u164033
u164033
Sedela sem na svojem stolu v klubu. Že cel čas sem s svojimi očmi iskala svoje prijatelje, ki si kot vsako noč izginili v prepoteni množici najstnikov, ki se lepijo drug na drugega. Igrala sem se s svojimi prsti, in čakala Ally, da že končno greva od tod. Komaj sem že čakala, da grem od tod. Dvignila sem glavo in ga spet zagledala. Njegove svetlo zelene oči so iskale kak nov plen, ki ga lahko uporabi za igračko. Vedno sem se spraševala kdo je, ampak nikoli nisem dobila odgovora. Njegove oči so pogledale v mojo smer in na njem je zaigral predrzen nasmešek. Hitro sem pogledala stran in spet začutila vročico na mojem obrazu. Nekdo je zakašljal z mano in takoj sem se obrnila z upanjem, da je Ally, ampak sem se zelo zmotila. Namesto predrzne in divje blondinke je tukaj stal on. Njegove oči so ves čas potovale po mojem telesu, zaradi česa sem se počutila neugodno. Končno je pogledal moj obraz in se nasmehnil.
“Hey.” Je rekel njegov globok glas. Vedela sem, da je globok ampak ne tako močno. PPogoltnila sem slino in se samo nasmehnila. Njegova roka se je dotaknila moje in naslednje kar se je zgodilo je bilo to, da sem čutila njegov topel dih na mojih ustnicah. Zasmejal se je mojemu prestrašenemu obrazu. Njegove roke so me prijele za boke in še bolj me je potegnil k sebi. Najina nosova sta se že skoraj dotikala.
“Kako ti je ime?” Je vprašal. Nekaj časa sem samo strmela v njega. Nikoli se še nisem znašla v takem položaju, zato nisem vedela kaj naj storim. Hotela sem ga odriniti iz sebe, ampak mi roke tega niso dopuščale. “Rose.” Sem rekla skoraj neslišno.
“ Harry.” Je rekel in se sklonil k mojemu vratu. Kaj kmalu sem začutila njegove ustnico ob mojem vratu, ki so se premikale do mojega ušesa. Zaprla sem oči in se poskušala sprostiti ampak naju je zmotil visok glas. “Rose!” Hitro sem se obrnila, ampak me je še Harry vedno držal tesno ob njemu. “Pojdi stran od njega!” Je zavpila. Čudno sem jo pogledala in se poskušala osvoboditi njegovih rok. Na koncu me je sam spustil in se pri tem zasmejal. “Kmalu se vidiva Rose.” Je pomežinkil in kmalu izginil. Nasmehnila sem se in pogledala Ally, ki je imela zgrožen pogled na svojem obrazu. “Kaj se ti je zmešalo?!” Je zavpila. Zavila sem z očmi in sedla nazaj na stol. “Kaj?” Sem jo smeje vprašala. Samo zazdinila je, me prijela za roko in me potegnila ven iz kluba. Končno.

~Lily Collins as Rose:


~Harry Styles as Harry:


~Jessica Alba as Allison(Ally):


*Others:
~Eva Green as Jessica (Step-mom)
~Adam G. Sevani as Rico (Brother)
~Norman Reedus as Darly (Father)
~Niall Horan as Niall
~Zayn Malik as Zayn
~Ariana Grande Molly
~Perrise Edwards as Perrie
28. november 2014
omg še ena prfekcija
prosim nadaljuj
next
28. november 2014
nexxt
28. november 2014
neext :33
28. november 2014
next
29. november 2014
Next
29. november 2014
next
29. november 2014
u178956
u178956
Omg omg waaaaa *_______*
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext :*<3
29. november 2014
še ena prfekcijaaa*.*
neeeeeeeeeeeeext<3
29. november 2014
neeeeeeeext
29. november 2014
Neeeeeeeeext
30. november 2014
neeeeeext
01. december 2014
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
01. december 2014
Next
01. december 2014
Neext
01. december 2014
u181656
u181656
next :*
04. december 2014
next!!!
05. december 2014
next!!!
06. december 2014
neeeeeext
06. december 2014
u164033
u164033
Chapter 1:

“Tišina!” Se je zadrla očitno moja nova razredničarka. Razred se je nekako utišal. Vseeno sem lahko slišala hihitanje in šepetanje. “Naj vam predstavim našo novo učensko Rose Parker. Upam da jo boste lepo sprejeli.” Je rekla in me rahlo potisnila proti razredu. Nerodno sem se nasmehnila in zaslišala žvižganje, Sklonila sem glavo in spet začutila to znano vročico. “Tam se lahko vsedeš ljubica.” Je še rekle in pokazala na prazen stol zraven Harryja. Zastal mi je dih ob pogledu na njega, o bog, ne no. Zakaj ravno on? Zavzdihnila sem in se počasi odpravila proti njemu. Usedla sem se na stol in svoje zvezke za biologijo odložila n mizo.
“Sem ti rekel, da se kmalu vidiva.” Je rekel in odmaknil pramen las iz mojega obraza. Poskušala sem s ene zmeniti za njega, ampak mi to seveda ni uspelo. “Torej me ignoriraš? Pričakovano.” Je rekel. Ko bi te vsaj lahko sem mu hotela odgovoriti, ampak sem bila tiho in se poskušala skoncertirati na razlago učiteljice Nekaj minut me je samo opazoval, kar mi je šlo prekleto na živce. Ravno ko sem mu hotela reči, naj me neha gledati je njegova roka prijela za rob mojega stole in me potegnila k njemu. Prestrašeno sem se poskušala odmakniti, ampak je bil premočan. Kmalu se je njegova roka iz stola premaknila na moje stegno. Razprla sem usta in izpustila glasen izdih, ko je njegova roka počasi šla gor po mojem stegnu. V trenutku sem jo umaknila in ga grdo pogledala ter se umaknil stran od njega. V odgovor sem dobila samo njegov prekleto privlačen smeh.
*
“Doma sem!” Sem zavpila, takoj ko sem vstopila v našo novo hišo. “Tukaj sem!” Je zavpil močan glas iz kuhinje. Nasmehnila sem se in se hitro odpravila v kuhinjo. “Zdravo ati.” Sem rekla in ga poljubila na lice. “Hey ljubica.”Je rekla in še naprej počel s tem kar je pač delal. Okoli sebe je imel nešteto papirjev in map. Zavzdihnila sem in pogledala proti škatlam, ki so stale po vsej kuhinji.
“Nisi še pospravil nič?” Sem začudeno vprašala. “Zaposlen sem.” Je samo odgovoril in še naprej izpolnjeval neke papirje. Zmajal sem z glavo in šla v svojo sobo. Nekaj časa sem samo sedela na svoji postelji dokler nisem začutila vibriranje mojega telefona. Potegnila sem ga iz žepa in pisalo je unknown number. Zavzdihnila sem in se javila. “Prosim?” Zaslišala sem raskav smeh in takoj ugotovila da je to on. “Harry, kje si dobil mojo številko?” Sem vprašala. “To zdaj ni pomembno, babe. Danes ob sedmih boi pripravljena.” Je rekel, jaz pa sem se samo zasmejala. “Ja je pomembno in ne nikamor ne grem s tabo.”,“To ni bilo vprašanje Rose, greš z mano.” Je rekel. Moje ime je iz njegovih ust zvenelo tako popolno. “Očitno se boš morala naučiti kaj je to vprašanje in kaj je to ukaz, Rose.”,“Ukazuješ mi?” Sem v smehu vprašala. “Danes ob sedmih, ne obleči si nekaj prefinjenega.” Je rekel in prekinil klic. Zavzdihnila sem in zaprla oči. Nemogoče se je kregati z njim.
http://data2.whicdn.com/images/138752601/large.jpg
06. december 2014
ok,mislm da vem kaj se dogaja
pa da mi nextaš takoj!!!
next
06. december 2014
nnnnnnneeeext
06. december 2014
neexttttttttt
06. december 2014
Next
07. december 2014
neeeeext
07. december 2014
Neeext!!!
07. december 2014
Neeeeeeeeeext
07. december 2014
Next
07. december 2014
Next
07. december 2014
next
08. december 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani