hello tukaj je nov Next

8.

-Sierra Brooks-

In nisem imela izbire. S Kylom sva šla v majhno jedilnico od uredništva. Tam smo si lahko pripravili prigrizek ali kakšen napitek. Naslonila sem se na pult in opazovala Kyla, ki nama je pripravljal čaj. Potem pa mi ga je dal.
''Pogrešaš kaj Bryana?'' je nenadoma vprašal.
''Zakaj te to zanima?'' sem jezno vprašala.
''Kar tako. Dolgo sta bila skupaj.'' Je rekel. Skomignila sem z rameni in naredila požirek vročega čaja. Mislim, da sem si opekla jezik. In nenadoma je prišel na drugo stran pulta do mene.
''Ampak vsako slabo je za nekaj dobro.'' Je rekel in mi pomežiknil. Le na kaj namiguje s tem? Za nekaj centimetrov sem se odmaknila stran od njega.
''Se me izogibaš?'' me je vprašal. Odkimala sem in zavzdihnila.
''Bryan te nikoli ni ljubil. Ampak zato sem tukaj jaz. Jaz te lahko osrečim, če sem že tukaj kot ti.'' Je začel govoriti in nič mi ni bilo jasno.
''Kaj je s teboj narobe?'' sem jezno vprašala.
''Od nekdaj si se mi zdela zelo privlačna.'' Je rekel in nenadoma sem začutila njegovo roko na moji nogi. Odrinila sem ga in hotela iti, a me je prijel za roko. Bil je zelo vsiljiv.
''Daj no, če si se dala dol z Bryanom, ki te ni vreden, zakaj se ne bi še z menoj?'' je rekel. In s tem me je zelo razjezil. Zgrabila sem čaj, ki je še bil na pultu in ga polila z njim. V tisti jezi nisem gledala kje sem ga polila in sem šele potem ugotovila, da sem ga polila po njegovemu mednožju. Izgledalo je kot, da bi se polulal. Spustil je mojo roko in nekaj časa jezno gledal.
''Si zmešana?! Veš kako to peče?!'' je zavpil.
''Potem pa me ne nadleguj!'' sem jezno skozi zobe zavpila jaz.
''Ni čudno, da te je Bryan ves čas varal. Za seks si najbrž dobra in za denar!'' je zavpil. Kako mi lahko to reče? Še včeraj je bil prijazen. Hotela sem že iti, a me je spet zgrabil za roko. Ampak kmalu jo je spustil, ko se je tam med nama pojavil Shawn. Šokirano sem strmela vanj. Jezno je zgrabil Kyla za ovratnik.
''Ženske se spoštuje in njo boš spoštoval. Je to jasno?!'' je zavpil.
''In kdo si ti, da mi boš to govoril?'' ga je vprašal Kyle. ''Saj si je sama kriva, da jo Bryan ni spoštoval!'' je še zavpil.
''Kdorkoli že ta Bryan je, je navaden kreten, tako kot ti!'' je zavpil Shawn.
In šele takrat sem se začela zavedati, da smo dejansko na delovnem mestu. Približala sem se Shawnu in ga poskušala zvleči stran.
''Shawn, v redu je. Pusti ga.'' sem rekla.
''Si slišal? Spusti me. V redu je.'' Se je začel norčevati Kyle. Shawnu je prekipelo in udaril je Kyla v obraz, da je imel modrico na licu. Sicer ne tako zelo, ampak malo se je poznalo. In ko je hotel Kyle udariti Shawna, je prišla noter Jackie.
''Kaj se tu dogaja?'' je vprašala Jackie in takoj pogledala mene. Ostala sem brez besed.
''Ta njen prijatelj je ljubosumen in me je udaril.'' Je rekel Kyle in pokazal je na Shawna. Jackie je nekaj časa bila tiho, potem pa je stopila med nas.
''Jenna mi je rekla malo drugače.'' Je rekla. ''Slišala je, da se prepiraš s Sierro in jo nadleguješ.'' Je rekla in ga pogledala.
''Ni res.'' Je jezno rekel Kyle.
''Pojdi zdaj na slikanje in se bova kasneje pogovorila.'' Je rekla.
''Kako če pa imam to modrico?'' je jezno rekel Kyle in položil svojo roko na obraz.
''Ni tako hudo, da bi umrl. Saj obstaja puder.'' Je rekla Jackie. In Kyle ni rekel nič, samo šel je. Stala sem poleg Shawna, ki je jezno gledal za Kylom.
''Sierra mi boš zdaj povedala kako je bilo?'' me je vprašala. Pokimala sem in pogledala Shawna. Gledal me je.
''Hvala, da si me branil.'' Sem rekla. Saj sem mu bila za to res hvaležna. Nekaj je že hotel reči, a ga je Jackie prekinila.
''Greva se pogovorit v mojo pisarno. Shawn ti pa jo počakaj v njeni pisarni in se lahko potem v miru pogovorita. Prav?'' je rekla. Shawn je pokimal.
''Tam te počakam.'' Mi je rekel in šel je. Jaz pa sem sledila Jackie v njeno pisarno. Sedla je za mizo in mi namignila naj sedem. To sem tudi naredila. Bila sem precej živčna zaradi tega kar se je zgodilo. Ni mi bilo prijetno.
''Povej zdaj kaj se je zgodilo.'' Je rekla in se nasmehnila.
''Kyle je bil prijatelj mojega bivšega, Bryana. In zato me pozna že od prej. Želel je, da bi kaj imela zdaj ko več nisem z Bryanom in ker to ne želim, me je nadlegoval in sem ga polila s čajem. Začel me je žalit in vmešal se je Shawn.'' Sem ji razložila.
''Srečnica, ne zgodi se vsaki ženski, da jo rešuje Shawn Mendes.'' Je rekla in se zasmejala. Čudno sem jo pogledala. Mislila sem, da bo jezna.
''Opravičujem se za to neprijetno situacijo.'' Sem rekla. Pokimala je.
''Vse je v redu. In poskrbela bom, da te Kyle več ne bo nadlegoval.'' Je rekla. ''Če te pa bo, mi pa prosim sporoči.'' Je še dodala.
''Prav. Hvala.'' Sem rekla. Jackie je bila že preveč prijazna šefica. Vstala sem in šla v svojo pisarno. Tam je bil Shawn. Strmel je skozi okno. Zaprla sem vrata. Obrnil se je k meni.
''Nisem ti želel povzročiti težav. Ampak ne prenesem, da je nekdo nespoštljiv do ženske.'' Je rekel. Pokimala sem.
''V redu je. Hvala.'' Sem rekla in ga hvaležno pogledala.
''Drugače pa sem prišel, ker ti je v avtu iz žepa padel telefon in sem ti ga prinesel.'' Je rekel. In iz svojega žepa je res potegnil moj telefon.
''Oh… Hvala. Sploh nisem opazila, da ga nimam.'' Sem rekla in vzela sem telefon iz njegove roke. Najini roki sta se dotaknili. Nekaj časa sem strmela v njegove oči in on v moje.
''No zdaj pa te ne bom več nadlegoval. Moram na faks.'' Je rekel. Pokimala sem in hitro umaknila roko ter pospravila telefon na mizo.
''Hvala, da si mi ga prinesel.'' Sem rekla. Besedo hvala sem mu rekla že neštetokrat. Rahlo se je nasmehnil in šel je proti vratom.
''Lepo se imej.'' Je rekel.
''Tudi ti.'' Sem rekla in se nasmehnila. In tudi on mi je namenil nasmešek. Čudovit nasmešek. Šel je in sedla sem za mizo ter se prijela za glavo. Zakaj se v njegovi bližini počutim tako…Zanimivo?
01. februar 2019
Jaaaa ful je zanimivo komaj čakam Next!
02. februar 2019
neext
02. februar 2019
u238713
u238713
Jeee, neki se dogajaaaa

Next!
02. februar 2019
heej evo nov Next

9.

-Sierra Brooks-

Poskusila sem se osredotočiti na delo in urediti še do konca članek o Acacii. In uspelo mi je. In poslala sem ga Jackie. Čez nekaj minut me je že poklicala v svojo pisarno. Na srečo Kyla nisem srečala nikjer, ko sem hodila proti njeni pisarni. Vstopila sem in imela je ogromen nasmešek na obrazu. Namignila mi je naj sedem.
''Si v redu zdaj?'' me je vprašala.
''Ja sem.'' Sem rekla.
''Prebrala sem tvoj članek.'' Je rekla in imela sem občutek, da ji je všeč. Čakala sem kaj bo rekla.
''Komaj čakam, da ga objavimo. Zelo si talentirana Sierra in zelo sem vesela, da si tukaj.'' Je navdušeno rekla. Hvaležno sem se ji nasmehnila. To mi je pomenilo res ogromno.
''Je res v redu?'' sem vprašala.
''Ne samo v redu, odlično. Acacia je res občudovanja vredna oseba in ti boš to pokazala bralcem s tem člankom.'' Je rekla. ''Zdaj pa kar pogumno naprej razmišljaj o čem boš pisala v naslednji številki revije.'' Je rekla in nasmehnila sem se ter pokimala. Šla sem v svojo pisarno in bila sem zelo vesela in ponosna na sebe. Sedla sem za mizo in zazvonil mi je telefon.
''Hej. Shawn tukaj. Še enkrat oprosti za tisto prej. Res upam, da ti nisem povzročil težav.''
Je Shawn dobil mojo telefonsko? Nekaj časa sem presenečeno strmela v telefon, potem pa sem odpisala.
''Nič ni. Vse je v redu.''
Potem pa sem odložila telefon na mizo in še nekaj časa razmišljala o tem. Najbrž je mojo telefonsko številko dobil tako, da je sebe poklical z mojega telefona, ko sem ga pozabila v avtu. Ko je bila ura toliko, da sem lahko šla, sem hitro vzela svojo torbico in si oblekla jakno, ter se odpravila. Prišla sem pred stolpnico in tam sem zagledala avto, ki ga prej tam še nisem videla. Bil je črne barve in zraven je stal nek moški. Ko me je zagledal je prišel do mene.
''Vi ste Sierra Brooks kajne?'' me je vprašal. Pokimala sem. Dal mi je ključe v roke in neke papirje.
''Mama vam pošilja ta avto. Kupila vam ga je. Tako da samo tukaj podpišite nekaj papirjev in vaš je.'' Je rekel.
Začudeno sem strmela vanj in v avto. Oh, ta moja mama. Nasmehnila sem se. Kaj bi jaz brez nje… Vse sem podpisala in dal mi je ključ. Šel je in nekaj časa sem še gledala avto, ki je bil čudovit. Kar sedla sem in se peljala en krog po New Yorku. Bilo je malo čudno, ampak bilo mi je všeč. Po Los Angelesu sem se ves čas vozila sama. Tako da sem vedela, da se bom tudi v New Yorku navadila. Ustavila sem se in si kupila hamburger, potem pa sem šla domov. Na balkonu sem jedla hamburger in opazovala kaj se dogaja po ulici. Ko sem bila še manekenka bi bil ta hamburger za mene greh. Opazila sem Nialla in Shawna, ki sta prišla ven. Očitno je bil Shawn pri Niallu. In zraven sta bila še dva moška, ki ju nisem poznala. Nekaj so se pogovarjali in se smejali. Potem pa je nenadoma Shawn pogledal gor in hitro sem se skrila. Upala sem, da me ni videl. Šla sem noter in zaprla balkonska vrata. Ulegla sem se na posteljo in poklicala mamo.
''Vidim, da si dobila darilo.'' Je rekla in se zasmejala.
''Joj mami, zakaj si zapravljala denar?'' sem vprašala.
''Moja lepotička potrebuje avto.'' Je rekla in nasmehnila sem se.
''Pa saj jaz rada hodim.'' Sem rekla.
''Vem ampak če pa moraš na drug konec mesta pa potrebuješ avto. New York je velik.'' Je rekla.
''No ja, to imaš prav. Hvala.'' Sem rekla in obe sva se zasmejali.
''Kako je tam?'' je vprašala.
''Super. Prvi članek mi je odlično uspel in tudi prijateljico imam.'' Sem navdušeno rekla.
''Res? Zelo sem vesela za tebe. Očitno si res naredila prav.'' Je rekla. ''Ampak pogrešam te vseeno.'' Je še dodala.
''Tudi jaz tebe.'' Sem rekla.
''Zdaj pa bom morala iti, saj veš… Delo kliče. Ravno tukaj rišem nekaj za eno obleko.'' Je rekla. Zasmejala sem se.
''Prav. Saj se slišiva.'' Sem rekla. ''Rada te imam.'' Sem še dodala.
''Tudi jaz tebe.'' Je rekla. Prekinila sem in šla v sobo ter se oblekla v bolj udobna oblačila. Pogledala sem še nek film in potem sem zaspala kar ob filmu. Zjutraj me je zbudilo zvonenje na vratih. Pogledala sem na uro in bila je 10 dopoldne. Očitno sem zelo dolgo spala. Vstala sem in zazehala ter šla odpret vrata. Tam je bila Acacia že urejena.
''Dobro jutro.'' Je navdušeno pozdravila.
''Hej.'' Sem jo pozdravila še čisto zaspana.
''Si komaj zdaj vstala?'' je vprašala in se zasmejala.
''Pravzaprav ja.'' Sem rekla in še enkrat zazehala.
''No saj imaš še pol ure časa, da se urediš. Lydia naju pričakuje ob 11.uri.'' je rekla.
''Lydia?'' sem vprašala.
''Frizerka in prijateljica. Saj veš tista, ki jo je Rick posilil.'' Je rekla.
Nekaj časa sem razmišljala.
''Aha, razumem.'' Sem rekla. Zasmejala se je ko je opazila, da sem še zelo zaspana. ''Vstopi. Se bom šla uredit.'' Sem rekla. Vstopila je in zaprla sem vrata. Hitro sem oblekla črne kavbojke in belo srajco. Malo sem se naličila, lase pa sem pustila kar spuščene. Potem pa sva šli.
03. februar 2019
Next
04. februar 2019
neext
04. februar 2019
Next
04. februar 2019
10.

-Sierra Brooks-

''Jaz nimam svojega avta, tako da bova šli z Niallovim.'' Je rekla in se zasmejala.
''Lahko pa greva tudi z mojim.'' Sem navdušeno rekla.
Pogledala me je.
''Nisi rekla, da nimaš avta?'' me je vprašala.
''Od včeraj ga imam.'' Sem rekla in zasmejala se je. Namignila sem proti črnemu avtu in začudeno ga je pogledala.
''O moj bog čudovit je.'' Je zacvilila in stekla je do njega ter si ga ogledovala.
''Potem pa greva.'' Sem rekla in sedli sva ter se odpeljali. Acacia mi je govorila kje morem vozit. In med vožnjo sva poslušali Niallove pesmi z novega albuma. Bila je res zelo navdušena. No saj res ni imel slabih pesmi. Bile so mi všeč.
''Bova zdaj poslušali še Shawna?'' me je vprašala.
''Koga?'' sem začudeno vprašala.
''Shawna. Dobro veš katerega Shawna.'' Je rekla in zasmejala se je. Čudno sem jo pogledala.
''Kakor želiš.'' Sem rekla in skomignila z rameni.
In res je predvajala eno njegovo pesem.
''To je nazadnje izdal. In my blood je naslov.'' Je rekla navdušeno. ''Shawn je res dober fant.'' Je še dodala. Zakaj ga tako hvali? No saj, ves čas so skupaj na faksu. In pesem res ni tako slaba. Slišala sem jo že na radiu, ampak nisem vedela, da je to njegova pesem. Acacia je navdušeno zraven pela. Res je bila dobra pevka. Ampak kot je rekla, njo bolj veseli kitara. Nisem vedela, če ve kaj se je zgodilo v uredništvu s Shawnom in Kylom. Ampak nisem želela govoriti o tem. Sem se odločila, da ji povem kasneje. Prispeli sva pred frizerski salon. Izstopili sva in šli skozi vrata. Notri sem zagledala žensko približno najinih let. Imela je blond lase, malo skodrane in dolge. In modre oči. In odlično postavo. Ko naju je zagledala, je takoj odložila vse stvari z rok in pritekla je do Acacie ter jo objela.
''Imaš podaljške?'' jo je vprašala Acacia.
''Ja, malo spremembe. Ti pa jih boš tudi imela spet ali kako?'' ji je odgovorila.
''Ah ne, samo špičke mi skrajšaj.'' Je rekla Acacia. Potem pa me je pogledala.
''Sierra to je Lydia, najboljša frizerka v New Yorku. In Lydia, to je Sierra, moja nova soseda in odlična novinarka.'' Je rekla Acacia. To je torej Lydia, ki je pretrpela marsikaj. Rick, Niallov bivši menedžer, jo je posilil. In zdaj je skupaj z Evanom, Rickovim sinom. Vse mi je bilo jasno. Lydia me je pogledala in se nasmehnila ter mi dala roko. Tudi sama sem ji dala roko.
''Me veseli, da sva se spoznali. Acacia je rekla, da imaš čudovite lase in vidim, da jih imaš res.'' Je navdušeno rekla. Zasmejala sem se.
''Tudi mene veseli in hvala.'' Sem prijazno rekla.
''No kar udobno se namesti. Potem pa greva k Vanessi.'' Je rekla Acacia in sedla je na stol. Jaz pa na kavč, ki je bil tam. Naslonila sem se nazaj in opazovala kako Lydia Acacio striže.
''Tudi tebi naredim kakšno frizuro?'' me je vprašala Lydia.
''Zaenkrat ne. Ampak če pa bom potrebovala, pa vem kam prit.'' Sem rekla in se zasmejala, ona pa je pokimala.
Zazvonil mi je telefon. Spet sem zagledala Shawnovo telefonsko številko. Zakaj mi pošilja sporočila?
''Kako si kaj danes?'' mi je napisal.
Nisem razumela zakaj mi to piše in me sprašuje.
''Super.'' Sem odpisala na kratko.
Ko sta Lydia in Acacia končali, sta prisedli poleg mene.
''Lydia kaj pa če bi ti šla z nama k Vanessi?'' jo je vprašala Acacia. Lydia se je navdušeno nasmehnila.
''Z veseljem. Danes nimam več naročenih strank.'' Je rekla. ''Bom kar zaprla.'' Je še dodala. In res je zaklenila vrata ter malo pospravila. In šle smo. Med vožnjo smo poslušale Shawnovo pesem.
''Shawn je res super. Dobro poje in še zelo dobro izgleda.'' Je rekla Lydia. Acacia se je zasmejala.
''Evan te bo slišal.'' Je rekla.
''Pa saj nisem mislila tako.'' Je rekla Lydia in se zasmejala. ''Ampak me pa zanima kdaj si bo našel kakšno punco. Vse na faksu ga gledajo.'' Je še rekla. Acacia je pogledala mene in jaz sem se pretvarjala kot da sem zelo zamišljena in ju ne poslušam. Čeprav sem ju ves čas poslušala.
''Ah Shawn je bolj sramežljiv. Ampak verjamem, da ko bo prišla ena ki mu bo res všeč, bo naredil vse da jo dobi.'' Je rekla Acacia in spet me je pogledala. Zakaj me je pogledala ko je rekla to?
''Sierra kaj pa ti imaš fanta?'' me je vprašala Lydia. Očitno ne spremlja novic, hvala bogu.
''Nimam.'' Sem odgovorila.
''Oh, sem mislila da imaš. Ker si res zelo lepa. Še Shawnu bi bila všeč.'' Je rekla in z Acacio sta se začeli smejati. Očitno bo od zdaj naprej Shawn Mendes omenjen v vsakem stavku.
04. februar 2019
•●ᴅᴇꜱᴛʀᴜᴄᴛɪᴏɴ●•
•●ᴅᴇꜱᴛʀᴜᴄᴛɪᴏɴ●•
Next
04. februar 2019
neext
04. februar 2019
***1L1V6***
***1L1V6***
neeeeeeext *_*
04. februar 2019
Next
04. februar 2019
11.

-Sierra Brooks-

Med vožnjo sta mi razlagali kako je Austin, Vanessin fant, postal Niallov menedžer, ker potrebuje neko službo zaradi njunega sina in ima pavzo na faksu. Evan pa je bil prej Niallov menedžer in je zdaj Shawnov. Družijo pa se vsi skupaj, ko najdejo čas vsi naenkrat. Ampak kolikor sem ugotovila, se največ družijo Niall, Acacia in Shawn, ker so skupaj na faksu. Prispele smo pred en blok in izstopile. Šle smo noter in Acacia je pri enih vratih pozvonila. Ven je prišla punca naših let. Imela je dolge rjave ravne lase. Objela je Lydio in Acacio, potem pa je pogledala mene.
''Hej, ti si pa najbrž Sierra kajne?'' je prijazno rekla. Pokimala sem.
''Jaz sem Vanessa. Me veseli.'' Je rekla in mi dala roko.
Potem pa smo vstopile. Stanovanje je bilo res čudovito. Bilo je približno tako veliko kot moje.
''Kje pa je Ash?'' je navdušeno vprašala Acacia.
''V sobi spi. Bom šla preverit, če se je zbudil.'' Je rekla Vanessa in se zasmejala.
Sedle smo za mizo in Vanessa se je čez nekaj minut vrnila z najlepšim dojenčkom. To je bil torej njen sin Ashton. Res je bil zelo srčkan.
''Poglej Ashton kdo je prišel, same punce.'' Se je pošalila Vanessa.
''Sierra ga boš vzela v naročje, da se spoznata?'' me je nenadoma vprašala. Bila sem rahlo šokirana. Še nikoli v naročju nisem držala dojenčka.
''Joj… Jaz ne vem kako naj ga držim.'' Sem rekla. Vse so se zasmejale.
''Saj ni tako težko.'' Je rekla in prinesla mi ga je. Razširila sem roke in dala mi ga je. Bil je tako majhen in tako zelo srčkan. Nasmehnil se mi je.
''Si mu že všeč.'' Je rekla Acacia, ki je sedela poleg mene.
''Zelo ti pristaja. Mogoče bi pa lahko imela svojega.'' Se je pošalila Lydia in zasmejala sem se.
''Za to bo še čas.'' Sem rekla in Ashton se mi je spet nasmehnil.
Pile smo kavo in se pogovarjale. Vse tri so bile res zelo prijazne. Lydio in Vanesso sem šele spoznala in zdelo se mi je, kot da se poznamo že celo večnost. Imele smo veliko skupnega. Bila sem vesela, da sem našla prijateljice v tako kratkem času. In bile so popolnoma drugačne od tistih ''fake prijateljic'' v Los Angelesu. Medtem ko smo pile kavo, je bil Ashton ves čas pri meni v naročju in ni me motilo. Občutek ko v naročju držiš otroka, tudi če ni tvoj, je neverjetno lep. Acacia je potem pogledala na uro.
''Počasi bo treba iti.'' Je rekla in me pogledala.
''Kam pa?'' je vprašala Vanessa.
''S Sierro greva še v klub.'' Je rekla in me pogledala.
''Danes?'' sem se začudila.
''Seveda.'' Je rekla in se zasmejala. ''Gresta tudi vidve?'' je vprašala in ju pogledala.
''Jaz z veseljem. Evana itak ni doma. Nekaj ureja najbrž s Shawnom.'' Je rekla Lydia.
Pogledale smo Vanesso, medtem ko sem ji dala Ashtona v naročje.
''Veste kaj? Poklicala bom Ashtonovo varuško in tudi jaz bom šla z vami. Vedno sem doma z njim in najbrž si tudi jaz zaslužim malo sprostitve. Austin pa je tudi nekje z Niallom.'' Je rekla in takoj je vzela v roke telefon.
''Potem pa super. Danes je dekliški večer.'' Je navdušeno rekla Acacia.
In Vanessa je res poklicala varuško, ki je prišla pazit Ashtona. Naročila ji je kaj vse mora narediti in potem si je na hitro oblekla neko sivo obleko. Po porodu je imela še vedno čudovito postavo. No saj so vse tri imele čudovite postave. Odpravile smo se. Vozila sem jaz. Pripeljale smo se pred klub in parkirala sem. Potem pa smo izstopile. Šle smo noter. Acacia nam je spet rezervirala mizo v kotu, da smo imele mir. In potem nam je naročila vodko.
''Jaz vozim.'' Sem rekla in vse tri so se zasmejale.
''Saj si čisto blizu doma. Bom poklicala potem Nialla, da naju pride iskat, ne skrbi.'' Je rekla. ''Saj jutri je nedelja in imaš prost dan.'' Je še dodala. Pa saj je imela prav. Potrebovala sem sprostitev in zakaj se ne bi enkrat napila s svojo novo družbo. Moralo bi se končati po prvem kozarcu, a se ni. Nadaljevalo se je. Nazdravile smo najmanj petkrat in potem smo šle skupaj plesat. Predvajali so res odlično glasbo in drugače nisem ravno bila ljubiteljica plesa, ampak ko sem imela v sebi vsaj malo alkohola, sem res rada plesala. Opazila sem kako so nas nekateri moški požirali z očmi. In ko smo bile že malo utrujene, smo šle nazaj sedet.
''Jaz bi še nekaj pila. Kje je natakar?'' je rekla Acacia.
''Najbolje da greš do šanka in jaz grem s teboj.'' Je rekla Vanessa in res sta šli. Jaz in Lydia pa sva sedeli tam in ju opazovali kako nerodno sta šli do šanka. Bili sta res smešni. Začeli sva se naglas smejati.
''Res super, da si prišla živet sem. Da smo dobile še eno prijateljico zraven.'' Je navdušeno rekla.
''Ja tudi jaz sem vesela.'' Sem rekla in se nasmehnila.
''Glej glej koga mamo tukaj.'' Sem nenadoma zaslišala moški glas.
''Evan!'' je zavpila Lydia in mu skočila v objem.
Poleg mene se je usedel nekdo. In ta nekdo sem takoj vedela kdo je bil, Shawn.
05. februar 2019
neext
05. februar 2019
•●ᴅᴇꜱᴛʀᴜᴄᴛɪᴏɴ●•
•●ᴅᴇꜱᴛʀᴜᴄᴛɪᴏɴ●•
Next
05. februar 2019
Neeeeeeext!
06. februar 2019
u239066
u239066
Next!
Res si talentirana, ta zgodba je namreč top!
06. februar 2019
Next
06. februar 2019
hej hvala vsem za komentarje tukaj imate nov Next

12.

-Sierra Brooks-

Sploh nisem vedela kako naj se obnašam in bila sem res že precej pijana. Potrudila sem se biti prijazna. No saj ko sem bila pijana, sem bila prijazna do vseh, ki so bili prijazni do mene.
''Hej.'' Me je pozdravil in se mi nasmehnil.
''Živjo.'' Sem ga pozdravila še sama.
Nekaj časa sem opazovala Evana in Lydio, ki sta se objemala. Bila sta tako lepa skupaj. Zakaj jaz nisem imela takšne sreče? Tudi Shawn ju je opazoval.
''Moj menedžer ima srečo.'' Je rekel in se nasmehnil.
''In Lydia tudi.'' Sem rekla. Pokimal je. Potem pa me je pogledal.
''Kaj pa ti? Je kakšen fant tukaj s teboj?'' me je nenadoma vprašal. Obrnila sem se k njemu in odkimala.
''Nimam fanta.'' Sem odvrnila.
''No saj nekaj mi je Acacia omenila… Ampak nisem preveč spraševal. Vem, da ni moja stvar.'' Je rekel. Pogledala sem ga v oči. Zdel se mi je neverjetno prijazen. In prisežem, da sem v tistem trenutku pozabila na Bryana. Pogledala sem proti plesišču. Lydia in Evan sta plesala. Tam sem zagledala tudi Nialla in Acacio. In Vanessa je plesala z nekim moškim, to je bil najbrž njen Austin.
''Vsi so poparčkani.'' Je rekel Shawn, medtem ko sva jih opazovala.
''Nekateri imajo pač srečo.'' Sem rekla in skomignila sem z rameni.
''Grem po pijačo. Boš kaj?'' me je vprašal, ko je vstal. Tudi sama sem vstala.
''Bom šla s teboj.'' Sem rekla in pokimal je. Bila je gneča in komaj sva se prerivala mimo. Nenadoma me je prijel za roko.
''Da se ne izgubiš.'' Je rekel in me pogledal. Močno sem stisnila njegovo roko, kot da ne bi hotela, da me še kdaj izpusti. In zdelo se mi je, kot da je to opazil. Še sam je mojo roko močno stisnil. In prišla sva do šanka. Shawn si je naročil bambus, jaz pa koktajl z okusom brusnice, saj sem imela vodke že res dovolj. In bil je zelo okusen. Shawn me je opazoval medtem ko sem ga pila. In spila sem ga zelo hitro.
''Greva zdaj nazaj do mize?'' me je vprašal. Pokimala sem in šla sva. In spet me je prijel za roko. Njegov dotik je bil tako prijeten. Nisem želela, da se kdaj konča. No, če bi bila trezna, bi najbrž roko umaknila in rekla, da lahko hodim sama. Sedla sva nazaj za našo mizo.
''Shawn bi šel plesat z menoj?'' sem nenadoma zaslišala ženski glas.
Shawn jo je zmedeno pogledal in potem mene.
''Oprosti, ampak grem plesat z njo.'' Je rekel in me pogledal. Nasmehnil se mi je in me prijel za roko. In preden bi lahko karkoli rekla, sva že bila na plesišču in plesala.
''Zakaj pa to?'' sem ga vprašala.
''Pijana je bila in najbrž bi me začela šlatati za rit.'' Je rekel in začela sem se smejati.
''Jaz sem tudi pijana.'' Sem rekla.
''Ampak ti nisi kot druge.'' Je rekel in začudeno sem ga pogledala. Za trenutek sem se ustavila in ga še vedno gledala.
''Kako to misliš?'' sem ga vprašala.
''Tako… Drugačna si.'' Je rekel. Zasmejala sem se in spet začela plesati.
''Drugačno je najbrž ok.'' Sem rekla in skomignila z rameni.
''Saj to je bilo mišljeno v dobrem smislu.'' Je rekel in mi pomežiknil.
Potem pa se je nenadoma začela predvajati počasna glasba. Vsi so objeti plesali.
''Greva nazaj za mizo?'' sem ga vprašala, saj mi je postalo malo nerodno. Odkimal je in me potegnil k sebi. Še naprej sva plesala. Tesno skupaj. Dotikala sem se ga. In za trenutek sem od blizu pogledala v njegove rjave oči. Ko sem ugotovila kaj delam, sem hitro pogledala v tla. Nenadoma mi je postalo zelo slabo.
''Jaz moram na stranišče.'' Sem rekla in preden bi karkoli rekel, sem stekla na stranišče in bruhala. Mislila sem, da me bo pobralo. Obsedela sem na tleh in nisem vedela kaj bi sama s seboj. Čez nekaj minut sem vstala in šla pred ogledalo. Malo sem si umila obraz, da sem prišla nekako k sebi. Ampak zelo se mi je vrtelo. Šla sem ven in na hodniku zagledala Shawna. Bil naslonjen na steno. Pogledal me je.
''Si v redu?'' me je vprašal.
''Iti moram.'' Sem rekla.
''Naj uganem… Bruhala si.'' Je rekel in roko je položil na mojo ramo.
Pokimala sem in se prijela za glavo.
''Pridi, te bom jaz peljal domov.'' Je rekel.
''Če pa nisi trezen.'' Sem ga opozorila.
''Sem, ne skrbi. Pridi.'' Je rekel in spet me je prijel za roko. Šla sva ven in bilo je zelo mrzlo. Hodila sva proti avtu in tresla sem se. Slekel je svojo jakno in mi jo dal.
''Ojoj….'' Sem rekla in nenadoma spet bruhala. In ker sem stala čisto zraven Shawna, sem mu pobruhala čevlje. In postala sem zelo panična.
''O moj bog oprosti!!'' sem zavpila in iz torbice potegnila robček ter šla na kolena in mu začela čistiti čevlje. Shawn me je nekaj časa opazoval, potem pa se je začel smejati.
''Sierra saj so samo čevlji, ki se lahko operejo. Ne bo konec sveta zaradi tega.'' Je rekel in še vedno se je smejal. Dvignil me je in me dal v avto, preden bi lahko karkoli rekla.
07. februar 2019
wau just perfect!
Next
07. februar 2019
neext
07. februar 2019
u239066
u239066
Next za Shierro
07. februar 2019
Next
07. februar 2019
***1L1V6***
***1L1V6***
Nee3eext
To z cevlji
07. februar 2019
•●ᴅᴇꜱᴛʀᴜᴄᴛɪᴏɴ●•
•●ᴅᴇꜱᴛʀᴜᴄᴛɪᴏɴ●•
Next
07. februar 2019
heeej evo nov Next

13.

-Sierra Brooks-

Bilo mi je grozno nerodno. Med vožnjo sem bila čisto tiho, saj sploh nisem vedela kaj bi rekla. Shawn pa tudi ni nič rekel. Prispela sva do stolpnice in pomagal mi je, da sem prišla ven z avta. V torbici sem uspela najti ključ od stanovanja in on je odklenil, ker sama ključavnice sploh videla nisem. In spet mi je postalo zelo slabo.
''Spet bom bruhala.'' Sem rekla. Pomagal mi je v kopalnico in res sem spet bruhala. Potem pa me je dvignil in me nesel v posteljo.
''Boš ostal tukaj?'' sem ga vprašala.
''Ne vem, če je to pametno…'' je rekel.
''Prosim. Tako zelo mi je slabo.'' Sem zamomljala.
''Prav. Ostal bom.'' Je rekel. In od takrat naprej se več ne spomnim kaj se je dogajalo. Najbrž sem zaspala, no upam, da sem. Zjutraj sem se zbudila z groznim glavobolom. Mislila sem, da bom umrla. Pogledala sem naokoli. Na sebi sem imela neko svojo majico in spodaj še vedno spodnje perilo od včeraj. Po sobi so bila razmetana moja oblačila. In na tleh je ležal Shawn, v spodnjicah. O moj bog. Bil je že buden. Pogledal me je.
''Dobro jutro.'' Je rekel in vstal je ter me je pogledal. Njegovo telo je bilo prečudovito. Ampak kaj za vraga se je dogajalo? Previdno sem vstala in še vedno sem gledala naokoli.
''Sierra kako se počutiš? Najbrž si utrujena zaradi včerajšnjega večera.'' Je rekel. Čudno sem ga pogledala.
''Kaj se je včeraj dogajalo?'' sem ga vprašala.
''Ne skrbi, jaz sem poskrbel zate.'' Je rekel in se mi nasmehnil. O moj bog. Saj nisem seksala s Shawnom?!
''Prosim, da greš. To se ne bi smelo zgoditi.'' Sem rekla. Debelo me je pogledal.
''Sem kaj narobe naredil?'' me je vprašal.
''Ti ne, jaz pa.'' Sem rekla in šla sem ven iz sobe, on pa za menoj.
''Prosim pusti me pri miru in idi!'' sem zavpila in odprla sem vrata stanovanja.
''Se lahko samo oblečem?'' me je vprašal.
''Samo idi že, prosim!'' sem zavpila in ga enostavno potisnila ven skozi vrata, preden bi lahko še karkoli rekel. Zaklenila sem. Nekajkrat je še potrkal, a nisem odprla. Šla sem nazaj v svojo sobo in se vrgla na posteljo ter se pokrila preko glave. Bilo mi je grozno nerodno. Sploh zato, ker se ne spomnim kaj sva delala. Vse drugo se spomnim, kako sem bruhala in kako sva prišla sem v sobo. Potem pa kot, da bi mi nekdo odrezal spomin. Kako sem lahko karkoli imela s Shawnom? O moj bog… Nikoli več mu ne bom mogla pogledati v oči. In potem še ta trapast glavobol zaradi alkohola. Zaprla sem oči in kmalu sem zaspala. Zbudila sem se komaj proti večeru. In vedela sem, da moram malo priti k sebi, ker naslednji dan delam. Vstala sem in se najprej stuširala, potem pa sem si skuhala kavo in si naredila sendvič. Sedla sem na kavč in ga pojedla ter spila kavo. Potem pa sem šla v sobo po telefon in na tleh sem zagledala oblačila, ki zagotovo niso bila moja. Bila so moška. Shawnova. O moj bog. Jaz sem ga nagnala ven brez oblačil. Sranje. Vedela sem s kom moram govoriti, z Acacio. Poslala sem ji sporočilo, če lahko pride do mene in čez nekaj minut je že bila tukaj.
''Vstopi.'' Sem ji rekla. Tudi ona je imela mačka.
Sedli sva na kavč in obrnila sem se k njej. Opazila je, da sem rahlo živčna.
''Je vse v redu?'' me je vprašala.
''Včeraj me je Shawn peljal domov, ker sem bila zelo pijana in sem bruhala. In pobruhala sem mu čevlje.'' Sem ji povedala. Začela se je smejati.
''Ni smešno.'' Sem rekla in še bolj se je smejala.
''No in ko sva prišla sem k meni, sva šla v mojo sobo in od takrat naprej se ne spomnim ničesar.'' Sem rekla. Debelo me je pogledala.
''In zjutraj je Shawn ležal na tleh v spodnjicah in jaz sem takoj pomislila, da sva najbrž kaj delala in sem ga nagnala ven.'' Sem še povedala. Spet se je zasmejala.
''Dejansko si ga nagnala ven v spodnjicah?'' je vprašala v smehu.
''Ja. Šele zdaj sem našla njegova oblačila. In grozno se počutim.'' Sem rekla in se prijela za glavo.
''Čakaj pa ti res misliš, da sta seksala?'' me je vprašala.
''Ne vem.'' Sem rekla in skomignila sem z rameni.
''Poglej…Sierra. Shawn te ne bi izkoristil. Privlačiš ga, ampak ne bi kar tako seksal s teboj, ko si pijana.'' Je rekla. In ob teh besedah sem se malo zamislila. Res ga ne bi smela kar tako nagnati ven.
''Grozno nerodno mi je.'' Sem zamišljeno rekla.
''Jutri ga poišči in se pogovori z njim.'' Je predlagala. In imela je prav. Res mi je bilo grozno nerodno, ampak moram se mu opravičiti in mu vrniti oblačila. To je bilo res grdo od mene in ni bilo prav. Če bo sploh še hotel govoriti z menoj. Nekaj časa sva se z Acacio še pogovarjali, potem pa je šla domov. Jaz pa sem šla kar takoj spat. Zjutraj sem se počutila veliko bolje. Glava me več ni bolela. Vstala sem in se uredila za službo ter se počasi odpravila. Moj avto je bil še vedno pri klubu, zato sem poklicala taksi, da me je odpeljal do tja.
08. februar 2019
***1L1V6***
***1L1V6***
Neeeeeeeeext
Kera dobra
08. februar 2019
neext
08. februar 2019
u239066
u239066
Next!

Jojjj upam, da Shawn nebo jezen na Sierro
08. februar 2019
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani