Hey! Pisal bom svojo prva zgodbo upam, da vam bo všeč.
Torej naj se najprej predstavim. Sem Mia imam eno mlajšo sestro Roberto. Imam tudi dve najboljši prijateljici Kajo in Laro. Stara sem 15 let in z Kajo in Laro smo ene izmed najbolj popularnih punc na šoli.
To sem jaz:


Roberta:


Kaja:


Lara:


Brrrrrrrrrr me je zbudil buldika. Jezno jo ugasnem, ko se spomnim, da je danes zadnji dan šole. Hitro vstanem se umijem, grem v kuhinjo kjer me že čaka zajtrk.

Zajtrk:
ali boš bral#


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

17. november 2014
govori o tem, da trijnajboljše prijateljice letijo na havaje in se bo tam vsaka zaljubila v enega fanta,ker ne bojo imele več časa za eno in drugo se bojo začele odlaljevati in čez čas bodo postale najhujše sovražnice. čez nekaj časa bo prišela ena oseba, ki jih bo povezala (en fant iz 1D)
18. november 2014
next
24. november 2014
u177879
u177879
Next
05. december 2014
u185217
u185217
next
25. december 2014
next
31. december 2014
u124383
u124383
next
16. januar 2015
hey se opravičujem, da nisem dolgo pisala.
next je tukaj, upam, da vam bo všeč

Hitro pograbim šolsko torbo in se odpravim v šolo. Pred šolo me že čakata Lara in Kaja jo objemen in se skupaj odpravimo v razred. V razred je vstopila učiteljica in začela nekaj govorit spoh nevem kaj je govorila, ker je nisem poslušala. Pouk je hitro minil. Po pouku smo šle v mesto malo po trgovinah. Šle smo v H.M, Zaro, Nee Yorker,… ko smo se vračele je vsaka imela po 5 vrečk v eni roki. Odločile smo se, da gremo k meni domov. Odprla sem vrata in se zadrla, da sem doma. Ni bilo nobega odgovora, zato sem poklicala mami
M – mami
J – jaz
J: hey! Kje si?
M: hey! Ljubica z atijem sva šla službeno pot, tebi pa sva nastavla karte za Havaje na kuhinjsko mizo. V kuverti so tri karte tako, da še povabi Laro in Kajo.
J: aaaaaaaaa, kaj ti se hečaš al misliš resno?
M; ne ne hecam se. V pon mate let.
J: OMG, najboljša mami ever.
M: hahahahha, sedaj pa morem it. Dijo
J: ok, dijo.
OMG, OMG, OMG. Kaja in Lara sta bili v tenutko pri meni.
K: kaj je narobe?
J: nič, mami mi je sporočila, da sta na službenem potovanju in da sta mi pustila karte za Havaje na kuhinjski polici in da so v kuverti tri karte tako, da lahko še vaju povabim,kaj pravita?
K,L: ja mormalno, da greva s tabo, samo morva še preverit doma.
J: potem pa pa kar pokličita in mi sporočita.
K,L: ok!
Na srečo so se obojni starše strinjali. Bile smo najsrečnejša dekleta na svetu. Sedaj pa smo razpakirale naše vrečke. Ko smo zložile sve obleke je bila celotna postelja polna oblek. Hahaaha. Potem sta Kaja in Lara morali iti domov. Zato sem jaz šla gledat TV, ker ni bilo nič pametnega sem ga ugasnila in šla na komp.
Videla sem, da imam 2 sporočila, enega od Lare in enga od Kaje. Takoj sem jima odpisala nekaj časa smo si še dopisovale potem pa sem odšla spat.
17. januar 2015
u177879
u177879
Next
17. januar 2015
u185217
u185217
next
18. januar 2015
u189210
u189210
next
03. april 2015
Next
03. april 2015
Zjutraj sem se zbudila ob 10.00 ravno pravi čas za mojo najljubšo serijo Violetta. Zleknila sem se pred TV. Ko se je končala sem si pripravila zajtrk. Po zajtrku sem se oblekla in poklicala K in L. dogovorile smo se, da gremo na bazen. Ob 13.00 smo se dobile pred bazenom. Šle smo v oblačilnice in se preoblekle v kopalke. Ko smo odložile stvari sem na robu opazila najbolj kjut fant ever.
Tako je zgledal:

http://skrci.me/fQbZr

Takoj sem skočila v vodo in odplavala do njega. Malce sem ga poškropila in se mu opravičia. On pa se je samo zasmejal in me poškrapil nazaj. Tako se je začela vodna vojna. On je mene potunkal jaz sem njega. Malce me je zadržal pod vodo, prestačila sem se in mu hotela pobenit on pa me je poljubil, vrnila sem mu pojbib in se mu čisto prepustila. On je samo še poglobil pojub. Začelo mi je zmankovati zraka zato sem se mu umaknila in odplava na površje. Odplavala sem do roba, on pa za mano. Nasmehnil se mi imel je tako božanski nasmeh, da sem se skoraj stopila. Vrnila sem mu nasmešek.
F –fant
J – jaz
F: jaz sem Troy
J: jaz sem Mia
T: Upam, da ti je bilo všeč.
J: ja in to zelo
T: super, sedaj pa morem it. Se vidiva.
J: ok, bye.
Potem sem odplavala nazaj k L in K. takoj sta me napadli z vprašanje kot so bile, kaj ga poznaš, kaj je blo to, kaj sva kaj zamunili, kaj nama ni povedala, da hodita,… »OK. Sedaj pa se umirita, ker drugače vama ne bom nič povedala« in v trenuku sta utihnili. » prvič kot privič ga ne poznam no zdaj ga poznam hahahha. Ko smo prišle na bazen sem ga takoj opazila in takšna kot sem, pa saj me bolje poznata kot jaz sama sebe, sem takoj skočla v bazen in ga poškropila in se mu opravičila, on se je pohecal na takšen način, da me je poškropil nazaj in me začel tunkati in tako se je začela vodna vojna. Potem me je enkrat dlje časa držal pod vodo, prestrašla sem se in mu hotela pobehnit. Tedaj pa se je potopil in mepoljubil. Vem, da je čudno, da me je pogljubil, čeprav se še spoh ni predstavil.
03. april 2015
se opravičujem za pravopisne napake.

naj najadljujem

mnenja?
03. april 2015
u177879
u177879
Next
04. april 2015
next
05. april 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani