Hej

Evo mene tukaj spet z novo zgodbico. Nekateri me mogoče poznate iz prejšnje zgodbice, ki je bila o Niallu. In ta zgodbica je na nek način nadaljevanje, ampak se pojavijo nove osebe in nova glavna oseba. Upam, da vam bo všeč.

Shawn MendesSierra Brooks1.

-Sierra Brooks-

*flashback*

Bilo je poletje. Točno 5.julij. Ta dan bi moral biti najsrečnejši dan v mojem življenju. Mislila sem, da bo res. Zjutraj me je prišla zbudit moja mama, ki je bila zelo navdušena nad mojim takratnim zaročencem Bryanom Brownom. Ni jo motilo, da sem stara komaj 20 let in se bi morala poročiti. Želela sem si, da bi jo. Da bi mogoče jaz razmišljala drugače in ne bi doživela vsega tistega ponižanja v poročni obleki. Odgrnila je zavese v moji sobi, ki je bila res ogromna, saj sem rada imela veliko prostora. In glede na to, da sem imela veliko oblek, sem morala imeti prostor za vse. Bila sem namreč manekenka v eni izmed najbolj uspešnih modnih agencij v Los Angelesu. Ne bom rekla, da mi to delo ni bilo všeč. Zelo sem uživala. Ampak bilo je zelo stresno. Preveč so zahtevali od mene in preveč sem se trudila biti nekaj kar nisem, samo zato, da bi ustrezala njim. Imela sem podporo zaročenca, mame in prijateljev, ampak to enostavno nisem bila jaz. S tem sem začela že kot otrok in takrat mi je bilo zelo všeč, da sem bila v središču pozornosti, zdaj pa vedno manj. Zaročenca, no, bivšega zaročenca Bryana sem spoznala na modni reviji pred tremi leti, ko sem bila še mladoletna, on je bil pa star takrat 20 let. Sam je prišel do mene, da se spoznava in bil je res zelo prijazen in lep. Saj, kateri pa ne bi bil všeč. Dobivala sva se in si ves čas pisala in potem sva začela hodit. Pred nekaj meseci pa me je zaprosil. Bilo je prehitro ampak ljubila sem ga in mislila sem, da tudi on ljubi mene. In prišel je poročni dan…
''Ljubica vstati moraš!'' me je zbudila mama in zagledala sem svetlobo. Mama je prisedla k meni na posteljo in spravila sem se v sedeč položaj.
''Moja Sierra Brooks se bo danes poročila.'' Je navdušeno rekla.
''Danes že?'' sem vprašala čisto zaspana. Zasmejala se je in pokimala.
Pogledala sem proti omari, kjer je bila obešena moja poročna obleka. Bila je res čudovita. Naj omenim tudi to, da je moja mama modna oblikovalka in da mi jo je naredila prav ona. Nasmehnila sem se in zazehala.
''Ne morem verjeti, da si danes še zadnjič spala tukaj, potem pa se seliš k Bryanu.'' Je rekla in prijela me je za roko.
''Joj mama, saj ne grem daleč.'' Sem rekla in zasmejali sva se ter se objeli. Potem me je pustila samo, da sem se stuširala. Naličila me je kar ona in mi naredila pričesko. Tudi sebe je. Moja mama je bila zelo talentirana ženska. In zelo lepa. Imela je popolno postavo. Izgledali sva kot sestri, ne kot mama in hči. No saj, imela me je že pri osemnajstih. In vzgojila me je popolnoma sama, brez da bi ji kdo nasprotoval. Z očetom nimam stikov, ker je bil bedak, kot je rekla mama. In nisem ga niti potrebovala. Vesela sem bila, da imam njo. Nima vsak takšne mame kot je Charlotte Brooks. Oblekla sem si še poročno obleko. In ko sem se pogledala v ogledalo, se skoraj nisem prepoznala.
''Kako si lepa. Ponosna sem na tebe.'' Mi je rekla. ''Vsaj za nekaj je bil dober tisti bedak od tvojega očeta. Bil je črnc in zato imaš zdaj ti tako lepo barvo kože.'' Je navdušeno rekla. In začela sem se smejati. To je ves čas govorila. Da je srečna, da je seksala s črncem, ker sem potem prišla jaz in imam bolj rjavo barvo kože. Vendar nisem črnka, ker je mama belka. Sem pa dobivala razne žaljivke na račun moje kože. Ampak meni je čisto všeč. Nekatere ženske hodijo v solarij, da so takšne, jaz pa ne rabim.
''Pridi zdaj, ne smeš zamuditi na svojo poroko.'' Je navdušeno rekla. Pokimala sem in se še zadnjič pogledala v ogledalo. Bila sem presrečna. Šli sva dol, kjer so naju čakale nekatere najine prijateljice. Jaz neke najboljše prijateljice nisem imela, da bi ji lahko nekako zaupala. So bile pa nekatere v redu in sem jih povabila. Nad mojo obleko so bile navdušene. Mama mi je seveda naročila limuzino, ki nas je odpeljala do cerkve. Bila sem nekako zelo živčna, čeprav sem bila sigurna, da bo vse v redu. Samo nekaj minut je bilo do cerkve in ko smo se pripeljale, so vse izstopile najprej, jaz pa zadnja. Vsi so bili že tam. In ko so me videli, so mi kar zaploskali.
''Kje za vraga je Bryan tako dolgo?'' sem nenadoma zaslišala nekoga govoriti.
''Zadaj se prepira z Natalie.'' Je rekel en drug. ''Očitno ni Sierra edina, ki jo ima rad.'' Je še dodal in začela sta se smejati. Čudno sem pogledala. In močno me je stisnilo pri srcu. Vsi so hodili do mene in me pozdravljali in morala sem se smehljati. In ker bi že morali začeti, Bryana pa ni bilo, sem se sprehodila okoli cerkve. In ja, naletela sem na grozen prizor. Bryan je poljubljal Natalie.
''Saj veš, da to delam zato ker sta obe z mamo zelo bogati.'' Je rekel.
''Ja ampak ne prenesem, da seksaš z njo.'' Je jezno rekla Natalie.
''Kako pa naj bom prepričljiv?'' jo je vprašal Bryan.
''Ampak jaz te iskreno ljubim Bryan!'' je rekla in šlo ji je na jok.
''Pa saj tudi jaz tebe ljubim.'' Ji je rekel in jo še enkrat poljubil.
Ne morem opisati tistega groznega občutka. Moški, ki bi moral biti moj mož je poljubljal Natalie, ki je bila malo starejša od mene in delala je v modni agenciji ampak ne kot manekenka. Kot neka pomočnica. In če se ni naličila je izgledala kot da je stara 40. Bila sem popolnoma brez moči. Skoraj sem omedlela. In ko sem že hotela pobegnit, sta opazila, da ju opazujem.
''Sierra kaj pa ti delaš tu?'' je vprašal Bryan in prišel je do mene. ''Kako si lepa.'' Je rekel in me poskusil objeti.
''Kaj delam tu? Morala bi se poročiti!'' sem histerično zavpila.
''Kako misliš morala? Saj se bova.'' Je rekel čisto pomirjeno, kot da nič ne bi bilo.
''Zakaj si jo poljubljal in ji rekel da jo ljubiš?!'' sem zavpila.
''Kaj? Ah ne…To sva se samo hecala.'' Je rekel.
''Aja hecala sta se? Potem lahko tudi jaz v hecu poljubim nekoga?!'' sem začela vpiti. In jezno sem vrgla šopek v njo, njemu pa prisolila močno klofuto, da se je prijel za obraz.
''Crknita!!!'' sem še zavpila, potem pa sem stekla stran, kolikor so me nosile noge. In seveda tam so bili tudi novinarji, ki so me slikali kako sem tekla. Ampak vseeno mi je bilo. Želela sem stran. Stran od vsega. Moje srce je bilo popolnoma zlomljeno.
25. januar 2019
Next
25. januar 2019
u238713
u238713
Next!
Zanimiv začetek me prav zanima kakšno bo nadaljevanje, zato pohiti z nextom
25. januar 2019
u229509
u229509
Next
tvojo zgodbico o niallu sem brala in moram reči da me je res navdušila. Sploh ne dvomim, da bo pri tej kaj drugače, ker je že začetek super.
25. januar 2019
neext
26. januar 2019
u198831
u198831
Neeeeeeeeeext
Zanimiv zacetek
26. januar 2019
Heeej
Hvala vam za take lepe komentarje že na začetku in evo drugi Next je tukaj

2.

-Sierra Brooks-

*the end of flash back*
Če na kratko povem… Sem se odločila za popolnoma novo življenje. To nisem bila jaz. Po enem tednu jokanja sem prišla k sebi in se odločila, da bom še nekaj naredila iz sebe. Da bom Bryana tokrat ponižala jaz. Žal mu bo, da mi je uničil življenje. Tako zelo sem ga ljubila. Res sem mislila, da je on tisti pravi. Načrtovala sva že otroke. Ampak ne, on se je raje odločil, da mi uniči življenje. Od nekdaj me je veselilo novinarstvo in veliko sem pisala, ko sem imela čas. Tudi svoj blog o modi sem imela. In na internetu sem čisto slučajno zasledila da pri reviji INSPIRE iščejo pisateljico in novinarko. In seveda sem se prijavila. Poslala sem jim en napisan članek. In mama me je pri tem podpirala. Najprej me je bilo strah, ker je vedno hotela, da sem manekenka. Ampak vedela je, da bom tako srečna, da bom spet našla sebe. Tudi ona je bila zelo razočarana nad Bryanom. Prej pa ga je imela zelo rada. In čez kakšna dva meseca sem že bila na poti v New York. Uredništvo revije je tam, tako da sem se morala preseliti. Kar mi je bilo super. Želela sem zamenjati okolje. Želela sem biti daleč od človeka, ki me je prizadel. In ni mi bil problem potovati, videla sem že ogromno sveta. Bila sem že marsikje z mamo. Mami je seveda bilo hudo, da odhajam. A me je razumela. Razumela je mojo bolečino. In razumela je, da tam ne morem ostati. Dogovorili sva se, da me bo prišla obiskat in jaz njo. Pomagala mi je tudi izbrati stanovanje. Ni želela, da sem v hotelu in tudi jaz nisem preveč marala hotelov. Saj je bilo udobno, ampak želela sem nekaj svojega. Svoje zatočišče. Svoj prostor. Letalo je pristalo v New Yorku in izstopila sem. Komaj sem že čakala, da pridem malo do zraka. Vzela sem svoj kovček in se odpravila ven. Taksi me je že čakal in odpeljal me je na naslov, kjer bom živela. Prispela sva pred ogromno stolpnico, točno takšno kot je bila na sliki. V živo je bil New York še lepši. Tam sem bila samo enkrat ampak nisem uspela toliko videti okolice, ker sem imela modno revijo. In priprave so trajale zelo dolgo. Izstopila sem in šoferju plačala ter vzela svojo prtljago. Navdušeno sem pogledala naokoli. Ključe sem že dobila po pošti, tako da sem vstopila in iskala številko 25. To je bila številka mojega stanovanja. Bilo je v 5. nadstropju. Šla sem na dvigalo in se odpeljala gor. Takoj sem odklenila vrata. In bila sem navdušena. Vse je bilo tako kot je moralo biti. Pohištvo je bilo točno takšno kot sem naročila naj bo. In bilo je samo moje. Sama pri sebi se nasmehnila in se najprej vrgla na posteljo in tam nekaj časa ležala, potem pa sem šla še na balkon. Imela sem prečudovit razgled na Manhattan. Do konca dneva sem bila na balkonu in pila šampanjec. Proslavljala sem sama s seboj in naročila sem si pico. Preden sem zaspala, sem še poklicala mamo.
''Si prispela?'' me je takoj vprašala.
''Ja in super je. Prečudovito.'' Sem navdušeno rekla.
''Me veseli, samo pazi na sebe.'' Je rekla.
''Bom. Počutim se kot popolnoma nova oseba.'' Sem rekla in se zasmejala.
''Jaz pa te pogrešam.'' Je rekla in zavzdihnila sem.
''Saj se bova videli kmalu. Ne skrbi za mene mami. Rada te imam.'' Sem rekla.
''Tudi jaz tebe.'' Je rekla. Potem pa sva prekinili, ker je imela veliko dela, jaz pa sem bila že precej utrujena in želela sem biti spočita za naslednji dan, ko grem prvič v službo. Komaj sem čakala. Končno bom delala nekaj kar me veseli. Zaspala sem in zjutraj sem se zbudila. Šele ko sem malo pogledala naokoli, sem ugotovila, da pravzaprav ne sanjam. Da je vse to res. Da me je tisti bedak res prizadel. In da sem res v New Yorku. Pogledala sem na uro in bila je ravno prav, da sem imela še čas. Nisem še imela ravno preveč hrane v stanovanju, zato sem se odločila, da si bom šla v Starbucks po kavo, ki sem jo oboževala. Oblekla sem si svetle kavbojke malo raztrgane in bel pulover. Ter bele allstarke in zraven še črno jakno. Lase sem pustila kar spuščene. Vzela sem še torbico in šla ven. Zaklenila sem vrata in se odpravila novim dogodivščinam naproti. Ko sem prišla ven, je bila ogromna gneča.
''Oprostite, res živi tukaj Niall Horan?'' me je nenadoma vprašala skupina punc, ki so stale tam. Čudno sem jih pogledala, medtem ko sem iskala bližnji taksi.
''Ne vem, šele preselila sem se sem.'' Sem rekla. In šla sem. Ker ni bilo nikjer taksija, sem se odločila, da bom šla kar peš in poiskala Starbucks. In med hojo sem razmišljala. Niall Horan je tisti, ki je bil pri One Direction, to sem vedela. In zakaj bi on živel ravno tam? Ni on iz Irske? No pa saj ni tako pomembno. Ko sem našla Starbucks, sem vstopila in si kupila kavo, ki sem jo imela najraje na svetu. Ko sem se obrnila in sem hotela iti ven, pa se je nekaj zgodilo. Nek fant ni gledal kje hodi in zaletel se je v mene in me polil s kavo po puloverju, ki je bil BELE barve.
26. januar 2019
neext
26. januar 2019
u229509
u229509
ooo to bo pa kar Shawn ali???
Next
26. januar 2019
Heej evo nov Next

3.

-Sierra Brooks-

''O moj bog oprosti, oprosti. Mudi se mi in…'' je začel govoriti, a sem se jaz nazaj zelo razjezila.
''Tudi meni se mudi in zdaj bom morala iti takšna. Prvi dan službe, prvi intervju!'' sem jezno zavpila in sploh ga nisem pogledala v oči ampak sem ves čas gledala svoj pulover. Bila sem tako zelo jezna. In nisem več imela časa, da bi se lahko preoblekla.
''Kupil ti bom novega.'' Je rekel. In potem sem ga le pogledala v oči. Bil je moj let zagotovo. Imel je temno rjave lase, malo skodrane. In imel je rjave oči, ki so se mu svetile. Samo odkimala sem in šla sem. Nisem imela več volje do prepira, ampak bilo sem prekleto jezna. Zaprla sem si jakno, da se pulover ni videl in hitro sem se odpravila po ulici naprej. Prišla sem na določen naslov, ki je bil uredništvo revije INSPIRE. Odločila sem se, da ne bom pustila, da mi karkoli pokvari dan, niti to s kavo. Vstopila sem v ogromno stavbo, ki je bila bolj kot ne cela steklena. In zelo visoka. Ker ni bilo vse od INSPIRE. Tudi druge revije so imele uredništva notri. Želeli so, da imam kot prvi izziv intervju z eno punco, ki je stara toliko kot jaz in je branila svojega fanta pred menedžerjem. Rešila mu je življenje. In morala sem pripravit vprašanja za njo. Ime ji je bilo Acacia Wenley. In hodi z Niallom Horanom. Ah, saj res. Prej so me tiste punce spraševale glede njega. Prišla sem v najvišje nadstropje in poiskala pisarno od direktorice. Ime ji je bilo Jackie Bell. In njena revija INSPIRE je bila najbolj uspešna revija za ženske v Ameriki. Smešno se sliši, vendar revija lahko marsikateri ženski pomaga pri raznih težavah.
''Živjo.'' Sem pozdravila, ko sem vstopila v njeno pisarno. Bila je malo starejša od mene. Imela je popolno postavo in imela je svetlo rjave lase. Nasmehnila se je. Vstala je ter prišla do mene.
''Sierra Brooks kajne?'' me je vprašala.
''Ja, jaz sem.'' Sem rekla in se nasmehnila.
''Točna si. Plus za tebe.'' Je rekla in se zasmejala. ''Kar sedi, da se pogovoriva.'' Je rekla in namignila je proti stolu. Sedla sem in odložila torbico na drug stol poleg mene. Sama je sedla nasproti mene.
''Zelo vesela sem, da si prišla in, da boš delala za nas.'' Je navdušeno rekla. ''Drugače sem zelo navdušena nad modo in že prej sem slišala za tebe.'' Je rekla. Nasmehnila sem se in pokimala.
''Ampak nismo te sprejeli zato, ne skrbi. Talentirana si in to zelo.'' Je rekla.
''Hvala.'' Sem se navdušeno zahvalila.
''In prosim, tukaj se počuti svobodno in kot doma. Vsi smo prijatelji in jaz nisem ena izmed tistih zateženih šefic.'' Se je pošalila in zasmejala sem se. ''Torej…Acacia Wenley…Si ji pripravila vprašanja?'' me je vprašala.
Pokimala sem.
''Sem, tukaj so.'' Sem rekla in ji dala beležko, a je odkimala.
''Zaupam ti in mi boš pokazala ko boš potem vse to napisala v članek.'' Je rekla. In to je bilo res super za slišati. ''Zdaj pa ti bom pokazala tvojo mini pisarno. Mogoče bo izgledalo kot da nimaš zasebnosti, ker je vse stekleno in te bojo vsi gledali, ampak slišali te ne bojo, ne skrbi.'' Je rekla. Zasmejala sem se in pokimala. Vstala je in sledila sem ji ven. Moja pisarna je bila čisto v desnem kotu, tako da sem imela še čudovit razgled na mesto. Še skoraj lepšega kot v stanovanju.
''Bo v redu tukaj?'' me je vprašala.
''Seveda.'' Sem navdušeno rekla.
''No super. Potem pa se kar udomači in se pripravi, preden pride tvoja prva stranka.'' Je rekla. In pustila me je samo. Še vedno nisem mogla verjeti, da sem tukaj. Živim svoje sanje. Neke svoje stvari sem odložila na mizo in prižgala sem računalnik. In ravno takrat mi je zazvonil telefon. Na zaslonu sem zagledala ime Bryan. O moj bog. Kaj hoče?
''Kaj bi rad?!'' sem jezno zavpila nanj.
''Rad bi se pogovoril s teboj.'' Je rekel. Kot da se ne bi zgodilo nič takega.
''Jaz pa ne.'' Sem mu zabrusila.
''Vem, da me ljubiš in jaz ljubim tebe.'' Je rekel.
''Očitno si se zmotil pri telefonski številki, jaz nisem Natalie.'' Sem jezno rekla.
''Daj no Sierra. Samo za eno priložnost te prosim.'' Je rekel. Pretvarjal se je kot da mu gre na jok.
''Poslušaj bedak. Ne kliči me več, ne piši mi več! Konec je. Katerega dela ne razumeš? Kaj bi še rad? Da grem v trojčka s teboj in Natalie? Da se bo potem mogoče počutila mlado? Ne hvala! Pusti me pri miru!'' sem jezno zavpila in potem sem prekinila in odložila telefon na mizo. Prijela sem se za glavo.
''Naj uganem…Prevaral te je.'' Sem zaslišala ženski glas. Bila je Acacia Wenley, prepoznala sem jo ker sem gledala njene slike pred nekaj dnevi na instagramu. Šlo ji je na smeh.
''Oh…O moj bog… Nisem vedela, da ste tukaj.'' Sem rekla in najbrž sem bila rdeča kot kuhan rak. Zasmejala se je in skomignila je z rameni.
''Saj ni nič. Popolnoma razumem tvojo jezo. Če je bedak, je pač bedak.'' Je rekla in skomignila je z rameni. Še sama sem se rahlo zasmejala. ''In prosim preden začneva, govori z menoj kot s prijateljico, ne kot neko uradno osebo, ker jaz to nisem.'' Me je opozorila in zasmejala se je. Bila je popolnoma preprosta in skromna, kljub temu, da je njen fant bil svetovno znan pevec.
''Še enkrat se opravičujem. Zdaj pa lahko začneva. Jaz sem Sierra Brooks.'' Sem rekla in ji dala roko. Ona pa meni.
''Acacia Wenley.'' Je rekla in sedla je. Začeli sva z intervjujem. Vprašala sem jo vse. Kako sta se spoznala z Niallom. Kako je odkrila vse v zvezi z njegovim prevarantskim menedžerjem. Kako se je počutila, ko jo je ustrelil. In na vse mi je brez problema odgovorila. Vprašala sem jo tudi ima še zdaj posledice zaradi tega in je rekla, da ima včasih še kakšne nočne more. In če je razmišljala o tem, da bi tudi ona imela pevsko kariero, kot jo ima Niall in pri tem odgovoru me je zelo presenetila.
''Dobila sem že nekaj ponudb, ampak sem zavrnila. Že zdaj tisti, ki obožujejo Nialla vejo kdo sem in že zdaj sem nekako pod pritiskom javnosti. Mogoče nekega dne bom ustvarila kaj svojega, ampak trenutno se želim samo posvetiti Niallu in faksu.'' Je povedala in vse sem si zapisala.
''Hvala. Mislim, da bo to en čudovit intervju, ki bo ganil vse ženske, ki berejo revijo.'' Sem navdušeno rekla.
''Upam, da bo tako.'' Je rekla in se nasmehnila. Potem pa je vstala in si oblekla jakno.
''Zdaj pa odhajam na predavanje.'' Je rekla in zasmejala sem se ter pokimala.
''Te bom pospremila ven. In še enkrat hvala.'' Sem rekla ter tudi sama vstala in ji še enkrat dala roko. Ta punca bi morala biti vzor vsem ženskam po svetu. Res je občudovanja vredna.
27. januar 2019
Next
27. januar 2019
u229509
u229509
Next
27. januar 2019
evo nov Next

4.

-Sierra Brooks-

Medtem ko sva hodili proti dvigalu, sva se pogovarjali o modi in bila je navdušena nad mojimi lasmi. Razlagala mi je kako je ona imela podaljške, potem pa si jih je odstranila in ima zdaj naravno dolžino do ramen. Medtem ko sem jaz imela malo bolj goste črne lase in bili so dolgi do pasu. Za svoje lase res lahko rečem, da so lepi. Vedno sem zelo skrbela za njih. Vstopili sva na dvigalo in nenadoma je vstopil zraven še nekdo, ki je očitno stal za nama in vse poslušal. In ko sem ga pogledala, sem zagledala tiste rjave oči. To je bil tisti fant, zaradi katerega sem morala nositi jakno še notri.
''Kaj pa ti tukaj?'' se je začudila Acacia. Očitno se poznata.
''Intervju sem imel. Kaj pa ti? Špricaš faks?'' se je pošalil in Acacia se je zasmejala.
''Ne, tudi jaz sem imela intervju s to čudovito gospodično tukaj.'' Je rekla in položila je roko na mojo ramo. Samo gledala sem ga in najine oči so se srečale.
''Čudno, da nisva vedela, da imava intervju istočasno.'' Je rekel.
''Greš zdaj na faks?'' ga je vprašala.
''Ja. Ti tudi?'' jo je vprašal on. Pokimala je in se nasmehnila.
''Niallu je najbrž dolgčas ko naju ni.'' Je rekla in se začela smejati.
''Jaz grem samo na eno predavanje, potem greva z Evanom v studio.'' Je rekel. Nič mi ni bilo jasno o čem govorita. Kakšen studio in kakšen Evan. Očitno pa hodita na isti faks in Niall tudi. Še vedno sem ga gledala in nisem nič rekla. On pa je gledal mene. In sploh nisem mogla umakniti pogleda z njega.
''No, nisem vaju predstavila. To je Si…'' je začela govoriti Acacia, a sem jo ustavila.
''Saj sva se že spoznala.'' Sem rekla in odprla zadrgo na jakni. Začudeno je gledala moj pulover, ki več ni bil bele barve ampak rjave.
''Aha torej zato si bila tako jezna… Tukaj delaš in se ti je mudilo. Res mi je žal.'' Je rekel. In to je delovalo nekako iskreno. Ampak odkar se mi je zgodilo tisto z Bryanom, sem bila nekako nezaupljiva. Hotela sem reči nekaj grdega, a sem se zadržala.
''V redu je.'' Sem rekla in se prisiljeno nekako nasmehnila.
Dvigalo je potem prispelo dol in izstopili smo. Še enkrat sem ga pogledala in on je pogledal mene. Zakaj strmim vanj? To ni bilo v moji navadi. Prisilila sem se, da sem umaknila pogled in pogledala Acacio, ki ji je šlo na smeh.
''Hvala še enkrat.'' Sem ji rekla.
''Ni problema. Želim ti vso srečo in od zdaj naprej bom redno kupovala INSPIRE.'' Je rekla navdušeno. ''Pa saj se še kaj vidiva, kajne?'' je vprašala. Pokimala sem in se ji nasmehnila. Na hitro me je prijateljsko objela in s tistim fantom sta šla. Pritisnila sem na tipko za dvigalo in medtem ko sem čakala, sem še enkrat pogledala proti izhodu. In v tistem trenutku se je obrnil tudi on in me še enkrat pogledal. Ja, priznam. Bil je zelo lep. Ampak ne, nisem prišla sem zato, da bi iskala kakšnega fanta. Prišla sem, da si uredim življenje. Šla sem nazaj v svojo pisarno in začela pisati članek o Acacii. In moram priznati, da mi je šlo res dobro. In ko sem končala, sem zaprla svojo pisarno in šla domov. Bila sem rahlo utrujena. Na poti sem se ustavila še v trgovini in si kupila nekaj hrane. Odločila sem se, da si naredim testenine s piščančjim mesom. Prispela sem v stolpnico in hodila proti svojemu stanovanju. In ko sem hotela odkleniti vrata, sem zaslišala za seboj znan glas.
''Sierra ti živiš tukaj?'' je vprašala Acacia. Začudeno sem se obrnila in jo pogledala.
''Ja.'' Sem odgovorila. ''Ti tudi?'' sem jo vprašala. Zasmejala se je in pokimala.
''Tukaj živiva ja. Ne morem verjeti. Sosedi sva.'' Je navdušeno rekla. ''In očitno tudi v istem nadstropju.'' Je še dodala. Zasmejala sem se. Saj to je bilo super. Da sem poznala vsaj nekoga, ki tudi tukaj živi. Za njo je prišel še en fant z rjavimi lasmi in modrimi očmi. Prepoznala sem ga. Niall Horan.
''O živjo Sierra.'' Me je pozdravil.
''Živjo…Čakaj..Kako pa ti veš kdo sem?'' sem začudeno vprašala.
''Bil sem že na eni modni reviji, kjer si nastopila tudi ti.'' Je rekel in se zasmejal. Niall Horan ve kdo sem. To se mi je zdelo res nenavadno.
''Ampak zdaj ni manekenka, zdaj je odlična novinarka in živi tukaj.'' Je navdušeno rekla Acacia. ''Pri njej sem imela intervju.'' Je še rekla. Niall se ji je nasmehnil. In res sta bilo tako lep par. Zakaj jaz nisem imela takšne sreče?
''No jaz grem…Kuhat.'' Sem rekla in pokimala sta.
''No zdaj ko si že tukaj sem te mislila vprašati..Bi šla kdaj z menoj ven? Moja najboljša prijateljica ima otroka in zdaj več ne more tako pogosto ven, pa sem mislila če bi ti šla kdaj v kakšen klub.'' Je rekla. Nasmehnila sem se. Malo druženja mi najbrž ne bi škodilo.
''Seveda. Z veseljem.'' Sem rekla navdušeno.
''Jutri?'' je vprašala.
''Prav.'' Sem rekla, potem pa sem šla v svoje stanovanje in se zaklenila noter. Življenje v New Yorku bo očitno še zelo zabavno.
28. januar 2019
u229509
u229509
Next postajam obsedena s to zgodbo
28. januar 2019
neext
28. januar 2019
Next
28. januar 2019
evo tukaj je nov Next posvečen je pa osebi •●ᴅᴇꜱᴛʀᴜᴄᴛɪᴏɴ●•

5.

-Sierra Brooks-

Do konca dneva sem preživela v stanovanju. Jedla sem in pila ter gledala neke romantične filme in se pri tem večkrat spomnila na Bryana. Še vedno je bolelo to kar mi je naredil. Vedela sem, da moram pozabiti na to. Ampak nisem mogla kar tako hitro. Zaspala sem in se zjutraj zbudila ravno pravi čas. Tokrat sem si doma skuhala kavo. Zraven ko sem jo pila, sem vzela svoj prenosnik in brskala po družabnih omrežjih. Opazila sem, da sem na instagramu dobila nov follow, od Acacie. Pred nekaj dnevi sem gledala njene slike, zdaj pa sem šla spet. Res je bila zelo lepa in tako skulirana. Opazila sem, da je pred nekaj minutami objavila neko sliko. Na njej so bili Niall, ona in tisti fant od včeraj. Spet sem nekaj časa strmela vanj in potem sem kliknila na sliko, da mi je pokazalo imena. Njegovo ime je bilo Shawn Mendes. Kliknila sem na njegov profil in imel je kljukico. Začudeno sem pogledala. Očitno je tudi on slaven glasbenik, saj je objavil fotografijo, kjer je nastopal v polni dvorani. Raje sem odložila telefon in spila kavo do konca. Oblekla sem si črno kratko oprijeto obleko in črne najlonke. Obula sem tudi črne visoke pete. Ni mi bil problem hodit daleč v njih. Bila sem navajena. Zraven sem oblekla še črno usnjeno jakno. Lase sem spet pustila spuščene. Na hitro sem se še naličila in vzela torbico ter se odpravila ven. Spet ni bilo taksija nikjer, zato sem šla kar peš. In opazila sem kako so me nekateri moški opazovali. Kot da prvič vidijo žensko v kratki oprijeti obleki. Samo zavila sem z očmi in šla naprej. Prispela sem do uredništva in vstopila. Tokrat mi ne bo treba imeti jakne ves čas na sebi. Šla sem v svojo pisarno in za menoj je prišla tajnica od Jackie. Mislim, da ji je bilo ime Jenna.
''Jackie te želi videti.'' Mi je rekla.
''Prav.'' Sem rekla in hitro slekla jakno ter odložila torbico. Šla sem v njeno pisarno in nasmehnila se mi je ter me pozdravila.
''Kako se počutiš?'' me je vprašala.
''V redu.'' Sem rekla in se še sama nasmehnila.
''Sierra videla sem kaj se ti je zgodilo preden si prišla sem.'' Je rekla. Oh, super. Zavzdihnila sem in pokimala. Me bo odpustila zaradi tega? Pa saj nisem bila kriva jaz.
''In zelo mi je žal zaradi tega. Želim samo, da veš, da te bomo mi tukaj zaščitili in da če karkoli potrebuješ, se lahko oglasiš pri meni.'' Je prijazno rekla in to me je pozitivno presenetilo.
''Hvala.'' Sem rekla. Čutila sem neko olajšanje.
''Kako pa napreduje članek?'' je vprašala.
''kar dobro.'' Sem rekla.
''Imaš še tri dni časa, tako da se ti ne mudi tako zelo. Kar počasi.'' Je rekla in pokimala sem. Zmotila naju je Jenna.
''Jackie, fotomodel je že tukaj.'' Je rekla.
''Oh super, kar naj pride noter.'' Je rekla Jackie.
''No grem jaz na delo.'' Sem rekla, a ustavila me je.
''Počakaj, spoznala boš našega fotomodela, ki bo delal za nas.'' Je navdušeno rekla.
''Prav.'' Sem rekla in se nasmehnila.
Noter je vstopil moški, tri leta starejši od mene. In vedela sem kdo je. Nekaj časa je živel v Los Angelesu in družil se je z Bryanom. Bil je tudi na najini poroki, ki se ni srečno končala. Kyle West. Zavzdihnila sem. Pogledal me je od glave do pet.
''Sierra? Tukaj delaš?'' se je začudil.
''Čakaj vidva se poznata?'' naju je vprašala Jackie. Postalo mi je malo neprijetno in samo pokimala sem.
''Nekaj časa sem delal tam, kjer je bila tudi ona.'' Je rekel Kyle.
''Aha, potem pa super če se poznata. Saj se bosta pogosto srečala.'' Je rekla Jackie in se zasmejala.
Super. Ta človek me bo zdaj ves čas spominjal na Bryana.
''No jaz…Imam še veliko za napisat, tako da grem.'' Sem rekla. Jackie je pokimala in šla sem ven, mimo Kyla, ki me je še vedno gledal. Šla sem v svojo pisarno in sedla sem za mizo. Če bo povedal Bryanu kje sem, prisežem, da ga bom lastnoročno razkosala. In zraven še Bryana in tisto Natalie. Čez nekaj minut se je pojavil v moji pisarni. Imel je nasmešek na obrazu.
''Ne morem verjeti, da sva se srečala.'' Je rekel.
''Tudi jaz ne.'' Sem jezno rekla.
''Res mi je žal za to kar se je zgodilo. Čeprav sva bila z Bryanom prijatelja, nisem vedel za vse to kar ti je delal za tvojim hrbtom. Tudi jaz sem mislil, da te ljubi.'' Je rekel. Pogledala sem ga in zavila z očmi.
''In zdaj ga boš najbrž klical in mu rekel, da sem tukaj.'' Sem rekla. ''Da me bo še tukaj ponižal.'' Sem še dodala in se prijela za glavo. Odkimal je.
''Tukaj sem zaradi svoje kariere, ne zaradi česa drugega in nič mu ne bom rekel. Saj sploh ne govoriva več.'' Je rekel.
''Kyle fotografiranje imaš!'' sem zaslišala Jennin glas. Kyle me je še pogledal.
''Resno mislim Sierra. In prav je, da si šla stran od njega.'' Je še rekel in šel je ven. Od vseh mest na svetu je moral priti ravno sem. In zdaj me bo ves čas spominjal na Bryana. Poskusila sem se skoncentrirati na delo, na moj članek o Acacii. Potem pa sem nenadoma dobila njeno sporočilo na instagramu.
''Še velja za danes?''
Skoraj sem že pozabila, da sem bila dogovorjena z njo. In potrebovala sem malo sprostitve.
''Ja, seveda.'' Sem ji odpisala, potem pa sem nadaljevala svoje delo. Kyle je potem prišel nazaj v mojo pisarno.
''Me boš zdaj nehala gledati tako jezno?'' se je pošalil.
Zavzdihnila sem in pokimala.
''Bom še videla.'' Sem rekla.
''Kaj če bi se kasneje kaj dobila in se bova malo pogovorila o vsem?'' me je vprašal.
Odkimala sem.
''Sem že zmenjena.'' Sem rekla, on pa se je zasmejal.
''Imaš že drugega?'' je vprašal.
''Ne, s prijateljico, ti bedak.'' Sem rekla in ga grdo pogledala.
''No prav, potem pa se vidiva jutri tukaj.'' Je rekel in mi pomežiknil. Šel je ven. Saj je bil kar zabaven in smešen, priznam. Ampak res mi ni bilo do smeha. Osredotočila sem se na delo.
29. januar 2019
u238713
u238713
Next

Njegovo ime je bilo Shawn Mendes. Kliknila sem na njegov profil in imel je kljukico. Začudeno sem pogledala. Očitno je tudi on slaven glasbenik, saj je objavil fotografijo, kjer je nastopal v polni dvorani.


Oh gosh, Sierra ne ve, kdo je Shawn Mendes
29. januar 2019
Next
29. januar 2019
neext
30. januar 2019
heeej evo tukaj je nov Next
~Uma Mint~ hahaha če bi takoj vedla kdo je Shawn Mendes, ne bi blo zanimivo
6.

-Sierra Brooks-

In ko je bila ura toliko, da sem lahko šla domov, sem hitro pospravila svoje stvari in se odpravila. Ostala sem še malo dlje, da sem lahko še dokončala članek, ker sem želela vse narediti bolj hitro, da mi ni treba hiteti zadnji dan. In to delo sem res oboževala. Tam sem bila dva dni in vedela sem, da je to življenje zame. Da sem naredila prav. Odpravila sem se ven in bilo je veliko bolj mrzlo kot v Los Angelesu. Zaprla sem si zadrgo na jakni in dala roke v žep. Spet sem opazila kako me marsikdo gleda.
''Iz manekenke v novinarko, kako noro.'' Sem zaslišala nek glas za seboj.
Obrnila sem se in zagledala neke moške, ki jim je šlo na smeh.
''Ampak si pa dobra.'' Je rekel in me pogledal od glave do pet. In nenadoma sem začutila roko na svoji zadnjici.
''Bi bila danes ti naša igračka?'' je vprašal eden izmed njih.
Sploh nisem vedela kaj naj naredim in kam naj se obrnem. Potem pa sem ugotovila kako naj se znajdem.
''Mikrofon imam prižgan in vse snemam. Tako da lahko napišem članek o vas.'' Sem rekla in se hinavsko zasmejala.
Spogledali so se in ostali so brez besed.
''Niste več tako pogumni?'' sem vprašala.
''Ne skrbi, še se bomo videli.'' Je rekel eden izmed njih in mi še pomežiknil. Šli so in lahko sem normalno zadihala. Srce mi je razbijalo kot noro. Res me je bilo strah. Ker ni bilo takšne gneče kot zjutraj in mogoče mi nihče ne bi mogel pomagati. Malo sem se nadihala, potem pa sem hitro šla domov. Glava me je grozno bolela, zato sem se takoj ulegla na kavč in nekaj časa strmela v strop. Potem pa me je zmotil zvonec pri vratih. Vstala sem in šla odklenit vrata. Bila je Acacia. Bila je že urejena od glave do pet. Imela je oblečeno črno oprijeto obleko, podobno kot sem jo imela oblečeno jaz.
''Si se pa uredila.'' Je rekla in se zasmejala.
''Ah..Ne. To imam še od službe.'' Sem rekla. ''Jaz ne vem če bi šla danes kam.'' Sem rekla in zavzdihnila.
Vstopila je in me pogledala.
''Si v redu?'' me je vprašala.
''Malo me boli glava.'' Sem rekla in sedli sva na kavč.
''Daj no, tam boš pozabila na vse skrbi, boš videla. In sploh se ti ni treba urejat, ker si že zdaj popolna.'' Je navdušeno rekla.
Zasmejala sem se in odkimala.
''Nič posebnega.'' Sem rekla.
''Daj no, poglej to postavo in čudovito barvo kože.'' Je rekla in začela sem se smejati, ko sem se spomnila na mamo.
''Mama je seksala s črncem.'' Sem rekla in skomignila z rameni, potem pa se je še ona začela smejati.
''Daj no, greva!'' je zavpila navdušeno in seveda, nisem mogla zavrniti, če sem ji obljubila.
''Prav. Greva.'' Sem rekla in na hitro sem si popravila šminko ter si oblekla jakno. Šli sva. In ker je bil ta klub v bližini, sva šli kar peš.
''Midve imama mizo rezervirano. Acacia sem.'' Je rekla Acacia enemu natakarju. Pokimal je in naju odpeljal za mizo v desnem kotu in imeli sva razgled na vse. Bilo je ogromno mladih in večinoma so vsi plesali s pijačo v roki. Zelo dolgo že nisem bila tako zunaj. Bryan ni bil ravno navdušen nad tem. Ampak če zdaj pomislim za nazaj, ga ne bi smela ubogat. Acacia je obema naročila neke okusne koktajle. Nekaj časa sva poslušali glasbo, ki se je predvajala. Potem pa sva se začeli pogovarjat. Res je bila super oseba. Še vedno se mi zdi neverjetno to kar se je zgodilo njej in Niallu.
''In tebe je tvoj bivši res prevaral?'' je vprašala.
''Ja z neko starejšo.'' Sem rekla in skomignila z rameni.
''Ah… Tudi mene je bivši prevaral in bila sva skupaj tri leta. Tukaj z eno s faksa. In ona je hodila z Niallom.'' Je rekla in začela se je smejati.
''Važno da sta se vidva našla.'' Sem rekla in pokimala je.
''Vsak dan bolj ga ljubim in obožujem. Res mi pomeni vse na svetu.'' Je rekla zasanjano.
''Živjo.'' Sva nenadoma zaslišali Niallov glas. Očitno to ne bo ženski večer. Zagledala sem Nialla, ki je takoj sedel k Acacii in zraven se tistega fanta s čudovitimi rjavimi očmi, Shawna.
''Hej.'' Je pozdravil tudi on in prisedel je k meni. Za nekaj centimetrov sem se premaknila bolj v desno, stran od njega.
''Ne morem verjeti, da sta res prišla.'' Je navdušeno rekla Acacia in naslonila se je na Nialla. Lepšega para res še nisem videla.
''Če si pa povabila.'' Je rekel Shawn in Acacia se je nagajivo zasmejala in me pogledala.
''Saj nimaš nič proti moški družbi, kajne?'' me je vprašala.
''Ne.'' Sem kratko odgovorila. Ostala sem brez besed.
''Greva plesat?'' je Niall vprašal Acacio. In ona je takoj vstala in šla sta. Ostala sem sama tam za mizo s Shawnom. Nekaj časa sva bila tiho in ju opazovala kako sta plesala. Potem pa se je obrnil k meni in mi dal roko.
''Shawn.'' Se je predstavil. Seveda sem že vedela kako mu je ime, ampak sem se pretvarjala, da ne vem.
In nisem vedela kaj naj naredim. Nič drugega mi ni preostalo, kot da mu tudi sama dam roko. In njegov dotik je bil tako nežen in prijeten.
''Sierra.'' Sem se predstavila še sama. Na njegovem obrazu se je pojavil rahel nasmešek.
''Upam, da se ne jeziš zaradi puloverja.'' Je rekel.
Odkimala sem in spet sem gledala Nialla in Acacio, ki sta plesala in se zraven smejala.
''Boš še kaj pila?'' je vprašal, ko je opazil moj prazen kozarec.
''Ne… Delam jutri.'' Sem rekla. In pokimal je ter se nasmehnil. Prekleto, zakaj se mi tako nasmiha?!
''Na stranišče grem.'' Sem potem rekla in preden bi mi lahko kaj rekel sem hitro vstala in šla na stranišče ter si malo popravila ličila in si počesala lase. In ko sem prišla nazaj ven, je na hodniku bil Shawn. Srečala sva se.
''Kaj pa ti delaš tukaj?'' sem ga vprašala.
''Tudi jaz sem moral na stranišče in nisem vedel kje je, pa sem ti sledil.'' Je rekel in se zasmejal. Pogledal me je od glave do pet. Me slučajno požira z očmi?
''Zakaj me tako gledaš?'' sem ga vprašala.
''Kako?'' je vprašal on. In nisem vedela kaj naj rečem. Bila sem v zadregi. Verjetno sem tudi zelo zardela.
''Lahko sporočiš Acacii in Niallu, da sem šla? Prosim, hvala.'' Sem rekla in hotela sem že iti, a je prišel za menoj.
''Te pospremim?'' je vprašal.
Obrnila sem se in ga pogledala.
''Zakaj?'' sem se začudila.
''Ker New York je veliko in nevarno mesto in vem, da si tukaj nova in da še nisi navajena.'' Je rekel.
''Los Angeles ni nič drugačen.'' Sem rekla.
''Malo pa je.'' Je rekel in se zasmejal.
In seveda, vedela sem, da tudi če bom rekla ne, bo vseeno šel za menoj. In medtem ko sva hodila proti izhodu, sem naletela na Kyla. Pogledal me je in se nasmehnil. V roki je imel pivo.
''O živjo Sierra.'' Me je pozdravil.
''Kaj pa ti delaš tukaj? Si delaš pivski trebuh?'' sem ga vprašala in namignila proti njegovemu pivu. Zasmejal se je in dvignil je majico ter pokazal svoje trebušne mišice.
''Eno pivo mi ne bo pokvarilo teh mišic.'' Je rekel in mi pomežiknil. Potem pa je pogledal Shawna. ''To je torej prijateljica.'' Je rekel.
''Prijateljica pleše s svojim fantom.'' Sem rekla in ga grdo pogledala. Bil je pijan in ni se mi več dalo ukvarjati z njim, zato sem šla. Shawn pa za menoj. In v tišini sva nekaj časa hodila.
30. januar 2019
Neeeeeext plus nova bralka!!!! Tole je tk amazing zgodbica, da prau ne moreš nehat brat.
30. januar 2019
u238713
u238713
Nextie!

Jaa verjetno res nebi imelo smisla, če bi ga poznala
30. januar 2019
neext
30. januar 2019
u229509
u229509
Next
30. januar 2019
Next
31. januar 2019
heeej evo nov Next

7.

-Sierra Brooks-

Še sama nisem vedela če mi je v njegovi bližini prijetno, ali bi najraje pobegnila.
''Koliko si pa stara?'' me je nenadoma vprašal.
''Dvajset.'' Sem kratko odgovorila.
''Aha, enako kot jaz.'' Je rekel. Nasmehnil se je in me pogledal.
''In kako to, da si se odločila da prideš v New York?'' me je vprašal. Nisem vedela kaj naj rečem. Nekaj časa sem bila tiho in premišljevala.
''Zaradi dela.'' Sem se zlagala. No saj to je delno bilo res. Ampak najbolj zaradi tega, da sem zaživela na novo.
''Nisem še srečal osebe, ki bi dala tako kratke odgovore.'' Se je pošalil.
''Si jo pa zdaj.'' Sem rekla in ga pogledala, bolj resno.
''Zakaj si tako zagrenjena? Nekdo te je očitno zelo prizadel v preteklosti.'' Je rekel. Čudno sem ga pogledala. Zakaj mi to govori? Kdo pa misli da je?
''Sem pač drugačen tip človeka kot nekateri.'' Sem mu zabrusila. In očitno je ostal brez besed.
''Hvala za spremstvo, najprej lahko grem sama.'' Sem rekla in potem sem preprosto šla. Hotela sem se še ozreti nazaj, a se nisem. Najbrž sem bila zlobna do njega, kar ni bilo prav. Ampak preprosto nisem hotela niti prijateljevati z nobenim moškim. Bryan me je uničil. Hitro sem stekla v stanovanje in se zaklenila. Slekla sem obleko s sebe in se hitro šla stuširat. In v mislih sem ves čas imela njegove rjave oči, ki so me gledale. Zaspala sem, ker sem bila izmučena. In zjutraj sem se zbudila. Bil je petek. Opravila sem svojo jutranjo rutino in se oblekla v črne kavbojke in temno rdečo srajco. Spet sem oblekla usnjeno črno jakno in zraven obula črne čevlje z visoko peto. Lase sem si spela v visok čop. Hitro sem spila kavo in se odpravila. In na hodniku sem naletela na Acacio.
''Hej.'' Me je pozdravila, ko me je videla.
''Dobro jutro.'' Sem jo pozdravila jaz in se zasmejala, ko sem opazila, da ima najbrž mačka.
''Kako to, da si kar šla? In Shawn tudi. Kar izginila sta.'' Je rekla in se začela smejati.
''Morala sem domov, danes delam in sem bila zelo utrujena.'' Sem rekla.
''In Shawn je šel s teboj?'' je nagajivo vprašala.
Zavzdihnila sem in pokimala.
''Pospremil me je do doma.'' Sem rekla in potem hitro zaklenila vrata. Tudi ona je naredila enako.
''Mislim, da si mu všeč Sierra.'' Je rekla in mi pomežiknila. Začudeno sem jo pogledala in odkimala.
''Dvomim.'' Sem odgovorila.
''Kaj boš delala danes popoldne?'' me je vprašala.
''Malo še moram urediti članek o tebi.'' Sem rekla in se zasmejala.
''Oh saj res. Ampak med vikendom pa ne delaš kajne?'' me je vprašala.
''Ne med vikendom pa ne.'' Sem rekla in pokimala je.
''Potem pa…Kaj praviš na to, da greš z menoj jutri malo naokoli? Razkazala ti bom mesto in šli bova k najboljši frizerki, potem pa še k moji najboljši prijateljici, da vidiš kako srčkanega sina ima.'' Je rekla navdušeno. In seveda nisem mogla zavrniti. Acacia je bila super oseba.
''Z veseljem.'' Sem rekla. ''Ampak sami bova kajne?'' sem vprašala.
''Saj se ne bojiš Nialla?'' se je začudila.
''Ne, Shawna.'' Sem spravila iz sebe, potem pa sem se ugriznila v jezik, ko sem ugotovila kaj sem rekla. Začela se je smejati kot nora.
''Shawn je super fant.'' Je rekla. Zavzdihnila sem in pogledala na uro.
''Malo se mi mudi, tako da kar grem.'' Sem rekla in se poslovila ter šla. In čez nekaj sekund je prišla za menoj ven. In zunaj sta stala Shawn in Niall. O moj bog. Bilo mi je tako neprijetno, ker sem bila malo nesramna do Shawna in sploh nisem vedela kaj naj rečem.
''Si našla svojo denarnico?'' je Niall vprašal Acacio.
''Ja, sem. V kopalnici je bila.'' Je rekla Acacia in se zasmejala.
''Potem lahko gremo?'' je vprašal Niall.
''Sierra potrebuješ prevoz?'' je vprašala Acacia in vsi trije so me pogledali. Ja, tudi Shawn. In tudi jaz sem ga na hitro pogledala.
''Ne saj ni treba, hvala.'' Sem rekla.
''Nisi nekaj sekund nazaj rekla, da se ti mudi? Daj no, saj gremo mimo.'' Je rekla in nisem vedela kaj naj rečem.
''Pridi, peljali te bomo.'' Je rekel Niall. Nič nisem rekla, samo sedla sem noter in zraven mene je sedel Shawn. Zakaj sem v njegovi bližini čutila nekaj, kar se ni dalo niti opisati? Pogledala sem ga in on je pogledal mene. In preden bi se začela pogovarjati, smo že bili pri uredništvu INSPIRE.
''Hvala za prevoz. Rešili ste me.'' Sem rekla in se zasmejala. Morala bi si nabaviti avto. To ne bi bilo slabo.
''Se vidimo zvečer kaj.'' Je rekla Acacia in zasmejala sem se ter pokimala. Pogledala sem Shawna, ki me je gledal.
''Adijo.'' Sem rekla.
''Adijo.'' Je rekel on. Hitro sem izstopila in zaprla vrata ter stekla v uredništvo. Prišla sem zadnjo minuto in tako sem tekla proti svoji pisarni, da sem se zaletela v Kyla in se skoraj prevrgla na petah.
''Wow wow kam se ti pa mudi?'' me je vprašal.
''Na delo.'' Sem rekla čisto zadihana.
''Ne skrbi Sierra tukaj nismo tako strogi.'' Sem zaslišala Jackie za seboj in smejala se je.
''Vseeno ne maram zamujati.'' Sem rekla in jo pogledala.
''Pomiri se.'' Je rekla in se zasmejala. ''Spij čaj za pomiritev in potem idi na delo. Vem kako je če delaš pod pritiskom in ne želim, da misliš da boš tukaj pod pritiskom.'' Je rekla in položila je roko na mojo ramo.
''Jo bom jaz peljal na čaj.'' Je rekel Kyle. Super.
''Prav. Tukaj se počuti kot doma.'' Je rekla Jackie in šla je v svojo pisarno.
''Pridi gospodična, greva na čaj.'' Je rekel Kyle in mi pomežiknil.
31. januar 2019
u238713
u238713
Next!!

Človek, komaj začela si zgodbo, pa mi gre Kyle že na živce
31. januar 2019
neext
01. februar 2019
Next
01. februar 2019
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani