neext
12. maj 2019
Next
12. maj 2019
Next
12. maj 2019
neeext *__*
13. maj 2019
43.

-Sierra Brooks-

''O moj bog Shierra is real!'' je zacvilila Acacia in skoraj je že začela skakati od navdušenja.
''Ne Acacia, ne vem če je to prav.'' Sem rekla in pogledala v tla.
''Čakaj čakaj, kako ne bi bilo prav? Všeč sta si. To se vidi že od daleč.'' Je rekla. ''Še slepi bi to opazili.'' Je še dodala.
Zavzdihnila sem in se prijela za glavo.
''Bojim se. Bojim, da bom spet trpela na koncu.'' Sem rekla.
''Če se bojiš, da bi te Shawn prevaral, ne bo te. Shawn ni eden izmed tistih bedakov.'' Je rekla in se nasmehnila.
''Saj vem…'' sem zamišljeno rekla.
''Sicer pa saj ni nujno, da gresta takoj v zvezo. Naj se zgodi samo od sebe kar se hoče.'' Je rekla. In s tem me je nekako potolažila. Vedela sem, da se moram pogovoriti s Shawnom, ampak res nisem vedela kako. Odpravili sva se nazaj domov in ko sem vstopila v stanovanje, sem tam zagledala Shawna, ki je sedel živčno na kavču. Najbrž me je čakal.
''Hej.'' Sem ga pozdravila medtem, ko sem slekla jakno.
''Si bila z Acacio?'' me je vprašal. Pokimala sem in potem sedla poleg njega.
''Govoriti morava.'' Sva rekla oba hkrati in potem sva se morala že smejati.
''Ti povej prvi.'' Sem rekla in mu s tem dala prednost, da spregovori.
''Nočem, da misliš o meni kaj slabega Sierra. In hočem ti povedati, da mi je bilo lepo s teboj včeraj. In nočem, da misliš, da sem te izkoristil za seks.'' Mi je povedal.
''Tudi meni je bilo všeč včeraj.'' Sem rekla.
''Potem se ne boš zdaj pretvarjala, kot da ni bilo nič?'' me je vprašal.
''Ne bom se pretvarjala.'' Sem rekla in se nasmehnila.
''Potem mi več ni potrebno skrivati, da si mi všeč?'' me je vprašal.
Nasmehnila sem se in odkimala.
''Saj to že ves čas vem Shawn. In tudi ti si meni všeč ampak….'' Sem začela, a me je ustavil.
''Vem. Vem, da se bojiš nove zveze. In jaz te ne bom silil v nič. Ampak hočem pa da veš, da bom za tebe naredil vse.'' Je rekel. In te besede so mi res veliko pomenile. Pripravljen je bil počakati na mene. ''Čakal bom, da boš pripravljena, da mi boš dala zeleno luč. Do takrat mi pa samo dovoli, da sem še naprej ob tebi. Segla si mi do srca.'' Je rekel in vzel mojo roko, ter jo položil na svoje srce, da sem čutila kako mu bije. Na obrazu sem dobila nasmešek in objela sem ga.
In tako je bilo kakšna dva tedna. Še naprej sva bila v dobrem odnosu. Nosil mi je rogljičke vsako jutro v službo, kot vedno. Vsak dan mi je dal vedeti, da sem nekaj posebnega. Z besedami in dejanji. Res se je trudil za mene in to sem cenila bolj kot karkoli. Ampak nisva pa seksala takrat po tistem nič več. Včasih sem si ga zelo želela, ampak nisem mu to povedala. Enkrat sem ga še naskrivaj opazovala, ko se je tuširal. Prišel je dan Acacijine In Vanessine dekliščine. Z Lydio sva se res potrudili z organizacijo. Rezervirali sva eno mizo v klubu samo za nas. Bile smo samo jaz, Acacia, Aria, Vanessa, Lydia in Jackie. Bila sem vesela, da sem našla prijateljice, ki jih ne bi zamenjala za nič na svetu. In določili sva jima, da bosta tam morali iti zapeti nekaj zraven benda, ki bo igral. In obe bosta morali iti do dveh fantov in jima reči, če jima podarita svoje spodnjice. Potem pa bojo prišli tudi fantje ampak onidve to ne vesta. Tudi Niall in Austin ne vesta, da pravzaprav pridejo tja. To bo presenečenje. Zvečer smo se s puncami dobile pri meni doma. Z Lydio sva poskrbeli, da smo imele že tam pijačo. Acacia je sedla bližje k meni.
''Kako je zdaj s Shawnom?'' me je vprašala.
''Prijatelja sva.'' Sem rekla in prijela se je za glavo.
''Joj Sierra, Shawn je zaljubljen vate.'' Je rekla.
''Kaj?'' sem začudeno vprašala.
''Niallu je povedal. Zaljubljen je vate. Ljubi te.'' Mi je rekla in seveda najprej temu nisem verjela. Šele potem sem začela razmišljati, da je to mogoče res. Najin pogovor je prekinila Vanessa.
''Gremo zdaj?'' je vprašala.
''Jaz bi samo nekaj rabila Sierro, ker se morava pogovoriti. V službi nekako ni bilo priložnosti za to.'' Je rekla Jackie.
''Saj ne bosta imeli sestanka?'' se je začudila Lydia.
Zasmejala sem se.
''Kar počakajte tukaj. Jackie greva v kuhinjo.'' Sem rekla. Pokimala je in mi sledila v kuhinjo. Sedli sva za mizo in jaz sem nama nalila malo vina.
''Torej… Sierra… Zaposlila sem te zaradi tvojega talenta. To že veš.'' Je rekla. ''Ampak ne samo zaradi tega.'' Je še rekla. ''Veš.. Inspire mi pomeni vse na svetu in zelo sem srečna, da je moja revija tako uspešna. Dosegla sem ogromno. Ampak zdaj bi rada dosegla še nekaj drugega.'' Je rekla in začudeno sem jo pogledala.
''Kako to misliš?'' sem jo vprašala.
''Saj že veš, da sem splavila svojega otroka. In zanosila več nikoli ne bom, ker ne morem. Ampak si pa želim posvojiti otroka. Želim biti mama.'' Je rekla in dobila je solzne oči.
''Saj to je čudovito.'' Sem rekla. Pokimala je.
''In ko sem dejansko o tem začela razmišljati, sem vedela, da ko bom posvojila otroka, se mu bom popolnoma posvetila in da zato moram prepustiti Inspire nekomu drugemu. Nekomu, ki je vreden zaupanja.'' Je rekla in me pogledala.
''Ampak….'' Sem začela govoriti, saj nisem mogla verjeti, da želi pustiti svojo revijo.
''Sierra želim, da ti postaneš lastnica Inspire. Želim prepustiti tebi. Vem, da bo s teboj revija postala še uspešnejša.'' Je rekla in se nasmehnila, jaz pa sem skoraj omedlela od šoka.
''Kaj?'' sem se začudila.
''Resno mislim. Samo tebi zaupam kaj takšnega. Prosim razmisli o tem.'' Je rekla. Šokirano sem strmela v kozarec pred seboj.
''Gremo!'' sem zaslišala glas od Arie.
Spogledali sva se.
''Obljubi, da boš razmislila o tem.'' Je rekla in položila je roko na mojo ramo.
''Sploh ne vem kaj naj rečem.'' Sem rekla še vedno začudeno.
Potem pa sva šli v dnevno sobo. S puncami smo se odpravile in celo pot sem razmišljala samo o tem kar mi je rekla Jackie. Želi, da jaz postanem lastnica revije. To so bile že od nekdaj moje sanje imeti svojo revijo.
13. maj 2019
O wow.Carsko. Next
13. maj 2019
neext
13. maj 2019
neeeeeext *__*
13. maj 2019
Next!
14. maj 2019
evo nov Next

44.

-Sierra Brooks-

Prispele smo tja v klub. Še vedno sem bila zelo zamišljena. Sedle smo za našo mizo, ki smo jo imele rezervirano samo za nas. Sedela sem poleg Jackie in Acacie. Acacia je bila že precej pijana in Vanessa tudi. No, pa saj dekliščino imata samo enkrat v življenju. Takoj smo nazdravile in v tistem trenutku je začel igrati bend na odru. In bili so res dobri.
''Čas je za vajino prvo nalogo.'' sva rekli z Lydio.
''Ampak jaz ne maram preveč petja, saj vesta.'' je rekla Acacia.
''Razturali bova!'' je navdušeno zavpila Vanessa.
Vstali sta in šli do odra. Pevec je očitno že vedel kaj nameravata in jima je sam pomagal, da sta v tistih visokih petah prišli na oder. Jaz, Lydia, Aria in Jackie smo opazovale situacijo in skoraj smo umrle od smeha. Saj sta še komaj stali na nogah. Zapeli sta eno pesem in res sta bili odlični. No, saj to je normalno, če sta obe bili glasbenici. Vsi so jima ploskali. Potem sta prišli nazaj do nas in še enkrat smo nazdravile. Takrat sem že tudi jaz bila pošteno pijana.
''Zdaj pa še drugi del naloge.'' je rekla Lydia.
''Jaz ne grem.'' je rekla Vanessa.
Acacia se je začela smejati, jaz pa tudi.
''Daj no, pojdi do tistega blondinca tam za šankom.'' je rekla Lydia. Vanessa je zavzdihnila.
''Prav. Ampak če mi ne bo dal spodnjic, ne bom šla do nobenega drugega!'' je rekla in se zasmejala.
Res je vstala in šla do enega blondinca, ki je s prijatelji bil pri šanku in ravno so se nekaj pogovarjali, ter se smejali. Ko je zagledal Vanesso je nehal govoriti. In nekaj mu je govorila na uho. Vse smo bile čisto tiho in čakale kaj se bo zgodilo. Blondinec se je nasmehnil in potem je šel. Ampak Vanessa ni prišla nazaj. Ostala je tam in klepetala z njegovimi prijatelji. In blondinec se je čez nekaj časa vrnil in v roki je imel svoje spodnjice. Vanessa se je zmagoslavno nasmehnila in nam pomahala.
''Uspelo ji je. Potem mora tudi meni.'' je rekla Acacia. ''Ampak komu naj rečem?'' je vprašala.
''Pevcu!'' sem predlagala. To je res bil nor predlog, ampak bila sem pijana.
''Resno?'' so vprašale vse hkrati in me debelo pogledale.
''Ja, zdaj ko imajo pavzo pojdi do njega in mu reci!'' sem navdušeno rekla.
''Prav.'' je rekla in se nasmehnila. Res je vstala in šla do odra, kjer se je pevec ravno pripravljal, da bi nadaljevali. Ko jo je zagledal je stopil dol do nje in nekaj časa sta se pogovarjala. In tudi in je šel ter se čez nekaj časa vrnil s svojimi spodnjicami. Acacia je skakala od navdušenja. Prišla je do nas in nam pred očmi pomahala s spodnjicami.
''Uspelo mi je!'' je navdušeno zavpila.
''Ampak kako?'' se je začudila Aria.
''Razložila sem mu. Ve, da sem zaročenka od Nialla in da imamo dekliščino.'' je rekla in se zasmejala.
''Spet bo treba nazdraviti!'' je rekla Jackie in res smo nazdravile.
''Harry mi je napisal, da počasi prihajajo.'' je rekla Aria.
''Komaj čakam, da vidim mojega lepotca.'' je rekla Acacia navdušeno.
''In jaz mojega.'' je rekla Vanessa.
''In Sierra najbrž komaj čaka, da vidi Shawna.'' je rekla Lydia in mi pomežiknila.
Seveda, spet so ga omenile. In ne bom lagala, res sem se veselila, da ga vidim. Kmalu so fantje res prišli. Bilo nas je veliko, zato so nam dali še eno mizo zraven. Moje in Shawnove oči so se srečale. Sedel je poleg mene.
''Živjo.'' me je pozdravil. Tudi on je bil že kar precej pijan.
''Hej.'' sem ga pozdravila in ga nenadoma objela. Čutila sem, da je bil presenečen, ampak je tudi on mene objel. In potem sta bila najina obraza še čisto malo narazen, ampak so me zmotile punce.
''Plesat gremo vse!'' je zavpila Acacia in zvlekle so me na plesišče. Skoraj bi se jaz in Shawn poljubila, a se nisva uspela. Plesale smo in fantje so nas gledali ter se smejali in se med seboj pogovarjali. Gledala sem Shawna in on mene. Čutila sem, da me je požiral z očmi. In tudi jaz sem njega. Temno modra srajca mu je prekleto pristajala. Ampak želela sem mu jo raztrgati s telesa.
''Ta pesem je za punce na plesišču, ki imajo dekliščino!'' je rekel pevec v mikrofon. Samo za nas so zaigrali pesem. Plesale in skakale smo kot nore. Še nikoli nisem plesala s takšnim veseljem kot sem takrat. Bila sem presrečna, da sem prišla v New York in sem spoznala vse te super ljudi. Ampak na žalost, je moje veselje prekinil človek, ki sem ga tam najmanj pričakovala. Bryan se očitno še ni vrnil domov, prišel je ravno v tisti klub. S svojo trapasto Natalie. Ko sta me opazila sta me grdo pogledala. Ampak jaz sem v telesu imela preveč alkohola in posledično sem imela preveč poguma v sebi. Zagnala sem se k njima in punce me niso mogle ustaviti.
''Kaj počneta tukaj?!'' sem jezno zavpila.
''Kaj ti počneš tukaj?'' je vprašala Natalie.
''Očitno me pogrešaš.'' je hinavsko rekel Bryan.
''Pusti ga Sierra, ni vredno.'' je rekla Acacia, ki je stala ob meni.
''Pridi Sierra, greva raje na stranišče.'' je rekla Jackie.
''Aha, ti si tista šefica, ki me ni hotela vzeti v službo.'' je rekla Natalie in jo čudno pogledala.
''Ja, jaz sem tista.'' je rekla Jackie in potem je odrinila Natalie stran, ter mene zvlekla na stranišče.
''Zakaj sta morala priti ravno sem?!'' sem jezno zavpila.
''Ne sekiraj se. Osredotoči se na dekliščino. In na Shawna. Požira te z očmi.'' je rekla in se zasmejala.
''Se ti zdi?'' sem vprašala.
''Seveda. Greva tja in boš videla.'' je rekla in si na hitro popravila šminko.
Res sva šli sedet nazaj za našo mizo.
14. maj 2019
neeeeeeeeext *__*
14. maj 2019
Joj,zakaj je ta Bryan vse povsod Next
14. maj 2019
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
15. maj 2019
Next
15. maj 2019
Next! res super pišeš!
15. maj 2019
neext
15. maj 2019
heej..evo Next

45.

-Sierra Brooks-

Sedla poleg Shawna. Pogledal me je. V roki je držal kozarec. Nasmehnil se mi je in potem je odložil kozarec. Drugi so se nekaj pogovarjali, ampak midva temu sploh nisva sledila. Z roko mi je šel skozi lase.
''Je res Bryan tukaj?'' me je vprašal.
''Ja, na žalost.'' sem rekla in zavzdihnila.
''Ah, ne sekiraj se. Jaz sem tukaj.'' je rekel in mi pomežiknil. Res je bil že pijan, jaz pa tudi.
''Saj imaš prav. Se bom osredotočila na tebe.'' sem rekla in se mu nasmehnila.
''Aja? Kako mi boš to dokazala?'' je začel izzivati. In potem se mi je nevarno približal s svojim obrazom. Opazila sem, da gleda v moje ustnice. In brez zadržkov sem se mu približala in ga poljubila. Seveda se ni upiral, tudi on je to hotel. Vseeno nama je bilo če naju kdo gleda. Sicer pa je javnost itak mislila, da sva skupaj in sva jim zdaj dala potrditev. Ostali v najini družbi pa so najbrž bili tudi zelo pijani in niso niti gledali kaj midva počneva. Potegnil me je bližje k sebi in nekaj časa sva se tam poljubljala.
''Hočem te Sierra.'' mi je rekel na uho.
Nasmehnila sem se in pogledala naokoli. Tudi jaz sem ga hotela, zelo. Vstala sem in ga prijela za roko in ga potegnila pokonci. Brez besed mi je sledil. Šla sva do ženskega stranišča in na srečo notri ni bilo nikogar. Hitro sem odprla vrata ene kabine in ga potisnila noter. Sedel je in jaz sem sedla na njega. Začela sem ga poljubljati in moja roka je potovala po njegovem telesu.
''Naredi z menoj kar želiš. Tvoj sem.'' mi je zašepetal.
Zadovoljno sem se nasmehnila. Všeč mi je bilo, ko mi je rekel, da je moj. Odpenjati sem mu začela srajco in ga potem poljubljala vsepovsod. Opazila sem kako zelo všeč mu je bilo to. Potem sem mu odprla še zadrgo na hlačah in mu jih potegnila dol. In potem sem mu iz spodnjih hlač vzela njegovega ogromnega korenjaka. Začela sem ga obdelovati z roko in z ustnicami. Shawn pa je stokal od užitka. Potem pa je vstal, me zgrabil in mi slekel obleko. Nasmehnila sem se in ga potisnila nazaj na straniščno školjko ter se spravila na njega. Začela sem se premikati gor in dol. In to je trajalo, dokler oba nisva dosegla svojega vrhunca. Bilo je več kot odlično. Nisem si mislila, da je seks na stranišču lahko tako božansko dober. Seveda je k temu pripomogel alkohol. Hitro sva se oblekla in ko sem že hotela odkleniti vrata, me je Shawn potegnil k sebi in me še enkrat poljubil.
''Všeč mi je bilo, zelo.'' je rekel.
''Če ti je bilo všeč to, potem še ne veš kaj še sledi doma.'' sem mu pomežiknila. Debelo me je pogledal.
''Danes si zelo igriva.'' je rekel in se zasmejal.
''Ti mi to povzročaš.'' sem rekla in se ponosno nasmehnila.
Pogledala sem ven in nikogar ni bilo. Shawn je šel ven, jaz pa sem si še hitro popravila frizuro in šminko. Potem pa sem se odpravila nazaj za mizo in sedla poleg njega. Takoj se je njegova roka znašla na moji nogi. Nasmehnila sem se mu in on mi je nasmeh vrnil.
''Midva zdaj odhajava.'' je rekla Aria in vstala, Harry pa prav tako.
''Zakaj tako hitro?'' je vprašala Acacia.
''Saj veš, da ima Harry jutri neke obveznosti.'' je rekla Aria in skomignila z rameni.
''Ja, saj res.'' je rekla Acacia. Potem ju je objela in poslovila sta se ter šla. Acacia je potem objela mene.
''Najboljšo pričo imam! Sierra jaz sem tako srečna, da si prišla!'' je navdušeno rekla.
''Sierra zdaj si naša in ne damo te!'' je še rekla Vanessa.
''Ja, se strinjam!'' je še rekla Lydia.
''Saj bo ostala tukaj, brez skrbi. Sploh zdaj, ko bo postala lastnica Inspire.'' sem zaslišala Jackie.
''Kaj?!'' so vsi hkrati začudeno rekli.
''Jackie nisem še privolila.'' sem rekla in se zasmejala.
''Še pa boš. Nikomur ne bom dala svoje revije, samo tebi.'' je rekla in se nasmehnila.
''Potem boš direktorica.'' je rekel Shawn in me pogledal.
''Nisem še sprejela tega.'' sem rekla in se nasmehnila. ''Grem raje po pijačo.'' sem rekla in se zasmejala ter vstala. In Shawn je šel za menoj. Skupaj sva šla do šanka in naročila pijačo. Njegova roka se je znašla na moji zadnjici.
''Ne morem se upreti.'' mi je rekel na uho in me potem še rahlo ugriznil. Zadovoljno sem se nasmehnila in ko sem ga hotela poljubit, sem zaslišala Bryanov glas.
''Joj Sierra, res si nizko padla.'' je rekel.
Grdo sem ga pogledala, Shawn pa tudi.
''Kaj bi spet rad?'' sem ga vprašala.
''Dobro veš kaj, rad bi tebe nazaj.'' je rekel in mi pomežiknil.
Ne morem verjeti. Včasih mi je to bil najlepši človek na svetu, zdaj pa se mi gnusi najbolj na svetu.
2 dni nazaj
Uuu. Me prav zanima kako bo odreagiral Shawn.
Nujno Next,čimprej'
2 dni nazaj
neext
2 dni nazaj
neeeeext
sam da nau pretepa zdej
2 dni nazaj
Next
2 dni nazaj
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekt! wauuu res tooop!
1 dan nazaj
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg