaklenila je vrata svojega majhnega stanovanja,za katerega je trdno garala,da je dokončno postal njen. Sicer ga je po očetovi smrti podedovala,a so na banki ugotovili,da je imel še za nekaj tisočakov obresti,zato je delala skoraj celo leto kot natakarica in varuška,da ga je odplačala. Kaj kmalu sta sedeli na kavi in živčno razpravljali o današnjem dnevu. »Nina Swan,dosegli ste 98 procentov na pisnem in 100 na ustnem delu,zato ste postala ena izmed naših zlatih maturantk«. Tinkara je dosegla 89 in 78 procentov in tako sta obe dekleti dokončali šolanje ena bolj in druga manj uspešno,a sta ga. »Bejba,to morava proslaviti!« Tinkara je razposajeno skakljala okoli Nine,ki se ji je smejala in jo objela. »Uspelo nama je!« Tinkara jo je še bolj objela in ji zašepetala besede,ki so Nini v tistem trenutku ogromno pomenile . »Tvoj oče bi bil zelo ponosen nate,moja mala zlata maturantka.« Dekleti sta se z roko v roki napotile proti Tinkarinem avtomobilu. »Kam pojdeve?« Nina je pomislila in kot iz topa izstrelila »Pojdive v smeškota!«
20. junij 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani