u216964
u216964
Zgodba se gre o dekletu po imenu Katherine Pierce, na zacetku ni vrjela v carovnice,vampirje ter volkodlake.V njenem zivljenju so 4 fantje ki se borijo za njeno srce. Ali ljubi tapravega? Ali bo izbrala tapravega? No pojdimo k zgodbi!
___________________________________________________________________________________________
Moje ime je Katherine Pierce stara sem 17 let, ima dolge rjave lase in rjave oci. Zivim v majhnemu mestecu po imenu Mystic Falls. Moji starsi so odpotovali v Avstralijo za 1 leto saj imajo tezave z njijuno firmo. Vstala sem sama doma, bila je nedelja in zadnji dan pocitnic. Naslednje leto grem v 2 letnik, upam da bo bolj uznemerljivo koker ansko leto. Vse knjige sem dala v ruzak ter ga vrgla zraven postelje. Pripravila sem si obleke ter si sla naredit vecerjo. V pecico sem ze dala pripravljen lazanjo ter cakal da se spece. Pojedla sem ter sla v posteljo spat. Zjutraj me je budilka zbudila ob 8.10 koker ponavadi. Sola se mi zacne ob 10.00 tako da imam se veliko casa. Oblekla sem se, sla pojesti zajterk ter se odpeljala z motorjem v solo. Prkirala sem ga ter sla po urnk in po stevilko umarice. Sla sem do umarice ter dala notri knjige ki jih sedaj ne potrebujem. Vzela sem samo matematiko ker je prva na urniku. Odhajala sem proti vcilnici vendar sem se zaletela v enega tipa "pazi kje hodis" mi je rekel
"oprosti" sem rekla in hotela iti naprej, od nekoga roka je bila na ojem trebuhu in spet se je oglasil "oprosti nisem ujel imena" je rekel.
"Katherine, pa ti" sem zamrmrala
"Steffan, se vidimo se kdaj" je rekel in sel naprej. Cuden je, sla sem naprej se vsedla pri klopi pred razredom, zazvonil je zvonec. Sla sem v razred in se vsedla v zadnjo klop na levi strani ob kotu. Zraven ene se je vsedel ta fant kako mu je ime... Aja Steffan, nisem ga gledala samo strmela sem v elefon in brskala po facebooku samo da nebi zacela pogovora "hey Katherine" je rekel in me gledal. Vstala sem tiho in se vedno strmela v telefon. Prime me za nogo in rece "ali me slisi"
pogledam ga "ja slisim te" sem mu rekla potihem
"mhm vidim" je zamrmral
"kaj ali imas problem" sem zasepetala
"ne samo zakaj govoris tako potihem" je takoj izpljunil.
"Zato ker pac, prosim ali me lahko pustis na miru sedaj" sem rekla
Odlozila sem telefon na mizo ter delala racune, gledal me je in gledal pocili so mi zivci in sem mu rekla "kaj strmis"
"ali nebi smel" je odvrnil
"ne samo nerviras me z temi pogledi" sem rekla
Pogleda v zvezek in zacne delati, cez par minut je zazvonil zvonec, hotela sem iti iz razreda nekaj me jo povleklo nazaj in mi dalo roko pred usta in me drzalo okoli pasu zadaj se je nekaj oglasilo...
_________________________________________________________________________________________
Jaz:


Steffan:
07. oktober 2016
Next
07. oktober 2016
u215639
u215639
Next
07. oktober 2016
u215914
u215914
Next
07. oktober 2016
u215914
u215914
E cudn da nisi zacela z Ianom
07. oktober 2016
u216964
u216964
Hahaha not funny sis
07. oktober 2016
u216964
u216964
"Ne premikaj se" zacutila sem nekaj mokrega na mojem vratu in bolelo je. Porinilo me je naprej nisem vedela kaj je bilo ali kdo je bil. Prijela sem se za vrat ter pogledala roko. Bila je krvava. Pogledala sem nazaj in videla Steffana kako si brise kri iz ust, pogadal je v mene in koker svig ga ni bilo vec. In obrnem se zamano je stal neki fant z moedrimi ocmi in crnimi lasmi. Bilo me je strah kaj je se je glihkar zgodilo. Zbezala sem ter se zaletela v Steffana, prijel me je za ramena. Nisem se mogla niti premaknit z rameni.
pogledal me je v oci in rekel "pozabila bos na to kar si videla, spomnis se samo da te je ugriznia zival ter da je zbezala"
"kaj govoris ti posast spusti me" sem zakricala
"ampak to bi moralo delovati razen ce" je govoril sam seboj
"spustime" sem kricala
"kje nosis vervain" je uprasal
"nosim kaj, o cem govoris Steffan, in sedaj me ze ISPUSTI ker me ze ramena bolijo" sem rekla
"torej ne ves" je rekel
"ne vem cesa" se uprasala
Prijel je mojo zapesnico in se spekel. Pogledala sem in visela da ga ta njegova cudaskost opisuje koker ockove zgodbe o vampirjih. Seveda nisem mislila daje kaj od tega res vendar ocitno je. Odvezala sem zapesnico ter jo prisnolila na njegovo nogo. Ispustil je ramena jaz pa sem tekla ter se zaprla v sobo kjer je sedel fant na uciteljovi mizi.
"no lej no lej Steffan je pocasen kot polz" je rekel.
Hotela sem odpreti vrata vendar me je prej stisnil ob zid. Ne vem kaj je hotel, ali me je hotel ubiti ali koker Steffan prisiliti da pozabim. Stisnila sem zapesnico in zaprla oci. Slisala sem odpiranje vrat, odprla sem oci. Bil je ucitelj se sreca resena sem. Fant me je izpustil in odsel ven.
"kaj je bilo pa tu" je uprasal
Hotela sem izdati samo sem imela obcutek da ce bi da bi me ubili zato sm lagala.
"samo nesporazum sva imela nic takega" sem odvrnila
"izgledalo je koker da te skusa zadaviti" je rekel in cudno pogledal
"neh hotel je da mu dam nazaj ... Prstan ki ga je pozabil pri meni" sem se spet zlagala
Hotel je nekaj reci ampak sem sla iz razreda ter sla k naslednji uri. Skusala sem se ju izogibati vendar vem da se jih ne morem, skos sta mi sledila in opazovala. Tako je potekal cel dan. Dala sem torbo v omarico ter sla ven in vedla na motor. Za mano je nekdo rekel "Kam pa kam mlada dama"
obrnila sem se bila sta ona. Hitro sem si nadela celado in hotela speljati vendar...
________________________________________________________________________________


09. oktober 2016
u216964
u216964
09. oktober 2016
u215639
u215639
Next
09. oktober 2016
Next
09. oktober 2016
u217055
u217055
Next
09. oktober 2016
u215914
u215914
Next
09. oktober 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani